21-те най-добри съобщения за сексинг, за да изпратите приятеля си: Флирт към мръсното

Ако сексапилните съобщения, известни иначе като „секстинг“, ви сплашват, не е необходимо да бъдете. Ние разбираме, че този вид комуникация е гмуркане на някаква различна територия за някои хора и това е 100 процента O.k. Ако искате да 'сексирате' някого по флиртуващ и забавен начин, това обаче може да подправи отношенията ви или да добави огън към съществуващо приятелство, което искате да изведете на следващото ниво.

Просто като се свържете със собствените си сексуални чувства и бъдете достатъчно смели, за да ги споделите, може да запали и неговата чувствена страна. Същото е вярно, ако сте мъж, който иска да накара една жена да се чувства секси и желана.ПОВЕЧЕ: Вкарайте го в настроение с тези 15 супер секси текстови съобщенияАко го 'сексирате' по автентичен начин, а не измислен или дори просто изрежете и залепите някакъв друг ужасен секс, който сте виждали онлайн или сте чули как вашите приятели говорят, тогава най-вероятно ще бъдете добре приет. Предложенията, които следват, са само трамплин, който да ви помогне да се чувствате по-секси настроени и да измислите нещо, което да кажете. Ще забележите, че започваме доста бавно, изграждането на реклами до по-високо ниво на напрежение на секстинг, така че можете да отидете докрай или да спрете, където ви е удобно.

Сексуалното напрежение, което може да се изгради с този вид флирт, е неописуемо и често медиумът (текстът) ни позволява да изразим някои от по-латентните си сексуални чувства, без да се чувстваме съдени или подтиснати.Вземете този тест и разберете веднага: Вие сте неговият тип

Можете да подправите нещата в нова връзка или да добавите сериозна топлина към по-зряла връзка.

Номерът е просто да си ти. Само по-пайер и по-секси.

Така че, нека се потопим вътреПОВЕЧЕ: 24 невероятни текста за лека нощ (и как работят, за да разтопят сърцето му)

Flirty Sexting Съобщения, които да изпратите на вашето гадже или съпруг

Тези текстове могат да го накарат да мисли за вас по по-чувствен и секси начин. Когато флиртувате с някого, независимо дали връзката ви е чисто нова или сте женени от 50 години, това продължава огъня и казва на някого, че все още сте привлечени от тях.

Ако не го знаят още - какъв по-добър начин да изпратите много ясно съобщение !? Ако някой ви е поставил в зоната с приятели и искате да се измъкнете от там бързо, флиртът е бърз начин да направите това.

Когато някой отвърне с малко свой флирт, знаете, че играта е включена.Опитайте да изпратите тези флиртуващи съобщения до гаджето си, за да тествате водите:

ПОВЕЧЕ: Как да го включите: 30 секси неща, които да правите с него, когато му е голо

#one Ти си толкова голямо разсейване. Не съм направил нищо, толкова много мислех за теб.# 2 Имате късмет, че сте толкова красив. Давам време на деня само на горещи мъже.

# 3 Тръгвам да се мотая с приятелките си. Не се изненадвайте, ако получите няколко пияни текста по-късно. Предупреждавам те преди време!

Сладки съобщения

Сладките съобщения могат да бъдат чудесен начин да се държите в преден план на нечий ум или да им напомните, че мислите за тях по положителен начин.

Симпатичните съобщения може да имат леко сексуална конотация, но те са по-насочени към това да го накара да се почувства топъл и тихичко вътре, като голяма прегръдка. Мъжете, които се чувстват обичани и ценени, е много по-вероятно да искат да се разпарят, когато сте заедно, затова поставете сцената сега, когато сте на разстояние.

ПОВЕЧЕ: 30 Sultry, Sexy Q's to Serious Up Up the 'Dirty Talk' Heat

Ето няколко сладки секстинг съобщения, които можете да изпратите на приятеля си на съпруга:

# 4 Не успях да спра да се усмихвам цяла сутрин, а само си мислех колко си прекрасен.

# 5 Животът е толкова различен с теб в него. , , като чаша горещ шоколад в зимен ден.

№6 Не мога да се сетя за някой, който ме кара да се чувствам толкова обичана или уверена (вмъквам комплимент), както и ти.

Секси съобщения

Ако сладките и флиртуващите съобщения са добре приети, можете да го пренесете на следващото ниво и да увеличите тази сексуална топлина още малко.

