10 знака за отдаване на мъртъв подарък Гай ви харесва

Ако четете това - вероятно имате предвид човек и искате да видите дали той ви харесва - така че ще направя направо дотам.

Тук са най-ярките, мъртви подаръци подписва, че човек те харесва:

1. Той се отнася с вас по-различно от това, как се отнася с другите хора

Ако той се отнася с вас по различен начин, това означава, че сте по някакъв начин специални за него. Така че ако той е обикновено приказлив и социален, но около вас е срамежлив ... може да ви хареса.Вярно е и обратното. Ако той флиртува с вас, но флиртува с всички, това не е знак, че ви харесва, защото не се държи с вас по различен начин, отколкото се отнася с всички останали.

2. Той флиртува с теб

Както току-що казах - ако той флиртува с ВСЕКИ, това не е знак. Но ако той флиртува с вас, когато ви види, това е доста добър знак, че той поне малко се интересува.

И ако той флиртува чрез текстови съобщения с теб - и само ти ... още по-добре.

3. Той излиза от пътя си, за да прекара време с вас

Човек, който те харесва, ще иска да е около теб. Той ще иска да прекара време с вас, защото ще му е добре да прекарва времето с вас.

Ако човек винаги е „зает“, това означава, че не сте сред неговия списък с приоритети. Но ако той винаги има време да ви види, това означава, че да сте с вас се чувства добре с него ... това е чудесен знак, че ви харесва.

Вземете теста: Харесва ли ви?

4. Той се свързва с вас първо

Това се свързва с №3. Момчета, които се интересуват от вас, искат да са около вас - защото е добре за тях да са около вас.

И така, какво прави човек, който иска да бъде около вас? Той ви се обажда! Той ви пише текстове! Той прави планове да се види! И той не чака наоколо и ви кара да свършите цялата работа.

5. Искрено се интересува от това, което трябва да кажете

Ако се интересува от вас, той ще се интересува от това, което имате да кажете. И какви са вашите мнения. И вашето чувство за хумор. И нещата, които те очароват.

Важното е, че той ще се интересува от вас. Кой сте, какво харесвате и да, какво имате да кажете.

6. Той се смее много, когато е около теб

Ако се смее, той се чувства добре. Така че, ако се смее много, когато е около вас, това означава, че се чувства много добре, когато е около вас.

Което означава, че вероятно вие сте този, който го кара да се чувства добре. Което (както казах преди) е ОГРОМЕН знак, че ви харесвате.

7. Той ви комплиментира (нарекъл ви горещи, великолепни, сладки, хубави)

Ако той ви прави комплименти, това е защото мисли за вас. Разсъждавал си ... и когато те види, няма как да не каже това, което мисли на глас.

Това е МНОГО добър знак.

8. Той не споменава други жени

Нека да разгледаме обратното на този. Ако той споменава свободно други жени, които се интересуват, когато е около теб, това е мъртво предаване, което той не се интересува.

Защо? Е, ако се интересуваше, той нямаше да направи нищо, за да прецени шансовете си с вас, а това включва и разговори за другите му сривове. (Освен ако той не се опитва да ви направи ревнив, което означава, че е някакъв шут).

9. Той получава малко „ревнив“, ако споменете друг човек

Същото като преди, ако се интересува от вас, той ще бъде свръх наясно с всяка „конкуренция“, която има, когато става въпрос за вашите чувства.

Така че, ако се надиграва, когато споменете друг човек, или се „пошегува“, или ви завижда - това е страхотна новина за шансовете ви с него.

10. Той те „дразни“

Знам, знам, това е малко средно училище, но тъй като много жени несъмнено са добре запознати, има много момчета там, които никога не са пораснали след средното училище.

Така че, ако той ви дразни, това може да е просто неговият (непълнолетен) начин да ви уведоми, че се интересува.

И ако той ви попита няколко палави въпроси, това означава, че той е много заинтересован

Сега виждам въпроса как да кажа дали някой ви харесва или не отново и отново във входящата ми поща и да ви кажа истината - това ме кара да искам да си разкъса косата.

Жените трябва да обичат House M.D. - тъй като те правят отношенията с това, което House прави с медицински случаи - разбиват го на микроскопични парчета и преглеждат всяка мъничка улика, която могат да намерят, за да се опитат да разрешат „мистерията“.

Разбирам откъде идват жените, хората имат склонност да проектират това, което искаме да видим, в дадена ситуация.

Така че, ако една жена не получава очевидни признаци, че един човек я харесва, тя ще направи дяволите да го намери ... и ако това означава микро-анализиране на всичко, което прави - тя ще говори с вътрешния си дом M.D. и ще измисли всякакви признаци и симптоми, които той тайно е влюбен в нея.

Но това е нещото ...

