20 тайни зад връзките, които траят завинаги

Когато се влюбите, вашата мечта е тази любов да продължи вечно. Няма нищо по-лошо от това да паднеш глава на петите за някого, а само да се разчупиш и да се объркаш какво не е наред, безкрайно да се чудиш къде си сгрешил и как да се върнеш към това как са били нещата.

И какво сте тайните на двойките, които остават заедно? Как отношенията им остават толкова силни толкова дълго?Ето топ 20 тайни зад дълготрайните двойки, чиито връзки продължават завинаги:1. Не забравяйте да целунете здравей и довиждане всеки път

Колко сладко е, когато трябва да отиде да работи допълнително рано, но все пак спира до леглото, за да ви целуне довиждане, опитвайки се да не ви събуди, защото няма как да не иска да го направи?

Това малко допълнителен интимен контакт, когато се сбогувате в началото на деня и здравей в края, върви дълъг път и поддържа пламъка на интимността силно в отношенията ви.2. Кажете „Обичам те“ без ограничения

Когато става дума за трите малки думи, повече винаги е по-добре, отколкото по-малко. Това е една фраза, която не можете да кажете твърде много един на друг.

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

3. Нека битките се случват, без да ги превръщат в световни

Понякога се стига до грешен набор от обстоятелства и вие и вашите / ите ще се биете помежду си. Това, че сте луди един на друг, не означава, че не се обичате и всеки двубой не означава, че връзката свършва. Двойките, които изминават дистанцията, могат да се издигнат над дребните битки и да разпознаят кое е най-важно.

Повече ▼: 5-те най-смъртоносни (и често срещани) грешки, които разрушават отношенията.4. Когато той ви изпраща съобщение или ви се обажда, отговорете му (и го дръжте за същия стандарт)

Никой не обича да чака около тяхната значителна друга, за да изпрати текст или да се обади обратно. Бързите отговори трябва да са стандарт, а не изключение и вашият приоритет трябва да бъдете във връзка с партньора си.

5. Не се подигравайте един на друг

Дори и да се „шегувате“, представете си как би се почувствал, ако ви е чул. Най-важната дума, която трябва да имате предвид, е уважението - и запазването на уважението във връзката ви е от решаващо значение за оцеляването му.

6. Разберете, че всяка връзка идва с отговорности

Няма да искате да правите същото като вашия партньор всичко времето. Понякога това означава да правиш неща, които наистина не искаш да правиш - като домакински дела, поръчки или ходене на глупавото му работно парти - само защото знаеш, че го прави щастлив.

7. Не закъснявайте

Колко пъти сте се сблъскали с плюене или глупава битка, която започна, защото един човек се дразни, другият човек закъснява?Ако хронично закъснявате или не сте подготвени, започнете да се подготвяте половин час преди обикновено, за да не разстроите партньора си (или някой друг, който се интересува от точността). Плюс това, ако положите усилието да бъдете навреме, означава, че партньорът ви ще се превъплати и ще положи усилия.

8. Дръжте партньора си до неговата страна на сделката - но дайте приоритет на това, което е важно за вас

Трябва абсолютно да уведомите партньора си кои събития сте наистина ли искайте той да е в и кои от тях нямате нищо против да прескочи, и нека бъде честен с вас. Защото нека бъдем честни един към друг - да прекараш Коледа със семейството си е малко по-важно от присъствието на партито на Дерби в Кентъки на неговия приятел, нали?

9. Не забравяйте колко е важно да попитате партньора си как мина денят им

Само защото сте дълго време заедно и вие зная как мина денят му, без дори да го питаш, все още е важно да го питаш. Ако се почувства, че дори не те интересува какво му се е случило този ден, той ще се почувства сам и изолиран във връзката и това подкопава основите на дори най-силните отношения.Свързани: Трябва да върнем тези 8 старомодни навика за запознанства.

10. Не се бийте с ваканции

Знам, че е стресиращо време и няма нищо по-лошо от това да седнеш на летището, след като полетът е отменен или да стигнеш до хотел и да разбереш, че това е сметището.

О, чакай, има нещо по-лошо - правиш всичко това и се бориш с партньора си за това. Не забравяйте да запазите спокойствие и да избягвате битки, докато пътувате, за да избегнете излагането на стрес в и без това стресова ситуация.

11. Отнасяйте се към семействата си като, добре, семейство

Да станете все по-големи и по-големи части от живота на всеки друг е свързано с споделяне на повече и повече - и какво по-хубаво нещо да споделяте от семейството? Ако семейството му знае, че мислите и за тях като за ваше семейство - и обратно - това укрепва връзките на връзката ви още повече.

