12 забранени храни да се изрязват от вашата диета и никога да не се яде отново

Има много храни, които ще има сериозно каша със здравето и теглото си.

ОК, искам да кажа, няма да те убият, ако ги изядеш веднъж. Освен ако не ядете змийска отрова. Но не мисля, че това е храна и трябва да сте много луд, за да я ядете, за да можем да оставим това на мира.

Въпреки това, само защото те няма да незабавно да те убия не означава, че не са лоши за вас Това са някои храни, които трябва да избягвате колкото е възможно повече.По-конкретно, говоря за високо преработени храни, с всички техни добавки и химикали и лоши неща като змийска отрова (решаваща съставка в 99% от храните). Тъй като те са толкова нови, не знаем какви ще бъдат дългосрочните последици от много от тези добавки.

Така че, имайки това предвид, опитайте се да стоите далеч от тези 12 храни:

маргарин

Знаете как хората се обсебват от избягването на мазнини и масло и решават: „Ей, маргаринът е по-добър за мен, има по-малко наситени мазнини и холестерол от маслото, той е ясно по-здравословен!“

Тези хора не знаят за какво говорят.

Експертите променят настроението си на холестерола и сега той се счита за много по-малко вреден, отколкото преди.

И така, какво остава за маргарина? Е, огромни количества сол и трансмазнини, за един. Това е така, защото трансмазнините, като наситените мазнини, са ужасни за сърцето ви и са свързани с увеличаване на риска от сърдечни заболявания.

Залепете с масло.

Редовна сода

ОК, така че да ви кажа, че содата е лоша за вас не е най-големият пробив в историята на света. Това е вода, захар и хранителни оцветители. Няма да е добре за вас, колкото и да го разграждате.

ПОВЕЧЕ: Три често срещани мита за храните

Средната кутия сода има около 10 чаени лъжички захар в нея. Ако сте се опитали да ядете 10 чаени лъжички захар в седнало положение, което сте повръщам, (Е, вероятно не, но не би било толкова приятно).

Когато ядете толкова много захар, тялото ви реагира чрез създаване на глупост инсулин, за да разгради захарта. Ако пиете сода а много, това ще обезвреди инсулиновия отговор на тялото ви и ще повиши риска от развитие на диабет.

Диетична сода

Добре, така че ако редовното сода е толкова лошо за вас, трябва просто да пиете диета, нали? Проблема решен!

Грешен. Очевидно е. Защото това е в списък с храни, които са лоши за вас. Дух.

Диетичната сода се прави с помощта на изкуствени подсладители, а някои от тях са по-лоши за вас от други. нито един от тях са добри за вас.

Плюс това, интензивният вкус на изкуствен подсладител всъщност може да намали способността ви да вкусите сладост и да съсипе оценката ви за други храни. A.K.A., диетичната сода съсипва небцето ви. Гадно.

ПОВЕЧЕ: Пригответе си мършав: 5 задължително опитани рецепти

О, и това също е свързано с повишен риск от инсулт, преждевременно раждане, кариес на зъбите, рак на панкреаса и депресия. В случай, че искате някое от онези приятни и приятни неща.

Храни, продавани в пакет с 2 или повече неразличими съставки

Ако гледате хранителните факти на опаковка храна и виждате един тон химикали, за които НИКОГА не сте чували преди, вероятно е време да го оставите и да си отидете.

Искам да кажа сериозно, тези химикали имат букви като X и B, Y и и H всички точно една до друга. Тези, които са смешен комбинации от букви.

И тъй като не сме напълно сигурни в дългосрочните ефекти на тези химикали, най-добре е да ги избягваме. Придържайте се към простичките неща и ще станете по-здрави.

Искате вместо това чисти храни? Опитайте тези 10 чисти храни за вашия детокс за лятна диета.

Бонбони, които са без захар

Същият проблем тук, както с диетата сода. Може казвам на опаковката е без захар, но всичко това означава, че е пълен с химикали, създадени да ви подведат да мислите, че вкусвате нещо сладко.

Знаеш ли какво не са проектирани да правят? Разградете се от храносмилателната си система. Избягвайте тези, ако не искате лоши стомашни болки.

Преработени меса

И по-конкретно, говоря за преработени меса с нитрати в тях. лошо. Зле за теб.

