22 Знаци за предаване Гай Ви харесва чрез текстови съобщения

Значи искате да знаете как да разбера дали един човек ви харесва чрез текстови съобщения,
Измислянето на знаците, които човек ви харесва над текст, изглежда, че трябва да е лесно, но всъщност е по-трудно, отколкото може да си мислите.

Очевидно текстовите съобщения са променили изцяло начина, по който общуваме, говорим, правим планове и по-важното е да флиртуваме. Ние станахме напълно достъпни за други хора, което прави много по-трудно да се разделят случайни разговори от нещо по-значимо.Вече не можете просто да приемате знаци от това как някой се държи около вас чрез тон на гласа или езика на тялото. Въпросите от последните десетилетия за запознанства бяха доста ясни: как можете да разберете дали някой човек ви харесва по езика на тялото си? Как да разбера дали човек се интересува от мен?Но сега е още по-трудно да се отговори на подобни въпроси, тъй като по-голямата част от времето, прекарано в разговор с него, е през екран - как изглежда текстът „харесва ли ми“? Със своите предимства запознанствата в дигиталната епоха също направиха много по-трудно да се разберат чувствата му.

Защо? Защото е толкова лесно да се разбере неправилно и да се тълкува погрешно какво някой казва чрез текст и да стигнете до грешни заключения.Без да чуете тона му или да видите лицето му, трудно е да разберем кога се шегува или е саркастичен. Вече е достатъчно трудно да четете човек в реалния живот - още по-трудно знаете как да четете човек чрез текстови съобщения!

И така, пистолет за глава - как да разберете дали човек флиртува с вас по текст? Възможно ли е това дори?

Отговорът е да - можете да разберете как се чувства той към вас само от неговите текстове.Въпреки че е много по-лесно да прочетете как се чувства към вас, когато сте заедно, погледнете нишката си и потърсете тези знаци, които ви харесват над текста. Ако видите много от тях, има наистина голям шанс той да ви хареса.

Използвайте тези знаци, за да допълвате инстинкта си на червата за това дали ви харесва или не, когато е с вас. Неговите действия, когато е с вас, в съчетание с това как ви пише текст, ще ви дадат най-точния отговор.

Без допълнително въведение, ето ги огромни знаци той ви харесва чрез текст,Вземете теста: Харесва ли ви?

22-те най-големи знака, които един човек ви харесва, когато ви изпраща текстове

1. Той говори за това какво бихте направили, ако той беше там

Добро място за начало е един от по-очевидните признаци, които се интересуват от текста. Ако той винаги казва неща от рода на: „Ако бях там, щяхме да ...“

Е, тогава има наистина ли добър шанс той да те хареса.Като минимум това означава, че той мисли и фантазира да бъде с вас.

Отнесено още повече, това означава, че той се надява да стигне Виеда мислиш какво ще правиш, ако той беше там с теб.

Така или иначе - това е голям флиртуващ ход - и глупав знак за това как момчетата текстовете, когато те харесват.

2. Той е либерал с Flirty Emojis

Не искам да обобщавам, защото не всички момчета са еднакви, но мисля, че всички можем да се съгласим относно факта, че повечето момчета не са толкова големи в емоджиите.

Може би ще ги изпратят като шега на приятели, но обикновено не е обичайно да виждате емоджи в ежедневните си текстови нишки.

Как да разбера дали някой ви харесва над текста: той ще използва много флиртуващи емоджии. Някои от най-често срещаните, за които трябва да внимавате: емоджи със сърдечни очи, усмихнатото лице с език, който стърчи, или * задъхване * емоджии от патладжан и праскова. Ако вашият мъж ви изпраща някое от гореизброените, когато ви пише, това означава, че той полага усилия да бъде флиртуващ и сладък с вас. Защо би бил флиртуващ и сладък с теб? Защото той те харесва!

3. Той ви пише дълги текстове

За повечето момчета текстовите съобщения не са в горната част на списъка им с приоритети.

Момчетата обикновено не обичат да се връщат напред и назад с дълги нишки на текстови съобщения.

Ако го намерите, че ви изпраща много съобщения - и изпраща дълги отговори - това означава, че той наистина ли обича текстови съобщения с вас.

И най-голямата причина, че той наистина би искал да пише с вас, е, защото той наистина ви харесва.

4. Той ви изпраща първи текст

Най-общо казано, това е лош знак, ако вие сте този, който винаги започва разговори с човека, който харесвате. Всъщност обикновено това е как да разберете дали човек не се интересува от вас чрез текст.

