14 нови неща, които да опитате в леглото (забавни идеи за двойки в спалнята)

Независимо дали търсите нещо различно в леглото като съпружеска двойка (или поне дългосрочна връзка), ето няколко страхотни идеи за секс, които ще внесат допълнително забавление във вашата спалня.

Когато сте в дългосрочна връзка, при много секс движения може да се почувства малко „стара шапка“. Не че все още не обичате да спите заедно, но едни и същи движения са същите движения, нали знаете? Ако сте затънали за начини да подправите нещата в спалнята, тогава може би трябва да опитвате нещо ново, вместо просто да разчитате на стари трикове.

Въвеждането на нови неща в сексуалния ви живот може да бъде невероятно вълнуващо и може да ви помогне да запалите отново този огън, който сте имали в началото на връзката си. Ето 14 нови неща, с които можете да опитате да изненадате мъжа си и да го доведете до нови оргазмични равнини на съществуване.

Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

ПОВЕЧЕ: Как да го включите: 30 секси неща, които да правите с него, когато му е голо1. Играйте игра на съблазняване

Просто стигането до него може да е чудесно, но какво не е наред с малко съблазняване? Може да си мислите, че не можете да съблазните някой, когото познавате толкова добре и вече сте легнали, но ще сбъркате. Има милион начини да съблазните вашите значими други и всички те включват малко фантазия, очакване и излизане от рутината ви.

Можете да го поздравите с целувка на вратата, която се превръща в дълга сесия за гримиране. Бихте могли да го изчакате в секси бельо в спалнята. Дори нещо толкова просто, колкото да му напишете сексуално послание, може да го подготви за нощ на страст.

2. Изненадайте го на нови места

Слушайте, сексът в леглото е страхотен и удобен, но ако търсите страст, първо може да искате да започнете някъде другаде. Какво ще кажете за кухнята? Помислете как да го прегърнете с обич, докато той кълца зеленчуци и подхлъзва ръцете ви под панталоните. Гарантирам ви, че ще се насладите на секс без рецепта.

Дори банята може да бъде секси - под душа или да се наведе над мивката. Или орален секс на дивана в хола, посред бял ден, с отворени щори. Помислете извън кутията и пренаредете всички онези удобни повърхности, които имате около къщата.

ПОВЕЧЕ: 6 тайни да подправите нещата в спалнята и да го накарате да ви пожелае

3. Не се страхувайте да се извивате

Сексът с „извратен“ има репутация на нещо само тези двойките правят. Знаеш ли, младите, озлобени, не женени. Тези, които са навън, за да се забавляват добре. Но това е грешно, защото любовта и изявата не са взаимно изключващи се. Това, че сте в уважаван и любящ брак, не означава, че не можете да правите груб, дрезгав, причудлив секс.

Всъщност може би трябва да поговорите с мъжа си и да го попитате дали някога е фантазирал за нещо специално, като кожено облекло, камшици, вериги, ролеви игри и др. Отговорът му може да ви изненада.

4. Пуснете шоу

Всички мъже обичат да гледат, защото имат малко воайор в тях. В крайна сметка стриптийз клубовете и порно са диво популярни. А сега си представете колко включен ще бъде той, ако имаше частно шоу специално за него, за което не трябваше да плаща?

Извадете хубавото бельо, сложете малко музика и чифт токчета, може би някакво червено червило и оставете музиката и реакциите му да ви ръководят. Не забравяйте да се забавлявате и да не го приемате твърде сериозно, но гарантирам, че колкото и глупаво да мислите, че сте, той ще го изяде и няма да може да сваля очите ви - или ръцете ви - от вас.

ПОВЕЧЕ: 85 секси мръсни разговорни фрази, гарантирани, за да го направят небрежно включен

5. Поемете контрола

Мъжете са свикнали да бъдат отговорните, поради което това ще го изненада по най-добрия начин, когато вие сте този, който поема контрола. Притиснете го към стена, прикрепете китките над главата му и го целувайте страстно. Другата ви ръка може да се изследва под ризата и в панталоните му.

Да му покажете това ясно колко искате от него и да не го чакате да започне, но вместо това да го вземете тогава и там може да бъде невероятно горещо и може да ви предложи момчета толкова необходима промяна в динамиката в спалнята.

6. Отнеси визията му

Знаете ли, че когато едно от сетивата ви бъде отнето, другите ви сетива стават по-чувствителни и мощни, за да компенсирате това? Имайки това предвид, помислете за отнемане на нещо огромно за мъжете - зрение. Можете или да изберете секс в пълен мрак, или можете просто да го завържете със завързани очи.

Той ще обича да може да ви чува да стенете, да усещате докосването му по тялото му и миризмата ви върху кожата му, но да не може да ви види. Той ще усеща всичко толкова по-интензивно и всяко докосване на тялото ви ще го изпраща през покрива с похот.

ПОВЕЧЕ: 12-те най-добри секс пози за невероятно удоволствие

7. Върнете се целувайки

Спомняте ли си, когато бяхте в тийнейджърските си години и прекарвахте часове, като се занимавате с любимата си гимназия? Защо изобщо спряхме да правим това? Не трябва да замени правейки се със секс, просто трябваше добави вместо това го в менюто.

И така, следващия път, когато искате да правите секс, прекарвайте повече време, просто целувайки партньора си бавно, дълбоко и за много дълго време. Бонус точки, ако запазите и дрехите си по-дълго. Целувките са изключително чувствени и усилват всичко, което преживявате, така че не бързайте да преодолеете тази част и да отидете направо на полов акт. И продължавайте да го целувате по време на секс, това ще направи всичко по-горещо.

