31 знака, че един човек не ви харесва назад - как да разберете дали той не се интересува от вас

Ето как да кажете на човек, че не ви харесва: Потърсете тези гарантирани знаци и ще знаете със сигурност.

Харесва ли ви или не?

Това е въпросът, който ви държи в нощта. Това е причината да не ви харесва да излизате с приятели или да правите неща, които обикновено ви интересуват. Дори 3-сезонен филмов фестивал на Amazon не звучи привлекателно.Вие сте вманиачени да знаете - харесва ли ме или не !?Може би е някой от вашето минало - човек, с когото сте се срещали и с тези неща просто не е минало.

Може би това е някой, с когото се запознавате сега и просто се шегувате с новостта на възможния си партньор в живота. Той ли е този? Усеща ли всички онези пеперуди в стомаха си точно като вас?Или може би изглежда някак разсеян. Охо. Вие ли сте, или той яде някакво лошо суши за обяд? Загрижен ли е за работа? Тази рокля изглежда ли зле на мен?

Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват

Вече разяснихте, че харесвате човек и се тревожите за отговора му.Както жените, така и мъжете могат да станат абсолютно измъчени от това дали някой връща чувствата си. Това трябва да се забележи - да бъде обичан и възхитен - е универсален.

Има дори фантазия за това в психологията. Нарича се теория на привързаността Това просто означава, че имаме нужда от други хора, които да споделят чувствата си, за да се чувстваме напълно свързани с тях.

Дори правим това с пълни непознати, от които сме привлечени, дори когато сме щастливи с друг човек. Виждаме ги, мислим, че са привлекателни и искаме да знаем дали мислят същото за нас. Тази нужда става само по-дълбока, когато наистина харесваме някого.И така, защо не можете просто да имате магически контролен списък, през който можете да преминете, вместо да избутвате колко пъти той е изпращал съобщения? За да можете да спрете да се обаждате на приятелките си и да попитате какво мислят въз основа на случаен набор от поведения, които сте им разказали рекламно гадене?

Той се обади три пъти в петък, но само веднъж вчера и отново вече неделя, мислите ли, че той все още ме харесва? Винаги ми казва, че съм красива, но след това горещо момиче минава покрай мен и го хващам как я забелязва от ъгъла на едното око. Това означава ли, че не ме харесва?Стига вече. Спрете да се измъчвате с какво-ifs и преминете през нашия контролен списък - да, наистина има такъв - и добавете резултата си.

Ако започнете да проверявате твърде много от тези точки, той наистина не ви харесва толкова, колкото трябва. Или като заглавието на Бен Афлек и Дженифър Анистън гласи - „той просто не е в теб“.

ПОВЕЧЕ: 9-те най-големи знака, които той не иска да бъде с теб повече (и може да не те обича)

1. Той не полага усилия да бъде около вас

Когато човек иска нещо, той върви след това с цялата си енергия и ресурси. Това включва да намерите начини да бъдете с вас - дори и да е уморен да работи на две работи или момчетата имат най-епичния бар-b-que в басейна досега. Ако той не полага усилия да прекара време с вас, той просто не се чувства така, както вероятно го искате.

2. Той не се интересува от неща, които ви интересуват

Не можете да очаквате точно човек да иска да отиде при вас на пчела с квилинг или да вземе уроци за скачане с парашут, ако той се страхува смъртоносно от височината, но ако е във вас, той ще се опита да направи неща, които обичате да правите, или поне проявете интерес към нещата, които ви вълнуват. Това е един от най-първичните начини, по които той може да се свърже с вас и да изгради доверие. Ако той не проявява интерес към неща, които са важни за вас, той не ви харесва.

3. Той не те гледа в очите

Ако той не осъществява зрителни контакти с теб, значи всъщност не е в теб. Ако той се взира в душата ви, сякаш иска буквално да се изкачи във вас, значи знаете, че ви харесва - много. Ако те погледне и после погледне встрани, той все още е в теб. Той е малко срамежлив. Ако той изобщо не осъществява контакт с очите с вас, той несъзнателно ви показва точно как се чувства. Той не иска да се свързва с вас и ще избягва да ви гледа в очите, за да се увери, че няма контекст за връзка.

