15 знака, които всъщност не се интересуват от теб

Той не отговаря на обажданията ви. Той изглежда далечен, труден и странен - ​​особено напоследък. Определено има забележима промяна в личността му и в начина, по който се държи спрямо вас. Какво се случва тук?

Може да сте напълно объркан в момента и на оградата за това какво да правя. Продължавате ли да преследвате тази ситуация или намалявате загубите си?

ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесватКопнеете ли за дните, когато той се е отнасял с вас с друго освен с любов? Ако сте в дългосрочна връзка, възможно е 'магията' на медения месец да е избледняла, но той все още ви обича. Или е възможно той да се отдръпне и дори да търси „по-добра“ опция в близко бъдеще.

Е, преди да се изгубите в ментален монолог на самонавистта и объркването ... отстъпи назад и помисли за момент.

Първо, това може да бъде напълно добре.

Той може просто да премине през a грубо време в собствения му живот и изглеждат далечни или затворени. Има милион неща, които биха могли да се случат вътре в главата му.

Случило ли се е нещо трагично в живота му? Загубил ли е работа? Ако той се държи различно и се е случило нещо голямо, трябва да помислите за това, преди да пристъпите към заключението, че не му пука.

С други думи, никога не трябва да преценявате, преди наистина да стигнете до основата на проблема. В миналото съм бил прословуто тих човек и съм имал жени, които, честно казано, добре се занимавах със секс, но нямах интерес към отношения с обвинения в „груб“ или „тих“ и „твърда гайка, която трябва да се счупи. '

Но истинно, в тези ситуации, когато една жена е разпитвала или се питала дали се интересувам или не, истината е, че вероятно не ме интересуваше

Да не казвам, че е грубо. Това, което се опитвам да направя, е че е нормално очевиден ако човек се интересува.

С казаното ... Ще ви дам списък с 15 знака, че той не се интересува от вас, за да можете да оцените ситуацията и да знаете със сигурност веднъж завинаги. Не се притеснявайте; ще имате яснота в края на това, което е всичко, което наистина трябва да вземете ясно решение или или да продължите напред, или да накарате нещата да работят.

Опитайте се да бъдете максимално обективни

Това означава, отдръпнете се, дишайте и се опитайте да видите нещата, каквито са. Забрави как искам те да бъдат. Вижте как всъщност са те.

Вземете теста: Губи ли интерес?

Вземете този тест, за да диагностицирате дали той губи интерес или дали все още се интересува (ако той дори се интересува още малко, този тест ще диагностицира и ще разкрие с какво точно се занимавате в момента, така че вземете това, преди да е станало твърде късно и грижите му ниво отива на нула.


Гледай видеото:

Признаци, които не го интересуват:

Подпис №1: Вие сте неговата опция „в последната минута“

Не прави ли той смисъл да ви дава приоритет? Когато планира деня си, не изглежда ли дори да ви вземе предвид?

Никога не е добър знак за връзка или приятелство, когато можете ясно да видите, че сте фамилното име в rolodex. Вие сте удобство, което не е приоритет, или поне това Усеща по този начин.

Един добър пример, на който лично съм бил свидетел, е за човек, когото познавам. Той се колебаеше дали да прекрати дългосрочна връзка. Той ще замине за работа и винаги ще има планове след мен или с някой, или дори просто ще върши нещата сам. Всички знаехме какво става. Всичко, което можеше да направи, беше да каже колко му е нужно, за да „се измъкне;“ очевидно нещата бяха кисели. Действията му говореха много по-силно от думите му по този повод, но когато живеете заедно, не е толкова просто, колкото просто да се разпаднете, така че продължи известно време така.

Най-много, с които си общуваха почти два месеца, беше той да се прибере вкъщи и буквално да каже лека нощ, след което да се размине. Избягваше я на всяка цена, ясно, но любовта й към него изцяло й постави щори.

На всички това беше ясно като ден, дори до точката на приятелите й да й кажат да се укроти и за съжаление тази жена счупи сърцето си. Тя никога не отдели време дори да се сблъска сериозно с неговото отсъствие и смяташе, че това е просто груба лепенка.

Това, че не е достъпно от разстояние и това, че сте последната опция, е повече от груба корекция, това е знак, че той наистина губи интерес.

Знак № 2: Иска само секс

Как можете да кажете на разлика между плячка и сериозна интимна връзка? Всъщност е много просто.