12. Изненадайте случайни подаръци означава много

Понякога това се свежда до познаването на вкуса на партньора ви - и точно какво ще сложи усмивка на лицето му в края на деня. Ако знаете той любови двойна мътена ореова мента и му носите чанта у дома, той знае, че е бил в ума ви през целия ден - и това го кара да се чувства обичан.

13. Ясно време в графика, за да прекарате време един с друг

Понякога това означава да кажете 'не' на плановете, на които иначе бихте присъствали - защото вие и хъбът не сте имали време за себе си твърде дълго и се нуждаете от нощ за престой.

Прекарването на свободното ви време, просто да сте заедно, може да направи чудеса за здравето на една връзка.


Повече ▼: 9 неща, които хората, които са страхотни в отношенията, имат общо.

14. Защитавай партньора си, ако някой говори смъртоносно за тях

Няма значение дали сте от типа човек, който обикновено се отклонява от конфронтацията и не обича да поправя хората - вие се връщате на партньора си и те имат вашите. Не позволявайте на някой друг да уважава партньора ви, без да се застъпва за тях.

15. Двойните дати не винаги са най-добрите

Няма нищо по-хубаво от намирането на друга двойка, при която нещата просто щракват - вие и вашият партньор всеки харесвате и двете половинки на другата двойка и те се чувстват същото като вас. Но ако нещата не се щракват и партньорът ви не харесва най-добрия ви приятел BF, това е Добре да пропуснете двойната дата, а не да насилвате нещата.

16. Помогнете си един на друг, когато се разболеете

Понякога ще се разболеете, а понякога партньорът ви ще слезе с нещо.

Когато това се случи, бъдете готови да се насочите към хранителния магазин, за да им вземете комфортна храна или аптеката, за да им вземете капки за нос, дори това означава да отмените планове за нощта. Те се нуждаят от вас - сега е вашето време да блеснете.

17. Помогнете си един на друг, когато сте подложени на стрес

Може би работата му налага някакъв луд срок и той се чувства смазан. Може би имате 12 проекта, които жонглирате наведнъж и не знаете как ще ги свършите. Ако знаете, че партньорът ви се чувства смазан от време и е стресиран (или обратното), време е по-малко стресираният партньор да вземе някакво провисване около къщата за дела и поръчки, за да си помогне един друг.

18. Позволете малко място за спонтанност във вашите отношения

Искате ли да направите случайна обикновена нощ специална? Опитайте да резервирате резервация за вечеря в последната минута за двама. Осигуряването на място за забавление и спонтанността в отношенията ви е от съществено значение за поддържането на нещата свежи и здрави. Друг страхотен съвет за спонтанността - изненадващи бързости, по всяко време на деня.

Повече ▼: Всички здрави двойки правят тези 10 неща.

19. Постоянно се информирайте за случващото се

Отиваш в къщата на приятеля си, за да гледаш любимото си шоу след работа? Това е страхотно, трябва да се насладите, но също така не забравяйте да уведомите партньора си, за да не се чуди къде сте и може да прави свои собствени планове, ако иска. Бихте искали той да ви предостави същата любезност.

20. Обичайте се без резерва

Добре, този е супер прост. Това не го прави по-малко вярно.

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

10 навика на щастливите двойки

12 силни навици на щастливи отношения

10 навика на двойките в силни и здрави отношения

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Искате ли да бъдете заедно? Вземете викторина

В обобщение...

Най-големите тайни на една връзка, която трае завинаги

 1. Не забравяйте да целунете здравей и довиждане всеки път
 2. Кажете „Обичам те“ без ограничения
 3. Нека битките се случват, без да ги превръщат в световни
 4. Когато той ви изпраща съобщение или ви се обажда, отговорете му (и го задръжте за същия стандарт)
 5. Не се подигравайте един на друг
 6. Разберете, че всяка връзка идва с отговорности
 7. Не закъснявайте
 8. Дръжте партньора си до неговата страна на сделката - но дайте приоритет на това, което е важно за вас
 9. Не забравяйте колко е важно да попитате партньора си как мина денят им
 10. Не се бийте на ваканции
 11. Отнасяйте се към семействата си като, добре, семейство
 12. Изненадата случайни подаръци означава много
 13. Ясно време в графика, за да просто прекарвате време помежду си
 14. Защитавай партньора си, ако някой говори смъртоносно за тях
 15. Двойните дати не винаги са най-добрите
 16. Помогнете си един на друг, когато се разболеете
 17. Помогнете си един на друг, когато сте подложени на стрес
 18. Оставете малко място за спонтанност във вашите отношения
 19. Информирайте се взаимно за случващото се
 20. Обичайте се без резерва