12-те най-бързи и лесни начина за загуба на мазнини в бедрото

Иска ми се просто загубите мазнините на бедрото си вече?

Искам да кажа какво отнема толкова време, нали? Продължавате да се опитвате и той просто виси за скъп живот.

Не се чувствайте зле, повечето жени се влошават заради същото място. За съжаление няма магически начин да губите мазнини само в тази област, защото когато изгаряте мазнини, ги изгаряте от цялото тяло.Можете обаче да работите върху тонизиране на областта на бедрото, докато изгаряте мазнините. Научаването как да тонизирате тялото си е само един бърз начин да влезете по-бързо в кльощавите си дънки, но има и други начини.

Спазихме най-малко 12 бързи начина да отслабнем мазнините в бедрото възможно най-бързо, така че можете да кажете доброто забавление веднъж завинаги. Виж това ...

12-те най-лесни и най-бързи начина за загуба на мазнини в бедрото

1. Не забравяйте да ядете закуска!

Закуската наистина е най-важното хранене за деня. Това, което ядете сутрин, ще подхранва целия ви ден и ще настрои настроението за това как се чувствате.

Ако се събудите и ядете боклуци, за това тялото ви ще жадува през целия ден. Ако обаче се събудите и ядете подхранваща и здравословна закуска, тялото ви ще жадува за здравословни храни през целия ден.

Здравословната закуска ще ви даде енергия, за да преминете през тренировките си. Не яжте супер сладки закуски, като преработени зърнени храни или поп тарта.

Вместо това яжте закуска с пълнеж, пълна с много протеини, която ще помогне на тялото ви, когато се опитвате да изградите мускули.

2. Спите достатъчно

Сънят помага изключително много при отслабване. Ако се храните здравословно и спортувате, но все още не виждате желаните резултати, разгледайте навиците си за сън.

Ако останете до 1, 2, 3 часа сутринта, това може да има отрицателен ефект върху загубата на тегло. Когато спите, тялото ви има време да си почине и смила храната.

Ако сте за късни часове, вероятно ще огладнеете и ще хапнете нещо през нощта, което може да доведе до наддаване на тегло.

3. Правете повече кардио

Кардиото е невероятно за цялостна загуба на мазнини, защото изгаряте много калории по този начин. Ако изгорите повече калории, отколкото консумирате, ще отслабнете.

Кардиото също засилва метаболизма ви и ви помага да натрупате мускули, което автоматично ще принуди тялото ви да изгаря повече калории дори при скорост на почивка.

В процеса на правене на кардио вие също укрепвате бедрата и ги тонизирате. Някои много ефективни кардио упражнения включват джогинг, катерене по стълби и колоездене.

Целейте да правите минимум 30 минути кардио 5 дни в седмицата. Една 30-минутна кардио сесия на колоездене може да изгори 315 калории!

4. Малките закуски помагат много

Всеки път, когато чувствате глад, вместо да пренебрегвате този глад, хапнете малка закуска. Яденето на малка закуска, когато почувствате глад, ще ви попречи да преяждате и евентуално да хапете по-късно през деня.

Стига да сте сигурни, че вашите закуски са под 175 калории, можете дори да закусите два пъти на ден, без това да има отрицателен ефект върху загубата на тегло.

Плодовете и зеленчуците правят най-добрите закуски, защото естествено са толкова ниско калорични. Изяждането на една ябълка има само 80 калории. Те също са пълни с вода и фибри, така че те преливат до следващото хранене.

Моркови и целина с хумус също е чудесна идея за закуска, а освен ябълки, някои други страхотни плодове, за които да закусите са грозде, плодове и банани.

5. Нарежете натрия

Консумацията на големи количества натрий причинява наддаване на тегло под формата на задържане на вода. Ако ядете над 2000 mg сол на ден, вероятно носите около 10-15 килограма водно тегло.

След като опитате да ядете диета с по-ниско съдържание на натрий, водното тегло ще слезе. Вместо да поръсите храната си със сол и да използвате сол по време на готвене, опитайте да използвате различни подправки за аромат, като чесън на прах, лук на прах и сол от целина.

6. Не забравяйте мускула

Когато накрая загубите този слой мазнини, ще откриете какво има под ... мускулите!

Искате мускулите ви да изглеждат тонизирани и секси. Колкото повече тренирате, толкова по-добре ще изглеждат краката и бедрата ви.