Сексът е различен, когато мъжът се грижи за жена, за разлика от секса с случайна гореща жена, която току-що срещна в бар; и двете са напълно различни. Това илюстрира това сексът не е краят на всички отношения.

Ако иска да прави секс, това не означава, че той грижи за теб или че те обича. Мъжете разглеждат секса и любовта като две отделни неща; мъжете могат да правят секс, без да имат чувства към вас.

Как изглежда, ако той те харесва Повече ▼ от секса:

Това, което е важно да се търси, е качествено време, качествена връзка. Закачването е достатъчно, за да го направи щастлив. Просто просто да бъде с вас е повече от достатъчно и той няма търпение да се мотае. Когато наистина ми пука за жена (а това е вярно за повечето мъже) сексът винаги е второстепенно за мен. Важното е да имаш най-добър приятел и довереник. Някой „от моя екип“, в моя ъгъл.

Сексът просто прави тази връзка все по-дълбока. Ако няма лични чувства към друг човек, сексът е само секс. Приблизително като петъчната вечер сама, гледайки порно.

Ако вашият човек иска само да прави секс и няма склонност да ви слуша или да учи за вас на по-дълбоко ниво, и това е ясно; той не се интересува от теб като човек ... Ако не чувстваш нищо друго освен човек отгоре си, чувствата ти вероятно са правилни.

С други думи, не се подлъгвайте да мислите, че нещата са 'повече' от това, което са; ще разберете дали той се интересува от вас.

Има голяма разлика между връзка, основана извън секса, а не любов към този индивид. Ако сте имали и двете, винаги ще знаете, точно както бихте разпознали миризмата на кафе след десетилетие да не го пиете.

Ако има дълбока лична връзка и привличане към индивида индивидуалност, сексът е нещо като опияняващо лекарство. Това е като да прегърнеш момичето, което обичаш до степен. От друга страна, сексът без емоции може да изглежда като някаква скучна работа, сърбеж, който просто трябва да надраскате, нищо повече (грубо казано).

ПОВЕЧЕ: 11 огромни знака, той не е сериозен към вас

Знак № 3: Представя ли ви хората с живота си?

Той ви запозна със семейството си? Неговите приятели? Определен знак, че не го интересува, е ако държи да сте затворени. Намерих, че начинът, по който човек говори за момиче на семейството си или на приятелите си, винаги е чудесна представа за това колко му пука.

Ако сте напълно несъществуващ на семейството му или рядко говорите с някой от неговия вътрешен кръг, това е основен знак, че той не се интересува (и може би дори ви използва), освен ако нямате някаква отвратителна история, за която всеки знае и той трябва да те обича тайно (но повярвай ми, че рядко е така).

Точно както би било за момиче. Някой да избягва да ви представя или да ви оставя като странична бележка за тези важни в живота им, най-вероятно планира да не ви се налага да ви представям никъде отново, ако ме хванете.

Знак № 4: Той ви моли да направите нещата за него и отказва да направи нещо вместо вас

Това е още един знак, че не го интересува. Действието наистина говори само за себе си. Кой не прави нещо за някой, когото уж обичат? Бих направила всичко за тези, които обичам, и напротив, мога да се превърна в здрава акула с тези, от които нямам интерес.

Ще дам бърз личен пример, за да илюстрирам смисъла.

Всеки обича майка си, мисля, че това е почти универсално. Ако майка ми ме помоли да карам шест часа до Сан Франциско, за да й помогна да получи нещо жизненоважно или да попречи на нещо лошо да се случи с нея, бих го направил с миг на око.

Ако някой, който не ми хареса или не се интересуваше от мен, би било пряко и просто „не“. Ако най-основните задачи са невъзможни за него, той абсолютно изчезва и липсва интерес към вас и най-вероятно не го интересува. Особено, ако той печели по някакъв начин от връзката, като същевременно не дава нищо в замяна.

Знак № 5: Винаги първо се свързвайте с него

Ако винаги сте този, който полага усилия, за да се срещнете или да разговаряте с него, това е ясен и прост начин да видите, че той наистина не ви чувства.

Освен ако човекът не се стеснява на ниво, че не може да говори, определено трябва да има някакво реципрочно потвърждение на интереса. Изчакайте няколко дни и вижте дали той инициира нещо, след няколко дни направете план и вижте вълнението или нивото му на интерес. Ако той наистина не го интересува или дори не иска да се мотае. Най-вероятно той губи интерес.

