110 въпроса, за да зададете гаджето си

Защо някой се среща или влиза в отношения? Само секс ли е? Разбира се, че не (е, може би за някои хора, но не за повечето!).

За повечето отношения има връзка опознаване на някого на по-дълбоко ниво!Огромен проблем, с който се сблъскват много жени техният човек няма да отвори сърцето си , Той е ангажиран, но отказва да я „пусне“, да се чувства емоционален и да бъде „суров и истински“.Можете да направите това само като истински стигнете до сърцето на това кой е човек. Тази статия ще ви даде въпроси, за да зададете гаджето си, за да можете да стигнете до сърцето му.

ПОВЕЧЕ: 215 въпроса, за да опознаете някого: всичко, което трябва да знаете!Ще получите всички видове въпроси. Те варират от дълбоки, лични въпроси до смешни въпроси. Можете да изберете и изберете тези, които харесвате, които смятате, че би имало смисъл да попитате гаджето си.

Ще ти дам всичко необходимо, за да накараш дори един пазещ се мъж да се отвори и да разлее сърцето ти към теб.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Вярвай ми. Въпросите могат да бъдат начин да отворите сърцето му и да го опознаете по начин, който кара сърцето ви да се стопи. Сърцето ви ще се разтопи, когато видите, че гаджето ви е човешко същество под мъжкото бравадо и лъжливи претенции да бъдеш мъж.ПОВЕЧЕ: 50 страхотни въпроса за задаване на човек

Да, половите стереотипи и социалните норми са се променили драстично по отношение на „равенството“ но мъжете все още изпитват натиск да „бъдат трудни“ и да не изразяват как се чувстват , Ето защо вашите въпроси ще отворят шлюзовете към сърцето му.

Помнете също ... не всички мъже са еднакви. Това, което работи с един мъж, може да не работи с вашето гадже. Познавате го и трябва да разгледате тези въпроси и да прецените дали те съответстват на неговата природа или не.

Тази статия е организирана с най-добрите въпроси първо, Те включват психологическо обяснение, защо работят. Тогава по-късно можете да намерите дълбоки въпроси, лични въпроси, детство / възпитание / минали въпроси, философски въпроси (поглед към света, живота и т.н.), романтични въпроси, емоционални въпроси, сексуални въпроси и забавни въпроси.ПОВЕЧЕ: 225+ невероятни въпроса за задаване на човек: The Ultimate List

Гледайте видеоклипа: Най-добрите въпроси за задаване на човек (и защо работят толкова добре)


Най-добри въпроси: Топ 13 въпроса

# 1: Какво е учудващо за теб, за което никой не би предположил?

Думата „изненадващо“ е ключова част от това защо този въпрос е толкова важен. Това означава, че не е нужно да се чувства неловко, за да измисли нещо, което може да е „извън характера“. Ти му даваш разрешение да се откаже от „социалната си роля“ той играе през повечето време.

Той играе тази „роля“ на това кой е за външния свят ... повечето мъже правят. Но повечето мъже не свалят „маската“, докато не срещнат някой специален. Оставете го да разкрива части от себе си бавно и той ще ви е удобен; по-удобно, отколкото е в момента. Когато се почувства комфортно, той ще се разкрива все повече и повече.# 2: Кой е най-добрият ти спомен в живота?

Целта на това е да опознае миналото му, за да разбере настоящето му. С други думи, разберете какви преживявания са го оформили и го формирали в човека, който е днес. Това може дори да ви накара да почувствате повече разбиране, когато той проявява тенденция, която не харесвате. И това може да ви даде по-добра оценка за това кой е той. И ако имате оценка за това кой е, познайте какво? Той чувства тази признателност. И повечето мъже отчаяно искат да бъдат оценени.

# 3: Последният път, когато се почувствахте напълно свободен да бъдете себе си?

Всички мъже искат да бъдат видени такива, каквито са и обичани за това как не са такива, които смятат, че искате да бъдат.

