36 Подсъзнателни признаци, които ви харесва един човек: когато човек се интересува

Как да разберете дали някой ви харесва: ще знаете със сигурност, когато забележите тези подсъзнателни знаци (дори и да се опита да го скрие)

Има ли човек, който харесвате и вие сте флиртували с него и му давате знаци, но не можете да разберете дали той е във вас, както и вие в него? Това може да бъде объркващо и тревожно. Просто искаш да знаеш, по дяволите! И направете ход, ако е необходимо. Но ако и той ви харесва, защо тогава не ви казва или не ви показва? Е, може би е той - той просто не го осъзнава. Внимавайте за тези 36 подсъзнателни знака, че той е във вас.

Вземете теста: Харесва ли ви?

ПОВЕЧЕ: Как точно да знам със сигурност Ако човек ти харесва

1. Той ви се усмихва многоКолко често се чувствате усмихнати на хората, към които сте безразлични? Не много често се обзалагам. Но как реагираш, когато харесваш някого и просто искаш да се усмихнеш от главата си? Поставете 2 и 2 заедно: той ви харесва и не може да контролира колко щастлив го правите.

2. Той се опитва да се доближи до вас

Обикновено уважаваме определено количество лично пространство, но когато човек харесва момиче, той винаги ще се опитва да седи близо до нея, да бъде около нея, да я докосва и т.н. Ще можете да кажете разликата между учтив мъж и този, който те харесва.

3. Той ревнува мъжете, с които прекарвате време

Когато човек ви харесва, дори и да не ви казва, той все още не иска да сте с някой друг. Така че, ако той види човек с вас в социалните медии, в града или на работа, няма да му се нрави. Може да не успее да си помогне и да направи някои дребни коментари.

4. Хванеш го да те гледа

Когато харесваме нещо или смятаме, че е хубаво, се взираме в него. Така че, ако го хванете да изглежда ... знаете какво означава това. Особено, ако той е склонен да откъсне поглед изведнъж. Сладко е, нали?

5. Карате го да се смее

Независимо дали се опитвате да бъдете смешни или не, това работи, защото той смята, че сте смешни и не може да спре да се смеете на шегите си. Не е, че се старае твърде много, а наистина мисли, че си страхотен. Защото той те харесва.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разбера дали някой човек ви харесва на работа: 16 знака за предаване

6. Той ви гледа в очите

Контактът с очите е един от сигурните признаци, че някой е в теб. Когато харесвате някого, сте склонни да гледате дълбоко в очите им по-дълго, отколкото бихте направили с всеки друг човек. Влюбените хора се взират един в друг 90% от времето.

7. Той ви слуша внимателно

Когато говорите, той не само разсеяно кима, той слуша. Навежда се, гледа ви, когато говорите и искрено се интересува от това, което имате да кажете. Той също го помни, колкото и неестествен да е бил разговорът.

8. Той ви пише текстове през цялото време

Мъжете намират текстовите съобщения за болка в задника, истина, така че ако той не се интересува, той няма да ви изпрати текст без причина. Но изглежда ли, че той винаги се нуждае от нещо от вас? Или просто иска да види как се справяш? Ти знаеш защо.

9. Той взема вашата страна

Рицарската му страна може да излезе, когато любимата му дама е заплашена; или просто не сте съгласни. Обърнете внимание - той винаги взема вашата страна в аргументи, разногласия или дебати? Той не може да помогне, иска да е на ваша страна.

10. Той ви плаща комплименти - но не само за външния ви вид

Ако мъж ви направи комплимент, това обикновено ще е за вашето тяло. Освен ако той наистина не ви харесва, в този случай той ще види по-далеч от само това и ще оцени нещата за вашата личност, умения, които имате и т.н.

