10-те най-големи знака, с които бившият ви е над вас (и как точно да го поправите!)

Вие сте тук, защото част от вас става все по-подозрителна към това бившият ви може би е надвиснал над вас и продължава с живота си,

Това може да бъде неприемлива и ужасяваща мисъл - особено ако все още сте влюбени в него.

Може да видите неща в социалните му медии, които ви карат да мислите, че той продължава, или приятелите ви може да го видят с някой нов и всичко това се натрупва в главата ви и ви кара да искате да крещите.И така, каква е сделката? Ако виждате куп знаци, че той е над вас, означава ли това, че е загубена всяка надежда да го върнете?

Не, не се безпокойте.

Аз съм експерт по връзки повече от 10 години. Виждайки знаци, че бившият ви се движи не означава, че нямате шанс да се върнете с него, Това е съвсем различен въпрос - и ние ще решим в момента.

Да започваме.

Какво става, ако той е над мен? Невъзможно ли е да го върна?

Има нещо противоположно, което искам да споделя с вас в момента.

Първо, нека кажем, че бившият ви наистина се опитва да продължи и да ви надвие. Вероятно е, той не го прави, защото иска да забрави за вас или защото иска да остави връзката зад себе си завинаги.

Шансовете са, бившият ви иска да продължи напред, защото иска да се измъкне от болката,

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Боли да си в разпад (както съм сигурен, че знаеш). Боли да мислиш за бившия си. Всеки би искал болката от това да спре.

Така че, когато мислите за това, колкото по-трудно изглежда бившият ви се опитва да продължи, толкова по-голяма е вероятността той всъщност да не е над вас - и че всъщност има силни чувства към вас,

Помисли за това. Нямаше да се опитва толкова силно да продължи, ако не изпитваше много болка, нали? И причината да изпитва много болка е, че все още има силни чувства към вас.

Така че дори да видите, че куп от тези знаци важат за бившия ви, не изпадайте в паника. Това не означава, че нямате шанс да се върнете заедно с него.

Това важи особено ако двамата току-що се разделихте, Колкото по-бързо се опитва да премине от връзката, толкова по-големи са шансовете, че все още има силни чувства към вас.

Продължете да четете - ще преминем над подписва, че бившият ви се опитва да ви надскочи, както и какво да направя, за да го върна.

10-те най-големи знака, с които бившият ви е над вас (и какво да направите за него)

1. Той се среща с някой друг

Нека първо да отидем за най-големия и най-лошия знак.

Значи бившият ви е започнал да се среща с някой нов. Това означава ли, че той е над теб?

Не е задължително. Може би е в отскочила връзка. Вижте статията по-долу, за да разберете.

Най-драстичният и най-бърз начин да надминете някого е да започнете да виждате някой друг. Ако вие сте се разделили отдавна (а той се среща с този нов човек отдавна), това е доста силен знак, че той ви надделява.

Все пак е вярно и обратното. Колкото по-бързо започне да се среща с някой нов, след като двамата сте се разделили, толкова по-малка е вероятността връзката им да е сериозна.

Добро правило, което трябва да запомните е, че ако той е започнал да се среща с някой нов наистина бързо след раздялата ви, много по-вероятно е той да се опита да използва някой друг, за да ви надскочи - с други думи, отскочи връзка.

И ако той се опитва толкова силно да ви надмине, че е скочил право в отскочила връзка, това е силен знак, че все още може да има чувства към вас.

2. Той е подъл, груб или ядосан на теб винаги, когато говориш

Всички знаят, че е наистина трудно да бъдеш граждански към бившия си, особено когато раните при разкъсване са все още свежи.

Ако той все още е наистина за вас, когато говорите, това означава, че лошите му чувства не са се излекували от края на връзката - което означава, че той определено все още има силни нерешени чувства към вас и за раздялата.