Това също означава, че е вярно обратното. Ако той обикновено е този, който обикновено първо пише и инициира разговор, това е, защото той ви харесва и иска да говори с вас повече.

Така че, нетърпеливите да започнете разговор също е как да разберете дали човек се интересува от вас чрез текст.

5. Той обикновено ви изпраща текстове веднага

Няма да стигна дотам, че човек, който ви харесва, винаги ще ви изпрати обратно.

Това са студените факти: понякога той ще бъде зает, а понякога ще пропусне текста ви. Плюс това, всички сме били тук: понякога човек ще изчака, преди да изпрати текста обратно, за да опита, и да не изглежда „твърде нетърпелив“.

Но ако той бързо отговаря (и почти винаги отговаря винаги, когато му изпратите съобщение), това е огромен знак, че той чака с нетърпение отговора ви - това е точно как да разбере дали някой ви харесва чрез текст.

6. Той ви изпраща текстове, когато се събуди

Този е доста обяснителен: Какво означават текстовете за добро утро от човек?

Човек, който ви изпраща съобщение право, когато се събуди, означава, че сте първото нещо, което мисли да започне деня.

Ако той изпраща съобщения за добро утро и вие все още не знаете как да разберете дали някой ви харесва над текста, аз не знам какво да ви кажа.

7. Той е любопитен за вас и задава въпроси

Ако човек ви харесва, той ще получи положителен заряд от разговора с вас - и той ще иска да продължи разговора.

Чудесен начин да направите това е да ви попита за себе си - това му дава извинение да продължава да говори с вас и му позволява да знае повече за това кой сте.

Така че, ако той изглежда наистина любопитен и любознателен, когато ви изпраща текстове, това е добър знак, че е във вас.

Гледайте видеоклипа: Подли знаци един човек ви харесва чрез текстови съобщения (как да разберете дали ви харесва)

8. Той ти дава текстово прозвище и го използва много

Много момчета ще ви дадат прякор, когато ви харесват.

Защо?

Защото това е „сладък“ начин да изградите интимност и да имате малка тайна между вас, която споделяте само вие двамата.

Така че, ако ви даде прякор рано и продължава да го използвате отново и отново, това е голям знак, че се опитва да се сближи с вас.

9. Вие двамата излизате заедно с вътрешните вицове

Това много прилича на прякора.

Да имаш вътре шеги само между двама си е начин да изградиш интимността между вас. Това е нещо лично, което двамата споделяте и не включвате останалия свят.

Така че, ако той се шегува с вас, това е защото иска да се сближи и по-интимно с вас - и да сподели и други интимни неща.

10. Той ви изпраща текстове, преди да отиде да спите

Този е точно като текста му за добро утро.

Ако той ви изпраща текстови съобщения преди да заспи, това е, защото вие сте последното нещо, което му хрумва, когато той се разминава.

Не е нужно ракетен учен да осъзнае какво означава, ако той мисли за теб, докато лежи сам в леглото в края на деня.

11. Той ви изпраща текстове без причина

Както казах преди, повечето момчета не обичат текстови съобщения - особено без причини.

Момчетата обикновено искат да изпратят текст, за да изпълнят нещо и след това да спрат. С приятели те свеждат до минимум допълнителните текстови съобщения.

Така че, ако той ви изпраща съобщения без проблем, без наистина да има причина - добре е да заложи, че той просто иска да говори с вас ... защото обича да говори с вас ... защото ви харесва.

12. Той ви изпраща комплименти

Този е много подобен на това как бихте реагирали, ако той ви направи комплимент лично.

Момчета правят комплименти на жените, които ги интересуват - както защото виждат повече неща, които да им правят комплименти, така и да се опитват да накарат тези жени да ги харесат.

Така че, ако той ви изпраща комплименти, това е една от тези две причини - които поставят шансовете ви с него на 'много добро'.

13. Той не изпраща множество текстове в ред

Ако човек наистина харесва момиче, той наистина ще се притеснява да изглежда твърде отчаян.

Това означава, че той ще избягва текстовете много пъти подред, без да му връща текст.

Човек, който не е бил в теб или не е мислил за теб за приятел, може да не се притеснява толкова да изглежда отчаяно пред теб и затова може да изпрати куп текстове подред.

Но човек, който се опитва да го „играе готино“, защото той ви харесва, ще го избегне - така че, ако той не ви изпрати текст, докато не го изпратите обратно, това е добър знак.

14. Той потвърждава плановете с вас

Ако той ви изпраща текстове от типа „Все още е утре вечер?“ или „Ще се видим в петък, нали?“ - това означава, че тези планове са важни за него.

