11 огромни знака, че никога няма да се примири с вас

Вие сте тук, защото търсите знаци, че той никога няма да се примири с вас,

Страшна мисъл е Ами ако слагате яйцата си в кошница с дупка в дъното? Ами ако той не е установяващият се тип - какво да правите?

Не се притеснявайте - тук съм, за да помогна.Първо искам да кажа, че макар да знам, че може да е наистина болезнено да мисля, че той никога няма да се примири с вас, обещавам ви, че ако това е действително така, по-добре да знаете сега, отколкото да знаете по-късно.

Без значение колко дълго сте били с него, не искате да се ритате на една, три, пет години надолу по линията, като ви се иска да сте слушали знаците по-рано и да сте се измъквали твърде дълго.

В тази статия ще ви дам най-големите признаци, че той никога няма да се примири с вас.

Едно или две може да са Добре... но ако той ви дава повече от няколко от тези знаци, трябва да помислите сериозно да ги слушате и да преоценявате бъдещето си с него.

Без повече въведение, ето основните знаци:

Най-важните признаци, които той никога няма да се примири с вас

1. Той мрази етикетите и ги избягва

Момчета, които са скучни по отношение на етикетите, са скудни по отношение на ангажираността.

Ако беше абсолютна битка да го накарате дори да ви нарече приятелката си (или ако той все още отказва, когато ситуацията го налага), това предсказва какво точно да очаквате с него в бъдеще.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Ако човек ще се примири с жена, той ще го направи, защото е развълнуван да бъде с нея и желанията да се успокоят.

Така че, ако той влачи краката си дори за поставянето на етикети за връзката, това означава, че той не е толкова въодушевен от това - което означава, че не е добър залог да разчитате на него, че иска да се успокои.

2. Той омаловажава отношенията ви публично

Както в # 1 - момчета, които ще се установят с вас, ще се вълнуват да го направят.

Не можете да сте в истинска дълготрайна връзка с човек, който всъщност не иска да бъде там. Така че, ако той не е развълнуван, е по-трудно да го издържи.

И ако той омаловажава колко сериозни са отношенията ви, когато е на публично място или разговаря с приятели, това означава, че не се гордее, че е с вас - което само по себе си се чувства ужасно и определено означава, че не е въодушевен от връзката.

Човек, който не се гордее, че е с теб, е човек, който няма да се примири с дългия път.

3. Нямате същите житейски цели

Може би искате да живеете в страната, а той предпочита да е в града. Може би той иска да има деца, но вие не ги искате.

Може би иска да се върне обратно в родния си град, но вие искате да пътувате из цялата страна и света.

Когато двама души вземат решение да се установят заедно, те трябва да имат обща визия за бъдещето и обща визия за това, което искат.

Ако това, което искате за живота си и това, което той иска, са взаимно изключващи се и не биха работили заедно, това означава, че рано или късно ще се сблъскате с реални проблеми и че ще бъде наистина трудно да се установите заедно.

4. Не се доверявате един на друг

Добрите отношения се изграждат на доверие, период. Не можете да имате добри отношения без взаимно доверие един в друг.

Така че, ако той не ви вярва или не му се доверите напълно, това е наистина лош знак за бъдещето на вашите отношения.

Очевидно доверието не расте за една нощ. Ако не сте били заедно толкова дълго време, няма нужда да изпадате в паника, ако все още не се доверите напълно един на друг.

Но ако сте били един с друг достатъчно дълго, за да се разрастне доверието, а това не е ... това е лош знак за дългосрочните ви перспективи.

5. Той никога не иска да говори за бъдещето

Момчета не се подлъгвайте да се установяват. Те не попадат в него случайно.

Уреждането не е нещо, което се случва, освен ако и двамата не са развълнувани и готови да предприемат тази стъпка заедно.

Така че, ако той е враждебен винаги, когато въвеждате бъдещето и никога не иска да планира нещо в бъдеще с вас или да говори за това къде отиват вашите отношения, това е наистина лош знак.

Това означава, че не мисли да се примирява с вас - и е враждебно дори да чуе въпроса.

6. Той не приема бъдещето си сериозно

Ако искате бъдеще с човек, важно е да си представите какъв тип бъдеще ще бъде и да прецените дали е това, което ви интересува.

Например, ако той няма работа и не си търси такава, това означава, че се е насочил към бъдеще, което е много като настоящето.

Интересувате ли се от това? Дори и да сте, мислите ли, че той ще се сдобие достатъчно добре, за да се примири с вас?