ПОВЕЧЕ: Огромни знаци за предаване, които не ви харесват чрез текстови съобщения

4. Той не използва вашето име, когато се обръща към вас

Когато мъж наистина ви харесва, той ще ви се обади по име. Казването на името ви кара да се чувствате близки до него и той до вас. Ако той не използва вашето име, той вероятно не се интересува. Всъщност, колкото повече използва вашето име, толкова повече ви харесва.

5. Гласът му не се променя, когато говори с вас

Научните изследвания са доказали, че когато човек е привлечен от вас, гласът му ще се промени в сравнение с това как звучи, когато говорите с други хора. Обикновено гласът му ще се измести по-ниско като подсъзнателен опит да изглежда по-силен и мъжествен. Ако гласът му остане същият, той може да не ви хареса.

6. Той никога не се смее с теб

Ако мъж наистина те харесва, той ще се смее с теб, ще се шегува и ще се опита да те накара да се смееш с него. Смехът е един от най-сигурните начини мъжът да привлече жена. Ако смята, че е по-малко привлекателен от вас, е още по-вероятно да разчита на този трик, за да привлече вниманието и любовта ви, тъй като е достатъчно умен, за да осъзнае, че жените обикновено се влюбват в начина, по който един мъж ги кара да се чувстват, просто толкова често, ако не и повече, отколкото една жена е само физически привлечена от мъж.

7. Той никога не се опитва да се покаже за вас

Точно както лъвът ще се покаже, за да привлече вниманието на лъвица, така и той ще се опита да се покаже за вас, ако ви харесва. Ако той кара да изглежда като глупак, който се опитва да бъде остроумен, чаровен, изключително силен или изключителен в даден спорт, значи той ви харесва.

ПОВЕЧЕ: 15 знака, които всъщност не се интересуват от теб

8. Той не поддържа крачка с вас, когато ходите

Науката е доказала, че когато един мъж се интересува от вас, той временно ще промени темпото на ходене, за да съответства на вашето. Ако не го направи, може да искате да го преосмислите като възможен партньор.

9. Той не се поставя в близост до вас по партита, офис или други събития

Когато един мъж е привлечен от вас, той ще се опита да бъде близо до вас физически, но също така ще се сблъска с цялото ви тяло, дори ако сте застанали от другата страна на стаята. Това е класическо „разказване“ от езика на тялото му. Той иска буквално да се изправи пред вас и да ви опознае по-добре. Ако виждате само гърба на главата му на партита, той не ви харесва.

10. Той не се опитва да те докосне

Ако не се опита да гали косата ви, случайно се разтрийте с асансьор или небрежно сложи ръка на гърба си, когато говори с вас, това са все признаци, че не ви харесва. Мъж ще намери някакво извинение да се докосне до жена, която се интересува, колкото и да е тривиално.

11. Той никога не ви флиртува или не ви дразни

Ако мъжът не флиртува с вас или ви дразни със сексуална намека, вероятно той наистина не се чувства привлечен или заинтересован от вас. Мъжът ще промени разговора си, дори когато се опитва да остане с уважение, за да включи сексуални улики, за да се увери, че не го пускате в зоната на приятелите. Той също иска тайно да мислите, че сте с него сексуално, дори и да сте се срещнали само току-що, така че той ще направи внушителни коментари, когато иска да поддържа връзка с вас.

12. Той ви пита само за неща, свързани с работата

Този един вид върви с номер единадесет. Ако той винаги е сериозен и говори само за неща, свързани с работата или винаги държи нещата учтиви и професионални, тогава той не ви харесва.

ПОВЕЧЕ: 11 категорични знака, които не ви харесват

13. Той никога не те проверява

Ако се стреми след вас, той ще погледне повече към тялото си, но ако той никога не ви проверява, никога не поглежда към гърдите ви или не се опитва да хване поглед на краката или гърба ви, той не е привлечен от вас.