8. Имайте бързи стъпки

Вижте, всички имаме забързан живот и не винаги имаме време за продължителни часове секс маратони през целия уикенд или секс два пъти на ден, както сме свикнали в началото на връзката. Но това, че сте заети, не означава, че няма време за секс. Ако лягането ви е трудно, защо не ... разширете представата си за това, което представлява подходящо време за секс?

Сутрешният секс е един от най-добрия секс, защото той започва деня ви със страхотна нотка. Бързият обяд също може да ви придаде приятно, страстно освежаване посред бял ден, а сексът в средата на следобед, точно преди да излезете на вечеря, също може да сложи палава усмивка и на двете ви лица.

ПОВЕЧЕ: 103 секси текста, които го обръщат и съблазняват

9. Мастурбирайте за него

И като говорим за това колко обича да гледа, ако мислите, че обича да ви вижда как се подпират по бельо, представете си колко повече ще се наслаждава да гледате удоволствието от вас сами. Удоволствието е горещо и той обича да ви доставя удоволствие; ето защо спите заедно И има нещо в това да видим човека, когото обичаме да се докосва до себе си и да стене в удоволствие.

Не само ще го включи, но може да го подтикне и да започне да се докосва, докато те наблюдава, защото няма да може да си помогне. Точно преди да пипате Вие, разбира се.

10. Качете се на върха

Мисионерството е прекрасно и всичко, но какво ще кажете да опитате нещо различно за промяна? Ако все още не сте запознати с радостите на положението на каубойката, тогава е време да поправите това. Има невероятното предимство да позволи чудесен достъп до вашата G-точка, тъй като той може да влезе наистина дълбоко. Плюс това ви позволява да контролирате темпото, което ви дава контрол и му дава почивка, защото вършите цялата работа. Освен това дава възможност за целувки, контакт с очите и като цяло добра интимност.

ПОВЕЧЕ: Дами: Това са 10-те неща, които мъжът ви наистина иска от вас

11. Вържете го

Върнете малко от тази искра, като играете игра: без ръце! Нито един от вас не е позволен да използва ръцете си, за да се измъкнат един друг; можете да използвате само уста и, добре ... гениталии. Като алтернатива можете просто да го завържете, докато продължите да имате пълен обхват на движение. Това означава, че той ще се впусне в задръжките си, докато го карате див, като го докосвате навсякъде, облизвате, целувате тялото му, без той изобщо да може да ви докосне или да направи нещо по въпроса.

12. Играйте с играчки

Играчките не са само за деца, о, не. Играчките могат да подобрят игровото време за възрастни, особено ако се чувствате като уморени от стария си репертоар или сте опитвали всичко останало. Играчките не са само за самостоятелна употреба, но могат да се използват и в двойка. Добре подбраният вибратор, дилдо или петел може да избута усещанията ви през ръба и да направи нещата толкова секси и за двама ви.

ПОВЕЧЕ: Допълнителни страховити неща, които можете да направите в леглото заедно

13. Говорете мръсно с него

Има ли нещо по-горещо от това да чуеш колко те иска някой? Чувайки ги да представят своите най-дълбоки, най-съкровени мисли и сексуални фантазии? Мръсното говорене в леглото може не само да доведе до невероятна възбуда и да засили усещанията в леглото, но всъщност може да подобри комуникацията между вас двамата и да ви сближи като двойка. Не се срамувайте или не се страхувайте да му кажете къде искате да ви докосне, как ви кара да се чувствате или да го питате дали това, което правите, се чувства добре?

14. Бъдете груби с него

Да бъдеш нежен е хубаво и със сигурност може да се превърне, но някога ли си му показвал различна страна от теб? По-груба такава? Ако той обикновено е този, който инициира секса, вземете контрола от него. Бъдете този, който посвещава, и бъдете груби по отношение на това. Пояснете, че се обаждате на кадрите и той ще ви удовлетвори по желания от вас начин.

Можете да го натиснете към стена, за да го целунете, да го приковавате, да издърпате косата му, да почешете гърба си и да ухапете врата му. Наредете го наоколо - където искате ръцете му върху тялото, където трябва да са устните му и пр. Той ще се почувства като спи с нова жена и ще се влюби в тази страна на вас, която никога не е изпитвал преди. Ще запали тази искра.

ПОВЕЧЕ: Десет спални движения, които никога не сте опитвали

Дългосрочният секс не трябва да бъде застоял! Всъщност, колкото по-дълго спите с някого, толкова по-добър трябва да бъде сексът. Можете да освежите нещата и да ги накарате да се чувстват нови, като добавите към многото си сексуални таланти - по 14 нови начина!

Тази статия има няколко предложения за това какво да опитате с партньора си, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да вземете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста

В обобщение...

Нови неща за двойките, които да опитат в спалнята

 1. Играйте игра на съблазняване
 2. Изненадайте го на нови места
 3. Не се страхувайте да се извивате
 4. Пуснете шоу
 5. Поемете контрола
 6. Отнеси визията му
 7. Върни се целувайки
 8. Имайте бързи стъпки
 9. Мастурбирайте за него
 10. Качете се на върха
 11. Вържете го
 12. Играйте с играчки
 13. Говорете мръсно с него
 14. Бъдете груби с него

Интересни Статии