21 вида мъже, които си заслужават да дадат шанс

Да си признаем - има много момчета, които са просто излезли, не си заслужават времето или които в крайна сметка ще разбият сърцето ти. Въпреки че е лесно да групирате мъже в колективна група, всъщност има много от различен тип мъже.

Знаем, че има момчета, които определено не си заслужават времето, но ето истинският въпрос. Има ли момчета, които си заслужават времето? Да, има. Но момчетата това сте струва си? Е, те са малко по-редки - но те също заслужават малко повече шанс от момчетата, които не са.

Ето 21 вида мъже, на които вероятно трябва да дадете допълнителен шанс, ако влязат в живота ви:Мъж, който предлага да бъде изключителен

Да те правя съществува. Не всички мъже искат просто да спят наоколо и да поддържат небрежните неща, докато не ги заблудите достатъчно, че накрая решат да бъдат в официална, моногамна връзка. Има момчета, които знаят добро нещо, когато го имат - и искат да заключат жена, която ги прави щастливи.

Мъж, който те въвежда в живота си и те запознава с хората, които са важни за него

Не е ли хубаво, когато мъж действително поема инициативата и ви запознава с добрите си приятели и семейството си? Със сигурност бие да влачите човек на семейно събитие, за да се срещнете с вашите. От друга страна, ако човек целенасочено ви крие от хората в живота си, това е главно червено знаме, че той не е типът, който искате в живота си.

ПОВЕЧЕ: Попитайте гай: Той ли е онзи?

Човек, който не се страхува да прави компромиси

Не, не те прави по-малко човек да правиш компромиси, а човекът, който знае, че победата не е всичко, е човекът, с когото е радост да бъдеш в отношения.

Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Мъж, който всъщност иска да познава приятелите ти

Вашите приятели са ваши приятели - това не е като те скоро ще престанат да бъдат ваши приятели. Така че човек, който всъщност отделя време, за да ги опознае и да се сприятели с тях, определено е пазач.

Мъж, който обича да прекарва времето си със семейството си

На този свят има твърде много момчета, които смятат, че прекарването на време със семейството на семейството им е скучна работа, задължение да се изпълнява нещастно и без радост. Но човекът, който всъщност харесвания прекарваш време със семейството си и се обвързваш с тях, сякаш са негови? Той е рядък.

Човек, който може да направи план (и да се придържа към него)

Когато се опитвате да насрочите среща за вечеря с него и той всъщност се появява само след няколко текста за него? Това е човек, който си струва да държиш до себе си.

Искате повече знаци? Ето 8 знака, че е влюбен във вас.

Мъж, който е страстен за същите неща, които и вие

Големите неща в живота са доста неоспорими - ако той не иска същите неща от живота, които правите вие, тогава вероятно нещата няма да се получат. Уверете се, че сте на една и съща страница с всеки човек, който има сериозен потенциал

ПОВЕЧЕ: Материал на съпруга: 15 знака, с които трябва да се ожените за гаджето си

Мъж, който ви се обажда (на телефон!) след като се запознаем

Без чакане 3 дни и изпращане на неясен текст. Без игри. Никакви смешни неща. Просто честен към бога, приятен телефонен разговор от истински мъж, който всъщност иска говоря за теб. Момчета като този са умираща порода.

Човек, който веднага връща текстове

Стига това да го чака, за да му изпрати текст завинаги, притеснявайки се все повече, че сте казали грешно нещо. (В крайна сметка, можете да видите право на екрана, че той Прочети твоят текст! Какво чака! ??!) Кой има време за човек, който няма да изпраща текстови съобщения в продължение на дни? Никой, това е кой.

Мъж, който няма нищо против да гледа телевизионните предавания, които харесвате

Той знае, че това те прави щастлива. Той знае, че го обичаш. И той вероятно (тайно) също го обича. Тези момчета са най-добрите.

Мъж, който прекратява всякакви други отношения, щом стане сериозно към вас

Дори преди да станете ексклузивен, човек, който престава да се заблуждава с никой друг, защото знае, че иска от вас, е човек с принципи. С други думи, вида, който искате в живота си.

Мъж, който ще те целуне като него наистина ли означава го

И не говоря за перфектни целувки с измазани устни или кълцане по бузата. Говоря за утвърждаване на живота, взема ви и ви стиска плътни дълбоки целувки, които свиват Вселената до мястото, където двамата стоите.