Няма значение дали сте спали заедно само веднъж или сте споделяли легло в продължение на години, сексът по този начин може да внесе искра в ежедневието ви и да продължи връзка дълго, след като сте се разделили да постигнете нещата, които трябва да правите в ежедневното смилане.

Просто бъдете подготвени за някаква сериозна жега. Ако изпратите тези съобщения, докато той е на работа, ще му бъде трудно да се концентрира върху работата си! Ако той отговори положително, това означава, че иска да продължи, но не се безпокойте, ако е учтив и нетърпелив да се чуе от вас, но трябва да прекара вниманието си другаде на мига. Ако той започне със секси разговора по-късно, знаете, че имате жив, който е готов да 'играе' с вас.

ПОВЕЧЕ: 103 секси текста, които го обръщат и съблазняват

Въпреки това, ако току-що е отишъл на работа този ден и искате по-късно сериозно секси действие, тогава разговорът със секси текст може да бъде само това, за да се настроите и двамата.

Ето няколко секси съобщения за секстинг, с които да изпратите здравей, за да си изкача кръвта наистина:

№7 Онези неща, които направихме снощи - олимпиец. Вие сте секс бог.

# 8 Наистина ли трябва да работите днес? Защо не прекараме деня голи в леглото, или още по-добре, нека да отлетим на Таити и да правим любов в пясъка.

№9 Не издържам. Нуждая се от теб. Като точно тази минута. Загубвам ума си, мислейки за всичко, което направихме снощи.

Дразни съобщения

Дразняването е добър начин да започнете чувствен разговор, когато току-що сте срещнали някого.

Ако го дразните, че е неудобен или се сблъскате с въображаема линия в бара, на който сте били снощи, и той го приема добре, вероятно е и той да играе за някакъв стеайер, флиртуващ дразнител.

ПОВЕЧЕ: Попитайте един човек: как да го накараме да ви върне текст

Ето някои дразнещи секстинг съобщения, които да изпратите на нов човек:

№10 Ако можете да се откъснете от подземията и драконите, бих искал да пия кафе с вас.

#eleven Смея да ми се обадиш, вместо да гледам телевизия цяла нощ.

# 12 Просто признай, не можеш да спреш да мислиш за мен.

Напълно дръзки, мръсни съобщения

Ако всички останали текстове, добре сексчета, които споменахме в тази статия, се чувстват лесно и удобно и за двама ви, тогава можете да стигнете до нея и да бъдете много изрично сексуални.

ПОВЕЧЕ: 21 секси текста, за да включите незабавно гаджето си!

Някои примери за правилно мръсни текстове, които ще изкарат нещата до следващото ниво, могат да бъдат:

# 13 Не съм ходила същото, откакто бяхме заедно. Може да ми трябват гащеризони.

# 14 Толкова съм палава и няма никой, който да ме кара да се държа.

#fifteen Обзалагам се, че не можеш да познаеш какви невероятно горещи мисли имам в момента, в който те обиждам.

# 16 Ще направя почти всичко, за което ме помолите. Каква е най-смелата ти фантазия?

№17 Ще ти покажа моето, ако ми покажеш своето.

Независимо дали искате да добавите малко искра или да излеете керосина, вашият любовен живот и отношения ще вземат съвсем нов обрат, когато опитате тези различни стилове на секстил. Просто бъдете готови за някаква сериозно твърда сексуална енергия, която да бъде запалена, и се отдръпнете, за да наблюдавате пламъка!

ПОВЕЧЕ: Сексингът наистина може да направи връзката ви по-гореща - ето правилният начин да го направите

Тези секси текстови съобщения със сигурност привличат вниманието му и го привличат, но те не са достатъчни, защото всяка връзка има 2 основни момента, които определят дали ще живееш щастливо някога след това или дали всичко завършва в сърцебиене, така че обърнете внимание, защото тази следваща стъпка е жизненоважна. В един момент мъжът, когото искате, ще се запита, това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? И отговорът на това определя всичко ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, с който се сблъсква всяка жена, който разрушава дори най-силната най-ангажирана връзка, е този: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Вие ли сте неговият тип“ в момента и да разберете дали наистина сте типът на мъжа, който харесвате ..

Вземете теста: Вие сте неговият тип

Вие сте неговият тип? Вземете теста