33 Гарантирани знаци, които не ви харесват

Харесва ли ви назад? Или не? Как да разберете дали той не се интересува? Кои са точните знаци, които той не ме харесва?

Може да изпадате в паника и да си мислите: „Харесвам го, но той не ме харесва!“ или „Защо не ме харесва !?“Няма нищо по-лошо от това да знаеш дали един човек те харесва или не, Борбата да се опита да каже дали той не се интересува може да бъде мъчителна.Това усещане обаче не е изключително за жените. Смятах, дали жените ме харесват или не. Буквално бих се подлудил понякога (това е неудобно да призная, но го правя, за да ви помогна ... защото смятам, че е ценно да споделя собствения си опит, ако това означава хвърляне на светлина върху страхотното нещо, което работи тук. )

И ако се чудите, дали бившият ми все още ме харесва, още по-лошо еИли един от най-болезнените сценарии: вие сте в отношения и се притеснявате, че той ще се изплъзне ... и че може дори да не се интересува от вас. Има предстоящо чувство на обреченост и можете да усетите, че вече не ви харесва. Ако за това се притеснявате, трябва вземете нашата викторина тук и разберете дали той наистина губи интерес към вас.

Долната линия е: мъже и жени и двете чудя се дали човекът, който харесва, чувства същото към тях. Нормално е да се чувствате тревожни и да се притеснявате. Ето защо пиша тази статия - да ви кажа истината за това, какви знаци означават, че човек не ви харесва.

Хубавото е, че има няколко ключови признака, че човек не се интересува, които са почти 100% точни. Ако можете да забележите тези знаци, можете да сте сигурни, че той не ви харесва.Вземете теста: Харесва ли ви?

Първо искам да ви разкажа една история за момиче, което срещнах в гимназията. Беше първокурсничка и бяхме в същия клас по английски. Вече се изнервих дори да съм в гимназията, но като я видях почти мигновено ми увеличи нервите. Беше прекрасно и в същото време се чувстваше абсолютно изтръпнало. Харесвах я и исках да знам дали тя ме харесва ... но непрекъснато си казвах, че няма абсолютно никакъв начин да отиде за мен.

Или би си помислила, че обличам глупави ...Или би мислела, че съм тъпа ...

Или дори не би искала да говори с мен.Измислих десетки причини, поради които тя никога не би могла да ме хареса.

Това параноично чувство, което никога не може да ме хареса, беше ужасно ... В крайна сметка събрах смелостта да говоря с нея. Тя се оказа невероятно момиче, с което и до днес говоря. Всъщност никога не сме преследвали връзка и понякога се чудя как би могла да е, но след като я опознавам, осъзнавам, че съм по-щастлива с нея като приятел.

Въпросът е, че щеше да е адски много по-лесно, ако просто имах някакъв пътеводител, който ми даваше знаците да ми каже, че ми харесва или не. Агонизирах го и го фиксирах безкрайно. Нямах отговор, който ми даваше каквато и да е истинска индикация за това как се чувства ... така че, като си спомням какво усещаше това, искам да ти дам най-ясните, сигурни знаци, за да знам дали човек не го прави като вас, така че не е нужно да преминавате през това.

(И преди да започнем - в някои моменти ще бъда тъп - не защото се опитвам да бъда подъл, а защото искам да ти помогнем ... и понякога най-полезното е да бъдеш наистина ясен.)

И така, ето ...

Първо ще ви дам десетте знака, а след това ще ви дам остатъка от знаците, че човек губи интерес към вас.

Тук са 10 знака, които не ви харесват:

1. Той не е около вас и не полага усилия да бъде около вас

Това е единственият най-важен знак.

Когато човек иска нещо - той ще продължи след това. Той няма да седи, въртейки палци.

Това е доста направо напред. Ако смятате, че той не ви харесва, че той никога не е наоколо и че не ви обръща внимание, най-вероятно не се интересува.

Изглежда, че той те избягва

Така че, ако той не прекарва време с вас, се мотае наоколо и оправдава да се мотае с вас, не изглежда добре. Това е един от най-големите признаци, че някой не ви харесва, ако не и най-големият според мен.

Момчета не са глупави Ако ви иска, той знае, че трябва да прекара време с вас и да бъде около вас, за да се доближи до вас.

