19 лесни начина да отслабнете бързо

Така че, вие искате да отслабнете и искате да го направите бързо. Ето как! По-лесно е, отколкото си мислите.

Първото нещо, което трябва да осъзнаете е, че не е необходимо да правите големи промени, за да видите големи резултати. Малките, постепенни промени могат да бъдат също толкова ефикасни за отслабване и по-устойчиви.

Не започвайте своето пътуване за отслабване, като се опитвате да бягате по един час всеки ден или изрязвате 1000 калории от диетата си. Това ще ви настрои само за неуспех.Това е прекалено много наведнъж и не е устойчиво! Просто няма да работи дългосрочно Това, което трябва да направите, е да направите няколко ощипвания на ежедневието си.

Страхотни начини да отслабнете възможно най-бързо

1. Опитайте нови неща

Ако мразите да ходите на фитнес, може би това е, защото сте болен от едно и също дете. Трябва да опитате нещо ново!

Има и други начини за тренировка и приспособяване, освен да ходите на фитнес. Опитайте нещо ново като йога клас, спинингов клас или дори нещо забавно като зумба или танци на въдици.

Промяната на вашата тренировка и дейностите, които извършвате, ще объркат нещата. Ще се чувства по-малко като работа и ще е по-забавно! Ще се запознаете и с нови хора и може би ще започнете наистина с нетърпение да очаквате работа.

2. Добавете още зеленчуци към храненията си

Каквато и да е любимата ви храна, опитайте да добавите зеленчуци към нея! Или поне да ядете салата до нея или преди нея.

Добавянето на зеленчуци към храненето ви ще ви напълни по-бързо поради високото им съдържание на вода и фибри. Те също ще ви помогнат да ядете по-малко от нездравословните неща и ще ви поддържат пълноценни за по-дълги периоди от време.

Например, ако жадувате пица, все пак можете да ядете пица! Просто се уверете, че е зареден с зеленчукови гарнитури. Много по-трудно е да изядете един куп филийки, ако са натоварени с броколи и други зеленчуци, в сравнение с това, ако са били просто пеперони и сирене.

3. Ако трябва да ядете бърза храна, поръчайте надолу по размер

Ако трябва да ядете бърза храна, не нареждайте по подразбиране голямата или допълнително голямата. Поръчайте малка!

Копнежът за бързо хранене рядко се простира след първите няколко хапки и тогава обикновено сте над него. Опитайте да поръчате размер или два по-малък от този, който обикновено поръчате. Това автоматично ще държи контролираните калории, като все пак ще ви помогне да отслабнете.

4. Нарежете солените закуски

Солта пристрастява. Консумацията на големи количества натрий причинява задържане на вода, което води до наддаване на тегло.

За да намалите солените закуски, избягвайте пътеката за закуска в супермаркетите. Винаги, когато купувате хранителни стоки, уверете се, че не купувате солени закуски. Сега всеки път, когато ги жадувате, ще трябва да отидете в магазина.

Вероятно е, че ще ви е прекалено много неудобство, така че да хапнете нещо по-здравословно вместо това, което вече имате в къщата си.

ПОВЕЧЕ: Как да отслабнете, ако тежите 200 фунта или повече

5. Пропуснете среднощната закуска

Запомнете - луди, непостижими и непрактични цели ви поставят само за провал. Не се опитвайте да спрете да ядете късно всяка вечер, иначе ще се провалите и напълно се откажете от плана си.

Вместо това, просто се опитайте да ограничите яденето късно за 4 или 5 нощи седмично. Опитайте да спрете да ядете след 19:00 5 вечери в седмицата и вижте как ви помага да отслабнете. След като видите резултатите, ще бъде по-лесно да продължите да правите това.

6. Не се бийте, ако се изплъзнете

Случват се грешки. Случват се инциденти. Ако се плъзнете еднократно, това е добре! Вместо да тъгувате по него и да съжалявате за това, което сте направили, просто продължете напред.

Няма смисъл да се биеш над него, защото това само ще те влоши и тогава може да се почувстваш като няма смисъл и просто да се откажеш от всички заедно.

Добре е да правите грешки и можете просто да се върнете на следващото хранене или на следващия ден.

7. Малки изблици на упражнения

Опитът да ходите на фитнес за един час всеки ден е рецепта за провал. Вместо да се опитвате да тренирате един час направо, опитайте се да правите кратки изблици упражнения.

Правенето на упражнения като седящи или скачащи крикове по време на реклами, докато гледате телевизия, ще ви свали от дивана и ще бъдете активни. Това ще накара сърцето ви да бие и ще засили и метаболизма ви.

8. Яжте здравословна закуска

Пропускането на закуска не е добро решение за отслабване. Ако прескочите закуската, по-късно през деня е по-вероятно да хапнете по-нездравословни храни.

Опитайте се да направите закуската си с високо съдържание на протеини и пълнозърнести храни, за да сте пълни през целия ден. Целете около 300-350 калории за отслабване, но и да ви поддържат до обяд.

Освен това, ако сте гладни през целия ден, ако сте на работа или училище, няма да можете да се съсредоточите правилно и всичко, което ще мислите, е храната.

9. Отървете се от закуските във вашата къща

Кутии със закуска храна, запушващи килера ви, в крайна сметка ще запушат средата ви.

