10 неочаквани навика на щастливите двойки. # 10 Невероятни съвети!

Искате ли да знаете нещото, което имат всички общи щастливи двойки?

Не, това не са купчини пари. Това не е позлатена къща Това не са съвпадащите сексуални нагони на две енергизиращи зайчета.

Те знаят, че трябва работа в отношенията им.Духът казва: „Всеки ден ще идвам в тази връзка свежа и ще поддържам любовта и връзката, които са тук“.

И е необходимо и двамата партньори да го направят.

Така че с казаното, ето 10 начина, по които щастливите, успешни двойки поддържат любовта и ангажираността във взаимоотношенията си:

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

1. Винаги прегърни Здравей и довиждане

Контактът с тялото е супер важен аспект на всяка връзка. За чисто физическо общуване е трудно да се превъплътиш.

Ето защо най-успешните двойки винаги имат положително и любящо физическо взаимодействие, когато се виждат и когато се напускат.

Прегърнете си / и преди да отидете на работа и след като се приберете. Това означава много в голямата схема на връзката, дори и да не се чувства така в момента.

2. Съсредоточете се върху доверието

Това е всичко за отношението. Двойките, които се разпадат, обикновено приемат отношение на подозрение. Те подхождат към всичко, което партньорът им казва от гледна точка: „Вероятно ме лъжат, как да разбера истината?“

Успешните двойки винаги гледат на нещата от гледна точка на: „Какво се опитват да ми кажат, как да ги разбера по-добре?“ Те се доверяват един на друг, а не на недоверие и прощават, а не държат на недоволство.

3. Същите преди лягане

Заспиването до някого е едно от най-интимните неща, които можем да направим с друг човек. Той вдъхновява интимността, любовта и връзката и още повече сближава двама души.

Плюс това дава огромен тласък на сексуалния ви живот. Това е хубаво.

4. Дайте поощрение, а не насърчаване

Този отново се свежда до отношение. Ако имате отношение, където търсите неща, които вашият партньор е направил погрешно, ще ги намерите. И няма да е хубаво

Нека си го кажем - ако сте настроени да нитрите, ще отидете на нитрик.

Но и обратното важи. Ако търсите нещата, които са направили правилно, вие също ще ги намерите! И този вид насърчение и положително утвърждаване върви дълъг път към поддържане на уважението, любовта и обичта във всяка връзка.

Повече ▼: Моята тайна рецепта за любов, която трае завинаги

5. Регистрирайте се помежду си

Едно „Хей, как минава денят ти?“ обаждането е достатъчно, за да накара партньора да се усмихне през останалата част от работния ден. Те знаят, че ви интересува, знаят, че предлагате подкрепа, и това е оценено.

Плюс това можете да разберете дали имат ужасен ден на работа - което е чудесна възможност да ги изненадате с подарък или специален жест следващия път, когато ги видите.

6. Не пропускайте да кажете „Обичам те“

Това е ключово. Супер важен стълб в щастливите успешни отношения е, когато и двамата партньори се чувстват желани, разбрани и обичани.

Напомнянето на партньора ви, че ги обичате (и да ви напомня, че те обичат) е чудесен начин да се почувствате като можете да се справите с каквито и да е предизвикателства, които животът ви изправя.

7. Любовта излиза с партньора си

Лесно е отношенията да се влошат в „това, което е удобно.“ Въпросът се превръща от „Какво правим тази вечер?“ към „Какво гледаме по телевизията тази вечер?“

И макар да си удобен помежду си е добре, това определено не е идеално за здравето на една връзка. За да може нещата да се чувстват свежи, трябва пазя неща свежи. И чудесен начин да направите това е да прекарвате време помежду си извън къщата, в нови и вълнуващи ситуации.

8. Намерете неща, от които се интересувате и можете да се насладите заедно

След първоначалния изблик на страст и желание в отношенията, има период на охлаждане. И в този период младата двойка често открива, че „Светещи глупости, нямаме нищо общо.“

Но те все още са привлечени един от друг! Те искат да поддържат добрите вибрации!

Ето защо най-добрият начин да направите това е да се съсредоточите върху нещата, които и двамата ви харесват да правите, и да се провалите, да изследвате неща, които вие мисля може да се насладите да правите един с друг.

По този начин можете да създавате и култивирате общи интереси, като същевременно прекарвате време помежду си и правите връзката си по-силна.

9. Ходете, като държите ръце един с друг

Положителният, привързан контакт с тялото е супер важен в една връзка. Силните двойки знаят това съзнателно или несъзнателно и търсят начини да се докоснат една до друга във всяка ситуация.

Или по-точно - когато ходите някъде заедно. Да държите ръцете е чудесен начин да останете представени с друг човек и това означава, че ходите някъде заедно, а не да ходите някъде сами, гледайки телефона си, докато партньорът ви също ходи до това място.

10. Винаги казвайте лека нощ един на друг, дори ако сте луд

Има една стара поговорка: „Никога не си лягай сърдит.“ Въпреки че може да не е възможно всяка вечер (знам, че няколко пъти съм лягал ядосан), това не означава, че не трябва да се опитваме да бъдем разумни и да се обичаме с човека, с когото сме.

Дори ако все още сте ядосани по тях, вие сте в отношения. Харесвате се един друг. Не сте готови да се откажете. Като им казвате лека нощ и им давате да знаят, че все още ги интересувате (въпреки че сте супер луд), вие правите по-добро на отношенията си, отколкото бихте могли да знаете.

Тези навици на успешните двойки са точно това - навици. Това са неща, които много щастливи двойки правят инстинктивно, без дори да мислят за това.

Повече ▼: 7 ключови знака, които сте в „правилната“ връзка

Въпреки това, дори да не са навици за вас, това не означава, че не могат да бъдат. Всичко, което трябва да направите, е да се постараете да превърнете един или два от тях в навик, като го правите отново и отново.

Неминуемо става навик и двамата го правите, без изобщо да мислите за това.

И отношенията ви стават все по-добри и по-добри.

Разбира се, най-успешните двойки имат тези навици - но те също са много съвместими помежду си. Ако започнете съвместимо с някой друг, тогава е много по-вероятно да развиете тези навици на щастливите двойки.

Искате ли да разберете колко сте съвместими с него? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Съвместими ли сте“ точно сега и да разберете дали сте * наистина * съвместими с него ...

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Съвместими ли сте с него? Вземете викторина

В обобщение...

Най-добрите навици на щастливите двойки

  1. Винаги прегръщайте здравей и сбогом
  2. Съсредоточете се върху доверието
  3. Имате същото лягане
  4. Давайте поощрение, а не обезсърчаване
  5. Регистрирайте се помежду си
  6. Не съзерцавайте да казвате „Обичам те“
  7. Любовта излиза с партньора си
  8. Намерете неща, които ви интересуват и можете да се насладите заедно
  9. Ходете, държейки се ръце един с друг
  10. Винаги си казвайте лека нощ един на друг, дори и да сте луд

Интересни Статии