32 знака, че те обича, без да го казваш: действия, които означават „обичам те“

Как да разбера дали ме обича, без да го питам дали не е казал? Ето най-добрите начини да разберете дали човек ви обича (без да го казва), като потърсите тези знаци за предаване.

Вие сте заедно от известно време и със сигурност сте сигурни, че го обичате, но той ви обича обратно? Понякога си мислите, че го прави, но друг път не сте толкова сигурни.Да кажеш „Обичам те“ може да бъде ужасяващо, така че е напълно възможно той да го усети, но просто се страхува да не го каже на глас. В крайна сметка, малко хора с готовност се поставят в такова уязвимо положение. Но не можете да живеете с тази несигурност - трябва да разберете веднъж завинаги дали той ви обича или не.ПОВЕЧЕ: 3 начина да разберете дали някой наистина ви обича

Вземете теста: Губи ли интерес?

Ето 32 знака, че те обича, дори и да не го казва.

1. Той държи ръката ви

Човек, който иска само тялото ви, няма да държи ръката ви. Това е знак, че той иска да каже на света, че си негова любима. Ако той също го прави, когато сте сами, ясно е, че винаги иска да бъде близо до вас.2. Той целува челото ти

А като говорим за сладки жестове, няма нищо по-интимно и мило от целувките по челото. В това няма похот, няма и последен мотив. Просто целомъдрен, привързан и леко защитен жест. Това е любов, добре.

3. Той се усмихва случайно, когато е с теб

Знаете ли това невероятно чувство, когато сте просто толкова щастлив отвътре, чувствате се, че ще се спукате? И просто продължаваш да се усмихваш като идиот, защото не можеш да спреш? Така се чувства, когато е около теб.

ПОВЕЧЕ: Как точно да знам със сигурност Ако човек ти харесва4. Не може да държи ръцете си от вас

Обърнете внимание на това какъв е той около вас - винаги ли успява да ви докосне по малки начини? Ръката на талията или гърба, ръка около рамото, която държи ръката ви, защитна ръка на коляното?

5. Той ви запознава с мама

Когато мъж доброволно, непринудено и необезпокояван реши, че иска да ви отведе вкъщи, за да се срещнете с мама, тогава вие печелите. Имате моите поздравления! Мъжете не губят време с това, освен ако не са сериозно настроени

6. Той ви запознава с „бандата“

Другият „тест“ са неговите приятели - взе ли го сам да ви запознае с тях? И те харесват? Е, той ясно им казва добри неща за вас; може би дори думата L.7. Той влага много страст в целувките си

Целувката не е запазена за влюбени двойки, но има разлика между похотлива целувка и влюбена. Ако той не може да стигне достатъчно до устните ви и наистина ви целува, дори и без това да доведе до секс, има доста добър шанс да го закачите.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбереш, когато един човек те обича8. Той те слуша

Знаеш, че досадното нещо правят мъжете там, където говорите, и те просто игнорират и от време на време хвърлят разсеяно „Ъ-ъ-ъ“? Той не ти прави това. Господи, той всъщност се интересува от това, което казваш и не те настройва.

9. Той говори за бъдещето

Когато мъжът се страхува от ангажираност или не планира да се придържа, той не прави планове с вас. Така че, ако той намеква за бъдещето ви заедно, това е знак, че смята, че сте пазач.

10. Той нарича „просто защото“

Признак, че той мисли за вас често, е, че се обажда или пише без конкретна причина. Той просто иска да види как сте, да чуе гласа ви и да ви поговори малко. Той нямаше да почувства нужда, ако не го заемеш.

11. Карате го да се смее

Колкото повече се смее около вас, толкова повече ви харесва. Той просто мисли, че си най-добрият, а какво не е да обичаш?

ПОВЕЧЕ: Точно как мъжете наистина показват любовта си

12. Той прави време за вас

Всички сме изключително заети и времето е ценно, но той избира да го прекара с вас, и то често. Това казва нещо, нали? Вие сте негов приоритет.

13. Той ви липсва

Поведението на човек, когато не сте наоколо, е също толкова важно, колкото това в вашето присъствие. Мисли ли за теб? Казвам ви постоянно, че ви липсва? Има ли празнина в живота му, когато не си там? Това означава, че успешно ставате част от него.

14. Той се изправя по-висок

Ако той стои малко по-прав, малко по-висок, когато сте наоколо, той иска да ви впечатли и да изглежда привлекателен. Сладко е, нали?

15. Той ви дава подаръци, които означават нещо

На първата ни годишнина приятелят ми ми подари първо издание на „Love In The Time Of Cholera“; той си спомни, че го цитирах на първата ни среща. Виждате ли, всеки може да си купи скъпи бижута, но е необходимо специално лице, което да ви даде нещо смислено.

ПОВЕЧЕ: 11 неоспорими знака, че е влюбен в теб

16. Той е домашен

Ако той преминава от барове и напитки, за да остане вкъщи и да готви с вас, това е нещо, на което трябва да обърнете внимание. Ако той предпочита да е стар и мързелив на дивана с вас, отколкото да излиза с приятелите си, това е декларация за любов, точно там.