Но ако той не може да бъде държавен към вас, тогава ще е трудно да разпали нещата между вас и това е знак, че той се подтиква към вас, за да може да продължи по-бързо от връзката си.

Най-доброто нещо, което трябва да направи в тази ситуация, е да му дадете малко време да се успокои и да оставите гневните му чувства да започнат да избледняват.

3. Той иска всичките си неща назад

Връщането на нещата му е начин той да премине покрай връзката и да продължи напред.

Когато го вземе обратно, той вече не трябва да мисли за вас, когато мисли за своите неща.

Когато човек си върне нещата, много от времето ви връща и всичко, което все още има. Това е начин той да се отърве от неща, които му напомнят и за вас.

Това е голяма стъпка в процеса на преминаване от някого - така че ако го прави, това означава, че той определено се опитва да продължи.

Това също означава, че той не иска да ви напомня за вас, защото все още има чувства към вас, които се опитва да погребе.

4. Той ви е откачил във всички социални медии

Това е същият вид сделка като той ви връща всичките си неща и му връща нещата от вас.

С други думи - той не иска да ви напомня за вас непрекъснато, защото се чувства зле,

По-трудно е да преодолеете някого, когато можете да видите какво правят всеки ден или дори просто да виждате снимка на тях всеки ден. Много по-лесно е да надминеш някого, когато изобщо не му напомняш за тях.

Така че, ако той ви разкрива в социалните медии, това означава, че се опитва да улесни себе си, за да ви надмине - и се изтласква по пътя на напредване от връзката ви.

5. Той никога не се свързва с вас (текстови съобщения / имейл / онлайн чат)

Един от най-големите начини за преодоляване на раздялата (и в крайна сметка да си върнете гаджето), който съветвам клиентите си да направят, се нарича „правилото без контакт“.

Обзалагам се, че можете да се досетите какво е - това означава, че спирате да се свързвате с бившия си за определен период от време, обикновено поне месец.

Ако той е спрял да говори с вас по някакъв вид канал, има вероятност той да приложи правилото за безконтактен контакт в опит да продължи.

Правилото без контакт е не само добро за преминаване от връзка, но и най-доброто нещо, което можете да направите, ако се опитвате да върнете бившия си. (Ако сте прочели моята информация как да получа бившия си ръководство, знаете, че така или иначе трябва да изпълнявате правилото за контакт).

Моралът на историята тук е, че колкото по-дълго той не е в контакт с вас, толкова по-голяма е вероятността той да продължи и да ви надвие.

(Но не се паникьосвайте. Не забравяйте, че това, че продължавате напред, не означава, че не можете да го върнете.)

6. Той изрично ви каза, че няма чувство за вас повече

Колко силен е този знак зависи от това колко време сте били заедно с него и колко време е минало след раздялата.

Ако сте били дълго време и не е било много дълго след раздялата, той почти сигурно ви лъже.

Никой не се връзва бързо в дългосрочна връзка (например за по-малко от няколко седмици). Ако това е вашето положение, той се опитва да продължи по-бързо, отколкото е готов, защото иска болката от разпадането и иска да премахне чувствата си към вас.

Но ако връзката ви не е продължила толкова дълго или са минали повече от няколко месеца след раздялата, по-вероятно е той да каже истината и той наистина да е над вас.

7. Той се отдалечи

Отдалечаването е форма на прекъсване на връзката със стария ви живот и започване на пресни.

Има много причини, поради които можеше да се премести и почти сигурно не е изцяло за вас.

Но ако се е отдалечил, това означава, че се опитва да продължи физически и емоционално, като започне от ново място с нови хора и нови лица.

Така че, ако той се е отдалечил - особено ако се е отдалечил - това е огромен знак, че той преминава от вашите отношения и че иска да надмине вас и да продължи с живота си.

8. Той ви казва, че става въпрос за него, а не за вас и че трябва да продължите напред

Един човек казва това, когато иска да спрете да се опитвате да се върнете заедно с него.

