11 Огромни знаци, че не се отнася сериозно към теб

Време е. Искате да знаете колко сериозно се отнася към вас.

Може би връзката ви върви наистина добре, но се притеснявате да не станете прекалено ангажирани, преди да разберете как се чувства той към вас.

Може би се срещате с него от известно време и наближава времето за „затваряне или затваряне“.Или може би просто трябва да знаете, по един или друг начин.

Каквато и да е причината, в момента е време да разберете дали той се отнася сериозно към вас.

И тук съм, за да помогна.

Тази статия ще ви даде най-големите признаци, че човек не се отнася сериозно към вас - така че можете да разберете бързо дали той има потенциал или може би губите времето си.

Готов? Да започваме.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Тези знаци означават, че той не е сериозен към вас

1. Той се люлее по вас през цялото време

Когато човек сериозно се отнася към вас, това означава, че сте важни за него. Той ще продължи с това, което каза, че ще направи.

Защо? Е, когато човек сериозно се отнася към жена, той очевидно се надява, че тя се чувства по същия начин.

Той знае, че ако се държи с нея, като тя е маловажна или много я люлее, тя ще се откаже от него и ще продължи. Затова той си прави свой приоритет да се следват с нея.

Ако през цялото време ви трепне или отменя в последния момент, това означава, че не е прекалено загрижен за вашите чувства ... което е голям знак, че той не е толкова сериозен към вас.

2. Той не позволява да бъде отворен около теб

Да си наистина отворен около някой друг, изисква доверие. Това означава, че им се доверявате да не ви отхвърлят, когато сте най-уязвимите.

Във всички добри отношения и двамата партньори са удобни да бъдат отворени един около друг - защото се доверяват един на друг. Но да си отворен с някой нов може да бъде страшно.

Ако той никога не се отваря около вас - ако той винаги носи „маска“ или никога не се оставя да бъде уязвим, това означава, че той е или твърде нервен, за да бъде отворен около вас, или не смята, че си струва.

Очевидно, ако сте в самото начало на връзката ви, това не е толкова голяма работа, но ако сте били достатъчно дълго време, трябва да започнете да се отваряте досега, а той не, това е знак, че той е не всичко толкова сериозно.

3. Не иска да се срещате с неговите приятели или семейство

Когато двама души са в близки отношения, те не просто се срещат. Те също споделят живота си заедно.

А това означава споделяне на близките хора.

Класическа стъпка във всяка връзка е да се срещнеш със своите значими приятели на други хора и в крайна сметка семейството. Това са хората, които той смята най-силно, и те са хората, чието мнение той най-много уважава.

Ако се отнася сериозно към вас, той ще иска да се запознаете с приятелите и семейството му, не само да им покажете с кого се среща, но и за да можете да видите тази страна на него и да се сближите като двойка.

Ако ви държи далеч от приятелите и семейството си ... това е знак, че всъщност не иска връзката да напредва повече.

4. Не се чувствате удобно един около друг

Добрите отношения са свързани с интимността. А интимността може да нарасне само когато двама души се доверят един на друг достатъчно, за да бъдат наистина уязвими един около друг.

Ако не ви е приятно да сте с него или не ви се струва удобно, когато е с вас, това е огромна пречка за задълбочаването на отношенията и за интимността, формираща се между вас.

Страхотните, трайни връзки се случват само когато наистина можете да бъдете себе си около някой друг и те могат да бъдат себе си около вас, без страх от отхвърляне.

Ако не е удобно да сте заедно, това е знак, че може да не сте съвместими помежду си - което е голям знак, че нещата няма да станат сериозни.

Гледайте видеоклипа: 9 безпогрешни знака Той не е сериозен към вас и няма да се ангажира

5. Той не прави време за вас

Говорих за това малко по-рано, но се повтаря: ако човек наистина е сериозен към вас, тогава вие ставате важни за него.

Вие ставате един от неговите приоритети.

Това не означава, че той ще отпадне всичко и ще прекара 100% от времето си с вас - това просто означава, че той ще се отнася към вас като към важен и ще положи усилия да прекара време с вас и да балансира живота си с ангажимент към вас в то.

Така че, ако той винаги е зает или никога не му остава време да бъде с вас, това е голям знак, че не се отнася с вас като важна част от живота си - защото не се отнася сериозно към вас.

6. Не му е любопитно кой си

Ако той наистина се чувства, че нещата могат да станат сериозни и той се отнася сериозно към вас, той ще иска да знае всичко, което може да разбере за това кой сте в действителност.

Защо? Защото, ако наистина вижда потенциално бъдеще с вас, той иска да знае какво ще има това бъдеще!