Ако не бяха толкова важни за него, той нямаше да се тревожи да ги потвърди определено с вас. Той ще бъде Добре или да ги оставим или не.

Така че, ако се опитва да потвърди ден или два предварително - това означава, че той наистина го очаква с нетърпение - което означава, че наистина се радва да ви види. Можете да се досетите защо това е така.

15. Той ви казва какво се случва в живота му

Както вече разбрах, момчетата не обичат да говорят по текст. Те или обичат да говорят лично, или изобщо не са наистина.

Така че, ако той ви разказва всички малки неща, които се случват в живота му - от това как е бил работният му ден до това, което той мисли за тази нощ - това означава, че иска да сподели живота си с вас.

Човек, който споделя толкова много с вас - особено непрекъснат - е човек, който просто обича да говори с вас и иска да изгради интимността между вас и да сподели още повече.

16. Вие два текста през целия ден

Много момчета мислят за текстови съобщения почти като за грабеж на банки. Влезте, свършете работата, махнете се.

Така че, ако той се задържи в текстов разговор и продължава да върви напред и назад през целия ден, това означава, че трябва да се чувства наистина добре да говори с вас и да получава текстове от вас.

Ако той е толкова въодушевен да продължава да получава текстове от вас и да продължава да говори с вас, това е много безопасен залог, че се вълнува от възможността да бъде с вас.

17. Той ви изпраща текстове, когато е навън със своите приятели

Искате ли да знаете как да разберете дали той ви харесва над текст? Когато е навън с приятелите си - и особено след като изпие няколко напитки - той ще ви изпрати съобщение.

Това е малко сложно, защото ако пие, ще бъде по-уязвим и по-вероятно да ви изпрати съобщение. Алкохолът не извежда непременно истината, но изважда емоциите ни и понижава задръжките ни.

Ако човек случайно ви пише, харесвате ли ви? Не винаги е така. Но ако той е навън с приятелите си и основната му грижа е да участва в разговор с вас (т.е. да ви изпраща текстове), това е добър знак, че той ви харесва и как да разбере дали някой ви харесва чрез текстови съобщения!

често задавани въпроси

Как да разбера дали някой ви харесва по тест за текст?

Ето линк към най-добрата викторина, за да видите дали някой ви харесва над текст:

Харесва ли ви над текстовия тест

Как да разбера дали човек не се интересува от вас чрез текст?

Той ще остави разговорите отворени, ще бъде далечен, ще откаже да споделя информация за себе си и ще изрази много малък интерес да ви опознае. Обикновено можете да кажете кога в този случай някой не се интересува от текст, но добра практика е да се направи контролен списък на горното.

Когато човек ти пише всеки ден, какво означава това?

Обикновено това е очевиден знак, че човек ви харесва, когато ви пише всеки ден. Но първо трябва да прецените какъв вид съдържание дават съобщенията и каква роля играе той в живота ви. Дали той всеки колега ви изпраща съобщения всеки ден, за да ви напомня за въпроси, свързани с работата? Той някой, когото току-що срещнахте, който ви пише всеки ден, за да ви попита как сте, или дори просто да поздравите? И двата сценария са силни случаи за човек, който ви харесва, но има различен набор от обстоятелства, които допринасят за отговора.

Въпроси да зададете на човек да види дали той ви харесва над текст?

Попитайте го за неговите интереси, хобита и какво обича да прави за забавление. Какви са родителите му? Има ли братя и сестри? Къде е израснал? Бъдете любознателни и отворени, без да излизате като заяждащи. Бъдете истински във всичко, от което се интересувате!

Как да разбера дали един човек ви харесва повече от приятел?

Изпращането на текстове играе голяма роля за това как определяте отговор на това в днешно време, така че определено преценете дали съобщенията му отместват квадратчетата на списъка по-горе. Но ако искате по-задълбочено ръководство да разберете дали той ви харесва или не като приятел, щракнете върху връзката по-долу:

Най-големите знаци един човек ви харесва повече от приятел

Как момчета изпращат текст, когато те харесват?

Те използват много емоджи, изпращат дълги и обмислени отговори, инициират текстове и обикновено са ангажирани. Вижте горния списък за по-подробно очертание, но това почти обхваща основните положения. Също така, когато знаете, просто знаете!

18. Той ти казва, че те харесва

След всички флиртове, неясни думички и неясна употреба на емоджи ще има момент, в който той го казва направо. Как да разбера дали един човек ви харесва чрез текстове? Той ще излезе и ще ви каже, че ви харесва изрично! Ако получава силни сигнали, че може да се интересувате от него, той ще се почувства достатъчно уверен, за да ви уведоми как се чувства.