17. Той полага усилия с децата ви

Той не само, че не се притеснява, че имате минало и семейство, но и активно прегръща ролята си в живота им. Той винаги носи малко нещо за вашите малки и истински се радва да прекарва време с тях. Това не ви ли прави просто да се приспивате?

18. Той е малко нервен около вас

Винаги е сладко, когато мъжете са нервни, особено ако се изчервят. Това, че го правите нервен, означава, че той наистина ви харесва.

19. Той се обръща да те гледа често

Обръща ли се да те погледне, дори когато прави нещо друго? Вдига ли поглед от телефона си, за да ти се усмихне? Проверете, за да видите какво правите? Да хванеш поглед през бара, дори когато той говори с приятели? Знаеш какво означава това.

ПОВЕЧЕ: 5 сигнални знака, които те харесват

20. Той прави комплимент за вашата личност

Да ти кажа, че ти е горещо, е чудесно, но това, което наистина кара сърцето ти да се стопи, е, когато признае колко се радва на чувството ти за хумор или на детския ти смях.

21. Той неудобства себе си за вас

Помощта ви не е винаги удобна, а понякога дори включва нещо, което той мрази. Но той така или иначе го прави, защото е за вас и защото *барабани, моля* той те обича.

22. Той винаги прави хубави неща за теб

Някой, който се интересува и участва с партньора си, ще намери начини да направи хубави неща за тях. Закуска в леглото, купувайки ви шоколад, когато се прибира от работа, или дори просто бана, когато сте на период.

23. Той се застъпва за вас

Разбира се, че мъж, който те обича, яростно ще те защити и ще се застъпи за теб, когато не се държиш правилно. Бъди горд!

ПОВЕЧЕ: 7 начина на момчетата казват, че те обичам, без всъщност да го казват

24. Той остава през нощта

Ако той се интересува само от секс, той ще извинява каквото и да било, след като делото свърши и свърши. Но ако остане, той е там за повече от просто сексуално освобождаване.

25. Той ви подкрепя

Добрият и любящ партньор подкрепя вашите мечти и усилия, каквито и да са те и дори това означава, че ще ви види по-малко или ако не е съгласен. Това е не само знак на зрялост, но и любов.

26. Той ви дава място

Любовта не означава да задушите партньора си до смърт! Понякога любовта се намира в пространството между двама партньори. Той разбира, че имате нужда от него, и ви го дава, непроверен.

27. Той ви поставя на първо място

Известен стих казва, че любовта е безкористна и е истина. Ако той ви постави на първо място, дори за негова вреда, тогава няма истински въпрос за това.

ПОВЕЧЕ: 14 знака, които те обича, без да го казваш

Гледайте видеоклипа: 12 сигурни знака, които ви обича, без да го казвате (разказващи действия, които разкриват, че е влюбен в вас)

28. На него ти е удобно

Когато казах „mi casa es tu casa“, той го взе и хукна с него. Няма нищо против да направи пътуването до вас и да прекара време там, харесва му. По дяволите, той дори донесе допълнителен набор от PJ-та и четка за зъби. Човекът е тук за дългия път.

29. Той споделя нещата с вас

Не обича да се отваря за лични неща, но с вас е различно. Той знае, че никога не бихте го съдили и че може да бъде уязвим около вас, което е един от най-големите комплименти, които може да ви даде.

30. Той набира поведенията ви

Знаете ли, че влюбените двойки са склонни да огледаят поведението си взаимно? Нарича се изопраксизъм и е възхитителен.

31. Той ви позволява да спечелите

Слушайте, мъжете обичат да печелят. Това е, което правят; те са победители. Така че признаването на някой друг е правилно или дори оставянето на някой друг да спечели буквално, в игра, им струва егото. И с удоволствие ще ти го даде, защото те обича.

32. Той е малко ревнив

Вие сте негова и той не иска да ви споделя с никого. Не по натрапчив начин, просто по любящ начин, който казва, че той е тук дългосрочно, изключително и иска да сте и вие.

Тази статия ви показва всички най-добри начини да разберете дали един човек ви обича, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва в сърцебиене или ще живеете щастливо, след като е жизненоважно, предприемете следващата стъпка и прочетете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

1. Той държи ръката ви

2. Той целува челото ти

3. Той се усмихва случайно, когато е с теб

4. Не може да държи ръцете си от вас

5. Той ви запознава с мама

6. Той ви запознава с „бандата“

7. Той влага много страст в целувките си

8. Той те слуша

9. Той говори за бъдещето

10. Той нарича „просто защото“

11. Карате го да се смее

12. Той прави време за вас

13. Той ви липсва

14. Той се изправя по-висок

15. Той ви дава подаръци, които означават нещо

16. Той е домашен

17. Той полага усилия с децата ви

18. Той е малко нервен около вас

19. Той се обръща да те гледа често

20. Той прави комплимент за вашата личност

21. Той неудобства себе си за вас

22. Той винаги прави хубави неща за теб

23. Той се застъпва за вас

24. Той остава през нощта

25. Той ви подкрепя

26. Той ви дава място

27. Той ви поставя на първо място

28. На него ти е удобно

29. Той споделя нещата с вас

30. Той набира поведенията ви

31. Той ви позволява да спечелите

32. Той е малко ревнив

Интересни Статии