Ако замените висококалорични нездравословни храни и закуски с по-здравословни, по-нискокалорични закуски, които са чудесен начин да отслабнете. Няма да искате да отидете в магазина за закуски, ако сте гладни, така че естествено ще ядете по-здравословните опции, които имате в хладилника или шкафовете си.

10. Направете отслабването социално

Социалните активности след работа са забавни, но по-често не включват нездравословни варианти като бира и храна за приемане.

Тези храни обикновено се зареждат с масло и олио и се пържат. Те са просто празни калории.

Вместо това опитайте социални дейности след работа с приятели, съсредоточени около активността, като например да отидете на колело или да се разходите из парка. Вместо да отидете на ресторант, направете пикник в парка със здравословна храна, която сте си направили сами вкъщи.

11. Задайте плейлист с изгаряне на мазнини, който обичате

Най-добрите мелодии ви помагат да влезете в канала за изгаряне на мазнини. Музиката наистина може да ви даде възможност и да ви вдъхнови да работите повече.

Намерете любимата си музика и я добавете в плейлист, който да слушате в салона или докато правите 5 минути упражнение по ваш избор. Музиката ще ви държи в зоната и ще ви даде енергия за упражнения за по-дълги периоди от време.

12. Превключете Вашите хранителни поръчки

Опитайте се да не ядете толкова много. Винаги е по-добре да готвите собствена храна у дома, вместо да поръчате от ресторанти.

Не само ще спестите пари, но и вашата талия ще ви благодари. Опитайте се да ядете 2-3 пъти по-малко на седмица, отколкото сега.

Ако си приготвяте собствена храна у дома, знаете точно какво влиза в нея и е по-лесно да контролирате количеството, което ядете.

13. Използвайте йога за отслабване на тялото надолу

Йога ще ви помогне да се почувствате повече в тон с тялото си. Да си по-добре в тон с тялото си е невероятно, защото ще можеш по-лесно да разбереш кога наистина си гладен спрямо кога ти е просто скучно и ядеш за забавление от него.

Ако сте в унисон с тялото си, ви помага да спрете да ядете, след като сте напълнили, което ще ви помогне да отслабнете. Йога е чудесно упражнение, което не е твърде трудно и е много релаксиращо.

14. Възползвайте се от страхотните на открито

Когато не можете да се мотивирате да се качите в колата и да шофирате до фитнеса, вместо това просто отидете на разходка!

Ако имате куче, просто разхождайте кучето си всеки ден из квартала или в парк. Това е второ естество за собствениците на кучета, но да се разхождате из квартала сами или с приятел все още е чудесна работа и в същото време получавате чист въздух. Бягането на открито също е чудесно!

15. Не се страхувайте от малко десерт

Помнете, че твърдите, супер трудни цели ви поставят само за провал. Ако се закълнете никога повече да не ядете шоколад, рано или късно ще се провалите.

По-добре е да надграждате своите цели за отслабване. Ако сте сигурни, че всичките ви закуски са само здравословни, това ви дава повече място да хапнете парче шоколад през нощта понякога като награда. По този начин няма да се почувствате виновни, след като я изядете.

16. Ако пушите, спрете веднага

Тютюнопушенето ви държи заседнал и е супер нездравословен за вас. Ако искате да влезете във форма, не можете да пушите.

Ако ще се откажете, опитайте да се присъедините едновременно към фитнес. Ще се почувствате толкова по-добре и ще загубите много килограми. Цигарите съдържат толкова много вредни химикали и е доказано, че допринасят за много видове рак.

17. Работата наистина е най-доброто лекарство

Бягането е едно от най-добрите упражнения, които можете да направите, за да отслабнете. Дори и да мислите, че не можете да започнете, просто стартирайте малко и след това бавно изградете скоростта и разстоянията, които бягате.

Бягайте за една минута и след това ходете за минута. След това повторете. В крайна сметка ще натрупате издръжливостта си и килограмите ще се стопят.

18. Намалете алкохола

Ако пиете алкохол, би било добра идея да ограничите количеството, което пиете.

Алкохолът е пълен с празни калории. Всичко е въглехидрати и не съдържа хранителни вещества. Колкото по-малко алкохол пиете, толкова по-малко калории ще консумирате и толкова повече тегло ще загубите.

19. Вземете група за поддръжка

Притежаването на общност или група за подкрепа е много важна част от успешното отслабване.

Ако нямате удобни приятели, които се опитват да отслабнете, опитайте да потърсите в социалните медии. Има толкова много здравни и фитнес акаунти и групи на различни платформи за социални медии като Instagram, Twitter, Facebook, Youtube, Tumblr и други.

В обобщение...

Ето най-добрите начини за бързо отслабване

 1. Опитайте нови неща
 2. Добавете още зеленчуци към храненията си
 3. Ако трябва да ядете бърза храна, поръчайте размер
 4. Нарежете солени закуски
 5. Пропуснете среднощната закуска
 6. Не се бийте, ако се подхлъзнете
 7. Малки изблици на упражнения
 8. Яжте здравословна закуска
 9. Отървете се от закуските в къщата си
 10. Направете отслабването социално
 11. Задайте плейлист за изгаряне на мазнини, който обичате
 12. Превключете поръчките си за храна
 13. Използвайте йога, за да отслабнете тялото си надолу
 14. Възползвайте се от страхотното на открито
 15. Не се страхувайте от малко десерт
 16. Ако пушите, спрете веднага
 17. Тичането наистина е най-доброто лекарство
 18. Нарежете алкохола
 19. Вземете група за поддръжка

Интересни Статии