Макар че може да му отнеме известно време да бъде този директен с вас, знайте, че в един момент той ще го каже директно по свой начин, независимо дали чрез текстово съобщение, телефонно обаждане или лично (надявам се!) Лично.

19. Споделя периодично музика, видеоклипове или случайно съдържание

Ако някога не сте сигурни как да разберете дали той се интересува от текст, погледнете и вижте какъв вид съдържание ви изпраща. Спомняте ли си онези симпатични тийнейджърски ром-ком филми, в които един човек би направил микстейпове за съкрушението си?

Е, това е цифровата ера и бих искал да посочите един човек, който притежава касетофон. Но съвременният еквивалент: плейлисти. Или, ако вашата текстова нишка се е превърнала в безкраен дял от песни, видеоклипове, мемове, връзки - всичко, което разпалва разговор и вдъхновява вашето въображение.

Сега знам, че не всички момчета ще имат силна любов към музиката или видеото. Но внимавайте за всякакъв вид медия или съдържание, което той реши да ви изпрати. Ако той ви изпраща активно неща, които харесват или ви се струват интересни, това е защото иска да разкрие повече части от своята личност пред вас и да покаже вкуса си.

Как да разбера дали някой се интересува от вас чрез текстови съобщения? Те се изразяват в нишката, като изпращат линкове към песни, клипове, статии, мемове или всичко, което намерят за вас или за вас.

20. Той затваря разговорите

Това може да изглежда малко по-фино, но е важен момент.

Нищо не може да бъде по-разочароващо от това, когато имате обмен на текст назад с човек и той изведнъж спира да реагира. Изведнъж порталът се отваря: „Харесва ли ме? Харесва ли ми чрез текст? Защо спря да отговаря? Той се е заел или играе трудно, за да го получи? “

Това са моментите, в които хората обикновено грешно се тълкуват взаимно. Може би се е заел или може би изобщо не се е интересувал!

Как да разберете дали някой човек ви харесва онлайн? Той ще бъде отворен и ясен кога е зает или може би кога няма да може да отговори. Показва колко много му пука да повиши увереността ви.

21. Когато знаеш, знаеш

Това може да изглежда като най-неясният отговор, но стои изпитанието на времето. Имате ли някога пеперуди, когато видите името му да изскочи на телефона ви? Лицето ви зачервява, когато чуете това малко телефонче? Бързаш ли да проверяваш кой те е изпратил, надявайки се, че това е той?

Ако всичко по-горе се отнася за вас, е безопасно да кажете, че между вас и вашия човек се случва нещо специално. Опитано е, но е истина: момчетата са доста очевидни, когато харесват някого. Те не крият интересите си или се разбиват толкова умело, както момичетата. Не само ще се натъкне на лично, но определено ще се натъкне и чрез текст.

22. Как да разбера дали човек се интересува от вас чрез WhatsApp

Ако се чудите как да разберете дали някой човек се интересува от вас чрез WhatsApp, тогава можете да използвате всички съвети в тази статия, за да знаете дали той ви харесва със сигурност.

Всичко това се отнася за текстови съобщения във всяка платформа, независимо дали това е вашият телефон, Whatsapp, Skype, Instagram, директни съобщения или наистина нещо. В крайна сметка това не е приложението, а по-скоро психологията зад тези знаци.

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

 1. Той говори за това какво бихте направили, ако той беше там
 2. Той е либерал с Flirty Emojis
 3. Той ви пише дълги текстове
 4. Той ви първо ви изпраща текстове
 5. Той обикновено ви изпраща текстове веднага
 6. Той ви изпраща текстове, когато се събуди
 7. Той е любопитен за вас и задава въпроси
 8. Той ти дава текстово псевдоним и го използва много
 9. Вие двамата излизате заедно с вътрешните вицове
 10. Той ви изпраща текстове, преди да отиде да спите
 11. Той ви изпраща текстове без причина
 12. Той ви изпраща комплименти
 13. Той не изпраща множество текстове в ред
 14. Той потвърждава плановете с вас
 15. Той ви казва какво се случва в живота му
 16. Вие два текста през целия ден
 17. Той ви изпраща текстове, когато е навън със своите приятели
 18. Той ти казва, че те харесва
 19. Споделя периодично музика, видеоклипове или случайно съдържание
 20. Той затваря разговорите
 21. Просто знаеш
 22. Всички тези знаци се прилагат към WhatsApp, приложение за текстови съобщения и всякакви социални медии

Интересни Статии