Така че, ако той не се мотае, не се мотае с вас или дори се появява в живота ви - той не се опитва да върви след вас ... което означава, че не ви харесва.

2. Той не слуша наистина когато говориш и не помни какво му казваш

Хората помнят важни за тях неща. Един от най-големите признаци, който не го интересува, е степента на внимание, което ви отделя.

Не бих могъл да ти кажа нито една дума от моя учебник по тригонометрия от клас по математика за 11. клас - защото това не беше важно за мен.

Но мога да ви кажа къде бях и какво правех първия път, когато едно момиче ми каза, че ме обича (Синди Росен, слуша Брус Спрингстийн ... достатъчно смешно - също в 11 клас.)

Истината е - повечето ни дни са забравими. Те не са добри, не са лоши, те просто се случват и след това падат край пътя.

Вашият мозък знае това. Тъй като има ограничен капацитет за памет (освен ако нямате удивителен фотографска памет), мозъкът ви ще редактира частите, за които смята, че не са важни, като същевременно запомня частите, които са. Ето защо си спомняте невероятен грим сесия от преди няколко години подробно, но не мога да си спомня какво сте имали за обяд миналата седмица.

Това е всъщност един хубав трик да откриете това, което хората наистина се интересуват от дълбокото. Тъй като подсъзнанието ви контролира онова, което помните и не помните, можете да получите добро усещане за това, което е важно за някой дълбоко в подсъзнанието му, като обърнете внимание на това, което те помнят и не помнят.

Просто казано: ако вашето подсъзнание реши, че нещо е важно, ще го запомните.

И ако те харесва, подсъзнанието му на 100% ще знае за това - и автоматично ще го накара да си спомни нещата, които казвате.

Ако той не ви слуша или помни нещата, които казвате, това означава, че не сте важни за него. Спомняте ли си последния път, когато сте харесали човек и той не е бил важен за вас (поне точно тогава)? Не мислех ли така ...

Той не ви обръща внимание

Очевидно е, че ако той се опитва да научи как да жонглира 3 пламтящи моторни триони, когато му кажете любимия си цвят - може и да не помни.

Но 99% от времето, ако те харесва, той ще те слуша и помни нещата, които му казваш.

Когато харесваме някого, естествено е да искаме да научим повече за тях, да имаме нещо общо, за да говорим и да се опитаме да изглеждаме по-привлекателни, като се заемем с техните интереси.

3. Той не се интересува от отношенията ви с други мъже, дори и най-малко

Ако не изглежда ревнив към други момчета, които говорят с вас, това е един от основните признаци, че вече не ви харесва. Ревността е подсъзнателна емоция в отношенията, които не могат да бъдат сдържани. Когато наистина харесвате момиче, почти е невъзможно да не се чувствате застрашени от други възможни ухажори.

Ако непрекъснато ви удрят други мъже, а той дори не трепва, това е особено лош знак, че той не се интересува.

Нека играем да се преструваме

Казвате му: „Снощи видях моя приятел Стив.“

Ушите му колят? Променя ли се тонът му на глас? Най-важното: пита ли той: „Кой е Стив?“

Ако е в теб - той ще се грижи за другите момчета, с които се мотаеш И освен ако не е най-страхотният човек на планетата - той ще разкрие, че му пука (дори ако просто се шегува) за това, което сте направили със „Стив“.

Момчетата са здраво накарани да вземат конкуренция. Това е, което сме еволюирали да правим.

Ето защо, ако не можете да накарате човек да се грижи за нещо, най-добрият начин да го закачите е да го превърнете в състезание.

Не му пука да яде чиниите? Заложете му, че можете да почиствате съдовете по-бързо, отколкото той може.

Важно е, ако има едно нещо, което момчетата обичат, това е конкуренция. И те могат да издушат един от една миля.

Така че, ако той се интересува от вас, той ще бъде свръхчувствителен към идеята, че някой друг се интересува от вас ... и е в пряка конкуренция с него.

Очевидно няма да го направи кажете нещо невероятно романтично защото споменахте друг човек, но ако той ви харесва, той определено ще има някаква реакция.

