12 фини начина да познаете някой, който не ви харесва (потърсете тези знаци)

Изглежда, че вашите „бести” действат хладно, когато са около вас? Опитвали ли сте се да прекарате време с група нови приятели, които често ви дават студено рамо? Ако се опитвате да създадете връзка с хора, които просто не са в нея, значи губите ценното си време и давате сърцето си.

Никой не иска да прекара живота си в изграждането на отношения, които са обречени от самото начало. Това може да звучи песимистично, но всъщност е проактивно. Ако отсеете хората, които не са много въодушевени от прекарването на времето си с вас, и фокусирате времето и енергията си върху тези, които го правят, ще имате не само по-добри приятелства, ще си спестите един тон от сърцебиене в процеса.Как да разберете дали някой има желание да прекарва време с вас или просто го прави поради навика, обстоятелствата или задължението? Вече може да подозирате, че някой не се мята с вас, но можете да вземете някои фини знаци, за да знаете със сигурност.ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват

Не е нужно да сте параноични да си задавате тези въпроси (като параноична воля боли ти), но ако имаш усещане, че някой се мотае с теб по грешни причини или че не цени приятелството ти толкова, колкото ти, тези съвети могат да ти помогнат да знаеш със сигурност.В свят, в който хората са обучени да бъдат любезни, никога не говорят истината си и винаги са усмихнати, дори когато не е задължително да искат, може да стане объркващо да се определи дали някой иска да е около вас или не. Проверете искреността им със следните съвети. Тези неща разкриват нечии истински чувства към вас, дори и да са 'твърде учтиви', за да ви кажат в лицето, че те просто не са заинтересовани да развиват по-близки отношения с вас.

Да имаш тази яснота за това как се чувства някой е подарък. Тя ви позволява да насочите вниманието си към хората, които ще ви обичат назад.

Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: Огромни знаци за предаване, които не ви харесват чрез текстови съобщения1. Те ​​се затварят с езика на тялото си

Интровертите и екстровертите са склонни да се пренасят физически по различни начини, като интровертите са склонни да правят по-малки движения и тенденцията да се правят по-малки, за да не привличат вниманието към себе си, докато експертите са склонни да правят големи движения, да говорят по грандиозни начини и като цяло привличат вниманието върху себе си по какъвто и да е начин.

И двата типа хора ще се раздадат, когато става въпрос за интереса им към вас с езика на тялото им.

Отрицателната или затворена стойка на тялото показва, че някой не иска да е около вас и може да е там, за да поддържате външния вид и да сте учтиви. Отрицателните или затворени сигнали на езика на тялото включват:

 • Никога не те гледам в очите
 • Физически отвърнете тялото или част от тялото си от вас
 • Кръстосани ръце или крака
 • Те се крият зад чанта, раница или чанта
 • Гледайки надолу или далеч от мястото, където седите или стоите
 • Сгушвайки се, сякаш се опитват да се защитят от вас

2. Не ви предлагат искрена усмивка

Усмивката е подсъзнателна реакция да видите някого или нещо, което харесвате. Искрен човек не може да бъде фалшифициран. Гийом Дюшен, френски невролог обяснява, че фалшивите усмивки се осъществяват с използване на напълно различни мускули от истинските усмивки. Истинска усмивка ни кара да използваме мускулите около очите си, наречени orbicularis oculi. Ако някой измисля усмивка, тези мускули просто не се захващат.ПОВЕЧЕ: 11 огромни знака, той не е сериозен към вас

3. Те не те огледаят

Когато харесвате друг човек, ще имитирате техния език на тялото, а понякога дори и тона или качеството на гласа им. Това има някои дълбоки последици, защото огледалото може да започне от сърцето ви. Това е така, защото имаме клетъчни спомени, които ни казват на какъв човек можем да се доверим и да бъдем „отворени” и какъв тип хора трябва да бъдем малко предпазливи.

Ако някой отразява положението на тялото ви, позицията на ръцете, отношението или тона на гласа, това означава, че те казват: „Ей виж, аз съм точно като теб.“ Той също така отразява подсъзнателно желание хората да намерят афинитет един с друг или общо.Изследователят Джефри Бити откри, че жените са по-склонни да огледаят други жени и че мъжете не са склонни да огледаят жена, освен ако той не е в режим на ухажване, но можете да приемете това като положителен знак, че някой иска да бъде около вас, ако се огледава вашите действия.

ПОВЕЧЕ: Абсолютният най-добър начин да надминете човек, който не ви харесва

4. Те не те гледат в очите

Хората, които няма да ви гледат в очите, се опитват да скрият нещо, а понякога това „нещо“ е, че всъщност не ви харесват толкова много. Изследователите са наблюдавали взаимодействието между приятели и любовници и са установили, че контактът с очите разкрива как хората наистина се чувстват един към друг.

Това може да е така, защото има повече неврони, посветени на очите ни, отколкото всяко от другите четири сетива. Тези неврони отразяват какво взимат очите ни и ако ни харесва някой, сме привлечени от тях или просто им е приятно да бъдем около тях, тогава ще направим контакт с очите.

