23 Луди и странни знаци, които могат да означават, че си влюбен

Не си влюбен, нали?

В крайна сметка вие зная знаците, които означават, че сте влюбени в него. Независимо дали сте били влюбени преди или не, ще можете да кажете дали сте били влюбени.Определено.Освен ако ...

Кликнете, за да видите пълно изображениеОсвен ако не се страхувате да не сте влюбени в грешен човек.

Освен ако не знаете как се чувства към теб,

Освен ако не е в отношения или се ужасява от обвързване и да го обича, би било загуба на време.Освен ако не сте сигурни, че сте не влюбен в него ...

Освен ако не го правите не искате да сте влюбени в момента и любовта е не в картите за вас в този момент и имате не намерение да бъдеш влюбен, защото си просто не ...

Когато отделите време да помислите, нали? сигурен?Дори ако никога не сте му казвали „l-думата“, дори ако не сте дори заедно, дори и ако сте заклет никога не бихте се влюбили в него ... има шанс, че така или иначе сте се влюбили.

Вземете този тест и разберете веднага: влюбен ли сте?Любовта е странна. Това е диво, неконтролируемо и може да се случи напълно случайно, когато най-малко го очаквате. Ако прочетете нещо в този списък и си помислите: „Хмм, странно ...“ Мразя да ви го наруша, но може да сте влюбени.

Вие ли сте наистина готов за любов? Вземете тази викторина и разберете: Готови ли сте за любовна викторина

Знак № 1: Натрапчиво проверявате телефона си на всеки 10 секунди

И не, не говоря за Candy Crush.

ПОВЕЧЕ: Петте етапа на ЛЮБОВТА - от пеперуди от първа среща до дългосрочна стабилност

Може би проверявате, за да сте сигурни, че все още имате обслужване. Или че силата на звука все още е включена. Или че не сте пропуснали обаждания.

Или че не сте пропуснали нито един текст ... от него...

Ако гледате телефона си през цялото време, ако звукът на телефона ви изгаси, изпраща гръбначен стълб по гръбнака ви и ви притиска към чантата ... може да говорим за любов.

ПОВЕЧЕ: Ти ме караш луд! Как малките дразнители стават големи проблеми - и какво да правите с тях

Знак № 2: Всичко ви напомня за него

Независимо дали се разхождате, вижте Starbucks и му се иска да е там с вас ...

Или пазарувате наоколо в Bed, Bath & Beyond и няма как да не ви е приятно, но той е избрал случайни възглавници ...

Независимо от всичко, където и да отидете, мислите за него. Странно е чувството, че не можеш да помогнеш. Той просто изскача в главата ви в най-случайни моменти.

ПОВЕЧЕ: 13 неща, които се случват, когато се влюбите, според науката

Знак № 3: Щастливо ще прескачате обръчи, без дори да мислите за това, за да прекарате време с него

Ако това означава, че можете да прекарате повече време с него, ще пожертвате много.

Ще изкарате час извън пътя си, само за да го видите. Или ще се промените около целия си график, така че да намерите 30 минути, за да пиете кафе с него.

ПОВЕЧЕ: 10 знака знаете, че това е наистина любов

И най-важното - изобщо нямате нищо против. Дори не изглежда като болка да пренаредите целия си живот, за да отделите час, прекаран с него. Дори не мислите за това - просто сте щастливи да го направите.

Имате ли намерение да бъдете заедно? Вземе това викторина и разберете.

Знак № 4: Оказваш, че винаги говориш за него

Не можете да му помогнете. Някой казва или прави нещо, което ви напомня за него и преди дори да осъзнаете, че говорите за него.

Няма значение с кого говорите. Бихте могли да говорите с дамата, която прави косата ви, или с вашата майка, или с касата в хранителния магазин и той все пак ще се появи в разговор.

ПОВЕЧЕ: Изгубена любов: Три начина да надминеш бившия си

Най-важното е, че не можете да спрете да го възпитавате около приятелите си. Ако са уморени да чуят за него, това е мъртво предаване, че сте 'виновни' за този знак ...

Подпис № 5: Препрочитате текстовите му съобщения

Това е безспорно.
Поддържате целия разговор с текстови съобщения, който провеждате с него. Когато той ви изпрати текст, често се усмихвате и го четете няколко пъти само за добра мярка.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали си влюбен

Не се чувствам добре? Всичко, което трябва да направите, е да прочетете отново разговора, който сте водили с него преди няколко дни, за да сложите усмивка на лицето си.