И ако споменете друг потенциален ухажор, само за да не получите никаква реакция от него - това означава, че не привличате вниманието дори на неговата конкурентна страна ... което е огромен знак, че той не се интересува.

4. Той се отнася с вас същото, както се отнася с всички останали - без разлика

Този е прост. Когато човек е във вас - той се чувства по-различно към вас от другите хора. Винаги трябва да се чувствате така, сякаш се лекувате различно от другите.

Когато се чувства различно, той се държи различно. Просто, нали?

Ако това не звучи просто - помислете по този начин.

Да речем, че сте навън с приятелите си. Смееш се, забавляваш се, ти си спокойна и удобна ... и тогава шефът ти се появява.

Изведнъж цялата динамика вероятно ще се промени за вас (освен ако нямате най-готиния шеф в света).

Ще царувате в себе си, гледайте какво говорите повече и като цяло ставате доста по-спокойни.

Защо? Защото ти пука какво мисли шефът ти за теб! Не искате да направите грешка или да намалите статуса си в очите на шефа си, така че постъпвате по различен начин от нормалното.

Същото е с човек, който те харесва. Той не се страхува, че ще го уволните (освен ако не сте неговият началник, което е съвсем различна кутия от червеи), но определено ще се интересува какво мислите за него, което ще го накара да действа по различен начин.

Точно както искате да знаете как да си сладък около него, за да го направиш като теб.

Ако той ви харесва, ще покаже Той ще се държи по различен начин около вас от другите хора. Освен ако не е световно известен актьор или закален шпионин ... в този случай, късмет.

5. Не е много любопитен за живота ти

Всеки път, когато се интересувах от жена - исках да знам повече за нея.

Защо? Прочетете изречението! Аз съм заинтересован в нея.

И аз говоря наистина ли заинтересовани - не „Да се ​​върнем на мястото ми и да се позабавляваме“, заинтересовани.

Ако човек се интересува, той ще иска да знае повече за вас. Какво ви кара да маркирате, какво харесвате, какво не харесвате, всичко,

Той ще иска улики за това, което наистина сте за вас - както за да може да ви опознае по-добре, така и за да може да се направи по-привлекателен за вас.

И всичко, което започва с опознаването ви, което започва с това, че сте любопитни за живота си.

Ако ви харесва, ще се интересува от вас. Той ще иска да знае повече за вас - и ще който когато му разкажете за себе си.

Един от най-големите признаци, че той всъщност ви обръща внимание е, че той ви огледално.

Ако някой прави обратното на това, което правите, и мрази това, което харесвате, това е добър начин да разберете дали някой не ви харесва.

Хората подсъзнателно ще започнат да правят и харесват нещата, които техните любовни интереси харесват, а не обратното. Например, ако харесвате определена група и изведнъж той започва да ги харесва прекалено много, това е добър знак, че ви харесвате. Един от най-големите признаци, който не го интересува, е, че не проявява отношение към нещо, което харесвате.

При условие, не е необичайно човек да има различни вкусове от вас в някои отношения, така че не е червен сигнал, ако не се случи нещо, което харесвате. Ако все пак изглежда като повтарящ се модел, тогава трябва да обърнете внимание.

Огледалото дори се показва на езика на тялото. Когато говорите с него, изглежда, че езикът на тялото му съвпада (или огледално) с вашия? Или изглежда, че е обратното на вашето (като например, че той е обърнат към него, когато сте обърнати към него). Тези знаци на езика на тялото, които не го отразяват, могат да бъдат улика, че той не ви харесва.

Това е знак, че виждам през цялото време в отношения, които са насочени към неприятности. Ако вече не се интересува от живота ви, това е силен знак, че губи интерес. Вземете нашата Губи ли викторина за интерес в момента, за да видите дали той губи интерес към вас (и разберете какво точно трябва да направите, за да го спрете).

6. Той открито споменава други жени, които го интересуват / той е в сериозна връзка

Добре - нека започнем от тук - ако говори за някой друг, от когото той сериозно се интересува, а не просто хвърля името на жената там, за да види как реагираш ... това означава, че той не се интересува.

Това е почти същото като него, като му казва, че не ви харесва

Ако той сериозно се интересува от някой друг и ви разказва за това, той не се опитва да ви направи ревнив. Той ви дава ярък сигнал, че не се интересува от среща с вас.

