20 причини защо те обичам

Милиони емоции и хиляди мисли се въртят в главата ви, когато гледате любимата си ... Но винаги ли можете да намерите правилните думи, за да обясните какви неща обичате за някого? Знаеш ли как да го кажеш?

Никога не подценявайте силата на думите. Не говоря за минимизиране на значението на действията или пренебрегване на грижовното отношение. Просто се опитвам да посоча, че сладките думи и комплименти винаги са добра идея и никога не нараняват - без значение дали сте само запознанства, сгодени или вече 15-годишни жени.Освен, че е чудесен начин да покажете любовта си, за която мислите 20 причини, поради които те обичам е ефективна техника за засилване на чувствата ви, добавяне на повече романтика и поддържане на огъня във връзката ви.Защо обичаш приятелката си или гаджето си? Не можете да измислите повече от няколко причини? Имаме няколко нестандартни идеи за вас:

1. Ти ме обичаш заради това, което съм.

Приемате ме заради това, което съм. Приемаш моята светлина и сянката ми. Никога не сте се опитвали да ме промените, докато другите искат да ме накарат да отговарям на техните лични очаквания. Въпреки, че сме различни, въпреки че не съм перфектен, винаги ме приемате и ме обичате за това, което съм.Мога да се държа естествено с вас, вместо да нося маски и да се опитвам да изглеждам по-добре от мен - и така или иначе, споделяте с мен доброто си мнение за външния ми вид и външен вид. И това ме кара да се чувствам привлекателна.

2. Мотивирате ме да бъда по-добър човек.

Харесва ми начинът, по който искам да растя, да ставам по-добър и да се подобря за теб. Вдъхновяваш ме да постигна целите си, да науча нещо ново, да направя всичко възможно и никога да не се отказвам.

Всеки ден ме учиш на нещо ново и дори не го забелязваш ... това е наистина магия. Ето как работи нашата химия.3. Трябваше да се срещнете с мен в точното време от нашия живот.

Намерихте ме - невероятно е! Не знам как се случи, но ти се появи на точното място в точното време и ме забеляза. Обичам те, защото ти дойде там заради мен, без дори да ме познаваш. И съм благодарен за това завинаги.

4. Ти си най-добрият ми приятел.

Обичам как едновременно можем да бъдем любовници, приятели, другари и дори екип. Ние сме просто перфектна форма и идеален баланс. Можем да се забавляваме, да решаваме проблеми, да говорим за всяко малко нещо, да ходим, да се грижим, да се подкрепяме ... и никога не е скучно или безполезно.

Заедно сме суперсила - това е, което обичам при теб!

5. Ти винаги вярваш в мен.

Подкрепяте всичките ми стремежи. Никога не се съмнявате, че трябва да опитам и ще се справя с него. Насърчаваш ме с думите и действията си, помагаш ми да превърна мечтите си в реалност.Изпитвате моите възходи и падения с мен - това е безценно.

6. Давате ми най-добрите гушкания и прегръдки.

Прегръдките ви ме карат да забравя за всички проблеми в живота си. Когато усетя, че ме докосвате или целувате, забравям, че останалият свят съществува. Обичам начина, по който се губим един в друг, когато сме сами.

7. Давате ми пространство и свобода, когато имам нужда от това.

Не ме караш да правя това, което не ми харесва, не ме принуждавай. Чувствам се абсолютно свободен и е страхотно - като да имаш крила, за да летиш където искаш. Винаги ме насърчаваш да отделям толкова време, колкото ми трябва извън връзката, за да проуча моята индивидуалност. Нямаш нищо против моето хоби, въпреки че ми отнема много време, внимание и пари.8. Обичам отношението ви към моите приятели и семейството.

За мен означава много, че никога не си вдъхновяващ за времето ми и ме остави да го прекарам с приятелите си, с които съм се сдобил преди да те срещна.

Това означава още повече за мен, че винаги се опитваш да се обвържеш с моето семейство, да се отнасяш към тях с уважение - благодарение на те, те са сигурни, че съм направила перфектен избор на партньора.