Дори ако сте човек, който редовно изтрива вашите имейли и текстове, с този човек, вие сте напълно обратното. Причината? Защото текстовете му буквално озаряват деня ви и ви карат да се усмихвате от ухо до ухо.

Подписване №6: 2 минути с него струва повече от цял ​​ден без него

Някога получавате ли кратък текст от него, който изпраща вълна от вълнение през вас и поставя усмивка на лицето ви през останалата част от деня? Сърцето ви прескача, ако той ви се обади, само за да поздравите или да поговорите за нещо за няколко минути?

ПОВЕЧЕ: 5 съвета за комуникация за романтични отношения

Всяко мъничко взаимодействие, дори ако той не казва нещо романтично, прави целия ви ден. И може да ви остави да се усмихвате вътре с часове след това.

Знаете ли дали сте в правилната връзка? Разбирам тук.

Гледайте видеоклипа: Странни признаци, в които се влюбвате - Как да разберете кога сте влюбени със сигурност

Знак № 7: Никога не се чувства, че губите време с него

Какво направи вчера?

Уф, нищо. Току що висеше на дивана, гледаше Netflix и хапваше пица. Напълно пропилях деня си.

ПОВЕЧЕ: Наистина, безумно, дълбоко: Как любовта те разболява

Сега променете едно нещо за този сценарий:

Какво направи вчера?

Беше чудесно! Аз се мотаех с ____, гледах Netflix на дивана и хапвах пица. Какъв страхотен ден.

Мда. Времето „пропиляно“ с него изобщо не се чувства губено.

Свързани: Романтични идеи за среща вкъщи

Подпис № 8: Безкрайно сте любопитни за него

Вие буквално няма как да не се интересувате от всеки малък детайл за него.

ПОВЕЧЕ: Какво ви прави любовта: физическите ефекти от влюбването

Лудост е, но всичко от колекцията му от случайни печати до медалите за разузнаване на момче като малко дете до разказите му за лудата му първа работа ви кара да се усмихвате отвътре.

Когато той ви разказва истории за живота си и за това как е като личност, вие се оказвате закачен за всяка дума, която казва.

Знак № 9: Апетитът ви се свива

Знаете ли усещането да получите пеперуди в стомаха си, когато мислите за човек?
Изчакайте, преди да се ядосате на мен, не казвам, че ВЗЕМЕТЕ пеперуди, когато мислите за него. Просто ви питам дали знаете чувството.

ПОВЕЧЕ: 17 знака, че е влюбен в теб ...

Пеперудите са супер често срещан и лесен начин да разберете дали сте влюбени - с други думи, тя не принадлежи към този списък.

Но това, че не ги наричате пеперуди, не означава, че не ги усещате. Ако напоследък се чувствате много по-малко гладни и не знаете защо, това може да е, защото сте влюбени ... а 'не пеперудите' в стомаха ви полудяват.

Знак № 10: Губиш време и никога не е достатъчно време, прекарано с него

Можете да прекарвате часове и часове в разговор по телефона с него или да се гушкате заедно, гледайки филми по цял ден, но нямаше значение. В края на деня все още има само усещането, че сте прекарали кратки моменти с него.

ПОВЕЧЕ: Уязвимост, тайната на интимността

Дори да сте прекарали цял уикенд заедно, пак ще имате проблеми да се сбогувате. Винаги се чувства като 'никога не е достатъчно.'

Знак № 11: Той ви подлудява, но все още няма как да не обичате да сте около него

Понякога той казва неща, които просто те карат РАЗЛИЧНО. Всеки път, когато направи нещо тъпо, те кара да искаш да го хванеш за главата и да го разклатиш, докато всички тъпи изпаднат.

Той натиска бутоните ви по начин, който никой друг никога не би могъл, и това ви кара да искате да крещите от безсилие. Как би могъл да запали нещо толкова интензивно в теб?

ПОВЕЧЕ: 3 навика на щастливите влюбени двойки

Отговорът на този въпрос се крие в тази част от мъдростта: Обратното на любовта не е омраза, а безразличие.

Знак № 12: Имате повече енергия

Докато минавате през деня си, вие се чувствате по-живи и енергични, сякаш непрекъснато ви прибягва адреналин.

