12-те най-добри секс пози за невероятно удоволствие

Тази статия ще промени целия ви възглед върху секса. Ще разберете защо накрая. Просто бъди тарпелив.

Провеждането на невероятен сексуален живот, изпълнен с разнообразие и спонтанност, е ключът към поддържането на връзката последна, забавлението, когато се свързвате с нови хора и се наслаждавате на секса колкото е възможно повече.

Това, че сега сте тук, четете това означава, че вече имате предимство. Защо? Защото сте отворени и искате да се научите.Е, вие сте на правилното място, защото ще ви дам преглед на някои от най-добрите полови позиции, които и двете жени и мъжете обичат.

Тъй като взаимното удовлетворение е крайната цел за всяка сексуална среща, наистина ще искате да търсите позиции, които раздвижват и двамата ви.

Запомнете: Удобството на жената, с която са и й дава оргазъм, е едно от най-големите включвания на повечето мъже.

За щастие за вас, не е нужно да посещавате наизуст порно или да четете Кама Сутра, за да има някои секси-секс позиции в арсенала си.

Достатъчна прелюдия, обаче, ето десетте най-добри секс позиции, гарантирано да подобрят сексуалния ви живот:

Вземете теста: Губи ли интерес?

Те не са в специален ред, всички са еднакво „добри“. Най-добрата сексуална позиция просто зависи от това какви са вашите предпочитания и настроението, в което сте.

12-те най-добри и приятни секс позиции

1. Класическа мисионерска позиция

Тази класическа позиция често се счита за 'ванилна' и 'твърде скучна.' Откога? Това е класическа позиция поради причина.

Той контролира, но вие също можете да подправите нещата, като го хванете и вкарате по-дълбоко във вас или копаете ноктите си в него, за да накарате да почувства, че искате повече.

Друго предимство е, че тази позиция е, добре, удобна. И можете да осъществите контакт с очите, като добавите към интимността. Гледането в очите на другите, докато той е вътре, добавя и към романтиката.

бакшиш: Използвайте опора, като възглавница, за да подпрете бедрата си нагоре и така той да може да се изтласка по-дълбоко.

2. Жабата

Това е разновидност на мисионерската позиция, която краката ви са обвити около раменете му. Увиването на краката около него е прост начин да го подлудиш. Вероятно ще се почувствате секси като го правите.

3. Склонен секс

Ако обичате да сте покорни и да го чувствате отгоре си ... това е вкусна позиция за вас.

Ще лежиш на корема си, а той зад гърба ти. Той ще ви влезе отзад.

Когато той влиза във вас отзад, не се сдържайте: ако чувствате, че стене, докато го прави, продължете. Ако се чувствате най-добре, когато влиза бавно (тъй като това ще ви дразни по дяволите), кажете му как е включено, което ви прави.

Можете дори да му кажете да влезе и излезе, леко да ви дразни, когато станете все по-мокри и мокри. Той ще почувства колко сте се обърнали и когато влезе напълно във вас, ще се почувства толкова безумно добре, че няма да знаете какво да правите със себе си.

Бонус: Тази позиция е много приятна и за двама ви ... и ръцете му са свободни да докосват клитора ви, което ще засили преживяването още повече.

4. лъжица секс

Това е романтична секс позиция, която ще ви накара да се чувствате едновременно удобно (т.е. това е не много работа за вас) и свързан с него.

Това е чудесно за секс от рано сутрин, когато тъкмо се събуждате. Повечето мъже са изключително включени, когато за първи път се събудят.

Ако все още сте сънливи, можете да се отдадете на това положение и да имате естествен блясък на лицето си през останалата част от деня! :)

Ето какво е:

И двамата лежите отстрани. Той влиза отзад. Той може да ви целуне отстрани на врата ви, което най-вероятно ще изпраща втрисане през тялото ви ... комбинацията от това, че е вътре във вас и ви целува, кара повечето жени да се чувстват като в романтичен филм (е, нещо като) ,

Въпросът е, че това е много интимна и свързана секс позиция.

Бонус: И двете ви ръце са свободни да подобрите преживяването, което означава, че можете да се докоснете до себе си заедно с него, ръководейки ръката му и пускайки задръжките си.

Той може да играе и с гърдите ви, като подобрява цялото ви преживяване.

5. Доги стил

Това е популярно и добре познато по добра причина: горещо е.