И на мъжете, и на жените е позволено да се интересуват от множество хора едновременно - тук няма двойни стандарти.

Но ако той е говорим за другите жени, от които той сериозно се интересува ...

Е, отговорете ми на този въпрос - бихте ли някога направете това с човек, който наистина сте харесали?

Не мислех така

И ако той вече е в сериозна връзка, това е огромна стачка срещу него да се интересува от вас.

Разбира се, може да ви изпраща сигнали само за собствената си тръпка, но това е доста малко вероятно ...

Всъщност е много по-вероятно, ако той е в сериозна връзка с някого, той не търси среща с никой друг ..., което наистина вреди на шансовете ви с него.

7. Той никога не се свързва с вас първо

Ако те харесва, ще иска да те види. Той ще иска да е около теб. И той ще иска да говори с вас.

Този порив, който усещаш в стомаха си, да бъдеш около човек, който харесваш - мъжете също го чувстват. И ако почувства това желание, ще се свърже към вас, за да ви види отново.

Ако той не се обажда, не изпраща съобщения или прави планове да бъде с вас, той не чувства това желание.

Призрачен е към теб.

8. Той е супер флиртуващ / приятелски настроен човек

Това се връща в знак №4 - ако той е супер флиртуващ човек и той флиртува с теб - той всъщност не се отнася с теб по различен начин. Той се държи с вас същото, както и с всички останали.

Той може да ви накара да се почувствате наистина специални - да ви направи комплимент, да ви разсмее, да ви нарича имена на домашни любимци ...

Но ако прави това с всяко момиче, което срещне ... той не се отнася с вас по различен начин, нали?

Някои момчета, също като момичетата, могат да направят грешката да са твърде приятелски настроени. Това не е виновен на никого, това е просто тяхната личност. Така че, ако неговото рядко приятелско отношение към вас е същото като чиновника в хранителния магазин, това е голям знак, че човек не ви харесва.

9. Той винаги е зает / не влага допълнителни усилия

Тук става въпрос за приоритети.

Има някои момчета, които са наистина заети - и това е добре. Всички добри отношения са между двама души, които всеки има пълноценен живот. И ако той е твърде зает, за да ви вижда толкова, колкото бихте искали от него - това не означава, че не се интересува от вас.

Но ако той е твърде зает, за да ви види всичко - това означава, че дори не сте в списъка му с приоритети. И дори най-натовареният човек на планетата ще направи време да ви види - стига да сте приоритет за него.

Така че се свежда до въпроса - сред приоритетите ли сте вие ​​или не?

Ако сте - страхотно. Ако не сте ... вместо да следвате всички тези книги и луди неща, които ви казват да се опитате да го промените и да го накарате да се приближи и да гони след вас ...

Трябва да го зарязвате и да прекарвате времето си с човек, който прави да ви направи негов приоритет.

Мислете за това по този начин - нека се преструваме, че сте шеф на компания. Един от вашите служители любови работата му - той се появява всеки ден, полага 100% усилия, не спира да работи, докато не е напълно доволен от проекта си и никога не спира да се опитва да научи повече и да стане по-добър в работата си.

Друг служител е точно обратното - ясно е, че не иска да бъде там. Всичко, което прави, е да се опита да завърши работата си възможно най-бързо и да вложи възможно най-малко мисъл и усилия, за да я свърши. Той не изминава излишната миля, не проверява за грешки и прекарва по-голямата част от времето си в гугъл.

Сега можете да отделите цялото си време и усилия и енергия, опитвайки се да превърнете лошия служител в добър служител ...

Или можеш да уволниш задника му и да намериш добър служител - този, който обича да е там.

10. Истината: ще бъде очевиден Че той те харесва

Вижте - момчетата не са фини.

Това е всичко за вашия инстинкт на червата. Честно казано - какво правиш наистина ли мисли в червата си за него.

Наистина ли мислите, че той ви харесва?

Ако ви се струва, че той ви казва, че не ви харесва по всякакъв начин, той вероятно не го прави.

Слушайте червата си - независимо дали изпитвате потъващо чувство или развълнувано, усещане за пеперуда ще ви каже всичко, което трябва да знаете.