9. Карате ме да се смея.

Обичам те, защото си единственият човек в целия свят, който може да ме накара да се смея, когато се чувствам надолу. Знаеш колко депресивен мога да бъда и правиш всичко, за да обезоръжиш негативните ми чувства и лоши мисли.

10. Ние имаме толкова много общо с вас.

Обичам те за онези моменти, когато заедно танцувахме да си правим закуската, плачеше, когато Хачико чакаше стопанина си и се смееше на глас като шутове на тази странна шега.

11. Ти слушам на мен и чувам I.

Обичам те, защото знаеш кога трябва да излея сърцето си и безмълвно да ме слушаш. Когато искам да споделя страхотна идея или мисъл, ме чувате и предлагате вашата помощ. Всеки път, когато не мога да спра да говоря за нещо, което ме притеснява, сядаш и отваряш ушите и сърцето ми.

12. Винаги имаш време за мен.

Обичам те, защото винаги правиш време за мен и се радваш да останеш с мен, уверявайки, че аз съм твоят основен приоритет. Колкото и да сте заети или уморени, винаги успявате да ми изпратите сладко съобщение, обадете ми се и кажете колко много ме обичате.

13. Никога не ме съдиш.

Обичам те, че винаги си до мен, дори когато не си съгласен с мнението ми. Обичам те, че ме подкрепяш, когато наистина ми трябва. Обичам те, че никога не ме обвиняваш. Обичам те, че винаги си до мен.

14. Удобно е да не казвам нищо, когато съм с теб.

Мълчанието е по-смислено от думите, когато съм с вас - и е уникално чувство. Обичам те, че се изгубихме в мислите си, когато седим прегърнати и гледаме в далечината, без да кажем и дума. И се чувства като у дома ...

15. Имаме много сладки спомени заедно.

Всичките ми най-добри и сладки спомени са от вас и с вас. Обичам те, че имаш такава страхотна любовна история, която няма да свърши никога.

16. Винаги знаеш как да ме развеселиш.

Обичам те за всички онези многобройни изненади и приятни малки подаръци, които си направил за мен. Ти си като магьосник, който разтърсва моя свят, добавяйки ярки цветове и положителни емоции към всеки ден от живота ми.

17. Обичам вашата усмивка, очи и глас.

Без значение какво се случва около мен, единствената ти усмивка или поглед в очите ти ме обръщат отвътре навън. Обожавам да гледам в тези два океана и да виждам истинската ти там, която никой друг не знае. Обичам начина, по който твоят глас резонира някъде дълбоко в душата ми. Никой друг не може да ми го даде.

18. Обичам как ми липсваш всеки път, когато си тръгнеш.

Липсваш ми още тази секунда, която си тръгнеш. Понякога вече ми липсваш, дори преди да заминеш - възможно ли е дори? Това мощно чувство ме кара да осъзнавам колко дълбока и силна връзка има между нас.

19. Прощаваш ми и никога повече не го споменаваш.

Обичам те, защото ти ми прости тези саркастични забележки, груби думи и някои глупави дела, които те нараняват. Благодаря ви за голямото и отворено сърце.

20. Обичам те без никакви причини!

Скъпа, обичам те само защото. Нямам нужда от причини да ви давам цялата си нежност, страст и грижа през целия си живот!

Ако можете да кажете със сигурност: „Не ми трябват обяснения защо го обичам (тя) - просто се случи и не искам да променя нищо“, вие сте късметлия! Оценявайте къде сте и не забравяйте да уведомите любимата си как се чувствате.

Има 2 големи повратна точка, които всяка жена преживява във взаимоотношенията си с мъжете и те определят дали ще се окажете в щастлива връзка или всичко завършва с пулс.

Затова обърнете внимание, защото следващата стъпка, която трябва да предприемете, е жизненоважна. В един момент той ще се запита дали сте жената, с която иска да се ангажира в дългосрочен план ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

И вторият голям проблем, с който се сблъскват много жени: чувствате ли, че той може да губи интерес, да изстине емоционално или да се отдръпне? Ако е така, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...