5. Вие разговорът е изрязан

Ако някой е развълнуван да говори с вас, няма да ви даде един сричка отговори на въпроси. Те също така ще питат за вас, деня ви или неща, които ви интересуват. Ако установите, че вашите разговори с някого са подрязани или прекъснати, защото изведнъж трябва да се обадят или имат други приоритети, а те просто не искат за да продължите разговора, тогава те може да не са заинтересовани да поддържат приятелство с вас. Ако кажете например „Просто имах най-невероятния ден!“ И всичко, на което отговарят, е „това е хубаво“, тогава е време да преминете към някой, който ще поиска вместо това, „това е невероятно какво се е случило ?!“

ПОВЕЧЕ: 11 категорични знака, които не ви харесват

6. Има малко или никакво докосване

Няма значение дали говорите за платонично приятелство или за любовен интерес, хората се докосват или когато се интересуват от това да са един около друг. Вземете реплика от маймуните Bonobo. Те се докосват непрекъснато, дори сексуално често, като начин за поддържане на социална стабилност. Въпреки че хората са малко по-резервирани, те правят същото, когато са заинтересовани да поддържат връзка.

7. Те никога не правят планове с вас

Ако всеки път правите планове с друг човек и те никога не отговарят, може и да не се окажат с вас. Истинско приятелство или дори романтична връзка ще са около 50-50. Дори ако някой е повече на човек от града, докато другият обича да стои вкъщи за филм - той ще ви покани или да боядисате града в червено с тях, или да отидете на чаша на Netflix, когато наистина ви харесва.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера, че не го интересува: 32 големи знака, които не ти харесват назад

8. Те никога не слушат

Приятел и влюбени, които ценят вашите мисли, идеи и мнения, ще ви попитат какво мислите и наистина ще слушате. По дяволите, ако мъжът харесва жена, той ще си спомни непоследователни неща, които тя му казва месеци или дори години. Ако някой непрекъснато говори само за да се утежнява и никога не ви пита какво мислите, тогава бягайте. Това не е приятел. Това е нарцисист

9. Винаги те спасяват

Всички ние имаме неща, които ни карат да се налага да нарушаваме плановете - дори и с хора, с които абсолютно обичаме да прекарваме времето си. Ако обаче откриете, че вашият „приятел“ ви оставя да седите сами на маса за двама за обяд повече от веднъж или два пъти или те просто се залагат на планове, които правите последователно, може да е време да намерите някой, който ще ви уважава повече , Времето ви е също толкова ценно, колкото в края на краищата, и когато хората обичат да са с вас, те смятат за привилегия да прекарват време с вас.

ПОВЕЧЕ: Когато някой просто не те харесва

10. Нещата просто се чувстват неудобно

Понякога просто ще се почувствате неловко около нещо, с което не вибрирате. Може би има твърде много дълги мълчания. Може би никога не можете да решите какво да правите заедно. Може би просто се чувствате странно да сте около тях. Ако някой се чувства така по отношение на вас, това не е ваша вина. Всички сме привлечени от другите (романтично и в приятелства) въз основа на фактори, които не винаги съзнателно разбираме. Ако нещата са неудобни, просто ги наредете като урок. Намерете някой, с когото да се мотаете, което кара часовете да минават като минути.

11. Те ​​отговарят само с Emojis

Знаем, че дигиталният, мобилен свят, в който живеем, кара хората да общуват по съвсем нови и различни начини, но ако вашите приятели ви изпращат само усмихнати лица или тъжни лица, за да общуват с вас през текстови съобщения, тогава те може да не са толкова заинтересовани от Говорейки с теб. Колко усилия всъщност са необходими, за да напишете пълно изречение? Ако те дори не могат да направят това, може би е време да потърсите хора, които имат повече време да инвестират във вас.

ПОВЕЧЕ: Признаци, които не ви харесват повече

12. Чувстваш го в червата си

Нашите инстинкти към някого са правилни по-често, отколкото ние си даваме заслуги. Ако някой винаги е учтив с вас, усмихва се и дори прави контакт с очите, но просто чувствате, че нещо не е наред в червата ви, трябва да го почетете. Може да знаете нещо за тях интуитивно, което все още не е осъзнало вашето съзнание, това е сигнал за вас да тръгнете.

Тази статия ви показва няколко начина да разберете дали някой не ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно, предприемете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

12 фини начина да опознаеш, че някой не те харесва

 1. Те се затварят с езика на тялото си
 2. Не ви предлагат искрена усмивка
 3. Те не те огледало
 4. Не те гледат в очите
 5. Вие разговорът е изрязан
 6. Има малко или никакво докосване
 7. Те никога не правят планове с вас
 8. Те никога не слушат
 9. Винаги те спасяват
 10. Нещата просто се чувстват неудобно
 11. Те отговарят само с Emojis
 12. Чувстваш го в червата си