13 безспорни знака, че никога няма да се ожени за теб

Вие сте тук, защото искате да знаете знаците, че човек никога няма да се ожени за вас,

Това е труден въпрос - изключително мъчително е да мислите за цялото време, което сте прекарали с него (може би години и години) и се притеснявате, че няма да продължи и че в крайна сметка той ще ви остави на мира.

Съчувствам. Ужасна ситуация е да се намираш и искам да те преведа и да я минеш възможно най-бързо.Ето защо написах това най-големи признаци, че не е сериозно да се ожени за вас,

Потърсете тези знаци във вашата връзка, за да разберете дали мъжът ви някога ще стане сериозен и сложете пръстен върху него.

Надявам се да получите отговора, който искате, но в случай, че не ... винаги е по-добре да знаете по-рано, отколкото по-късно, че той не е сериозен. Ако знаете днес, можете да направите нещо по въпроса сега. Ако разберете след 5 години, че той никога няма да се ожени за вас, добре ...

И така, без повече въведение, ето моите най-големи подаръци, че той никога няма да се ожени за вас:

Топ 13 знака, които той никога няма да зададе въпроса

1. Той е супер пожелателен Ваши за това дали ще иска или не ще

Това е един въпрос, по който момчетата по принцип просто не пожелават.

Повечето момчета знаят в рамките на една година дали виждат потенциал за дългосрочен брак във връзка или не. Дори и да не е мислил активно за това, червата му ще му дадат незабавен отговор да или не.

Ето защо, когато един човек пожелае да мие по отношение на брака - „Просто не съм сигурен в момента, дайте ми повече време да помисля за това ...“, обикновено това е оправдание, предназначено да му накара някаква стая за дишане и знак че той всъщност не иска да се ожени.

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

2. Той предложи ... Но той отказва да определи дата

Виждах жени да попадат в този капан и това е сърцераздиращо всеки път.

Понякога (мръсен) човек ще се умори да избягва разговорите за брак, тъй като той никога не възнамерява да се ожени за нея, но не иска да се откаже и от нея.

Така той всъщност ще й предложи - без изобщо да възнамерява да определя дата и да се ожени.

Ако той непрекъснато отблъсква датата на брака (месеци или години по-надолу) или дори отказва да води разговор за това кога да се ожени изобщо, това е голям знак, че той никога не възнамерява (а може би никога не е възнамерявал в първата) място).

3. Той мрази и избягва конфликтите

В ситуация, в която човек никога не иска да се ожени, а партньорът му го прави, в крайна сметка обикновено се решава.

Това, което искам да кажа, е, че несъгласието в крайна сметка прераства в конфликт и то се решава или чрез извеждане на връзката на следващото ниво, или чрез разделяне.

Но това работи само когато и двете страни са готови да имат конфликт. Ако той избягва конфликтите на всяка крачка, ако е типът, който мрази да „разтърси лодката”, ако откаже да се бие, защото не харесва аргументи - това е лош знак.

Това означава, че той предпочита да каже половин лъжи, половин истини и други подвеждащи твърдения, отколкото всъщност да се сблъска с проблема между вас. И това означава, че ако той наистина не иска да се ожени и вие, освен ако не сте много инициативни в това, ще отнеме много, много повече време, за да разберете.

4. Той откровено казва, че никога не иска да се ожени

Имам правило, което обичам да давам на хора, които ме питат за съвет: когато човек ти каже нещо, повярвай му.

Ако каже, че никога не иска да се ожени ... това означава, че той никога не иска да се ожени!

Не мога да преброя броя на жените, които са се опитали да „променят мнението на човек“ или които просто абсолютно знаят, че могат да го накарат да преразгледа…, които се разпаднаха с една или три или пет години по линия.

Ако той ви каже направо, че не иска да се ожени някога, направете си огромна услуга и му повярвайте в началото, тогава преценете дали си струва да останете с него или не.

5. Той се държи като връзката ви не е сериозно към приятелите на публично място

Ако той говори за отношенията ви с други хора, това означава, че няма доверие в това, което имате заедно - и че не се гордее с това.

Защо иначе би омаловажил колко сериозни са отношенията ви?

Човек, който не е готов да каже, че сте в сериозна връзка на публично място, няма да планира и след това да има сватба, на която публично заявява любовта си към вас. Това е много лош знак за бъдещи перспективи за брак с него.

6.Той казва, че семейството му няма да одобри и няма да се бори за теб

Истинската любов винаги намира начин.

Ако той сериозно се е оженил за вас, тогава ще намери начин да убеди семейството си, че сте прави за него - или поне да се застъпи за вас, ако хвърлят съмнения.