14. Той не гледа лицето ти

Ако той ви харесва и може да се влюби, той ще погледне повече в лицето ви. Докато сексуалното привличане ще го накара да гледа тялото ви повече, ако той мисли за вас като нещо повече от просто нещо за игра, той ще гледа лицето ви, включително очите, устните, бузите, носа, веждите и т.н., той може да дори ви целуват по челото.

15. Той идва, когато отиваш

Ако той винаги изглежда, че прави точно обратното на това, което правите, тогава той може да не ви харесва. Ако просто се прибирате вкъщи и той тръгва да се мотае с приятели или искате да излезете и той казва, че предпочита да остане вътре, тогава светлината на любовта може да затъмнява за него.

16. Той никога не започва разговор с вас

Човек, който се интересува, ще започне разговор с вас - за всичко - цветът при сигнал за преминаване на червена светлина, времето, най-новата телевизионна поредица - няма значение. Той просто иска да говори с теб. Ако той никога не започва разговор, той не иска да говори с вас и не ви харесва обратно. Но не се притеснявайте, ще се намери някой, който буквално да ви говори, защото се интересува от вас.

17. Той пренебрегва вашите опити да бъдете красиви

Ако си купите нова рокля, носите нови очила, получите нов цвят на устните или направите косата си по различен начин, мъж, който се интересува, ще забележи. Той не само ще забележи вашите опити да бъдете привлекателни, той ще им аплодира и ще ви каже, че изглеждате добре.

18. Той никога не е ревнив

Ако мъж никога не ревнува от други възможни ухажори, тогава той не ви харесва. Всички казваме, че искаме мъж, който не означава и е разгневен от ревност, но малко ревност е здравословна. Това показва, че иска да защити това, което е негово или това, което иска да бъде неговото.

ПОВЕЧЕ: 10 знака за предаване, които той не иска да бъде с теб повече и не те обича

19. Той не се вълнува от постиженията ви

Когато спечелите награда на работа или постигнете голяма цел, като загуба на десет килограма или бягане на първия си маратон, той не празнува с вас. Ако той не се вълнува или още повече се вълнува от постиженията ви, тогава той не ви харесва и можете да се справите по-добре.

20. Той не ти дава подаръци

Пазете се от мъж, който никога не ви дава подаръци. Дори и да няма много пари или подаръкът е само комплимент или ръкописна бележка, за да каже, че се надява да имате страхотен ден, той ще намери начини да подари, когато ви хареса.

21. Той никога не се тревожи за вашата безопасност

Ако напускате нощен клуб в 3 часа сутринта и той не предлага да ви поздрави с такси, да ви отведе до колата си или на безопасно място, тогава той може да не ви хареса истински. Човешкият инстинкт да се защити ще бъде силен, когато се интересува от жена и той ще се старае, за да сте в безопасност.

22. Той не се интересува да научи повече за приятелите си

Ако той никога не пита за вашите приятели или не се интересува да научи повече за тях, той може да не се интересува от вас. Компанията, която поддържаме, казва на хората много за нас и ако той не е поне любопитен с кого общувате, той може да не ви смята за романтичен интерес.

23. Не го интересува къде отиваш / прекарваш времето си

Това е подобно на незаинтересоваността да знаете приятелите си и желанието му (или липсата му) да ви пази. Ако той не се интересува къде отиваш или с кого отиваш, тогава може наистина да не ти харесва.

24. Той не се опитва да ви накара да се почувствате по-добри, когато сте тъжни или изпуснати

Ако имате лош ден или той вижда, че сте свалени по някаква причина и той не реагира, това е червено знаме. Той трябва да може да изрази съпричастност към вашите емоции. Въпреки че няма нужда да оправя деня ви, поне би трябвало да иска.

ПОВЕЧЕ: 17 знака, че те харесва, но не иска връзка

25. Той не предлага да ви помогне финансово

Ние живеем в постфеминистки свят и жените го правят за себе си, но ако той никога не ви предложи да ви помогне с финансите си (дори и да го намалите), той може да не ви хареса наистина. Човек ще сложи парите си там, където иска устата му да е - предназначен.