# 4: някоя песен някога ли ви е плакала? Ако да, кой?

Това отваря важна тема: емоции, По-конкретно, изразяване на емоциите. Ако той ви е удобен да ви казва това, не прекалявайте и започнете да задавате последващи въпроси. Просто се вслушайте в отговора му и бъдете наясно с факта, че да се изрази нещо толкова уязвимо, не винаги е лесно ... особено за мъжете. Да, да бъдеш уязвим не е лесно за всеки, но обикновено е по-трудно за мъжете, които исторически се очаква да бъдат „силни“. Ако е плакал от песен, това ви дава представа за неговата природа. Това означава, че той със сигурност е емоционален и чувствителен, което е положителна черта (тъй като чувствителността е това, което мъжете често се опитват да избягват, защото се възприема като слаба ... но липсата на чувствителност прави мъжа неспособен напълно да се включи в емоционално изпълняваща се връзка) , Така че, ако той е в състояние да изпита този вид емоции, има голям шанс той да почувства дълбоко.

# 5: Ти „обсесивно-компулсивно разстройство' изобщо? Или имате някакви странни тенденции?

Това отваря вратата, за да откриете странните му странности. Например, мие ли си ръцете през цялото време? Има ли някакви особени неща, които трябва да бъдат спретнати? Или трябва да му се организира пространството по специфичен начин? Или е разхвърлян и хаотичен? Всички важни неща, които трябва да знаете!

ПОВЕЧЕ: 8 ключови знака, в който партньорът ви е влюбен

# 6: Най-добрият урок, който сте научили в живота?

Отговорът му ще ви покаже какво цени. Ако урокът му е нещо от рода на „не правете това, или ще се прецакате ...“ това означава, че той се навежда към по-голям манталитет на жертвата. Но ако той спомене нещо, където подчертава личната отговорност или внимание към другите (като ... винаги бъдете справедливи към другите, никога не съдете книга по корицата й), това показва, че той може да е по-'еволюирал' човек от гледна точка на това склонност да смята другите не само за себе си.

# 7: Какво беше детството ти?

Ако той споменава родителите си или нещо по този въпрос, просто слушайте. Чуйте го. Ако споменава болезнени спомени, послушайте. Ако споменава щастливи спомени, послушайте. Да го оставим да говори заведете го на различни места и започнете да си спомняте различни неща, Това ще го накара да го отвори дори повече, отколкото очакваше! И ако той се отвори към вас повече, отколкото очакваше, той ще си каже: „Уау! Чувствам се комфортно с нея! ”

# 8: Смятате ли, че сте добри в отстояването на себе си?

Ако той каже: „не, аз съм твърде мил“ или „да, разбира се!“ и двата отговора могат да ви кажат много. Ако смята, че е твърде мил, вероятно има някакво негодувание, което не е отстоявал за себе си. И ако каже, разбира се, може да почувства, че трябва да се наложи на мъжки акт.

# 9: Най-големият страх?

Най-големият му страх ще ви даде основна представа за това какво го поддържа през нощта. Това е в центъра на сърцето на човек. Най-големият му страх ще бъде какво го кара да продължава да настоява по света. Той може да не признае истинския си страх, но това, което казва, ще ви даде показател за това, което според него трябва да бъде най-големият му страх.

# 10: Какво те кара да се ядосваш?

Запомнете ... да питате мъж за гняв не е нещо, за което ще искате да го съдите. Вместо това слушайте с отворено сърце и ум. Гневът често маскира тъгата и безсилието. Така че не го съдете просто слушайте и вижте какви са неговите „горещи бутони“.

ПОВЕЧЕ: Искате ли да изпратите текста на вашата смачка? Ето какво точно трябва да направите, за да започнете разговор

# 11: Кое е любимото ти животно / домашен любимец?

Съдя хората, ако мразят животни. Но не е вероятно той да ви разкрие това, ако го направи. Но все пак, ако разберете, че той е любител на животните, това е добър знак за неговата истинска, добра природа.

# 12: Кой е най-неудобният ви момент? Ще ти кажа моето, ако ми кажеш своето. Дори ще отида първи.

Тук е ключово да се обърнете към собствения си неудобен момент. Ако инициирате и кажете нещо наистина смущаващо, вие сте задали тон на разговора. Той ще разкрие същото ниво, което разкривате. Ако отидете за това и изложите нещо интензивно, което той вероятно не е очаквал, най-вероятно ще направи същото!

