23 фини знаци на езика на тялото, които разкриват, че той е във вас

Губете ли сън, опитвайки се да разберете дали той ви харесва?

Понякога един човек ще ви каже направо какво мислят, но често е необходимо да направите малко наблюдение на фините му сигнали на езика на тялото, за да знаете как се чувства към вас.

в безсъзнание език на тялото може дори да ви кажа Повече ▼ за това как се чувства от това, което казва.

Неговите жестове, поза, изражение на лицето и дори ширината на зениците му могат да ви кажат толкова много неща за това как се чувства.Вземете теста: Харесва ли ви?

Това може да направи измислянето на това, което той мисли толкова по-лесно. Потърсете тези ранни знаци, за да му кажете дали си мисли: „Ех, това момиче е невероятно, искам да я опозная повече“ или ако дори не си на радара му.

1. Учениците му се разширяват. Не, той не е висок. Той те харесва. Когато учениците му разширяват това е сигурен знак, че той е привлечен от вас. Ако искате да насърчите привличането му, знайте, че взаимният очен контакт може разпалвам пламъците от любов.

2. Той е повдигнал вежди. Когато хората отворят очите си по-широко, като по този начин предизвикват повдигане на веждите, това означава, че поне са любопитни за вас. Ако той леко повдигне вежда, когато говори с вас или ви гледа, това означава, че харесва това, което вижда.

ПОВЕЧЕ ▼: Как точно да знам със сигурност Ако човек ти харесва

3. Той се ухилява. Възрастните се усмихват 380 пъти по-малко отколкото малки деца през целия ден. Ако той ви се усмихва и действително показва предните си зъби в усмивка, той ви харесва.

4. Той има усмивка с пълно лице. Истинската усмивка включва цялото лице, а не само краищата на устата. Ако очите му се набръчкат, когато ви се усмихне истински. Харесва това, което вижда, и иска да бъде около вас повече.

5. Той мокри устните си. Той никога не трябва да облизва устни по явен, страховит начин, но ако оближе устните си, това може да е така, защото когато сме привлечени от друг човек, ние сме склонни да създаваме повече слюнка и той може да намокри устните си в отговор на тази физиологична реакция. Всъщност може да сте правейки устата си вода!

6. Очите му се движат около лицето ви. Ако той гледа право в очите ви, без да откъсва поглед, това може да ви накара да се почувствате неудобно. Това дори може да се тълкува като форма на агресия. Ако обаче той ви погледне в очите и след това погледне към останалите ви черти, като устните, бузите, челото и т.н., тогава той може да бъде във вас.

7. Той диша дълбоко. Мъжете са програмирани чрез еволюционната биология, за да се опитат да ви харесат физически. Ако поеме дълбоко въздух, разширява гърдите си и се впива в стомаха, това може да е така, защото той иска изглеждат силни и годни, Това е подсъзнателен начин да се опитаме да ви привлечем.

8. Той заеква. Не всеки мъж е надарен с дрънкалка. Той наистина може да иска да говори с вас, но той заеква или се затваря какво да каже. Ако той се опитва да разговаря с вас, дори да върши лоша работа с него, той ви харесва.

9. Той се опитва да ви разсмее. Мъжете подсъзнателно знаят, че това могат да те разсмееш, те имат поне един крак във вратата Шансовете му да те спечели, ако може да те накара да се смееш стремително. Ако разказва вицове или е глупав, може да ви хареса.

10. Той премества тежестта си към вас. Ако мъж се наведе към вас със стойката си или премества тежестта си към вас, той ви харесва. Това е поредният подсъзнателен сигнал, че иска да е близо до вас.

11. Той заема повече място с тялото си. По същия начин, по който може да си поеме дълбоко дъх, за да разшири гърдите си, ако човек заеме повече физическо пространство, като сложи ръце на бедрата с лакти навън или дори разшири позицията си, тогава той ви харесва. Това е друг сигнал на подсъзнателния език на тялото, показващ, че той иска да изглежда силен и вирусен за вас.

12. Той намира извинение да ви докосне. Той може просто да остави ръката ви да ви благодат или да се „удари“ във вас. Той може да мие бездомна коса зад ухото ви. Ако направи нещо подобно, той иска да ви докосне, което означава, че ви харесва. Мъжете са естествено тактилни и визуални създания. Ако те харесват, те ще се опитат да ви докоснат по някакъв социално приемлив начин. Понякога той може да те докосне, без дори да осъзнава, че го прави.

13. Той излага своята мъжественост към вас. Отново, това никога не трябва да се прави по страховит начин, но ако седи с широко разтворени крака, може да изложи уязвимостите си (съвсем буквално), което означава, че ви харесвате. Гениталиите на мъжа са пълни с снопове нерви, които могат да набъбнат с кръв, когато е възбуден. Може просто да се наложи да им даде повече място, защото харесва това, което вижда.

14. Той насочва бедрата си към вас. По същия начин, ако той наклони бедрата и слабините към вас, значи той ви харесва. Това е подсъзнателен сигнал за сексуално привличане.

15. Той остава на място. Ако краката му са насочени към вас, това означава, че той се чувства сигурен и комфортен във ваше присъствие. Краката ни са първото нещо, в което участваме в отговор на бой или полет, отговорът на парасимпатичната нервна система на стреса. Ако краката му са засадени и обърнати към вас, той не отива никъде.

16. Той кръстосва краката си далеч от вас, сложи движи торса си към вас. Понякога момчетата ще кръстосат краката си, защото са срамежливи. Ако кръстоса краката си, но все пак се навежда или завърта торса си към вас, той може да ви хареса. Ако кръстоса краката си и отдалечи торса си далеч, той не е срамежлив. Той е незаинтересован.

17. Той стъпва в крачка с вас. Човек, който се интересува от вас, няма да върви пред вас или зад вас. Той ще поддържа темпото ви, за да покаже интереса си.

18. Той те гледа, докато говори с теб. Ако той говори с вас, но поглежда встрани често, ако може да сигнализира, че поддържа възможностите си отворени. Ако обаче той ви погледне - включително очите, лицето и
тяло - това означава, че той ви харесва и в момента никоя друга жена не привлича вниманието му.

19. Той докосва собственото си гърло. Гърлото показва комуникация и уязвимост. Ако докосне гърлото си, той подсъзнателно сигнализира, че иска да разговаря по-интимно с вас и може би дори да изложи своите уязвими чувства към вас. Може да се притеснява да каже правилното нещо, което не би направил, ако не се интересуваше от теб.

20. Той докосва собственото си лице.Ако докосне ушите, бузите или устните с гърба на пръстите на ръцете си, той определено е във вас. Това са все признаци, че мъж е привлечен сексуално към вас.

21. Играе с чашата си. Въпреки че това може да показва нервност, това също може да бъде индикатор за привличане.

22. Той се нагрява и притеснява (изпотява се). Ако той се поти, това е буквално, защото вие загрявате топлината в тялото му. Когато сме привлечени от друг човек, често ще се потим или ще се чувстваме топли. Ако той е горещ и притеснен, тогава те харесва.

23. Той равен ви казва. Той може да каже нещо учтиво от рода на „Удоволствие е да се срещнем с теб“, когато говорите първия път, но това, което той наистина мисли, е „дяволско момиче, което си гореща!“ Ако той ви каже, че ви харесва, дори и в учтив вариант, тогава повярвайте.

Тази статия ви показва всички най-добри начини да разберете дали някой ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно, предприемете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

Интересни Статии