Знак № 6: Той никога не излиза от пътя си, за да прави неща, за да ви направи щастливи

Това се връща към знак 4. Колкото по-малко човек прави за вас и нивото на неудобство, което са готови да търпят за вас, това е ясен знак за това колко се интересува някой. Да направиш щастлива приятелката си е огромен приоритет, ако ги обичаш.

Вие не само искате те да са щастливи. Трябва те да бъдат! Да направиш някой щастлив се чувства добре. Да направиш този, когото обичаш щастлив, трябва да се чувстваш невероятно. Ако той не се грижи достатъчно, за да ви направи щастливи, той вероятно изобщо не му пука.

ПОВЕЧЕ: 9-те най-големи знака, които той не иска да бъде с теб повече

Подпис № 7: Той не ви задава никакви въпроси за вас и не изглежда да се интересува от това кой сте

Показването на истински интерес към друг човек е очевиден знак, че се грижите за тях или искате да знаете повече. Ако харесвам някого, първото нещо, което искам да направя, е да ги опозная, както и възможно най-бързо.

Ако наистина не ме интересува, какъв е смисълът ми да инвестирам време и емоции, за да опозная някого? Просто няма да Ако той няма интерес кой сте, вашето минало и т.н., той най-вероятно не се интересува малко от вас.

Знак № 8: Добре е с вас да се мотаете около други мъже

Този е смесен сигнал за мен. Лично аз харесвам моя значим друг да знае, че те са свободни да правят каквото си искат с когото и да било. Моите приятелки са били социални, така че защо да не оставим това да процъфтява? В миналото е имало моменти, в които моята приятелка е излизала с друг човек за бизнес и т.н.

Целта ми е да я информирам да внимава за него, а не обратното. Изгражда ниво на доверие. Но казвайки това, аз все още се грижех, че тя излиза сама и винаги бих казала, че съм в безопасност или моля, обадете се, и разбира се, че ще изпращам съобщения през цялото време.

Ако човек ви позволи да излезете с когото искате и буквално няма проблем, нито склонност, определено бих приел това като червено знаме.

Знак № 9: Той се отнася с вас като с всички останали

Ако той не се отнася с вас по различен начин при най-малкото, най-вероятно става нещо. Вашият значим друг трябва и наистина играе специална роля в живота и как се отнасяте един към друг определено трябва да отразява вашата връзка.

Например, по Коледа, ще купувам на родителите и сестрите си бонбони и картички, неща по-сантиментални по стойност, а не парични. За моя приятелка, от друга страна, винаги е нещо много специално и скъпо. Нещо, което наистина може да цени. Ако не се чувстваш важен от начина, по който се държи с теб, просто не може да си толкова важен за него.

Знак № 10: Изобщо не е защитен срещу вас

Това може да се отнася до знак 8, но в различен случай. Ако някой каза нещо лошо на моята приятелка, майка или сестри - мъж или жена, аз се обръщам към тяхната защита по всякакъв възможен начин. Последното нещо, което искам моят значим друг да почувства, е незащитено.

По принцип е написано на нашия мъж подагра да искаме да защитим нашите близки, особено нашите „един и единствен“. Ако вашето гадже седи бездействащо, докато ви се натрапва, той е или напълно не се интересува и е напълно апатичен към вашите чувства, или има нулев тестостерон. Или или, ужасна черта за гадже.

Знак № 11: Не говори за бъдещето

Да говорим за бъдещето си един на друг е основен сигнал, че някой се интересува. Те се грижат достатъчно, за да ви въведат буквално в живота им и трябва да намерят начин да измислят нещата по начин, който абсолютно ви включва.

Буквално не е по-различно от това да кажете: „Ей, планирам да бъда с вас дълго време.“ Ако обедините бъдещи начинания, това е чудесен знак, че сте в конкретни отношения. Ако човек планира да поеме по друг път в живота, който не ви включва, вие очевидно не сте важни.

Знам за много мъже и жени, които буквално ще променят целия си начин на живот, за да останат с някой, когото обичат. Ако баща ми се премести в Лондон, със сигурност може да се обзаложим, че майка ми има билет на седалката до него. Ако бъдещите му планове не включват вас, или още по-лошо, той дори не говори за вашето бъдеще, това е голяма индикация, че не го интересува и ви използва или като стъпка или флотационно устройство.