Чувствате се по-продуктивни, сякаш можете да поемете света всеки ден. И не си на наркотици Е, вероятно не сте на наркотици Не си на наркотици, нали?

Това странно, естествено усилване на енергията, което повдига настроението ви и ви вълнува през деня ... откъде дойде? Това е лудо преживяване, всъщност се чувстваш като на висок живот.

ПОВЕЧЕ: 21 начина, по които можете да знаете, че това, което чувствате, е наистина истинска любов

Възможно ли е да дойде от ... него?

Знак № 13: Защитавате се, когато вашият BFF е отрицателен към него

Значи знаете как работата на BFF е всъщност да се дрипне на човек, който харесвате, нали? Е, може би обикновено не би ви дошъл и дори може да ви е приятно да чуете, но в този случай това е пълната противоположност.

Имате инстинктивна нужда да го защитите, ако тя се осмели да каже нещо дори дистанционно грубо за него. Дори ако тя не казва нещо толкова лошо, това, че не е супер ценител на неговата удивителна природа, е достатъчно, за да предизвика малко ярост у вас.

ПОВЕЧЕ: Топ 50-те идеи за среща през цялото време

Подпис № 14: Забавлявате се да разговаряте с него, независимо за какво говорите

Няма значение каква е темата, просто се радвате да разговаряте с него за нещо.

Дори и най-случайните, безпрепятствени неща (като времето или новините) стават вълнуващи, завладяващи и забавни. Можете дори да говорите за неща, които не се интересуват от ВСИЧКИ (като неговата фентъзи футболна лига, в която дори не сте), но все още се чувствате като най-интересния разговор в света.

(Сериозно, пичове, освен ако не сме влюбени в теб или в него, не ни интересува твоята фантастична футболна лига.)

ПОВЕЧЕ: Тест: 36-те въпроса, които водят към любовта.

Знак № 15: Тотално спирате да мислите за бившия си

Така че може би сте имали мания към бившия си приятел, който разби сърцето ви и ви изневери с бившата си приятелка (или каквото и да направи).

Може би сте го пропуснали или напълно сте намразили червата му с изгаряща страст, която може да запали хиляда слънца. Може би сте ходили седмици, където всяка сутрин се събуждате и първата ви мисъл се пита дали бихте могли да го поставите вътре в блендер.

И сега? Всъщност вече почти не ти пука. Не се фокусираш върху гнева си към човека, който те е прецакал. Почти изпитвате чувство на безразличие.

Това е лудо изживяване. Никога не си мислил, че ще видиш деня, когато той наистина си отиде от мислите ти, но сега е ... защото някой друг е поел мислите ти.

Подпис № 16: Правите скучни неща с него, само за да имате шанса да прекарате повече време с него

Трябва ли да отиде на супер пазара, защото му е останало без яйца? Звучи забавно! Трябва да се спре на CVS, за да вземе бръсначи? Регистрирайте се!

Колкото и да е скучно или колко обикновено го мразите (поръчки, уг), никога няма да отхвърлите шанса да го направите с него.

Знак № 17: Можете да говорите с него нищо

И аз имам предвид нищо. Напълно ти е удобно около него.

Можете да пикаете с отворена врата, без да се чувствате странно. Разказваш му за груб цит, който си изскочил онзи ден, той се смее и се преструва, че е изтъркан.

И когато имате нещо сериозно да поговорите с него, знаете, че той би ви обърнал цялото си неразделно внимание за каквото и да е ... точно както вие за него.

Подпис № 18: Не можете да се концентрирате в работата си и изведнъж имате ADD

Значи вие сте на работа и трябва да правите някаква електронна таблица или документи или да тренирате новия кит на убиеца в парка, за да скача през обръч и какво правите вместо това? Мечтаеш за него.

Или ако сте около семейството и приятелите, умът ви е другаде. Просто не присъстваш в момента с тях, защото мислиш за него.

Не можете дори да му помогнете, сякаш сте в тази прекрасна дневна сладка, където сте само вие и той по света. Чувствате се като в малък свят, построен за двама, свят, който само вие и той някога бихте могли да разберете.

Може дори да избягвате отговорностите си вместо целодневна текстова или имейл верига с него. А когато не пишете, седите там обсесивно и проверявате телефона си или освежавате имейла си, чакайки втората, която той пише обратно.

