11 Сигурни знаци ще получите бившия си връщане (Ще се върнем ли заедно?)

Затова се опитвате да разберете как да се върнете заедно с бившия си. Попитам ме този въпрос през цялото време,

Можеш ли да се върнеш с бившия си?

Конкретните ситуации и сценарии винаги са различни, но основният въпрос е един и същ. Искате да знаете дали бившият ви липсва достатъчно, за да се върнете към нещата, но по-добре този път.Искате да знаете дали все още е възможно да разпалите минала връзка или дали са се случили твърде много неща, които ще направят невъзможно. Може да мислите, че е минало твърде много време. Или може да мислите, че са нанесени твърде много щети поради колко зле свършиха нещата.Тази статия ще ви даде най-големите знаци, с които ще можете да се върнете с бившия си. Така че, не се притеснявайте Ще получите отговор до края.

ПОВЕЧЕ: Как момчетата ще се справят емоционално с прекъсваниятаДолната линия е ... абсолютно е възможно да си върнете бившия във всякакви ситуации. Аз лично съм виждал това да се случва прекалено много пъти, дори да се броят. Виждал съм двойки, които отдавна са разделени, успяват да се свържат отново, след като разбраха, че искат да направят нещата отново.

Обаче съм виждал и много ситуации, при които нещата не са предназначени да бъдат, независимо дали връзката е била твърде токсична и нефункционална, за да бъде фиксирана ... или дали е по-скоро от отскочила връзка или от физическа връзка отколкото истинска, смислена емоционална връзка.

Как знаете, че връщането им заедно ще работи дори?

Екс се връщат ли заедно? Да. „Трябва ли да се върна заедно с бившето си гадже? Прибираме ли се отново? ” Отговорът е ... трябва да анализирате няколко неща, преди да можете да решите.Може да успеете да го върнете, но истинското съображение, което никога да не пренебрегвате, е: как да разберете дали този път ще се справи или дали просто отново ще завърши със сърдечен удар?

Попитайте се следното:

1. Промени ли се нещо откакто сме заедно?

Нещо трябва да е различно този път, за да работи.2. Анализирайте причината за разпада и дали можете да преминете покрай него. Някой изневери ли? Случило ли се е нещо, което никой от вас да не премине покрай вас? Помислете за това, преди да скочите в нещо, без наистина да знаете дали нещата могат да работят или не.

С всичко казано, искам да ви дам конкретни признаци, че всъщност е реалистично да се върнем заедно, Проучих динамиката на отношенията през годините и забелязах конкретни модели и тенденции при двойките, които завършват отново заедно.

Въз основа на всички тези модели и след като събрах тонове данни, аз идентифицирах тези основни признаци, че ще се съберете отново. Ще ви преведа най-важните фактори, за да разгледате и опиша какъв тип сценарий обикновено води до двойка, възпроизвеждаща минала връзка.ПОВЕЧЕ: Дори ако бившият ви казва, че е над вас, тези знаци означават, че той не е

Причината (ите) зад разрушаването

Завършиха ли връзката с някой, който изневерява? Това е трудно за преместване, въпреки че е възможно с ДРАСТИЧНИ промени.

Престанахте ли да имате физическа интимност? Единият партньор повече се интересуваше от секса, което остави другия партньор да се чувства неудовлетворен и нежелан? Това създаде ли много напрежение?

Взаимоотношенията ли са били кодеистични и нездравословни?

Тези причини правят малко вероятно да разпалите нещата.

Друг фактор, който трябва да вземете предвид е ... имаше ли финансови проблеми, които ви разкъсаха? Ако е така, евентуално можете да измислите начин да решите това. Наистина зависи от конкретната ситуация, ако сте готови да направите компромиси и да направите промени.

ПОВЕЧЕ: Какво да направите, ако вашият партньор загуби работата си и връзката ви се разпадне

Ако това беше нещо като навиците ви за харчене, бяха извън контрол и той искаше да спести пари, което доведе до чести аргументи, има вероятност да не се събирате отново, освен ако и двамата не сте готови да компрометирате и промените.

Или нещо като дълги разстояния те разкъса? Ако можете да положите усилия или да се виждате по-често, или да се преместите да бъдете по-близо един до друг, има голям шанс да се съберете отново, ако разстоянието е това, което ви разкъсва.

Продължителност на времето сте били заедно

Колко време бяхте заедно? Общо правило е, колкото по-дълго сте били заедно, толкова по-големи са шансовете, че можете да разпалите нещата.

Защо? Защото, за да сме заедно толкова дълго, очевидно трябваше да има истинска, емоционална връзка.

От друга страна, дори и да не бяхте заедно толкова дълго, ако се установи дълбока емоционална връзка, все още имате опит да се върнете заедно.