За да обобщим: Ще бъдете на четворки, разперете краката си колкото е възможно по-широко, предоставяйки му невероятна гледка. Ключово е да изскочите задника си нагоре и навън, за да може вашият човек да влезе.

Много е лесно и позиция, която мъжете обичат.

Доги стил може да има вариации. Например, може да се направи или с поддържане на талията ви прави, или напълно огъване на талията до пълната позиция „кучешки стил“. Можете също така да направите нощно куче отстрани или на ръба на леглото.

Ключът тук е да освободите вътрешния си ексхибиционист; не се сдържайте и му позволете да се взира в тялото ви и наистина го обича.

6. Класическа каубойка, жена отгоре

Мъжете обичат, когато една жена е на върха. Първо, това му позволява да се отпусне и да не свърши цялата работа. Второ, гледката е просто зрелищна. Трето, добре, не са ли достатъчно тези две причини?

Несигурността на тялото е най-честата причина, поради която повечето жени се отклоняват изцяло да се прегърнат да бъдат на върха, да се дивят и да поемат контрол.

Съвети: Не ставайте твърде бързи или твърде луди, защото смятате, че това ще доведе до най-добрия секс. Понякога да започнете бавно и леко да движите тялото си нагоре и надолу, така че да се чувства, че го слагате навън и навън, може да бъде прекрасно измъчващо изживяване както за него, така и за вас.

Тази позиция е изключителен завой по толкова много начини за мъже и жени. Ако искате наистина да го направите яд, забравете за всяка несигурност, която може да имате за тялото си.

Забравете за това, което мислите, че изглеждате и се преструвайте, че сте на друга планета. Буквално не оставяйте мислите ви да нахлуят в преживяването.

Ако направите това, ще се освободите и ще му дадете гледка, която ще накара мозъка му да се затвори и тялото му да реагира.

Ако ви е удобно и го накарате да гледа как ви овладява, докато той просто си ляга назад, сериозно ще бъдете шокирани колко интензивен е оргазъм и нещата, които казва.

7. Обратна каубойка

За да обобщим това: Вие сте отгоре и обърнати далеч от него.

Какво се случва, когато смесите две позиции ... класическо момиче отгоре с традиционния кучешки стил?

Невероятни неща се случват, поради което мъжете обичат обратна каубойка. Все още контролирате, но за разлика от типичната позиция на момиче отгоре, тук ще му дадете представа, от която не може да получи достатъчно.

Това, което правите, е: той трябва да лежи на леглото плоско, но краката му да докосват пода. Долните му крака ще са от леглото. След като той е в това положение, вие се качвате отгоре му, обърнати далеч от него. След това поставете ръцете си върху бедрата или коленете на мъжа си.

Не забравяйте да позиционирате пениса му вид надолу. Тогава можете да решите колко бързо или бавно го насочвате вътре в себе си.

Помнете ... вие ще бъдете на леглото към ръба, докато той сграбчи дупето ви и ще бъдете обърнати далеч от него. Предимство на тази позиция е, че е отлично за удряне на скандалната G-точка.

И мъжете наистина го обичат.

Той е също така по-сексуален и по-малко интимен, което може да бъде забавно. Позволете си да се насладите на чистото удоволствие от всичко това.

Сексът не винаги трябва да е романтичен; може да бъде и суров, анималистичен и интензивен. Всъщност това често е видът секс, който оставя мъжете доволни.

8. Палачинката

Този е някакъв специфичен и просто го споменавам, защото там е добра позиция за секс, за да се опита.

Започнете с вертикалния си торс и краката на раменете му. След това той ще се спуска бавно, докато не ви сгъне наполовина.

Поставете краката си на раменете му. Ядрото на този е да се уверите, че краката ви са на раменете му.

9. Разпръснете орел

Това не е лесно. Ако не сте крайници и сте готови за някаква работа, може да не искате да опитате тази. Ако искате нещо ново и не се страхувате от някаква работа, тази може да бъде изключително секси.

Трябва да лежите на гърба си и да сложите ръка на корема си. Краката ви трябва да са изправени, изправени и широко разперени.

Той ще бъде отгоре ви и ще използва раменете ви като опора. Краката му ще трябва да бъдат огънати, а дланите на пода. Той ще бъде на четворки на тази позиция.

10. Настрани

За тази позиция той трябва да ви доведе до ръба на леглото и да ви постави отстрани. Единият ви крак ще бъде вдигнат нагоре, докато той прониква във вас.