# 13: Знаеш ли, че никога няма да те съдя?

Това създава безопасно пространство за неговото отваряне. Решението е смъртоносно. Ако го накарате да се чувства съден, дори мъничко, той никога няма да се отвори към вас или да се почувства наистина близък до вас. Ако кажете и имате предвид това, това прави възможно той всъщност да ви позволи 'познавам го.'


Забавни въпроси, които да зададете на приятеля си:

 • Коя е любимата ти видео игра?
 • Кой е любимият ти филм?
 • Коя ти е любимата песен?
 • Кога се чувствате най-щастливи?
 • Любима песен, на която да танцувате?
 • Каква е идеята ви за перфектен ден?
 • Кой е любимият ви страшен филм?
 • Жените луди ли са?
 • Играли ли сте някога Battlefield?

ПОВЕЧЕ: Задайте човек, който харесвате тези 20 сладки, невероятни въпроса

Дълбоки въпроси, които да зададете на приятеля си:

 • Какви са отношенията ви с баща ви?
 • Искате ли да сте баща (ако той вече не е такъв, очевидно)
 • Кой е най-важният аспект от живота?
 • Парите имат ли значение за вас и защо?
 • Бихте ли щастливи, ако разберете, че можете да живеете вечно?
 • Какво мислите, че се случва след като умрем?
 • Колко често плачеш?
 • Мислите ли, че сте емоционален човек?
 • Какво те поддържа през нощта?
 • Имате ли герой?
 • Искаш ли да бъдеш герой?
 • Колко често мислите за миналото си?
 • Дали бъдещето е нещо, което те плаши?
 • Страхувате ли се да остареете?
 • Мислиш ли за миналото си често?

ПОВЕЧЕ: 20 въпроса за задаване на човек, за да се затвори


Лични въпроси, които да зададете на приятеля си:

 • Последния път плакахте ли?
 • Чувствате ли, че животът ви има смисъл?
 • Ако бихте могли да промените едно нещо от миналото си, какво би било то?
 • Най-голямата лъжа, която някога сте казвали?
 • Откраднали ли сте някога?
 • Открадвали ли сте някога приятелка на друг мъж?
 • Някога изневерил ли си някого?
 • Някога мислили ли сте, че сте влюбени, но разбрахте, че това не е любов?
 • Най-болна мисъл, която си имал?
 • Най-странният опит от живота ви?
 • Най-изплашен, който някога сте чувствали?
 • Най-мрачната лъжа, която си казал?
 • Харесва ли ви да отговаряте или харесвате хората да ви помагат?
 • Кой е най-големият ти страх?
 • Кой е най-големият ти враг?
 • Искате ли деца? (Ако приемем, че няма деца)
 • Каква е твоята мечта №1 в живота?
 • Назовете 5 неща, които харесвате в себе си.
 • Назовете 5 неща, които не харесвате.
 • Колко често съдите другите?
 • Обичате ли да сте глупави?
 • Чувствали ли сте се наистина разбрани?
 • Чувствате ли топли пеперуди някога, когато се гушкаме?
 • Какво ви накара да разберете, че наистина сте влюбени в мен?
 • Какво си помислихте за мен, когато ме срещнахте за първи път?
 • Различен ли съм, отколкото първо очаквахте?
 • Вярвате ли в сродни души?
 • Смятате ли, че астрологията е луда или истинска?

ПОВЕЧЕ: 3 начина да разберете дали някой наистина ви обича


Въпроси относно детството му / възпитанието / миналото:

 • Горд момент?
 • Най-срамуваш ли се някога в живота си?
 • Какво беше вашето детство?
 • Имахте ли близки отношения с баща си / майка си?
 • Имате ли големи съжаления и ако да защо?
 • Как прекарвахте времето си извън училище като дете?
 • Ходихте ли на църква или празнувате някакви религиозни церемонии?
 • Строги ли бяха вашите родители?
 • Мислите ли, че бихте направили нещо различно от родителя си, когато отглеждате дете?
 • Най-лошият спомен от детството?
 • Какви сте били в гимназията?
 • Наслаждавахте ли се на училище?
 • Какъв искахте да бъдете, когато 'пораснахте?'

ПОВЕЧЕ: Кога мога да попитам за неговите минали отношения?