Разбира се, това трябва да се гледа заедно с причината да сте се разделили. Това е добър знак за перспективите ви да се съберете отново, ако сте били дълго време, но ако сте се разделили, защото някой от вас изневери и доверието е нарушено, тогава шансовете ви са много по-лоши.

От друга страна, ако сте се срещали само за кратко време, но сте имали интензивна, страстна, някаква луда връзка, но трябваше да скъсате, защото един от вас трябваше да се отдалечи и не искаше да правите дълги разстояния , а сега сте отново в същия град, шансовете ви са много по-добри.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Начинът, по който приключиха нещата

Един човек разби ли сърцето на другия човек или това се случи по естествен начин? Ако се е случило естествено и приятелски там, където и двамата са се чувствали добре с него, това е добро нещо от гледна точка на това дали да се върнем заедно.

Приключи ли той в ожесточена схватка, в която и двамата казахте ужасни неща, за да се нараните един друг, само за да съжалявате след факта? Това прави шансовете да се съберем много по-малко вероятно освен ако двете страни не са се променили драстично и тези рани не са зараснали.

Приключи ли той с гаден развод с битка за попечителство? Това често е трудно да се върне, особено защото разводът може да разкрие най-неприятелската страна на човека.

Доброто правило е да отделите време, за да разберете как сте се чувствали един към друг в края. Ако почувствате истинско презрение, отвращение и омраза един към друг, тези чувства правят връщането им много по-трудно.

Но ако все пак сте се харесали и уважавали един друг като хора, но трябваше да се разделите по различна причина, много по-вероятно е да се получи, ако двамата решите да се върнете заедно.

Дали и двамата сте несемейни

Това е очевидно, но си струва да се обмисли. Ако някой от вас е в сериозна връзка, очевидно е много по-трудно да разпалиш стара връзка.

Тогава отново, ако не е неомъже, може да е в отскочила връзка. тази статия ще ви даде признаците, че връзката му е отскок и не е нещо сериозно.

Как сте постъпили по повод разбив на пост

Излязохте ли от пътя си да правите нещата, за да се съберете отново? Провалиха ли се всички тези неща? Вие сте му се обаждали куп пъти и упорито се опитвате да се свържете с него? Всичко това означава, че е много по-малко вероятно да се върнете заедно.

От друга страна, ако сте поддържали добри отношения след разпадане и сте били в добри отношения, много по-вероятно е да ще върни се заедно.

Ако продължите да оставате близо един до друг, да останете свързани и двамата да положите усилия да останете в живота си един на друг, има голям шанс да се съберете отново.

Трудно е да разбереш какво да правиш след раздяла, ако искаш да се върнеш заедно с бившия си. Голяма част от времето инстинктите ви ще ви кажат да правите точно грешното.

Това е най-пълната ми статия за това как да се върнете заедно с бившия си - стъпка по стъпка ръководство, което ви отвежда от разбивката до съставянето.

Независимо дали сте били интегрирани в живота на другия

Срещнахте ли се с родителите му? Срещна ли се с родителите ти? Харесваха ли ви родителите му? Харесваха ли го родителите му? Ако сте били много интегрирани в живота на всеки друг и родителите ви, и близките приятели, и семейството са одобрени от връзката, това прави много по-вероятно да се върнете заедно.

Истинският въпрос тук е: Знаели ли са най-близките ви хора за връзката ви или това е било нещо скрито?

Ако връзката е била пазена в „тайна“ и не е била публично представена на някой, важен в живота ви, това означава, че вероятно няма да се върнете заедно, освен ако това не се промени.

Независимо дали сте и двамата емоционално готови за връзка

Желаете ли отново да се поставите „там“, въпреки че може да се нараните? Наистина ли сте готови да поемете този ангажимент отново? е той готов? Това, което често се случва, когато хората са наранени, е, че те не са готови да скочат отново във връзката.

Ако той не е готов, не можете да го принудите да бъде. Същото важи и за вас. Ако не сте наистина готови, най-добре е да изчакате, докато дори не започнете да мислите за нещо подобно.

ПОВЕЧЕ: 5-те емоционални етапа, през които трябва да преминете, когато се връщате заедно с бившия си

Независимо дали сте отраснали като хора

Вашият бивш ли е същият като когато сте били във връзка? Или сте отраснали като хора? Направихте ли необходими промени и работихте ли за себе си, така че нещата действително да се оправят този път?

Чести въпроси за това как да се върна с бившия си

Как да се съберем отново след раздяла естествено?

Не се опитвайте да насилвате нещата да се случват. Ако се опитате да го накарате да се случи, всъщност го правите много по-лошо. Става по-трудно да спасиш една връзка, ако се опиташ да я принудиш. Ключът към връщането на бившия ви път е да оставите това да се случи естествено. Това ви дава легитимен шанс в нов старт.