Тези 9 навика на истинските мъже ще накарат жените да се стопят.

Човек, който не се страхува да върши това, което иска

Има прекалено много момчета, които са пожелателни хитрини, които никога не могат да решат какво наистина искат, камо ли да го следват. Не този човек обаче. Той знае точно какво иска - и не се страхува да посегне да го вземе. (Ти си. Той те иска.)

Мъж, който може да се жертва, за да поддържа връзката ви силна

Желае ли да наруши собствения си живот, защото трябва да се стремите към нещо, което е важно за вас? По дяволите е прав. Човек, който е готов да постави нуждите ви пред своите, наистина е велик човек.

Мъж, който не мисли два пъти да ви изпрати цветя

Той ще ги изпрати по някаква причина - защото иска да ви изведе, или защото знае, че сте стресирани, или защото мисли за вас и иска да се усмихнете. Не пускай този човек

Мъж, който може да споделя чувствата си честно

Не се страхува от чувствата си (сякаш през целия му живот му казват, че са били мачовци) и всъщност акции ги с теб честно! Можете ли да кажете съновник?

Човек, който няма да се опита да ви промени - или дори да иска

Има части от вас, които той обича - и части, които той обича не толкова много. Но той никога не би искал да промени кой сте наистина - той е чисто влюбен във вас.

Човек, който следва своите обещания

Колко е трудно да намерите човек, който всъщност прави това, което казва, че ще направи и следва плановете си? Наистина трудно! Когато намериш човек, който никога няма да те изправи - той е пазач.

Всяка жена заслужава тези 4 неща от човек ... без значение какво!

Мъж, който мисли, че си най-сексапилен, когато се настаняваш в тениска

Той не се грижи за грима, не се интересува от косата ви - дори не се интересува от сексапилната черна рокля, която запазвате за специални поводи (ОК, той се интересува малко от това). Най-вече единственото, което го интересува, е колко секси е той за вас - дори когато се разхождате из къщата с нищо повече от пот и тройник.

Човек, който наистина, наистина ще те слуша

Той знае какво обичаш на пицата си и какъв е любимият ти цвят, и тази наистина смущаваща история от лагера за сънливост, когато ти беше на 9. Той си спомня всичко това, защото се грижи за теб достатъчно, за да го слуша наистина.

Мъж, който ще ви помоли да се ожените за него

Защото мъж, който не може да заспи през нощта, без да се замисля колко е щастлив, че получава възможността да прекара остатъка от живота си с теб ... е, трябва ли да го изписвам?

Искате да разберете със сигурност дали флиртува с вас? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Флиртува ли с вас“ в момента и разберете дали наистина флиртува с вас ...

Вземете теста: Флиртува ли с вас?

Флиртува ли с теб? Вземи викторината

В обобщение...

21-те вида мъже, които си заслужават да дадат шанс

 1. Мъж, който предлага да бъде изключителен
 2. Мъж, който те въвежда в живота си и те запознава с хората, които са важни за него
 3. Човек, който не се страхува да прави компромиси
 4. Мъж, който всъщност иска да познава приятелите ти
 5. Мъж, който обича да прекарва времето си със семейството си
 6. Човек, който може да направи план (и да се придържа към него)
 7. Мъж, който е страстен за същите неща, които и вие
 8. Мъж, който ви се обажда (на телефон!) след като се запознаем
 9. Човек, който веднага връща текстове
 10. Мъж, който няма нищо против да гледа телевизионните предавания, които харесвате
 11. Мъж, който прекратява всякакви други отношения, щом стане сериозно към вас
 12. Мъж, който ще те целуне като него наистина ли означава го
 13. Човек, който не се страхува да върши това, което иска
 14. Мъж, който може да се жертва, за да поддържа връзката ви силна
 15. Мъж, който не мисли два пъти да ви изпрати цветя
 16. Мъж, който може да споделя чувствата си честно
 17. Човек, който няма да се опита да ви промени - или дори да иска
 18. Човек, който следва своите обещания
 19. Мъж, който мисли, че си най-сексапилен, когато се настаняваш в тениска
 20. Човек, който наистина, наистина ще те слуша
 21. Мъж, който ще ви помоли да се ожените за него

Интересни Статии