Той знае, че каквато и да е „причината”, която ти дава, че не можеш да се върнеш заедно, ще се опиташ да намериш начин да го заобиколиш, така че да направиш причината не вярна и да можеш да се върнеш заедно с него.

И тъй като казва, че става въпрос за него, той прави проблем, който не можете да решите, тъй като не можете директно да промените начина, по който се чувства.

Това, което той се опитва да ви каже, е, че не иска да се събира отново с вас - и че не иска повече да ви боли, опитвайки се да го върнете.

Това е голям знак, че е продължен - и огромен знак, че той е над теб, отколкото ти над него.

9. Той е събрал много нови хобита

След раздяла е чудесна идея да се хвърлите в много нови хобита (или да си вземете хобита, които може да сте отпаднали по време на връзката.

Стартирането на нови хобита ви помага да се излекувате, помага ви да се почувствате по-добре, помага да свалите ума си от болката от разпадането и ви помага да продължите напред.

Давам този съвет във всички мои ръководства за разпадане (както и моето ръководство за връщането му), така че ако той се хвърля в нови и стари хобита, това може да е, защото той се опитва да продължи.

10. Изобщо не е флирт, когато говориш

Голяма част от времето, когато бившите все още разговарят помежду си, може да се получи доста флирт между тях.

В края на краищата интимността все още е налице и двамата партньори липсват този вид интимност.

(След раздяла това е наистина лоша идея - това я прави безкрайно по-болезнена и по-трудна за движение.)

Така че, когато разговаряте помежду си (ако разговаряте помежду си) няма интимност и флирт и някога е имало ... това е голям знак, че той продължава и надделява над връзката.

Затова внимавайте за това подписва, че бившият ви надделява над вас- когато знаете какви знаци той показва, че ще ги използвате, за да намерите най-добрия начин да го върнете.

Знам, че е наистина неудобно и болезнено да ги четеш и да мислиш как бившият ти продължава и минава през връзката. Само не забравяйте, че въпреки че той може да продължи, това не означава, че нямате шанс да го върнете и по-важното: колкото по-трудно се опитва да премине от връзката ви, толкова по-голяма е вероятността той все още да има дълбоки чувства към вас,

Така че сега, когато имате по-добра представа какво да правите, какво трябва да направите сега?

Е, трябва да ...

Потърсете най-добрите знаци, които бившият ви все още ви обича

Когато просто търсите признаци, че той е над вас, нещата може да изглеждат безнадеждни - но те са само половината от уравнението.

Както вече казах, вероятно е колкото по-трудно се опитва да надмине вас, толкова по-дълбоки са чувствата, които все още има към вас.

Затова докато наблюдавате знаци, че той надвива вас, внимавайте за тези огромни знаци, които бившият ви все още ви обича.

Прочети това: Най-добрите знаци, които бившият ви все още ви обича (дори и да настоява, че не го прави)

Ако искате всички знаци, трябва да прочетете статията по-горе, сега ще ги изброя по-долу за ваше удобство.

1. Той ви се обажда или ви пише, когато е пиян

2. Той отива горещо и студено върху теб

3. Той се опитва да ви направи ревниви

4. Той достига до вас, дори ако сте го помолили да не го прави

5. Той показва наистина силни емоции за теб

Отново прочетете статията, ако искате задълбочено обяснение как изглежда всеки от тези знаци - и какво точно трябва да направите във всяка от тези ситуации, за да впрегнете любовта му и да го накарате да се върне при вас.

Дори и да е над теб, Надежда не е загубена! Все още можете да го върнете

Не се паникьосвайте, ако изглежда от тези знаци, че той е надвел над вас и е продължил от връзката. Дори ако това е така, пак можеш да го накараш да се върне ,

Знам, че е болезнено да се мисли за това в момента. Знам, че нараняваш. Искам да ви помогна да се измъкнете от болка и да се върнете в обятията на човека, в когото сте влюбени.