Ако той няма зрелост или стремеж да се опита да си намери работа, това казва лоши неща за способността му наистина да се ангажира с вас и да се примири с вас.

7. Не можете да бъдете себе си около себе си (и Vice Versa)

Едно от нещата, които виждате в почти всяка една добра връзка е, че и двамата партньори могат да бъдат напълно автентични един с друг.

Всъщност, това е една от най-важните съставки във всички добри отношения. Просто се чувства наистина, наистина добре да покажеш на някого истинското си Аз и да го накараш да го отпразнуваш и да го отпразнуваш - и да почувстваш по същия начин и за автентичното си аз.

Че повече от всичко е човек, който вълнува жена и го кара наистина да се замисли сериозно с нея.

Така че, ако не сте в състояние да бъдете истинското си себе си около него и усещате, че той трябва да носи „маска“, а не да бъде истинското си Аз около вас, това е голяма пречка, заставайки на пътя ви между вас и ангажимента ви търся.

8. Той е незрял за възрастта си

Ангажираността не е само да се установите с някого.

Освен това признава, че въпреки че в дългосрочна връзка трябва да правите компромиси - все пак е по-добре да сте с някой, когото обичате и на когото имате доверие.

Този вид признание и реализация отнема ниво на емоционална зрялост, за да достигне. Ако той все още се държи момчешки по много начини, това означава, че ще бъде по-бавен в тази реализация, отколкото по-зрял човек.

Така че, ако той е доста незрял, ще е по-малко вероятно той да иска да се успокои и по-вероятно е да се откаже, ако нещата се затруднят.

9. Той не спазва обещанията си

На някакво ниво да бъдеш в дългосрочна връзка с някого, си обещаваш всеки ден.

Обещание е, че въпреки че може да се сблъскате с трудно място за малко, се доверявате един на друг достатъчно, за да погледнете покрай настоящето и да знаете, че бъдещето ще се подобри.

Това се връща към доверието, за което говорихме по-рано в тази статия. Ако не му вярвате, ако не можете да му се доверите да спазва обещанията си, как можете да му се доверите да го означава, когато се установите заедно?

Човек, който не може да спази обещанията си, е човек, който трудно ще се придържа към ангажирани, уредени отношения.

10. Той винаги търси нещо ново

Да, дори в изключителна дългосрочна връзка можете да работите заедно, за да запазите нещата свежи и нови. Не казвам, че дългосрочните връзки стават застояли.

Въпреки това, дългосрочната ексклузивна връзка означава, че се установявате с един човек - и няма вероятност да срещнете някой нов.

За много хора това е бонус. Те са намерили човека, който искат, и не е нужно да продължават да търсят.

Но за други хора, особено за хората, които се отегчават лесно и винаги търсят ново нещо, което да заеме вниманието им, това е лошо компромис за тях.

Така че, ако той е типът, който непрекъснато търси следващото ново нещо и му става скучно, това е лош знак дали ще се успокои или не.

11. Той ви каза, че не иска да се примирите по всяко време

Това е един от най-очевидно очевидните знаци там, но и изненадващо един от тези, които най-много се пропускат.

Много жени, когато им казват, че той не иска да се успокоява „в момента“, се фиксирайте върху частта „изречение“ в това изречение, вместо върху частта „не искам да се установя“ изречение.

Те смятат, че ако просто изчакат, в крайна сметка нещата ще се променят и той ще иска да се успокои.

Нещастната истина е, че когато един човек ви каже, че не иска да се успокоите „в момента“, много вероятно това означава, че той всъщност никога не иска да се установява, и той рита кутията надолу по пътя, така че той сега не трябва да се занимава с това.

Това води много жени в капана на чакането на човек, който най-накрая да бъде „готов“ - което ги кара да губят месеци или дори години време с човек, който никога не е бил сериозен за бъдещето с нея.

Така че, ако той ви каже, че не иска да се примирява - независимо от извинението - трябва да му повярвате.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

В обобщение...

Това са знаците, които той никога няма да се примири с вас

 1. Мрази етикетите и ги избягва.
 2. Той омаловажава публично отношенията ви.
 3. Нямате същите житейски цели.
 4. Вие не се доверявате един на друг
 5. Той никога не иска да говори за бъдещето.
 6. Той не приема бъдещето си насериозно.
 7. Не можете да бъдете себе си около него (и обратно).
 8. Той е незрял за възрастта си
 9. Той не спазва обещанията си
 10. Той винаги търси нещо ново.
 11. Той ти каза, че не иска да се примирява скоро.