11-те неща, които всички мъже искат да чуят от жена

И така, какво всъщност мъжете искат да чуят?

Ще отговоря на това, като се опитвам да обхвана широки основи, които се прилагат най-вече за всички мъже, така че да можете да разберете по-задълбочено мъжкия ум и наистина да разберете какво е това, което мъжете искат да чуят.1. Комплименти

Мъжете може да изглеждат всичко стоически отвън и като че ли не се нуждаят от комплименти, но това не може да бъде по-далеч от истината!Мъжете искат да чуят комплимент и след време! Какви комплименти? Е, всякакъв вид.

Има само едно правило: трябва да е истинско,Не можеш да го измислиш и преструвам се да харесаш нещо само защото мислиш, че ако му направиш комплимент, ще го направиш като теб по-добър.

Какви комплименти можете да дадете?

 • Колко добър е в нещо
 • Неговият външен вид / физически вид / привлекателност (така например миришете добре, изглеждате толкова горещо в момента, начинът, по който се усмихвате е толкова секси, вие сте толкова силен, списъкът продължава, но знаете за какво говоря)
 • Нещо, което означава, че е добър човек
 • Всичко за него, което забележите, го прави уникален

Вземете теста: Харесва ли ви?

2. Оценка

Мъжете искат да бъдат оценени за това кои са и в какво са добри. Мъжете също искат да бъдат оценени, ако направят нещо хубаво за вас, или ако са направили нещо, което знаят, че ви харесва ...Мъжете искат да бъдат забелязани и оценени точно както жените. Оценката трябва да бъде истинска и да се проявява по много различни начини.

Готвенето на любимото му ядене след тежък работен ден е пример или отделяне на време, за да вложите усилия във вашия външен вид един ден и да носите нещо, което знаете, че му харесва. Или просто да бъде мил и топъл по начин, който го кара да се чувства добре и щастлив.

3. Честност

Мъжете искат да чуят честност. Това е основна истина за мъжете; бъдете честни с него и не се опитвайте да бъдете някой, на когото не сте или не се представяйте като някой, който не сте.Да можеш да бъдеш правдив е толкова важно (и все по-рядко) качество за всеки човек.

4. Че са приети за такива, които са

Не карайте един мъж да се чувства така, че трябва да промени себе си вместо вас, което често правят много жени, когато разговарят с мъж. Дори ако е в ума ви, не мислете, че не може да го почувства.Ако срещнете мъж и вашето мислене е: „е, не ми харесва начина, по който е в момента, но той има потенциал. Ако само той може да промени ... ”вмъкнете някакво качество, което искате той да промени ... това задава тона на вашия разговор и цялата динамика.

Затова ключът е да приемете човек такъв, какъвто е и не се опитвайте да го променяте. Или го харесвате за това кой и какъв е, или не го правите; така или иначе, опитите да го „поправят“ ще предизвикат гръм и ще го накарат да се почувства, че гледате надолу и не искате той да е щастлив.

5. Че всичко е Добре

Мъжете не искат да се занимават с драма; всякакъв вид драма. Мъжете са много единични фокусирани по отношение на това да искат да направят нещо и да имат линеен път към постигане на цел.

Мъжете изобщо не обичат да се занимават с драма (поне 99% от мъжете не, има изключения от мъже, които харесват драма, но това е съвсем различна история.) За най-голямо количество мъже драмата е сигнал за избягал.

Последното нещо, което човек иска да чуе, е бойни думи. Или нещо много драматично и интензивно. Особено, ако е от нищото и той не знае за какво е драмата, камо ли защо е значима или релевантна за вас.

6. Привързаност извън синьото

Ако някой мъж се приближи до вас и каже, че ви обича или казва нещо хубаво и сладко, как се чувствате?

Е, мъжете също харесват подобни неща. Ако си хубав и сладък от сините и правиш нещо хубаво, нещо сладко и случайно, това ще сложи усмивка на лицето му.

7. Мъжете не искат да слушат „Условия“

Това е нещо, което мъжете определено не са любители. Под условия имам предвид ... 'ако направите това нещо, което наистина искате да направите, ще ви ядоса.'

Понякога съобщението се подразбира и жената не го казва директно; все пак настроението е същото.