Той наистина ще се интересува от това, което те кара да тиктакаш, в това кой си под маската, в това кой си всъщност като личност, за да може да разбере колко далеч може да види нещата между вас.

Ако той дори няма любопитството да разбере нещо за вас, докато се срещате, това означава, че това не е толкова важно за него ... което отново е огромен знак, че той не е сериозен към вас.

7. Никога не правите бъдещи планове заедно

Това не е задължително да са огромни планове като бъдещето на връзката или нещо подобно.

За този пример той може да бъде толкова прост, колкото покана за рожден ден да поканите месец предварително или нещо подобно.

Човек, който никога не иска да прави планове в бъдеще с вас и се обръща само ежедневно, е човек, който не е толкова сериозен в отношенията.

Така че, ако всичките ви дати и разговори започват от текст и се случват тази нощ ... ако никога не планирате да правите нещо седмица или месец предварително, това вероятно означава, че той не е толкова сериозен към вас.

8. Твоето черво ви казва, че не е

Вашите инстинкти ще бъдат най-доброто ви ръководство в любовния ви живот. Когато сърцето ви крещи, опитвайки се да ви накара да повярвате в нещо, червата ви ще бъде далеч по-добро ръководство за това дали е вярно.

Вие сте тук, защото търсите знаци, за да потвърдите всичко, което се надявате, че е истина. Може би наистина се надявате той да се отнася сериозно към вас и искате да намерите признаци, които подкрепят това вярване.

Но отделете време да се запитате дали наистина вярвате, че той е сериозен, и си отговорете честно.

Непосредственото усещане в червата ви ще даде по-добър отговор от часовете на рационализиране или агонизиране на това.

9. Той не иска да ви нарича приятелката си

Този е доста очевиден. Ако не иска да ви нарича приятелка или да поставя етикети на връзката, това е доста голям знак, че той не е толкова сериозен.

Момчетата искат да избягват етикетите, когато не са в тази връзка и искат да запазят статуквото. Щом усетят тласък за някакъв вид етикет за връзка, незаинтересован човек ще се опита да го затвори възможно най-бързо.

Защо? Защото харесва нещата точно такива, каквито са, и не иска да напредват по-нататък ... защото той не е чак толкова сериозен в отношенията.

10. Той няма доверие на вас (Или Vice Versa)

В края на деня най-важният аспект във всяка връзка е доверието.

Трябва да имате доверие един в друг, за да бъдете уязвими и отворени, да имате доверие да бъдете верни един на друг и да имате доверие да се грижите и да се уважавате един към друг.

Без доверие никоя от интимността и близостта на добрите отношения не може да нарасне.

Значи в червата си знаете дали му се доверявате и можете да усетите дали той ви се доверява. Лесно е да се каже дали има доверие във връзка, когато сте честни със себе си - или има, или няма.

Очевидно е, че на доверието е необходимо време да се разраства, така че не се чудете, ако току-що сте започнали да се срещате и още не се доверявате дълбоко един на друг. Но ако се срещате известно време и все още няма истинско доверие между вас ... за съжаление това е голям знак, че той не е сериозен в отношенията.

11. Той казва, че не иска нещо сериозно

Изглежда, че това трябва да е очевиден знак, но не е така.

Много момчета ще кажат на една жена, че не искат нещо сериозно, но след това ще приложат извинение за това.

„Не искам нещо сериозно, точно сега. '

„Не искам нещо сериозно, докато търся работа. '

„Не искам нещо сериозно, защото още не съм над бившия си. '

Проблемът е, че когато човек прави това, много жени чуват извинението, но напълно игнорират частта „Не искам нищо сериозно“ - когато това всъщност е най-важното нещо, което човекът е казал.

Ако каза, че не иска нещо сериозно, извинението, което даде за това защо няма значение, Извинението е да се опитате да ви накара да се почувствате по-добре през първата половина на изречението, което е важната част.

Без значение какво е извинението му, ако той ви каже, че не иска нещо сериозно, трябва да му повярвате. Дори ако извинението изчезне, неговото нежелание да влезе в сериозна връзка с вас почти сигурно няма да има.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

В обобщение...

11 огромни знака, че не е сериозен към теб

 1. Той ви пламва постоянно.
 2. Той не се оставя да бъде отворен около вас.
 3. Не иска да се срещате с приятелите или семейството му.
 4. Не се чувствате комфортно един около друг.
 5. Той не ти прави време.
 6. Не е любопитен кой си.
 7. Никога не правите бъдещи планове заедно.
 8. Червата ти казват, че не е.
 9. Не иска да ви нарича приятелка.
 10. Той не ви вярва (или обратното).
 11. Той казва, че не иска нещо сериозно.

Интересни Статии