Ще ви дам всички необходими инструменти, за да привлечете вниманието на бившия си и да се поставите в най-доброто възможно положение, за да го върнете.

Така че продължавайте да четете, защото ще ви дам моето ръководство какво точно да правя.

Точно какво да направите, за да си върнете бившия

Въпросът е: какво трябва да направите, за да го върнете? Наистина ли е над теб - и ако да, какво да правиш?

Първо, най-важното нещо, което трябва да направите след раздяла, е да придобиете перспектива за връзката. В края на краищата, ако не знаете защо сте се разделили, няма да можете да отстраните на първо място нито един от проблемите, довели до разпадането.

И ако не сте в състояние да решите нито един от основните проблеми във връзката, тогава дори и да се върнете заедно с него, връзката ви е обречена да се разпадне под същите сили, които първо го разкъсват.

И така, за да се върнете заедно с него (и да останете заедно с него), първата стъпка е наистина да погледнете отношенията със свежи и честни очи.

Погледнете причините, поради които сте се разделили. Погледнете нещата, които сте харесали в отношенията. Погледнете нещата, които не сте харесали в отношенията. След това погледнете и двете неща, но през очите на бившия си приятел.

Трябва да видите ясно причините за разпада, ако искате да ги преодолеете и да се върнете заедно с него.

Сега този вид перспектива не идва лесно. Всъщност това е почти невъзможно да се постигне, ако все още сте в контакт с него.

Ето защо най-добрият начин да спечелите този тип перспектива (и друго важно нещо, което трябва да направите веднага след разпадане, ако искате да се съберете отново), е да приложите няма правило за контакт,

В тази статия няма да изброявам всичко за правилото за без контакти - просто ще ви кажа, че това означава, че не говорите с него, изпращате му съобщения или се свързвате по никакъв начин в продължение на поне 4 седмици. Ако той се свърже с вас, тогава не отговаряте, освен ако не кажете, че засега не сте в контакт и го помолете да не се свързва.

За да приложите правилото без контакт, прочетете ръководството, което събрах тук:

Прочети това: Абсолютно всичко, което трябва да знаете за правилото без контакт

Прочетете тази статия, въведете правилото за безконтактен контакт и придобийте перспектива за връзката си.

Какво следва?

Какво трябва да направите, за да го върнете без контакт, когато той е готов да се свърже отново?

След като периодът на контакт не приключи, много вероятно е да започнете да виждате признаци, че той не е над вас - и може да сте готови да се свържете с вас и може би дори да подпалите връзката си.

И така, какво трябва да направите в тази ситуация? Как трябва да продължите напред?

Как трябва да се свържете с него? Какво трябва да направите, когато се срещнете с него?

Отпусни се - имам всички отговори за теб.

Ето моето пълно ръководство за това как да си върна бившия. В тази статия има всичко необходимо, за да преминете от разпадане до обратно заедно възможно най-бързо.

Прочетете сега: Как точно да си върнете бившия обратно в 5 стъпки с гарантирано

В тази статия има всички отговори, от които се нуждаете, за да върнете бившия си. Прочетете го, за да откриете какво точно да правите във всяка ситуация, за да го върнете.

Късмет! Искрено ти желая късмет да го върнеш и да оправиш разбитото си сърце.

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Това са знаците, които бившият ви е над вас

  1. Той се среща с някой друг.
  2. Той има предвид, груб или ядосан на вас, когато говорите.
  3. Той иска всичките си неща обратно.
  4. Той ви разкрепости във всички социални медии.
  5. Той никога не се свързва с вас вече (текстови съобщения / имейл / онлайн чат).
  6. Той изрично ви каза, че вече няма чувства към вас.
  7. Той се отдалечи.
  8. Той ви казва, че става въпрос за него, а не за вас и че трябва да продължите напред.
  9. Той е събрал много нови хобита.
  10. Въобще не е флиртуващо, когато говориш повече.