Въпросът е, че да се ядосваш и да поставяш условия за това, което човек може и какво не може да направи, ако иска да избегне да те ядосва, определено не е нещо, с което мъжете обичат да се занимават.

Мъжете обичат да са около жена, която не налага произволни ограничения на живота си. Никой мъж не иска да се чувства така, сякаш няма свобода. Иронията е, че повечето мъже се оказват по-склонни да се ангажират и искат да бъдат изключителни, когато една жена наистина е в състояние да му даде свободата.

Тогава, изведнъж, той ще бъде този, който иска ангажимент и го възпитава, а не на вас (ако приемете, че ангажиментът е дори това, което искате!)

8. В спалнята

Какво искат да чуят мъжете в спалнята? Повечето мъже искат жените да бъдат гласни в спалнята, да им кажат какво се чувства добре и да ги насочат да й дадат голямото „О“.

За повечето мъже е огромно включване, когато една жена гласува за факта, че е включена и изпитва удоволствие. Това, което мъжете не харесват, е когато жена фалшифицира нещо или действа умишлено.

Ако една жена действа целенасочено, мислейки, че ще бъде ключът да го включите, това няма да е ефективно, само ще го накара да се почувства неудобно и като че ли всъщност не може да ви радва.

Но това, което правят мъжете, е когато една жена е отворена и е в състояние да го пусне и да каже какво точно го превръща. Насочването му да ви достави удоволствие ще го направи изключително развълнуван и нетърпелив да ви угоди.

9. че сте горди от Него

Мъжете обичат да се чувстват като някой се гордее с тях и това означава: особено ако той е постигнал нещо, което може би не е еквивалент на спечелването на златен медал, но това е нещо, което знаете, че е важно за него и наистина се чувствате горди от него, за да постигне каквото и да е постигнал ли е и какво прави в живота си.

10. Мъжете искат автентичност

Мъжете искат да чуят нещо истинско и автентично, а не рециклиран разказ, една жена смята, че мъжът иска да чуе.

Например, някои жени се преструват, че имат определени интереси, че всъщност не трябва да впечатляват мъж, който мисли, че ще го спечели, но в действителност той просто ви гледа като всяка друга жена (тъй като повечето жени правят това).

От друга страна, ако сте автентични и истинското си Аз около него, това ще го накара да се почувства заинтригуван и освежен от вас. Буквално ще бъдете като чаша студена вода в пламтящ горещ ден.

11. Мъжете искат уважение

Не казвам това по груб начин или намеквам, че жените трябва да бъдат подчинени и да уважават мъжете. Нямам предвид „уважение“ като да даваш всичко, което иска и да си подвластен на нуждите си и да изоставиш собствените си.

Искам да кажа само, че не обиждате и не подкопавате неговата мъжественост. Мъжете искат да се чувстват като победители в света и ако накарате един мъж да се почувства като победител, са негов мажоретен член и в неговия ъгъл, той ще иска да бъде около вас повече и да се чувства добре около вас.

Ако го вдъхновите и го окуражите (не по покровителствен начин, а по истински начин, който показва, че се чувствате силно към неговите възможности и че вярвате в него), той ще иска да сте в живота му. Така че бъдете в неговия ъгъл, като това, което той прави и той ще бъде изключително щастлив.

Едно нещо, което трябва да се отбележи, без значение какво предполагате за мъжете, не винаги приемайте, че той е уверен и сигурен в себе си.

Като цяло мъжете, които изглеждат най-сигурни, всъщност са най-малко защитени. Имайте това предвид, когато имате общо с мъжете и мислите какво точно искат да чуят и не искат да го чуят.

В края на деня всички сме хора. И всеки мъж е различен и ще има индивидуални предпочитания и идеи. Ядрото обаче е подобно и след като знаете тези неща, това ще направи живота ви с мъже много по-лесен.

Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашето бързо (и шокиращо точно) „Харесва ли ви?“ Тест веднага и разберете дали той ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Какво искат да чуят мъжете

 1. поздравления
 2. признателност
 3. честност
 4. Че са приети такива, каквито са
 5. Че всичко е Добре
 6. Привързаност навън
 7. Мъжете не искат да чуят 'условия'
 8. В спалнята
 9. Че се гордееш с него
 10. Мъжете искат автентичност
 11. Мъжете искат уважение

Интересни Статии