ОК - това са знаците. Вероятно е, вероятно сте получили отговора си от един или повече от знаците по-горе.

И преди да скочите в гърлото ми с „О, но един път този човек не ми се е обаждал 3 години и се оказа, че е таен агент, работещ дълбоко под прикритие, но наистина ме харесваше през цялото време!“ - Не говоря тук за лудите случайни случаи.

Очевидно има повече признаци, които човек показва, когато не се интересува, това са само десетте най-големи.

Други признаци могат да бъдат:

11. Той никога не говори с вас за нещо сериозно или романтично. Разговорът има тенденция да е мил и усеща, че си по-скоро като сестра му, отколкото на любовен интерес.

12. Той не прави жертви за вас. Това, което мъжът е готов да отпадне, или да направи за жена, е голям показател за това колко е заинтересован.

13. Когато той ви помага, това е само защото това е абсолютно необходимо, а не защото той избира.

14. Той не присъства на събития, които сте организирали или които са свързани с вас. Ще се оправдае да не идва, ако правите парти.

15. Той никога не ви купува нищо или не ви предлага финансова помощ, дори когато сте в лоша ситуация.

16. Не се интересува от вашите приятели или семейство. Вашият социален живот и харесвания са му абсолютно не важни.

17. Езикът на тялото му ще бъде затворен и пази. Рядко ще се усмихва около вас, ако изобщо.

18. Когато сте отишли ​​или не наоколо, изглежда, че това не влияе на настроението му.

19. Той не се притеснява за вашата безопасност. Например, ако се губите и той бяга или не прави нищо, това е много лош знак, че вече не ви харесва.

20. Облича се като свобода, когато е около теб, и никога не изглежда, че се опитва да те впечатли или да накара да изглежда добре за теб.

21. Той избягва да бъде около вас, докато е на социални функции.

22. Ако той ти даде назаем нещо, като пуловер в студена нощ, тогава веднага го изисква от теб.

23. Ти винаги си този, който започва разговора, а не обратното.

24. Той рядко осъществява контакт с очите и когато го прави, това е само за кратък период от време. Ще погледне бързо, ако го направите.

25. Той никога не осъществява физически контакт с вас.

26. Той никога не се смее и не се усмихва около вас.

27. Той държи дистанцията си от вас социално и физически. Изглежда, че той се опитва да поддържа отношенията ви на повърхностно ниво.

28. Той никога не те поздравява за успеха ти. Той има малък ентусиазъм за положителни неща, случващи се в живота ви.

29. Когато промените стила си или получите нова прическа, той изглежда изобщо не забелязва.

30. Харесва му обратното на това, което правиш. Той е склонен да прави обратното на това, което правите.

31. Той прекарва повече време с други момичета от вас.

32. Той те пита за други момичета, които познаваш.

33. Той никога не ви се обажда и не ви изпраща текстове.

Ако той ви дава 4 или повече знака, особено всеки от първите десет - това е доста сигурен залог, че той не ви харесва.

Признаци, че не ви харесва чрез текст?

Най-големият знак, че не ви харесва чрез текст, не е нещо, което той казва чрез текст, това е, че той изобщо не пише. Ако му отнеме известно време да отговори или просто насочи призраци към вас, той вероятно не се интересува. Вторият най-голям знак са текстове, които изглеждат кратки и неемоционални. Ако му дадете добре обмислено съобщение и той отговори „добре”, това е знак, че не ви харесва.

Как да преодолея човек, който не ви харесва?

Най-добрият начин да надминете човек е да се съсредоточите върху себе си и да правите неща, които ви правят щастливи. Не се фокусирайте върху него, фокусирайте се върху това да се опитвате да бъдете човека, с когото бихте искали да живеете живота си. Направете живот, който е невероятен, независимо с кого сте, мъжът никога не трябва да бъде вашият единствен път към щастлив живот.

Какво правиш, когато трябването ти не ти харесва?

Ако вашето разбиване не ви харесва, не правите отказ, направете обратното. Успокойте се и се съсредоточете напред в живота си върху неща, които ще ви направят по-добри и по-щастливи. Колкото по-силен си, толкова по-привлекателен ставаш.

Как да разберете дали човек се интересува от вас?