Философски въпроси (поглед върху света, живота и т.н.):

 • Реална ли е любовта?
 • Животът дори има ли цел?
 • Вярваш ли в Бог?
 • Мислите ли, че живеем в Матрицата?
 • Вярвате ли, че злото съществува?
 • Чувствали ли сте някога присъствието на паранормален дух?
 • Мислите ли, че съществува небе?
 • Ако умреш утре, къде ще отидеш според теб?
 • Какво е най-странното ви паранормално преживяване?
 • Чувствате ли се силно за някоя политическа партия?
 • Можете ли наистина да познавате някого?
 • Вярвате ли в прераждането?
 • Мислите ли, че социопатите съществуват?
 • Ако разберете, че утре ще умрете, какво бихте направили?

ПОВЕЧЕ: Дълбоки и дълбоки въпроси да зададете на гаджето си


Сексуални въпроси, които да зададете на гаджето си:

 • Най-странният „фетиш?“
 • Най-обърнат ли сте някога?
 • Най-лошият сексуален опит?
 • Най-странният сексуален опит?
 • Случвало ли ви се е да се преструвате, че сте включени, когато не сте били?
 • Най-голямо изключване?
 • Случвало ли ви се е някога жена да е фалшифицирала „О“, но да не е казала?
 • Смятате ли, че е странно жената да контролира?
 • Обичате ли да контролирате?
 • Кой е най-големият ти завой, някога?
 • Най-смелата фантазия?
 • Случва ли ви се някога да се справите сами?
 • Обичате ли порно?
 • Какво порно харесвате?
 • Има ли значение за вас, че порно очевидно е фалшив?
 • Мислите ли, че жените надценяват колко мъжете ценят секса?

ПОВЕЧЕ: 30 Sultry, Sexy въпроси за сериозно увеличаване на топлината „Dirty Talk“

Как се чувстваш, когато се отвори?

Добре, сега имате страхотен списък, който можете да използвате. Но има ли нещо друго, което трябва да знаете? Да.

Кара те да се чувстваш топло и размито, когато той се отвори към теб? Но се чувствате неловко или неприятно с „емоционални“ разговори, така че танцувате около теми и никога не излизате под повърхността?

Забравете как се чувствате, когато се отвори и се съсредоточете върху него и как се чувства. Ако искате той да се отвори за ваша лична изгода, това ще го лиши от опита да отвори сърцето си към вас. Повярвайте ми на този.

Една точка, която трябва да отбележим е ... ако той не иска да отговори на тези въпроси и изглежда затворен, той може да загуби интерес. Вземете този тест, за да диагностицирате дали това се задържа във връзката ви (направете това преди да е станало късно; той все още е вашето гадже, така че ми повярвайте ... искате да разберете това, преди той да го приключи.)

Вземете теста: Губи ли интерес?

Знам, че може да звучи странно и объркващо, но всъщност е просто: мъжете не искат да се отварят, освен ако всъщност не искате, Ако искате той да се отвори, защото това ще ви накара да се почувствате по-добре или да се почувствате така, сякаш той се свързва с вас, забрави за това,

Той ще почувства тази енергия и ще се изключи емоционално.

Ако искаш той отвори...

Осъзнайте, че това как задавате въпроси е толкова важно, колкото и действителният въпрос, който задавате.

Ако имате съдебна вибрация, нито един въпрос, който задавате, ще бъде полезен и ще бъде само нараняващ.

Не съдете. Нека говори. Нека бъде.

И ще видите нов мъж пред вас.

ПОВЕЧЕ: Опитайте тези 20 мръсни истини или да се осмелите въпроси за възрастни, за да увеличите действително топлината

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Топ 13 въпроса, които да зададете на гаджето си:

 1. Какво е изненадващо за теб, за което никой не би предположил?
 2. Кой е най-добрият ти спомен в живота?
 3. Последният път, когато се почувствахте напълно свободен да бъдете себе си?
 4. Песен ли някога ви е плакала?
 5. Вие ли сте 'OCD' изобщо? Или имате някакви странни тенденции?
 6. Най-добрият урок, който сте научили в живота?
 7. Какво беше вашето детство?
 8. Мислите ли, че сте добри в отстояването на себе си?
 9. Най-големият страх?
 10. Какво те кара да се ядосваш?
 11. Кое е любимото ти животно / домашен любимец?
 12. Кой е най-неудобният ви момент?
 13. Знаеш ли, че никога не бих те съдил?