Вие ще лежите там, гърдите ви са в пълен изглед, а тялото ви в много „ласкателно” положение (тъй като лежите). Можете да се притиснете към ръката му и да стиснете ръката му по-силно, докато сексът се усилва.

Това вероятно ще го направи по-включен, защото мъжете обичат да правят жена да изпитва удоволствие! Когато проникне във вас, единият ви крак ще остане неподвижен, докато другият ще бъде съблазнително поставен над рамото му.

11. Виенската стрида

Предупреждение: Този е труден и често неудобен. Ако не сте гъвкави, дори не бих препоръчал да изпробвате това.

Това, което правите, е да хванете краката си и да ги поставите зад главата си, докато ги разстилате. Вашите глезени трябва да бъдат увити над главата ви.

Той може да влезе дълбоко във вас в тази позиция, но трябва да се уверите, че той върви бавно, защото може да бъде много интензивно. Можете да поставите ръце на краката си, след като краката са достатъчно назад, за да ги поддържат на място.

12. Магическият куршум

Това е много удобно за вас и е добре за тези, които не са в настроение да работят много усилено или които се чувстват несигурни, че не са в най-добрата си форма.

Това, което правите, е да легнете, да изправите краката си право във въздуха и да разперете малко краката си. След това той може да седне на колене пред вас и да ви хване за краката, докато влезе вътре във вас.

Това е чудесна позиция, защото изпълнява две важни неща: 1) G-точка 2) Той може да избута краката ви заедно, което ще се почувства по-стегнато за него.

Усещанията, които изпитва, ще бъдат изненадващи и интензивни.

добре така ...

Най-важното нещо, което трябва да запомните за секса

Сега трябва да бъда честен с вас. Описах някои от най-добрите позиции за секс, но използването на думата „най-добър“ и категоризиране на куп различни позиции с помощта на етикети и забавни имена не улавя същността на това добрият секс означава,

Не искате да запомните куп секс позиции? Това е напълно добре, защото най-добрият секс е спонтанният вид, този, при който тялото ви ръководи взаимодействието и ви позволява да се движите свободно, привличайки се по-близо до по-интензивно удоволствие с всяка промяна на ъгъл и разположение.

Вашето тяло и тялото му ще се обединят и ще работят синхронно - името „полова позиция“ няма значение; стига да освободиш ума си и да оставиш тялото ти да стане едно с него, като се съсредоточиш само върху чистото удоволствие и усещанията, които пулсират през тялото ти, ще можеш да имаш най-добрия секс в живота си.

Честно казано, съсредоточаването твърде много върху имената на длъжности не е най-добрият начин да накарате човека да изгуби ума си от удоволствие; да се оставите да изследвате сексуалността си и да правите това, което ви се струва естествено.

Да си удобен с това колко си включен и да позволиш на това усещане да те консумира всъщност е най-добрият начин да го включиш. Той ще отговори на вашата енергия. Никакви думи не могат да опишат това нематериално чувство, което ще изпитате, когато наистина се изгубите за миг.

Така че независимо дали се качвате на него и бавно вкарвате пениса му във вас ... или се качвате отгоре, усещайки тялото му, докато работите по пътя му нагоре и надолу пениса му го дразни, преди да се плъзнете надолу и да го използвате като свой „сексуален обект ... '

Или дали той лежи отгоре на възглавница, хваща тялото му, привежда го към вас, защото не сте в състояние да си представите съществуване, без той да влезе във вас ...

Или дали се наведете, пуснете дупето си, сякаш сте в хип-хип рап видео и му дайте поглед за цял живот, докато дразните себе си, кани го да влезе във вас ...

Или дали искате да влезете в кухнята, създайте сценарий със столове и всичкото това джаз ...

В каквато и позиция да се озовете няма значение, защото ще бъдете прекалено консумирани с преживяването.

Сексът не е нещо, което научаваш, като четеш за него, за да бъда честен. Сексът е чисто инстинктивен.

Всички сме свързани с секс.

Обичайте го, не го превръщайте в труд, който трябва да „измислите“. Това е най-добрият съвет, който мога да ви дам.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

12-те най-добри секс позиции за интензивно удоволствие

 1. Класическа мисионерска позиция
 2. Жабата
 3. Склонни секс
 4. Лъжлив секс
 5. Доги стил
 6. Класическа каубойка, жена отгоре
 7. Обратна пастушка
 8. Палачинката
 9. Разпръснете орел
 10. косо
 11. Виенската стрида
 12. Магическият куршум

Интересни Статии