3 начина да разберете дали някой наистина ви обича

Така че искате да разберете дали той наистина ви обича или не. Може би още не е казал „обичам те“ и се чудиш дали някога ще го направи. Може би е казал това, но не звучи убедително и не сте сигурни дали той казва истината или просто ви връзва заедно. Може би просто искате да разберете където стоиш,

Каквато и да е причината, има няколко начина да разберете как наистина се чувства към вас и дали наистина ви обича или не. Ще искате да обърнете внимание на това, което той казва, какво прави и как действа, когато те са около вас.

В крайна сметка говорим за това да разберем дали той любови ти, не само като разберете дали той ви харесва,По-долу ще намерите точните неща, които да търсите в тези 3 ситуации, за да разберете дали той ви обича. Готов?

1. Обърнете внимание на това, което той казва

Когато се опитвате да разберете дали той ви обича или не, важно е да разпознаете какво означават нещата, които казва (1) за начина, по който се чувства към вас.

Например, говори ли той за вас, които имате бъдеще заедно - и изглежда ли, че е даден? Ако той се отнася към бъдещето ви като свършена сделка, е безопасно да се каже, че вече е решил, че иска да прекара живота си с вас, човекът, когото обича.

Големите улики включват той да говори какъв ще бъде животът ви на 1, 5 или 10 години в бъдещето, как може да изглеждат децата ви, къде иска да се пенсионира с вас, какъв ще е вашият меден месец и др. ще бъдете заедно завинаги?

Помислете внимателно и обърнете внимание на комплиментите, които ви дава (2). Те са редовни, обикновени комплименти „изглеждаш хубаво в тази рокля“? Или са смислени комплименти, които предполагат нещо по-дълбоко?

Има голяма разлика между „харесвам новата ти прическа“ и „винаги знаеш какво да кажеш, за да ме усмихнеш“. Ако той ви дава комплименти, отнасящи се до конкретни части от вашата личност, които той обича, тогава той вероятно е влюбен в цялата работа.

Не забравяйте, че тук става въпрос за качество, а не за количество. Една душа почувствах, комплимент за топене на сърцето е по-добре от 50 мързеливи.

Вземете викторината: наистина ли ви обича?

Ако той е казал „Обичам те“, трябва да обърнеш внимание как го казва - това ще разкрие как се чувства истински.

Ако той хвърли небрежно, „обичам те юуууууу“ през рамото, когато излезе през вратата, е много по-различно от това той да те гледа внимателно в очите и да ти каже, че те обича.

Момчета, които са истински влюбени, ще кажат на партньорите си, че ги обичат без какъвто и да е повод - само защото се почувстваха като го казват.

Когато двамата провеждате разговори, поддържа ли той светлината на разговора и на повърхността? Или говорите за по-дълбоки, по-интензивни неща?

Ако той е готов да сподели тайни с вас - особено тъмните неща, които не би казал на никой друг, това означава, че ви се доверява. И тъй като доверието е основата на любовта, това е доста добър кадър, че и той ви обича.

Колко ви липсва, когато сте на разстояние? Лесен начин да разберете това е да видите колко често той ви пише или се обажда, докато не сте заедно (3).

Вие ли сте този, който трябва да изпрати SMS и да му се обадите, за да поддържате връзка? Или ви изпраща малки текстове и напомняния, че мисли за вас? Ако е последното, вие сте в добра форма.

Един често пренебрегван начин да разберете дали той ви обича - как реагира, когато направите грешка?

Ако не му е удобно да го посочи, това означава, че той вероятно има идеализирана картина на теб в главата му - което означава, че той не е влюбен в теб за това, което наистина си.

Ако обаче му е удобно да посочва кога сте направили грешка или сте направили нещо нередно, това означава, че той знае кои сте всъщност - и е готов и щастлив да приеме, когато направите грешка.

Повече ▼: 20 тайни зад връзките, които траят завинаги

Как се отнася към вашето мнение? Той ли го иска, но после го игнорира, когато му го дадете? Никога ли не го иска на първо място? Нито един от тези не е добре.

Ако обаче поиска вашето мнение и след това покаже, че наистина е слушал и той наистина го следва - това е чудесен знак, че ви обича. Любимите оценяват мнението на един друг и питат за съвет относно всичко, с което се борят, независимо дали е нещо голямо или нещо малко.

2. Обърнете внимателно какво прави

Също толкова важно, колкото да обръщате внимание на това, което казва, е да обръщате внимание на това, което прави. Например - слуша ли те? По-важното е, слуша ли какво казвате?

Ако той наистина е влюбен във вас, това означава, че той е готов да слуша всичко, което казвате, дори ако вече е чувал тази история милион пъти. Той наистина ще ви слуша, вместо само да кима и да казва „мммм“, и ще си спомни нещата, които казвате по-късно.

Той се опитва да бъде до вас? Много хора са „приятели на удобството“, които ще ви помогнат само когато ви е удобно.

Въпреки това, ако той винаги е готов да бъде до вас, дори когато това не е удобно за него, това означава, че той се интересува от това да ви направи щастливи и той се грижи да бъде там за вас.

Не забравяйте, че става въпрос за това дали той ви кара до гарата в 6 сутринта, а не дали е готов да вземе питие в четвъртък вечер. Ако той обича да се мотае с вас, когато сте в добро настроение, но изчезва веднага след като се разстроите или недоволен - това определено не е поведението на някой влюбен във вас.