Лунгите и кляканията са чудесни начини за извайване на бедрата и глутеите.

7. Не се стресирайте

Стресът е ужасен за отслабване.

Когато сте стресирани, тялото ви произвежда хормон, наречен кортизол, който е хормон, който се отделя по време на стрес. Кортизолът влияе отрицателно на организма и затруднява загубата на тегло.

Избягвайте отрицателните ефекти на кортизола, като не забравяте да се отдръпвате и де-стрес от време на време!

8. Водете дневник за хранене

Всеки път, когато ядете нещо, го запишете в дневник за хранене или в дневник. Записването на това, което ядете, е доказано, че помага на хората да следят.

Когато видите всичко, което ядете, е записано пред вас, това ви прави мотивирани да продължите да се храните здравословно. Ако знаете, че всеки път, когато ядете нещо лошо, трябва да го запишете, това може да ви накара да се въздържате от яденето му.

За да отслабнете, имате нужда от калориен дефицит. Ако изрежете около 600 калории на ден, ще отслабнете.

Не е задължително всички да идват от храната - например, 300 от тези калории биха могли да дойдат от упражнения, а 300 - от диета. Просто трябва да сте сигурни, че няма да потапяте под 1200 калории на ден за жените и 1800 калории на ден за мъжете.

9. Не ограничавайте калориите

Създаването на лек калориен дефицит е важно, но не е същото като ограничаване на калории. Яденето на всичко под 1200 калории на ден за жени, а 1800 калории на ден за мъжете се счита за ограничаване на калориите.

След като отидете под тези числа, тялото ви ще премине в режим на глад и ще се задържи на мазнини. Това ще ви попречи да отслабнете и да видите резултати.

Научно проучване, публикувано в Национална медицинска библиотека на САЩ Наречен Диетата с ниска калория повишава кортизола установено, че ограничаването на калории само затруднява загубата на тегло.

10. Уверете се, че пиете много вода

Водата е невероятна за отслабване. Вие изгаряте повече калории, когато пиете вода чрез процес, наречен почивка на енергия.

Водата също помага да движите всичко по тялото си и ви помага да правите редовни движения на червата, което от своя страна ще ви накара да се почувствате по-леки и по-малко подути.

Когато пиете вода, изхвърляте всички токсини и помагате да се отървете от допълнителното водно тегло върху тялото си (защото тялото ви вече няма да трябва да се задържа, ако постоянно го пиете).

11. Прегърнете наклона

Опитайте се да включите наклон във вашата тренировка. Лесно можете да направите това, като бягате или колоездите по хълмове, бягате по стълби или правите наклон по протекторната пътека.

Когато тренирате на наклон, той изгражда повече мускули в бедрата, прасците и глутеите, отколкото ако ходите по равна повърхност. Вие също трябва да работите по-усилено, за да се упражнявате на наклон, което означава, че ще изгорите повече калории и като цяло ще получите по-добра работа.

Според научно изследване, наречено Парадигма на бягането на безсмъртните Публикувано в PLoS един, наклоните са най-изгодни за безтегловност. Колкото по-голям е наклонът, толкова повече ползи ще получите. Опитайте се да направите наклон от около 15% за максимални ползи.

12. Осъзнайте, че можете само толкова много

В крайна сметка генетиката е това, което определя къде отиде излишната ви мазнина върху тялото ви. За много хора това са бедрата им. Не можете да се борите с генетиката си, но можете да работите с тях и да направите най-доброто, което можете.

Ако правите диета, спортувате, храните се правилно, спите достатъчно и водите здравословен начин на живот като цяло, правите всичко, което можете да направите.

Трябва да се чувствате добре от факта, че се опитвате, и не забравяйте да се съсредоточите върху частите на тялото си, които обичате, а не само върху тези, които искате да промените!

В обобщение...

Това са най-добрите начини за загуба на мазнини в бедрата

 1. Не забравяйте да ядете закуска
 2. Наспи се
 3. Правете повече кардио
 4. Малките закуски помагат много
 5. Нарежете натрий
 6. Не забравяйте мускула
 7. Не се стресирайте
 8. Водете дневник за хранене
 9. Не ограничавайте калориите
 10. Не забравяйте да пиете много вода
 11. Прегърнете наклона
 12. Осъзнайте, че можете да направите само толкова много

Интересни Статии