Най-добрият начин да разберете е според количеството внимание, което ви отделя. Ако той никога не ви се обажда и никога не ви говори, това е лош знак. Ако изглежда, че е далечен, вероятно е такъв.

Как да разберете дали един човек ви харесва, но се страхува?

Най-очевидният начин да разберете е дали е нервен. Атрактивната жена може да бъде изключително смущаваща за мъж. Друг основен начин да разберете е неговия език и говор на тялото. Той може да проявява различна поза или дори да говори трудно. Един човек може да се държи доста неудобно, когато прояви интерес.

Как да разбера дали някой не ви харесва?

Ако той те избягва и никога не говори с теб, това е лош знак, особено ако ходиш и говориш с него често и той все още изглежда незаинтересован, вероятно е така. Той няма да изглежда щастлив около вас и няма да изглежда, че той ви следва наоколо. Ако имате чувство, че човек не ви харесва, вероятно е правилно.

Ако искате да знаете знаците, че човек прави като теб, можеш отидете тук за моите мисли по темата,

Много важно предупреждение ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Най-важните знаци, които не ви харесват

 1. Той не е около теб и не полага усилия да бъде около теб.
 2. Той всъщност не слуша, когато говориш и не помни какво му казваш.
 3. Той не се интересува от отношенията ви с други мъже, дори и най-малко.
 4. Той се отнася с вас същото, както с всички останали - без разлика.
 5. Той не е много любопитен за живота ти.
 6. Той открито споменава други жени, които се интересуват / той е в сериозна връзка.
 7. Той никога не се свързва първо с теб.
 8. Той е супер приятелски / супер флиртуващ човек като цяло.
 9. Винаги е зает / не полага допълнителни усилия.
 10. Той никога не говори с вас за нещо сериозно или романтично. Разговорът има тенденция да е мил и усеща, че си по-скоро като сестра му, отколкото на любовен интерес.
 11. Той не прави жертви за теб. Това, което мъжът е готов да отпадне, или да направи за жена, е голям показател за това колко е заинтересован.
 12. Когато той ви помага, това е само защото това е абсолютно необходимо, а не защото той избира.
 13. Той не присъства на събития, които сте организирали или които са свързани с вас. Ще се оправдае да не идва, ако правите парти.
 14. Той никога не ви купува нищо или не ви предлага финансова помощ, дори когато сте в лоша ситуация.
 15. Не се интересува от вашите приятели или семейство. Вашият социален живот и харесвания са му абсолютно не важни.
 16. Езикът на тялото му ще бъде затворен и пази. Рядко ще се усмихва около вас, ако изобщо.
 17. Когато сте отишли ​​или не наоколо, това не изглежда да повлияе на настроението му.
 18. Той не се притеснява за вашата безопасност. Например, ако се губите и той бяга или не прави нищо, това е много лош знак, че вече не ви харесва.
 19. Облича се като свобода, когато е около теб, и никога не изглежда, че се опитва да те впечатли или да накара да изглежда добре за теб.
 20. Той избягва да бъде около вас, докато е на социални функции.
 21. Ако той ви даде назаем нещо, като пуловер в студена нощ, тогава веднага го изисква от вас.
 22. Ти винаги си този, който започва разговора, а не обратното.
 23. Рядко контактува с очите и когато го прави, това е само за кратък период от време. Ще погледне бързо, ако го направите.
 24. Той никога не осъществява физически контакт с вас.
 25. Той никога не се смее и не се усмихва около вас.
 26. Той държи дистанцията си от вас социално и физически. Изглежда, че той се опитва да поддържа отношенията ви на повърхностно ниво.
 27. Той никога не те поздравява за успеха ти. Той има малък ентусиазъм за положителни неща, случващи се в живота ви.
 28. Когато промените стила си или получите нова прическа, той изглежда изобщо не забелязва.
 29. Харесва му обратното на това, което правиш. Той е склонен да прави обратното на това, което правите.
 30. Той прекарва повече време с други момичета от вас.
 31. Той те пита за други момичета, които познаваш.
 32. Той никога не ви се обажда и не ви изпраща текстове.
 33. Истината е, че ще бъде очевиден че той те харесва.

Интересни Статии