26 причини, които трябва да са във връзка във вашите 20-те

Няма смисъл, нали?

В края на краищата, това, че сте на 20-те си години, трябва да означава експериментиране! Проучване на нови граници и избутване покрай тях! Решавайки да бъда „свободен, човече, просто трябва да живея свободно и без всякакви отговорности ...“Само че това не е наред. Заблуждавайки. Смея ли да кажа ... невеж!Има толкова голям натиск върху младите хора на 20-те им години да „излязат!“ „Вижте всичките си възможности!“ „Не се връзвайте и не губете младостта си!“

И мисля, че това е глупостБях в дългосрочна връзка в своите 20 години в продължение на четири години и половина. Докато бяхме заедно, обиколих света с него и без него, живях с него и без него и доживях 20-те си години най-пълноценно, въпреки че бяхме „заключени“ помежду си.

ПОВЕЧЕ: 10 неща, които трябва да знаете, когато имате връзка през 20-те си години

Истината беше, че стабилността и радостта, които получих от връзката ми, помогнаха да ме подобрят и насърчат в други аспекти от живота ми, което ме доведе повече, отколкото някога бих могъл да си представя.Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

И така, имайки това предвид, искам да споделя някои от любимите ми неща за връзката, когато сте на 20 години. Това е за всички 20-те неща в една връзка, на които им е омръзнало да чуват, че трябва да „проучват възможностите си“, когато са наистина доволни от човека, с когото са.

 1. Имате партньор - някой, който има гърба ви - и който ще ви защити и ще се погрижи да се приберете вкъщи, независимо какво.
 2. Можете да научите какво искате от партньор в началото и какво ви е необходимо, за да работите във връзка.
 3. ПОВЕЧЕ: Защо да развиете сериозни отношения във вашите въпроси от 20-те години 4. Имате някой до себе си, на когото наистина можете да се доверите, докато се опитвате да изградите живот за себе си.
 5. Можете да прекарате времето си с някой, когото хората прекарват през целия си живот в опит да намерят: някой, който наистина получава това, което сте вие.
 6. Не е нужно да се занимавате с ходене на срещи с глупави хора и намиране на първа ръка, че те са гадни.


 7. Независимо дали ще се ожените за тях или не, ще придобиете ценен опит и представа за това, че сте в сериозна връзка, която ще продължи до края на живота ви.

Искате ли да разберете дали той е влюбен във вас? Опитайте тези 8 знака, че вашият партньор е влюбен във вас.

 1. Имате човек, който иска да ви подкрепи и да ви даде любов, докато се променяте и растете и научавате за себе си.
 2. Имате с кого да споделяте тайни, с кого да се смеете и с кого да правите любов, всички в един и същи човек.
 3. Не е нужно да се притеснявате за STD, защото и двамата (надяваме се) са изключителни един с друг.
 4. Не е нужно да слушате семейството ви да ви заяжда да намерите някой специален - вече сте ги намерили.
 5. Никога не е нужно да чувствате натиска да излизате вече, защото винаги имате с кого да прекарате времето си. И ако решите да излезете, не е нужно да се занимавате с разговори с непознати, ако не искате - защото вашият партньор е там, за да бъде с вас.
 6. Имате някой, който винаги се грижи за вас и ви уведомява къде можете да се подобрите и да станете по-добър човек.
 7. ПОВЕЧЕ: Нещата, които научавате, когато дългосрочната връзка се срине на 20-те ви години

 8. Можете да се забавлявате също толкова като един човек (като пътуване и разговори с приятелите си), докато все още имате страхотните чувства, че сте със сериозен партньор.

 9. Връзката ви може да се развие сама по себе си, без натиска да намерите някой, който да сключи брак, който идва по-късно в живота.
 10. Имате някой, който винаги иска да ви насърчи за нещата, които правите и ви развеселява от вашия ъгъл.
 11. ... (продължение - Кликнете, за да продължите да четете 26 причини, които трябва да бъдат в отношения във вашите 20 години)