Знаеш ли какво правят влюбените един за друг? Правят хубави неща - само за да се зарадват взаимно. Той ще има желание да ви вземе любимата си храна, когато се чувствате надолу, или ще се грижи за вас, когато сте болни, или просто ще направи всичко необходимо, за да се усмихнете, ако той е влюбен във вас.

Друг страхотен знак - ако той прави хубави неща, за да улесни живота ви ... без да се налага да го питате. Ако той го прави сам, само за да ви направи щастливи, това е чудесен знак.

Някой, който е влюбен в теб, ще иска да е около теб - като през цялото време. Това означава, че той иска да бъде около теб, дори ако са били необходими много усилия, за да го направиш.

Момчетата, които са влюбени, полагат специални усилия да бъдат около човека, когото обичат непрекъснато, дори когато това изглежда непрактично. Не е нужно да сте там всяка секунда всеки ден, просто трябва да положи специални усилия, за да ви види.

Знае ли дали да ви даде място или не?

Дори в най-любящите отношения понякога се нуждаете от почивка един от друг.

Ако той наистина е влюбен във вас, това означава, че иска да бъде около вас, но също така знае кога е време да прекарате известно време разделно.

Ако той не издържа да не е с теб и иска да бъде с теб 24/7, това не е знак за любов - това е знак, че е незрял и несигурен. Всичко е за надутостта, а не за любовта. Истинската любов означава да признаеш, че сте двама души, които се нуждаят от пространство, за да поддържат своята индивидуалност.

Наистина да обичаш някого означава да ги разбираш. Мъжът ви наистина трябва да „разбере“ кой сте в основата ви, ако е влюбен във вас. В крайна сметка да бъдеш влюбен означава да познаеш някого за това, когото те наистина са и да приемеш този човек.

Не е нужно да знае всяко едно нещо за вас - всъщност е добре, ако има части от вас, които все още са загадъчни. Той обаче трябва да намери това, което наистина сте, в центъра на вашето същество.

Вижте също: Рицарството не е мъртво: 9 навика на истински мъже, които карат жените да се топят

Някой, който е влюбен във вас, ще иска това, което е най-добро за вас - независимо дали това е най-доброто за него. Той трябва да е готов да ви подкрепи, когато следвате мечтите си, дори ако това означава да прекарвате по-малко време с вас.

Истинската любов означава да признаеш, когато някой прави нещо, за да подобри живота си, и да го подкрепиш, дори ако това означава време отделно. Понякога трябва да правите най-доброто за вас и той трябва да го подкрепи.

Любовта означава подкрепа на другия човек, чрез дебела и тънка. Ако ви е трудно в живота, изчезва ли той, докато нещата се подобрят и вие не се настроите по-добре? Или той се държи до вас и ви подкрепя.

Помислете за последния път, когато сте преживели нещо наистина трудно. Той беше ли за теб? Или той изчезна на заден план, докато всичко не взриви? Когато отговорите на този въпрос, ще знаете много повече за това дали той ви обича или не.

3. Обърнете внимание на това как той действа около вас

Един от най-големите признаци, че някой е влюбен във вас, е как се държи около вас - по-специално дали е истински или се преструва, че е някой, който не е.

Човек, който е истински влюбен във вас, ще се държи напълно естествено около вас - защото знае, че го приемате за такъв, който наистина е и обича да бъде този човек с вас. Той е готов да ви покаже страна на себе си, която не показва на много хора.

Вижда ли ви да му озарявате деня и го прави щастлив - дори да е имал ужасен ден? Влюбен човек все ще се радва да види жената, която обича - дори и да има ужасен, ужасен ден.

Тествайте това, като го изчакате да има ужасен, мърляв, лош ден и след това вижте как реагира, когато ви види този ден. Светва ли той? Тогава има вероятност той да е влюбен.

Един от основните компоненти на това да си влюбен в някого е буен прилив на еуфория. Дори да сте около човека може да разкрие това шеметно, невероятно усещане - това е една от най-добрите части на това да сте влюбени.

Изведнъж ли се задържи около вас, като той просто не може да се сдържа? Изглежда ли по-развълнуван, осветен, оживен и кикотен, когато е около теб? Yup - любов.

Един от начините да подкрепяме хората, които обичаме е, че стоим в техния ъгъл и се придържаме до тях. Ако той се разстрои, когато сте разстроен - и се разстрои от ваше име, това означава, че той наистина се интересува от това как се справяте и иска да се увери, че сте щастливи.

Той ще иска да отразява вашите емоции и да ви съчувства, за да може да ви помогне с всичко, което ви притеснява, и да работи за това да сте щастливи отново. Това е истинската любов.

Искате ли да разберете дали той наистина ви обича? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Наистина ли ви обича“ сега и разберете дали той наистина ви обича ...

Вземете теста: Наистина ли ви обича?

Наистина ли те обича? Вземете викторината

В обобщение...

Как да разбера дали някой наистина ви обича

  • Обърнете внимание на това, което той ви казва и как говори за бъдещето с вас.
  • Ако той е казал „Обичам те“, обърнете внимание дали е небрежен или истински
  • Помислете дали той полага усилия да бъде до вас, когато имате нужда
  • Запитайте се дали той прави хубави неща за вас от доброта и щедрост или не
  • Запитайте се дали е лесно да си около него или трудно
  • Помислете дали е добре да сте наоколо или дали се чувствате като борба