Когато имате правилна гледна точка за момчета и запознанства - става толкова просто да разберете всичко, което правят.

Ако гледам 30 секунди как човек се държи около жена, има вероятност да кажа дали се интересува от нея. Така може и вие, след като спрете да обсебвате и подбирате отделно всяко малко нещо, което прави.

Това е неприятно и огромно загуба на време, но и вие се настройвате за огромен унизителен провал.

И преди да скочите в гърлото ми с вик на: „Просто не разбиратестоящ! ' Разбирам. Когато бях по-млада и харесвах момиче, щях да седя и да обсебвам и да се опитвам да разбера дали тя ме харесва или не. Бих обсебил от какво въпроси за задаване нея и всичко. Не казвам, че това правят само жените - и мъжете го правят.

Обичам да го наричам Анализ Черна дупка, Колкото повече го храниш и се опитваш анализирайте поведението му - колкото повече се всмукваш в него. И колкото по-близо стигнете до него, толкова по-трудно е да получите перспектива и по-трудно да избягате.

Това е наистина важна концепция - тя ще ви помогне да избегнете несметни количества нещастия и разбиване на сърцето. За сега - само не забравяйте: не се всмуквайте в черната дупка на анализа,

Преди няколко години получих текст от жена, с която се срещнах преди няколко дни и си разменях номера.

Текстът гласи: „Леле, значи си глупак. Радвам се, че знам истината за теб ... Мислех, че имаме връзка, но явно не. '

Моето престъпление? Не съм я писал от няколко часа.

Беше изсмукана докрай в черната дупка на анализа - и това я смаза до каша. аз не й е писала гърба, изтрих номера й и подадох телефона ми в уред за смет.

Искам да ви пусна тайно: момчета не са фини,

Има причина всеки видеоклип на човек, ударен в слабините, да е толкова популярен в Youtube. Мъжете не е трудно да угодят - и те не са основни отношения.

Ако мислите, че той е майстор, изпускащ фини намеци - само не забравяйте, че преди няколко часа приятелят му го изпрати „Смешен татко с топка-топка се удря в ядки“.

Така че запомнете: спрете да захранвате черната дупка в анализа,

Фиксирането на всяко малко нещо, което прави, ще го накара да се чувства странно около вас - сериозно. Той излъчва странна вибрация и убива привличането му към вас.

Разбрах защо анализирате знаци, но няма да ви помогне да намерите човека, когото искате. Това е така, защото ако искате определен мъж да ви привлече, трябва да бъдете проактивна, не реактивен,

Това може да звучи сложно - но всъщност е наистина просто. Когато си реактивен около човека, когото искате, вие седите назад, „анализирате знаци“ и си позволявате да станете жертва на обстоятелства. Нямате власт, нямате контрол върху отношенията си с него.

От друга страна, когато си проактивна, вие правите активно неща, които ще доведат до желаните резултати - в този случай той ще бъде привлечен от вас диво.

В живота се чувства много по-добре да контролирате ситуацията и да вървите активно след желаните резултати, а не да седнете, да реагирате и да се надявате и да се притеснявате, че ще получите това, което искате.

И в сърцето му, битието проактивна с човека, когото искате е наистина просто. Ако искате той да бъде силно привлечен от вас - важното е само качеството на времето, което прекарвате с него,

Момчетата обичат да са около щастливи жени - които умеят да пуснат и да се забавляват добре.

Един човек не иска да е около жена, която се опитва да „декодира“ всяко малко нещо, което прави - това не е забавно, не е удобно и това не е безгрижно за него. Кара го да се чувства като ходи по черупките на яйца.

Така че, ако искате той да се чувства добре около вас - просто се оставете да се опитате да го разберете и да се забавлявате с него в момента.

Ето как сте вие проактивно правете го все по-привлечен от вас - като го накарате да се чувства наистина добре около вас. Когато един човек се чувства добре около вас, той иска да бъде около вас повече. Луд, нали?

Не се фокусирайте върху знаци, сигнали или улики - защото той не ги изпуска.

Вместо това се съсредоточете върху проактивно да прекарате наистина добре с него - и ще получите резултатите, които искате, без целия стрес, мания и притеснения.

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите знаци, които човек харесва

  1. Той се отнася с вас по различен начин, отколкото с това как се държи с другите хора
  2. Флиртува с теб
  3. Той излиза от пътя си, за да прекара време с вас
  4. Той се свързва първо с теб
  5. Искрено се интересува от това, което имате да кажете
  6. Той се смее много, когато е около теб
  7. Той ви прави комплименти (нарече ви горещи, великолепни, сладки, хубави)
  8. Той не споменава други жени
  9. Той става малко „ревнив“, ако споменете друг човек
  10. Той ви „дразни“

Интересни Статии