Подпис №12: Той не плаща за нищо

Вярвам, че всички в една връзка трябва абсолютно да имат ниво на самостоятелност, никога не искате да разчитате напълно на друг за нуждите си, особено в една връзка. Това е гарантиран прекъсвач на сделки. С казаното трябва да има и някакъв вид взаимност един с друг.

Да бъдеш щедър е чудесен начин да ти покаже грижа, особено когато имате средства.

Ако човек има средствата и все още не кашля една стотинка, която вероятно е едно от най-високите нива, показва, че не му пука. Той би могъл да плати за вечеря, но ще ви позволи да го направите, защото да бъдеш с него е просто „толкова специално“.

Ако това е вашият случай, най-вероятно се срещате с някой, който ви използва, който също се маскира като някакъв Gigglo или ръка, за която да се мотае. Ако вашият човек не помага с нито едно нещо (независимо дали е там за вас емоционално, ако няма средства за финансов принос, най-вероятно не му пука).

Ако има средства и все още не плаща. Използвани сте и злоупотребявате. Зарежете го със страст.

Знак № 13: Опитайте се да избегнете всякакъв вид сериозни теми за разговор

Когато сте в дълбока лична връзка, неизбежно ще се появят сериозни теми и за да продължите напред, трябва да говорите за тях. Това е факт. Не можете да оставите спящите кучета да лежат в отношения.

Трябва да смажете проблемите и да продължите напред. Добър знак, че някой не се интересува е, че изобщо не се интересува от сериозни теми или разговори, свързани с връзката. Ако той няма интерес да движи връзката си напред и избягва всички сериозни теми, истината е, че няма период на интерес.

Знак № 14: Той е загубил интерес към секса

Загубата на интерес към секса очевидно е съществен проблем. Всеки има своите височини и нива на либидо, но ако сексуалният контакт не съществува, чувствата вероятно също не съществуват. Не е задължително за пола, а за това как се чувства сексът. Можете да правите секс рядко, стига да е страхотен и интимен.

Ако е рядкост и когато всичко е казано и направено едновременно, докато вие седите там и искате повече, неудовлетворени, има очевиден проблем. Винаги съм за момичето и я карам да се чувства щастлива и удобна.

Ако ми пука за жена, аз се грижа за нейното удоволствие. Това важи за повечето мъже.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали тества, като се отдръпне от вас

Знак № 15: Той изглежда активно гледа други жени или дори преследва други жени

За мен, когато знам, че имам специална връзка с жена, не отделям допълнително време да изляза от пътя си, за да се обличам добре. Ще отида на пазара в PJ, който изглежда като бездарник, например за най-впечатляващото облекло някога, например. Когато съм сингъл, почти винаги се обличам на 9, където и да отида.

Никога не знаеш с кого ще се срещнеш и какво ще бъде първото ти впечатление. Не само, че не ме интересува външността ми, когато иначе бих, аз буквално обръщам нулево внимание на други момичета. Разбира се, ще видя момиче и ще отида „тя е привлекателна“, но това е, доколкото ми е умът. Това е химичен отговор на изображение, което не може да се контролира от двата пола.

Няма филтър, който слагам, не си казвам да спра да мечтая, сигурно е някаква подсъзнателна логика. Когато съм неомъжена и виждам момиче, което намирам за много привлекателно, съзнанието ми отива „тя е привлекателна, как бих я извадила, чудя се коя е, какво прави, какво бих казала на нея, за да привлече вниманието й? '

Когато съм в отношения, съзнанието ми подсъзнателно знае, че „ей, ти много добре познаваш момиче, което е също толкова привлекателно, което знаеш, че е невероятно, излизаме тази вечер и обичам до смърт. Да губя усилията си върху някой друг би било нелепа идея.

Ако вашият човек говори за други момичета, като те са някак по-добри или фантазира извън първоначалното просто „о, те са привлекателни“, това е лош знак и той вероятно не се интересува от вас.

Ако хванете момчето си да изневерява, това очевидно е знак, че е загубил интерес. Вие почти изневерявате само когато или не се интересувате от този човек или имате нулево уважение към тях. Изневярата за мен е едно гише. Случва се веднъж, свърших.

Този манталитет ме е предпазил да не се наранявам много пъти в миналото. Измамниците ще изневерят отново, смятат, че ще успеят да се измъкнат с него, затова на първо място го направиха. Също от опит, когато някой, когото обичате, ви изневерява или проявява интерес към някой друг, честно казано е едно от най-отвратителните чувства на планетата.