Знак № 19: Не можете да обясните защо винаги сте щастливи

Изведнъж се чувствате замаяни и безгрижни без никаква видима причина. Неща, които може да ви дразнят или да настроят настроението ви преди, изглежда, изобщо не ви притесняват.

Сякаш сте различен човек. Сякаш лъч слънце грее по лицето ви. И най-хубавото е, че усмивката на лицето ви идва от място вътре. Това е специфичен вид щастие, което никога не сте изпитвали досега. И е красиво Не можете дори помогнете.

Подпис № 20: По-малко сте привлечени от други момчета

Райън Гослинг? Джордж Клуни? Брад Пит?

Е, каквото и да е.

Той е достатъчен. Можете да видите любимия си актьор и дори да няма същата спираща сърцето реакция, която бихте имали преди.

И ако дори мислите да сте с друг човек, всъщност не ви се харесва по същия начин, както преди. Вече не чувстваш някакво силно привличане към тях.

Всичко, което искате е той.

Подпис № 21: Мислено си отбелязвате нещата, които харесва

Бързо: Коя е любимата му песен? Или любимия му филм? Или любимият му цвят?

Току-що се отърсихте от отговора?

Ако спомене конкретни, случайни неща, които харесва, няма как да не забележите. Подсъзнателно или не, искате да знаете как да го направите щастлив.

Подпис № 22: Запазвате и запомняте всички първи, които имате с него

Спомняте си първия път, когато го срещнахте. Първия път, когато се целуна. Или може дори да имате мъничето на билета от първата си среща.

Каквото и да е, малките моменти с него стават специални, съкровени спомени. И помните всеки детайл.

Знак № 23: Той плаши адът от теб

Дълбоко в себе си знаеш в сърцето си, че ако искаше да те нарани, ще може да те унищожи напълно. Може да не искате да го признаете, но той може да разбие сърцето ви толкова зле, че ще ви изправи на колене от болка и ще изпрати сълзи, които струят по червеното ви петно.

Ако той се опита да ви покаже своята емоционална страна, може да се опитате да се държите като твърде рано, но тайно, дълбоко в дълбочина, обичате всяка секунда от него.

Ако наистина сте честни със себе си, ужасявате се докъде може това да доведе със себе си и въпреки това не можете да помогнете, но искате да продължите нещата.

И знаете, че ако утре се събудите и не се страхувахте какво може да означава бъдещето с него, ще го пропуснете повече от всичко.

Така че да обобщим всичко това ...

Не забравяйте, че много време най-голямата пречка за любовта е отричане , Страшно е да осъзнаеш, че си влюбен и наистина е лесно да кажеш:Nope, не аз, не съм влюбен в него, nooooope . '

Но ако прочетете този списък и разбрахте, че един куп от тези знаци важи за вас ...

Е, тогава мразя да го наруша на сестра ти, но Влюбен си.

Искате ли да разберете дали наистина сте влюбени? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Влюбен ли сте“ в момента и да разберете дали сте * наистина * влюбен в него ...

Вземете теста: Влюбен ли сте?

Влюбени ли сте? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите знаци, в които си влюбен

 1. Вие натрапчиво проверявате телефона си на всеки 10 секунди
 2. Всичко ви напомня за него
 3. Ще щастливо прескачате обръчи, без дори да мислите за това, за да прекарате време с него
 4. Оказваш, че винаги говориш за него
 5. Препрочитате текстовите му съобщения
 6. 2 минути с него струва повече от цял ​​ден без него
 7. Никога не се усеща, че губиш време с него
 8. Ти си безкрайно любопитен за него
 9. Апетитът ви се свива
 10. Губите следа от време и нито едно време, прекарано с него, никога не е достатъчно
 11. Той ви подлудява, но все още не можете да не обичате да сте около него
 12. Имате повече енергия
 13. Защитаваш се, когато си BFF е отрицателен към него
 14. Забавлявате се с него, без значение за какво говорите
 15. Напълно спираш да мислиш за бившия си
 16. Правите скучни неща с него, само за да имате шанса да прекарате повече време с него
 17. Можете да говорите с него нищо
 18. Не можеш да се концентрираш на работа и изведнъж да имаш добави
 19. Не можете да обясните защо винаги сте щастливи
 20. Ти си по-малко привлечен от други момчета
 21. Мислено си отбелязвате нещата, които харесва
 22. Запазвате и помните всички първи, които имате с него
 23. Той плаши адът от теб

Интересни Статии