Но ако той остане на мама относно възгледите на семейството си към вас или го използва като извинение защо не можете да се ожените, или по-лошо, съгласен е донякъде със семейството му, това е ужасен знак. Това означава, че той никога не планира да се ожени за вас.

7. Той е мизогинист и мрази брак

Ако когато се вдигне брак, всичко, за което може да говори, е каква сделка е за мъжете и как са несправедливи издръжката на деца и изплащането на издръжка и защо някой мъж да попадне в капана да се ожени ...

Е, не само той ви показва кой е в действителност (някой, който се изравнява, не вярва на жени и очаква жената, която обича и се ожени, да го намушка в гърба), той ви показва и какво мисли за брака.

Повярвайте му. Той няма да се ожени (и е токсичен).

8. Той няма да сложи етикети на вашата връзка

Човек, който има проблеми да ви нарече приятелка, вероятно никога няма да ви нарече жена му.

Това е доста тъпо - но е истина.

Разбира се, някои момчета може да израснат от доста детски страх от етикети в една връзка. Но вероятно не е разумно да залагате на това (може би за години от живота си).

Ако сега има проблеми с етикетите, той ще има проблеми с тях по-късно.

9. Той не иска да срещнете семейството му

Поговорката гласи: когато се ожениш за някого, не се жениш за тях, а се жениш за цялото им семейство.

И макар че някои хора наистина режат връзки със семействата си, огромното, огромното, огромното мнозинство не го правят.

Така че, ако той дори не ви представя в семейството си, това означава точно колко сериозно е да прекара остатъка от живота си с вас.

10. Той става враждебен, когато го питат за бъдещето

Той вероятно не е тъп: ако говориш за „бъдещето“, той вероятно знае какво искаш да кажеш.

И ако той стане враждебен и ядосан, когато го издигнете, това е доста огромен знак.

Това означава, че има много вътрешен конфликт по въпроса. Ако той знаеше, че не иска дългосрочно бъдеще с теб, но го пази от теб, защото не иска да си тръгнеш, тогава той ще има доста експлозивна реакция на всякакви въпроси в тази посока от теб.

Това е глупав начин да се държиш И това означава, че той почти сигурно няма никакви планове за брак.

11. Той има извинения, защо не можете да се ожените

Ако той продължава да извинява нови причини защо не можете да се ожените, той поставя въпроса надолу, защото не иска да се справи с него.

Например, ако той казва „Трябва да печеля повече пари“, - но не казва колко повече пари, или когато очаква да спечели повече пари, или защо това трябва да е вярно, за да се оженя ...

Тогава това е просто удобно извинение - и това, което е извън вашия контрол.

Голяма част от времето той ще получи повишението, което е търсил - и след това ще премине към друго извинение защо не можете да се ожените. 'Не, първо искам да притежавам къща ...'

Той го отлага, защото никога не иска да го прави.

12. Той моментално променя темата всеки път, когато бракът се заражда

Човек, който знае, че не иска да се ожени, но е готов да обвърже жена, която го прави, ще иска да избегне темата на всяка цена.

В крайна сметка, защо да правите вълни? Нещата вървят 'добре' - защо да повдигате тема, която просто ще разстрои всички?

Той иска статуквото, завинаги. Той ще избегне брачните разговори, защото това заплашва статуквото.

Ако той промени темата толкова бързо, колкото може, това означава, че никога не иска да говори за нея и би предпочел темата просто да изчезне.

13. Той се ядосва винаги, когато споменеш брак

Човек, който се преструва, че в крайна сметка може да се ожени (когато знае, че не иска) знае, че прави глупави неща. Той знае, че е жестоко да направиш жена.

Ако се ядоса винаги, когато се вдигне брак, оттам идва гневът. Той е ядосан, че е принуден да се изправи срещу това, че е жесток.

Това е огромен знак, че той никога не иска да се ожени - един, който е много по-добре да слушате сега, а не по-късно.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

В обобщение...

13-те най-големи знака, които никога няма да се ожени за теб

 1. Той е супер пожелателен за това дали ще иска или не.
 2. Той предложи ... но той отказва да определи дата.
 3. Той мрази и избягва конфликтите.
 4. Той откровено казва, че никога не иска да се ожени.
 5. Той се държи така, че отношенията ви не са сериозни за приятели на публично място.
 6. Той казва, че семейството му няма да одобри и той няма да се бори за вас.
 7. Той е мизогинист и мрази брака.
 8. Той няма да поставя етикети на вашите отношения.
 9. Той не иска да се запознаете с неговото семейство.
 10. Той става враждебен, когато го попитат за бъдещето.
 11. Той има извинения, защо не можеш да се ожениш.
 12. Той моментално променя темата всеки път, когато бракът се възпита.
 13. Той се ядосва винаги, когато споменеш брак.

Интересни Статии