16 начина да спрете пропускането на бившето си гадже и отново да се почувствате добре

Когато просто сте се разделили с някого, има чувството, че нещата никога повече няма да бъдат нормални. След като преминете през всички етапи на скръбта и сте се уморили от гнева, остава само едно чувство, което ви завладява: чувството на копнеж и факта, че ви липсва.

Не можете да му помогнете и това е нормално - в края на краищата влагате време, усилия и любов в тази връзка и изведнъж този важен човек вече не е там и ще почувствате отсъствието му доста силно.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

ПОВЕЧЕ: Точно как да накараш бившата си да ти липсва след раздялаЕто 16 подхода към този въпрос, които ще ви помогнат да преодолеете това или поне да направите този период в живота си по-поносим. Преди да го знаете, нещата ще се променят и дори ще сте готови да обичате отново. Но дотогава, нека да видим какво можем да направим, за да ви липсва този досаден бивш.

1. Спрете да обвинявате себе си

Разбиването може наистина да увреди самочувствието ви, защото ще имате склонността да се съмнявате в себе си и да възлагате вина на всички грешни места.

Това, което искам да запомните, е, че обикновено краят на една връзка не е виновен само на една страна; и двамата партньори правят грешки и допринасят за разпадането по някакъв начин.

Ако каза, че е изневерявал, това не означава, че ТИ не си бил достатъчен, че другата жена е била по-хубава, по-умна, по-люта и че по някакъв начин си „по-малко от“. Това отношение създава много нездравословен мисловен процес и пространство на главата, за да можете да бъдете.

2. Помислете защо ви липсва

„Липсва ми го“ е чувство, а не причина. Какво ти липсва? Може да дойде като изненада, но може да не пропуснете него, но неща, които направи за вас, начина, по който ви накара да се почувствате, или вниманието получихте от него.

Важно е да можете да анализирате чувствата си обективно и да осъзнаете дали просто ви липсва общение и навик или всъщност ви липсва бившият ви приятел като човек и партньор. Да, има разлика и в сърцето ти ще го знаеш.

ПОВЕЧЕ: Много ми липсва бившият ми! Какво да правите, когато изпускате бившето си гадже ...

3. Позволете си да почувствате

Моля, не грешете, че сте „силни“ с потискането на чувствата си. Докато не си позволявате да усетите всичко, не можете да обработвате ситуацията и ще ви е много трудно да я преодолеете. Знам, че боли и се опитваш да се отървеш от това усещане, но не можеш да блокираш сърдечната болест. Колкото по-рано преминете през скърбящия процес, толкова по-скоро ще спрете да го изпускате.

4. Не бързайте

Слушай, знам, че много нараняваш в момента и че искаш това със сега, сега, сега, Но ако тупнете малкото си краче и го искате с цялото си сърце не работи, когато сте били на 5, то и сега няма да работи. Трябва да изминете вълната и да изчакате нещата да се случат естествено.

Ние сме нетърпеливи същества и упражняването на търпение чрез страдание е ужасно нещо, което трябва да бъде поставено пред себе си, но няма бутон за бърз напред в това. Плюс това, ако бяхте в състояние да пропуснете тази част, никога няма да направите някакви смислени изводи или да израствате като личност, нали?

ПОВЕЧЕ: Тези 8 знака означават, че не сте над бившия си

5. Изразете чувствата си писмено

Най-добрият начин да преодолеете чувство или емоция и да спрете да се обсебвате от него е да го изразите. Просто го пуснете, сложете го и ще се почувствате страхотно. Но моля ви, не се появявайте на вратата му, декларирайки любовта си, не го изпращайте и не го изпращайте по имейл.

Не го преписвайте и вие.