Меса като шунка, хот-доги, салам и бекон наистина ще ви объркат на толкова много нива. На първо място, те са сладко, пълни с нездравословни мазнини.

Второ, те са пълен на натрий. Говоря с 400% повече натрий от необработените меса. Те също са пълни с консерванти, които си струва да се избягват, защото, о, не знам, те са били свързани с рак, Придържайте се към необработените меса.

Неорганични ябълки

Знаете ли какво използват за отглеждането и прибирането на конвенционално отглеждани ябълки? Те използват пестициди. глупост тон на пестициди. Тези токсични химикали могат да доведат до рак, да раздразнят кожата, очите и белите дробове, да повредят мозъка и нервната ви система и да нарушат хормоните ви. Още по-лошото е, че те могат да залепнат за плод, дори след като го измиете и обелите.

В идеалния случай ще искате да се придържате към органични за повечето плодове и зеленчуци, които нямат твърда кора, която премахвате преди да ядете. Но тъй като биологичното е по-скъпо, това трябва да запомните: конвенционално отглежданите ябълки са път по-лошо с пестициди от други плодове и зеленчуци. Купете био.

Пиле и яйца, които не са биологични

Това е една и съща сделка с ябълките, само заменете пестицидите с „ужасни съставки в храната за пилешко месо“ и ще се приближите много повече.

Групите са открили кофеин, Tylenol, Benadryl, арсен и забранени антибиотици в храната за пиле. Искате ли да ядете животно, което през целия си живот яде такива съставки? Не мислех така.

Определено избягвайте да купувате тези 8 храни органични и спестете един тон пари!

Калиев бромат, съдържащ се в хляб и крекери

Хранителните компании използват този химикал, за да помогнат на тестото да втаса, докато пекат хляб и бисквити. Добре, нали? Грешен.

ПОВЕЧЕ: 5 начина, по които социалният ви живот ви прави мазнини

Той е свързан с някои видове рак в проучвания върху животни и е прав забранен в много страни извън ЕС употреби, Вероятно е най-добре да стоите далеч от яденето му.

Можете да разгледате етикетите на печива, за да видите дали намерите тази съставка и ако го направите, да стоите настрана.

Пуканки, които правите в микровълновата

Има няколко причини, поради които микровълновите пуканки са лоши за вас, така че позволете ми да се справя с тях една по една.

Първо, те често са пълни с трансмазнини и 'изкуствени или естествени аромати', които могат да бъдат изключително вредни за вас, като съобщ, което може да ви донесе лошо главоболие или гадене.

Второ, самите торби са много от времето, облицовано с химикали, които са свързани с риск от рак, нарушено функциониране на бъбреците и лоша плодовитост.

Американско сирене

Виж. Това не е сирене. Просто не е

Американското сирене се произвежда във фабрика и се класифицира като „сирене” храна, която се прави от млечни мазнини, твърди частици, емулгатори, суроватъчен протеин и хранителни оцветители.

С други думи, това е химикали. О, и той е с високо съдържание на натрий и супер с високо съдържание на мазнини. Толкова богато на мазнини, че прилича повече на филийка с високо съдържание на мазнини, отколкото на сирене. Да се ​​избегне.

Тези 15 бавни готварски рецепти имат по-малко от 375 калории и те са много вкусен !

Добавката пропилпарабен, открита в царевични тортили и кифли

Ще намерите това в царевичните тортили и мъфини като консервант често (можете да го потърсите точно на етикета).

Проблемът е, че този химически имитира естроген, който може да изхвърли тялото ви зле от удара, независимо дали сте мъж или жена. Прецаква вашата плодовитост и дори ускорява растежа на рака на гърдата.

Стойте далеч от него.

Имате ли храни, които искате да добавите към този списък? Уведомете ме в коментарите!

В обобщение...

Най-лошите храни, които никога не трябва да ядете

 1. маргарин
 2. Редовна сода
 3. Диетична сода
 4. Храни, продавани в пакет с 2 или повече неразличими съставки
 5. Бонбони без захар
 6. Преработени меса
 7. Неорганични ябълки
 8. Неорганично пилешко месо и яйца
 9. Калиев бромат, съдържащ се в хляба и крекерите
 10. Пуканки, които правите в микровълновата
 11. Американско сирене
 12. Добавката пропилпарабен, открита в царевични тортили и мъфини

Интересни Статии