26. Той никога не жертва нещо, което да ви угоди

Ако сте го помолили да отиде на сватбата на сестра ви и в последния момент той казва, че не може да отиде, тъй като е поканен на игра с приятелите си, може да не ви хареса. Ако го направи, той би пожертвал нещо, за да бъде с вас. Не е нужно да го прави непрекъснато, но ако никога не жертва своето време, пари, внимание и т.н., тогава трябва да бягате по другия начин.

27. Той говори с теб като сестра или майка

Начинът, по който един мъж разговаря с вас, ще ви каже много за това как се чувства към вас. Ако той се отнася с уважение към вас, но малко прекалено уважава и се отнася с вас по-скоро като със сестра или майка, отколкото с възможен романтичен партньор, той може да не ви хареса.

28. Той не предлага да плати за вечеря

В съответствие с даването на жертви, ако човек никога не предложи да вземе сметката, той ви използва. Не се интересува от теб.

29. Той има оправдания за това, защо постоянно отказва покани

Ако сте го поканили на партита, обяд, вечеря, кафе и други и той винаги има причина да не присъства, значи не е това във вас. Той просто би направил нещо друго с някой друг.

ПОВЕЧЕ: 13 знака, които не го интересуват и трябва да продължите

30. Не го правиш нервен

Ако не правите мъж малко нервен, особено при първа среща или по време на първо впечатление, той може да не ви хареса наистина. Когато човек е напълно удивен от някого, той може да размине думите си, да се препъне през два крака или да се държи глупаво или неловко. Това е добре. Това означава, че той те харесва.

31. Той не се опитва да бъде по-добър човек, за да ви впечатли

Ако човек не се опита да се усъвършенства, за да бъде с вас, или да се подобри, след като вече сте се срещали известно време, той не ви цени достатъчно, за да се опитате да станете по-невероятно човешко същество. Ако той ви харесва, ще го вдъхновите да бъде по-добър човек. Ако той е пич, направете си услуга и намерете някой, който иска да се усъвършенства заедно с вас по съвместен житейски път. Това не е само като Това е любов.

Имате го. Ако това не звучи като него, поздравления, той е вааайи в теб. Ако сте отметнали повече от седем елемента в този списък, може да искате да отстъпите малко и да видите дали той променя мелодията си. Ако не започне да проявява повече грижа и внимание, продължете, скъпа. В морето има много повече риба.

Тази статия ви показва много начини да разберете дали един човек не ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо някога, така че е жизненоважно че направите следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

1. Той не полага усилия да бъде около вас

2. Той не се интересува от неща, които ви интересуват

3. Той не те гледа в очите

4. Той не използва вашето име, когато се обръща към вас

5. Гласът му не се променя, когато говори с вас

6. Той никога не се смее с теб

7. Той никога не се опитва да се покаже за вас

8. Той не поддържа крачка с вас, когато ходите

9. Той не се поставя в близост до вас по партита, офис или други събития

10. Той не се опитва да те докосне

11. Той никога не ви флиртува или не ви дразни

12. Той ви пита само за неща, свързани с работата

13. Той никога не те проверява

14. Той не гледа лицето ти

15. Той идва, когато отиваш

16. Той никога не започва разговор с вас

17. Той пренебрегва вашите опити да бъдете красиви

18. Той никога не е ревнив

19. Той не се вълнува от постиженията ви

20. Той не ти дава подаръци

21. Той никога не се тревожи за вашата безопасност

22. Той не се интересува да научи повече за приятелите си

23. Не го интересува къде отиваш / прекарваш времето си

24. Той не се опитва да ви накара да се почувствате по-добри, когато сте тъжни или изпуснати

25. Той не предлага да ви помогне финансово

26. Той никога не жертва нещо, което да ви угоди

27. Той говори с теб като сестра или майка

28. Той не предлага да плати за вечеря

29. Той има оправдания за това, защо постоянно отказва покани

30. Не го правиш нервен

31. Той не се опитва да бъде по-добър човек, за да ви впечатли

Интересни Статии