Вместо това ви е позволено да пишете писмо. Това няма да изпратите, разбира се. Изсипете чувствата си върху този лист хартия. След това можете да го изгорите, да го нахраните на кучето или да го държите някъде. Актът за поставяне на писалка на хартия е достатъчен, всъщност няма нужда да я изпращате.
Сериозно, моля, не го

6. Запълнете времето си

Колкото по-малко време имаш да го обсебваш, толкова по-малко ще му липсваш. Понякога се заблуждаваме, че мислим, че изпускаме някого или все още сме влюбени в бивш, просто защото сме самотни или отегчени, или имаме твърде много време на ръцете си и дълбока огорчение от факта, че той е продължил.

Не че говоря от опит или нещо друго.

И как да противодействате на това нездравословно поведение? Като запълвате времето си с дейности. Насищайте ума си с преживявания, хора, истории, нови чувства и т.н. Той не се вписва в ума, където няма място за него.

ПОВЕЧЕ: Точно как да си върнете бившия обратно в 5 стъпки с гарантирана

7. Следете наградата

Говорейки за запълване на времето си и задържане на работа - това е чудесна възможност за постигане на цел. Вкарайте енергията си в дългосрочно постижение, като например да получите промоцията си на работа, да се върнете в училище, за да получите друга степен, да отидете на пътешествие в целия свят, да започнете пътуване за самоусъвършенстване и т.н.

Без значение какво правите, искам да се поставите на първо място и да отделите време да се съсредоточите върху тази важна цел в живота си, докато раните не зараснат и не сте готови да продължите напред.

8. Институт ex мораториум

Най-лошото е, когато ти и бившият ти са били част от една и съща група приятели, защото това означава, че имате много взаимни връзки, които просто ще го споменават постоянно. Сякаш отново и отново се блъска нова рана.

Ето защо бих помислил за създаване на Ex мораториум. Всичко, което трябва да направите, е да помолите близките си да бъдат внимателни и може би да не го споменавате около вас за известно време или да го каните на излети. След време ще стане по-добре, но дотогава името му трябва да бъде цензурирано.

ПОВЕЧЕ: Истинските причини да не сте над бившия си

9. Поставете се на първо място

Кога беше за последен път, когато сте дали приоритет на себе си? Докато бяхме заедно, всичко беше за него, за компромиси, за среща с него в коридора. Сега, когато сте се разделили, все още става въпрос за него, защото прекарвате цялото си време в мислене за него и липсата му.

Е, време е да бъдеш егоист за промяна и да мислиш за теб за веднъж! Отделете това време, за да преоткриете какво прави Вие щастлив, какъв вид грижа за себе си имаш нужда и изпълни всички малки неща, които си пренебрегвал. Най-хубавото в това да бъдеш сам, е всичко Вие,

10. Удари фитнеса

Противно на това, което може да смятате Хлое Кардашиян, тук не става въпрос за получаване на „тяло за отмъщение“. Физическата активност ще ви помогне, защото е активна, намалява стреса, успокоява тревожността ви и заема ума ви. Това е здравословно за вас, а ако случайно се окажете и с тонизирана фина фигура, която кара бившият ви да прави двойно и да се рита, за да ви пусне, тогава това е просто бонус!

ПОВЕЧЕ: 15 неоспорими знака, които не сте над бившия си

11. Направете известно разстояние

Това е за негова полза и за вас. Всяка връзка се нуждае от пространство. Особено в ситуация като тази, в която е станала раздяла, ясно е, че нещо не работи и двамата се нуждаете от известно време, за да постигнете някаква яснота.

Това означава, че трябва да се отдръпнете и да направите всичко възможно, за да сте зрели в това и да му дадете малко място. Не става въпрос за това кой може да замрази кой най-дълго или да го „наказва“, като не говори. Става дума за вашето психично здраве и неговото и здравословното бъдеще на връзката ви, ако все още има такова.

