10 предимства за сключване на брак млади

Много хора казват, че да се омъжиш рано е „лоша идея“, сякаш означава, че някак си „изчезваш“. Все повече забелязвам пристрастия към хората, които се женят рано. Хората обичат да бързат да преценяват за двама души, които решат, че са намерили „този“ в млада възраст и не им пука, че са малко по-млади от средното, когато го правят.

Това всъщност е по-скорошно развитие. В миналото беше нормално жените да се женят преди да навършат 20 или дори по-рано. Въпреки това, стандартите на обществото са се изместили и сега изглежда, че всеки, който се ожени преди 25 години, се счита за ненормален или ирационален и безумен.

Стереотипът е, че хората, които се женят млади, са старомодни, невежи и вероятно ще се разведат. И наистина не мисля, че това е добре или честно.Всъщност мисля, че има много големи ползи от това да се оженят млади и мисля, че двойките, които завързват възела, когато са по-млади, получават неравностойно рапване без абсолютно никаква причина.

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Повече ▼: 8 причини мъже никога Изневеряват на онези, които те наистина обичат

Ето топ 10 причини, които мисля, че да се оженя млад не е толкова лошо, колкото е направено:

1. Растете един с друг

За повечето хора, които се женят млади, те познават този човек през повечето време (или целия си) в живота си. Те знаят своята история, характера си и начина, по който са отговорили на предизвикателствата.

Те се развиват заедно и прерастват от детството в зряла възраст заедно и са уникално подходящи да поемат заедно препятствията, които животът ви хвърля.

2. Нямате толкова багаж

Когато сте по-млади, естествено ще имате по-малко багаж, отколкото когато сте по-възрастни. Събирането на багаж е просто даденост, когато става въпрос за преминаване през живота.

Така че за двойките, които се женят млади, те внасят много по-малко багаж в отношенията. По-малко време, прекарано единично, означава по-малко разходи, означава по-малко багаж, означава по-малко стрес във връзката.

Повече ▼: 9 ясни знака, че сте намерили бъдещия си съпруг

3. По-лесно е да се интегрирате помежду си

Когато се ожените млад, все още решавате човека, който искате да бъдете и как искате да живеете живота си. Следователно, нямате много дълбоко вкоренени навици, нагласи и модели, които трябва да промените и коригирате, за да направите място един за друг.

Вместо това вашите модели и навици ще нараснат от времето, което споделяте помежду си, вместо да се налага да се променят за другия човек. А връзката, която формирате, само ще засили.

Свързани: 20 причини, които трябва да са във връзка във вашите 20-те

4. Рано измисляте трудните неща

Когато се ожените рано, не сте прекарали десетилетие или две в очакване колко „перфектен“ ще бъде бракът, когато стигнете до там. Все още може да имате очаквания, но те няма да имат тежестта на годините на надежда зад тях.

По този начин е по-лесно да се изправите, когато животът отнеме вашите очаквания, завърти ги с главата надолу и ги забие на тротоара. Нямате толкова езда, защото не сте ги държали почти толкова дълго.

Това прави много по-лесно да се търкаляш с ударите на живота и да научаваш уроци за живота, отношенията и брака по-рано, отколкото повечето други хора.

5. Очакват се евтини сватби

Хайде, ти си млад. Никой не очаква да хвърлиш огромен сватбен баш и ще спестиш всички тези пари.

6. Няма вероятност да бъдете подведени

За много хора бракът е светият граал, който чакаха цял живот. Става дума за „онзи“, който влиза в живота им и прави всичко перфектно, а това е гладкото плаване и щастие от тук нататък.

Опа.

Когато се ожените млад, сигурно сте идеалист, но не го изграждате в главата си от десетилетия като „нещото, което ще направи живота ви перфектен“. Дори дори не знаете какво ви предлага животът, така че вашите очаквания няма да са почти толкова високи.

7. Можете да споделите много повече постижения

С остаряването си повечето хора стават по-сигурни финансово и започват да изграждат по-добър живот за себе си. Когато се омъжвате късно, често пъти много трудна работа вече е свършена и по този начин наградите вече са преживяни.

Но когато се ожените рано, вие трябва да преминете през целия този напредък, постижения и постижения. Трябва да изпитате какво е да правите ... (продължение - Кликнете, за да продължите да четете 10 предимства, за да се ожените млади)

Интересни Статии