Колко време след раздялата да се върнем заедно?

Винаги трябва да изчакате поне малко, преди веднага да скочите в нещата и да се съберете отново. Не бързайте. Трябва ти време, за да растеш като хора.

Здравословно е да виждате как стоят нещата от разстояние, което ви дава перспектива и време и за растежа като хора. Когато се върнете заедно, и двамата ще бъдете по-добри хора и това ще доведе до по-добри отношения.

Ex казва, че няма шанс да се съберем отново?

Той казва, че това е нормално и дори да се очаква, но никога нищо не е окончателно, ако направите промени. Съсредоточете се върху себе си и бъдете онзи тип човек, който бихте искали да сте наоколо. Винаги има шанс нещата да се оправят. Просто трябва да му отделите време.

Как да си върна бившия?

Не бъдете нуждаещи се. Използвайте правилото без контакт. Не се свързвайте с него в продължение на 30 дни след почивката. След това постепенно въведете отново контакт по начин, който има щастливо, положително настроение. Не се спирайте на миналото. Това прави невъзможно създаването на ново настояще и бъдеще.

Екс се връщат след години?

Да. Всъщност времето лекува рани, така че това е дори по-вероятно от това да се съберете отново след гадно разпадане.

Как да се върна с бивш

Ключът е да разгледаме защо нещата не се получиха миналия път и да разгледаме какво ще бъде различно този път.

Ако нито един от вас не се е променил или не е работил върху себе си, е малко вероятно да се съберете отново (или дори да се съберете отново, малко вероятно е да се развият нещата, ако нито един от вас не се е променил).

Това, че можеш да си върнеш бившия, не означава, че трябва. С други думи, ако нито един от вас не се е променил, какъв е смисълът да се съберете отново, тъй като той ще стигне до същото отрицателно място, в което сте се озовали, когато сте се разделили? Помислете какво е различно в единия или в двамата, преди да решите, че дори искате да опитате нещата.

Независимо дали сте способни да прощавате един на друг

Това е важно, защото макар връзката да е „стара“, връщането заедно трябва да бъде „нова“ свежа ситуация.

Ако не можете да простите (независимо дали е един от вас, който трябва да прости или на двама ви) някой ще се задържи възмущение, Възмущението е убиец на отношенията. Всъщност, ако все още има някакво негодувание, може да спрете да мислите да се съберете отново, защото това ще създаде отрицателна вибрация от самото начало и ще ви настрои за нещастие.

Вашите житейски обстоятелства

Работите ли и двамата, които изискват да сте далеч? Ако живеете много далеч един от друг, това намалява шансовете, че ще се върнете заедно.

Друг фактор, който намалява шансовете да се съберете отново, е ако и двата ви живота са безумно заети.

Друг фактор, който трябва да се вземе предвид е дали участват деца. Ако имате деца заедно, това създава очевидна причина да се съберете отново, но това в никакъв случай не е причина да се опитате да принудите нещата да работят, не работят естествено,

Това ме води до последния фактор ...

Колко естествено се чувства

Това е, което наистина се свежда до това в края на деня. Ако се чувствате „правилно“ и без усилия, това е добро нещо. Това прави много вероятно да се върнете заедно (и че връзката ви ще бъде щастлива).

От обратната страна, ако се чувствате принудени и неудобни, това е лош знак, показващ, че няма да се върнете заедно (и дори да го направите, нещата няма да тръгнат в добра, щастлива посока).

Това са горните знаци, по които можете да върнете бившия си, но дори и да видите всички тези знаци, ако не знаете какво точно да правите, тогава шансовете ви да го върнете са почти нулеви. Ето защо се нуждаете от тайната формула, за да получите бившия си отново в ръцете си Кара го да те вижда като „тази“, жената, без която не би могъл да живее. Не чакайте, защото всеки ден, който минава заедно с вас, означава, че е все по-вероятно чувствата му да избледнеят и тогава ще бъде невъзможно да го върнете, така че прочетете това сега, преди да е станало твърде късно: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Това са знаците, по които можете да си върнете бившия

 1. Причината да се разделиш не беше нещо, което те накара да се мразиш един друг
 2. Били сте заедно наистина дълго време
 3. Разбихте се по приятен начин, вместо да разбивате сърцата си един на друг
 4. И двамата сте сингъл
 5. Не сте били отмъстителни един към друг след раздялата
 6. Вие бяхте интегрирани в живота на всеки друг
 7. И двамата сте емоционално готови за връзка
 8. И двамата сте отраснали като хора след раздялата
 9. И двамата прощавахте взаимно
 10. Животните ви обстоятелства улесняват отношенията помежду ви
 11. Естествено е да сме заедно

Интересни Статии