12. Пътуване

Когато нещата станат непосилни, понякога най-доброто нещо е просто да се измъкнем. Не бягате, просто отделяте малко място. Отидете някъде на ново място, вижте нови места и изпитайте нови неща. Извеждането от нормалната ви среда може да доведе до нулиране на вашата система. И кой дори ще има време да пропусне този губещ бивш, когато има толкова много за гледане?

ПОВЕЧЕ: Бившето гадже има нова приятелка: пропускам бившето си гадже, но той има приятелка

13. Не се измъчвайте с напомняния

Този наистина е нещо, което сте наясно, но вероятно не можете да се принудите да се справите, нали? Здрав разум е, че няма да спрете да изпускате бившия си, ако той се взира в вас от нощното шкафче ... и от хладилника ... и от скрийнсейвъра на телефона си ...

Разкъсайте помощната лента, скъпа, и започнете да сваляте тези. Същото важи за всякакви бижута (особено годежни пръстени!), Сантиментални подаръци, писма и др. Не искате тези около вас да ви напомнят за него на всеки две секунди.

14. Представете някои нови лица

Казват, че най-добрият начин да надминеш някого е да попаднеш под някой друг.

Това са глупости.

Слушайте, безмисленият случаен секс няма да излекува разбитото ви сърце. Това, което искам да кажа като видя други хора и поканите нови лица в живота си, е, че е време да се срещнете с нови хора.

Дори да не са сродни души или дори романтични връзки, създаването на нови приятели, чуването на нови истории и прекарването на времето с други хора ще ви разсее малко и ще ви отвори живота за нови и по-добри възможности. Ще ви покаже, че животът ви не е приключил само защото той вече не е в него.

ПОВЕЧЕ: Защо все още ви липсва бившият ви?

15. Помислете за консултиране

Ако изпитвате наистина трудно време или раздялата е все още свежа, терапията може да бъде отличен ресурс, който да ви помогне да обработите чувствата си по здравословен начин. Искам да се обзаложа, че в последно време сте твърде много в собствената си глава и това може да изкриви възприятието ви.

Вие не знаете какво е истинско и за какво самотата ви говори вече, така че непредубеденият професионалист да ви даде за ухо може да ви помогне много и ще получите ценни съвети, които не идват от вашия затворник, който просто иска да млъкнете. бившият ви

16. Опитайте за помирение

В края на деня връзката може всъщност да не е безнадеждна. Обикновено, след като преминете етапа на отричане на вашия скърбящ процес, трябва да можете да разпознаете какъв е проблемът.

Но какво се случва, когато се замислите и осъзнаете, че може би различията ви не са били непреодолими и всъщност сте направили наистина страхотна форма? Понякога период на раздяла може да ви помогне да видите нещата по-ясно и да поставите нещата в перспектива. Нещата, които преди изглеждаха огромни, сега могат да изглеждат маловажни. В този случай връщането отново заедно може да бъде начин (може би единственият) да спрете да пропуснете бившия си.

Както можете да видите, докато раздялата може да бъде емоционално опустошителна, те не са краят на света и предстои денят, в който ще спрете да липсва бившето ви гадже. Просто трябва да промените начина, по който гледате на нещата и да вземете по-активна роля във възстановяването си. Валянето не ви става, така че започнете да предприемате стъпки към усещането Добре отново!

Прекалено късно ли е да си върнеш бившия? По-трудно е да си върнете бившия, но това не означава, че няма шанс. Във всяка връзка, която открих, има 2 основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и да прочетете това веднага, защото в един момент мъжът искате да се запитате: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

1. Спрете да обвинявате себе си

2. Помислете защо ви липсва

3. Позволете си да почувствате

4. Не бързайте

5. Изразете чувствата си писмено

6. Запълнете времето си

7. Следете наградата

8. Институт ex мораториум

9. Поставете се на първо място

10. Удари фитнеса

11. Направете известно разстояние

12. Пътуване

13. Не се измъчвайте с напомняния

14. Представете някои нови лица

15. Помислете за консултиране

16. Опитайте за помирение