Така че защо да се подлагате на това? Не го интересува, нито вие. Намерете някой друг, в морето има наистина много риба. Намерете някой, който се грижи за вас по същия начин, по който се грижите за тях.

Ето. Това са основните признаци и се надявам да не приемете, че това означава, че по някакъв начин сте 'лош' човек. Той не се грижи означава Нищо за теб като личност.

Инвестирането на енергия не означава, че сте влюбени

Знам, че може би сте инвестирали много време и емоционална енергия в този човек; не позволявайте на това да ви заблуди и да ви подмами, че мислите, че той е единственият човек, когото обичате. Можем да се подмамим да вярваме, че се нуждаем от някой в ​​живота си, защото времето, което инвестираме, изглежда, че ние го „изхвърляме“, когато не се получи.

Не инвестирайте енергия в някой, който не си възвръща. Поддържайте живота си отворен за някой, който прави който.

Гледам на отношенията като скала на троен лъч. Аз поставям нещата в перспектива кой какво прави и как облага това действие. Ако някой е без работа или е на лошо място, все още има много начини да покажете оценката си, докато се опитвате да се върнете на път. Винаги е важно да знаете истината на въпроса и да сте абсолютно откровени за чувствата си и защо ги изпитвате.

Най-важното е, не приемайте нещата лично - съсредоточете се върху това, което можете да контролирате и подобрявате собствения си живот.

Единственият човек, който можем да променим, са самите ние. Това е факт от живота. Не губете време за емоции или да се наранявате за някой, който не се интересува от вас.

Когато човек се грижи за вас, това трябва да е доста очевидно. Чувството ви в червата е почти винаги най-добрият показател за възникнал проблем.

Ако човек изглежда, че се грижи за вас, той вероятно го прави и това трябва да покаже. Винаги ще иска да се мотае, винаги ще е готов да помогне, щастлив е да ви извади и иска да плати сметките, сексът винаги е щастлив да и специален, а когато вашето сваляне или атакуване, той е там да те спасявам като рицар в блестящи доспехи.

Знам, че има огромни катаклизми в обществените норми и това, което определя мъжа или жената, според мен традиционният мъж, готов да плати и направи всичко за жена си, остава истинският признак на мъжката обич.

Очевидно работата не е лошо, аз предпочитам да се срещам само с жени, които са професионалисти, харесвам и някаква реципрочност, но чувствам необходимостта винаги да съм там. Радвам се, че приятелката ми плати за вечеря, просто бих предпочела това да съм аз. Щастлив съм, че седя там. Заслужава си яденето просто да се измъкнем и да се насладим на времето заедно.

Ако той е на оградата и се опитва да реши какво да прави по отношение на ситуацията ви, имате едно нещо, което може да направи или да се счупи независимо дали той остава или отива. Ако той не го интересува в момента, нещата само ще се влошат ... освен ако не знаете 1-то нещо, което отменя всички щети, имплантира преобладаващо обсесивно желание в ума му и го кара да ви вижда като своята друга половинка. # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Ако търсите още предупредителни знаци:

10 знаци за предаване, които той не иска да бъде с теб повече и не те обича

15 Гарантирани знаци Той никога няма да се ожени за теб

5 знака, които не му пука достатъчно

Топ 10 знака, който той не те обича дълбоко

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

 • Подпис №1: Вие сте неговата опция „в последната минута“
 • Знак № 2: Иска само секс
 • Знак № 3: Представя ли ви хората с живота си?
 • Знак № 4: Той ви моли да направите нещата за него и отказва да направи нещо вместо вас
 • Знак № 5: Винаги първо се свързвайте с него
 • Знак № 6: Той никога не излиза от пътя си, за да прави неща, за да ви направи щастливи
 • Подпис № 7: Той не ви задава никакви въпроси за вас и не изглежда да се интересува от това кой сте
 • Знак № 8: Добре е с вас да се мотаете около други мъже
 • Знак № 9: Той се отнася с вас като с всички останали
 • Знак № 10: Изобщо не е защитен срещу вас
 • Знак № 11: Не говори за бъдещето
 • Подпис №12: Той не плаща за нищо
 • Знак № 13: Опитайте се да избегнете всякакъв вид сериозни теми за разговор
 • Знак № 14: Той е загубил интерес към секса
 • Знак № 15: Той изглежда активно гледа други жени или дори преследва други жени

Интересни Статии