ПОВЕЧЕ: 10 знака за хвърляне на мъртви подаръци Гай ви харесва

11. Той прави малки неща за вас

Той някога ви носи кафе? Той държи ли врати за вас? Всички тези малки жестове са показатели, че той ви харесва и иска да направи неща за вас, за да ви направи щастливи.

12. Той намира извинения да ви види

Помислете трудно - наистина ли трябваше да се срещнете с него, за да вземете този пуловер, който той удобно забрави в момента? Това ли беше? CD той искаше да вземе назаем толкова спешно? Разбира се, че не; той просто иска да те види и ще извини за това.

13. Той отразява вашите жестове и поведение

Знаете ли, че когато харесваме хората, ние сме склонни да подхождаме към техните специфични жестове и поведение? Обърнете внимание и вижте дали той ви имитира без да осъзнавате.

14. Той задава въпроси за вас

Можете да кажете кога хората просто задават въпроси, за да бъдат учтиви, но той наистина се интересува. Той иска да знае вашите харесвания, вашите харесвания и това, което ви кара да отмерите. Вие го очаровате и той не може да ви вземе достатъчно.

15. Прави го нервен

Възхитително е, когато мъжете са нервни и определено можете да разберете по начина, по който продължава да прокарва ръце през косата си или да изправя вратовръзката си. Той иска да изглежда най-добре и е хипер наясно как слизаме.

ПОВЕЧЕ: 10 гарантирани знака, които не ви харесват

16. Той се фуши с външния си вид

А като говорим за суетене, той някога ли се грижи във ваше присъствие? Предрежда ли? Има ли таен дребен гребен да бъде прибран в задния си джоб, само в случай, че косата няма място? Това е за ваша полза, изцяло. Трябва да изглежда добре за любимата си дама.

17. Той ви дразни

Общоприето е, че закачването е основен начин на флирт. Дори малки деца го правят. Така че, ако той ви затруднява (игриво!) Относно навиците, които имате, странности, странни модни избори или дори мъже, тогава имате потвърждение.

18. Езикът на тялото му е отворен

Знаеш ли как хората са склонни да пазят ръцете си в охраняем начин? Той не прави това около вас. Всъщност езикът на тялото му е напълно отворен и той се навежда към вас, когато говорите, с длани и повдигнати вежди. Той е удобен около теб.

19. Той е по-хубав към теб, отколкото към другите хора

Чувствате ли се някога, че той е по-хубав към вас, отколкото е към другите? Изглежда, че той е по-мек, по-търпелив и е в по-добро настроение, когато сте наоколо? Музиката може да успокои дивия звяр и така може да обича.

20. Той помни подробности за вас

Никой не може да си спомни всеки детайл, за когото бабуете, но той може. Той знае датата ти на раждане, името на брат ти и колко домашни любимци имаш. Той се интересува.

ПОВЕЧЕ: Точно как да разберем дали някой ви харесва - Ето 25 начина да знаете със сигурност

21. Той се отваря към теб

Често имате разговори с него за всичко под слънцето и той често се отваря пред вас за дълбоки неща като надежди, страхове или интимни подробности, които просто не казва на никой друг. Ти си специален.

22. Той се опитва да ви разсмее

Любимото му нещо в света е да те слуша да се смееш, така че той ще се постарае да направи това. Той винаги разказва шеги около вас, гъделичка ви или се самоунижава, в опит да ви угоди и да ви накара да се смеете толкова, колкото го карате да се смее.

23. Той не споменава други жени

Забелязали ли сте как той никога не говори за други жени около вас? Освен майка му, той никога не ви дава указания, че харесва някоя от жените, с които работи, не споменава бивши приятелки и не споменава никого привлекателен. Не иска да мислите, че той не е на разположение.

24. Той предлага да помогне

Винаги, когато имате нужда от помощ, той винаги изглежда, че е там, готов да ви предложи всичко, от което се нуждаете, независимо дали компютърът ви се е сринал, имате нужда от промяна за тарифата за автобус или имате нужда от помощ, за да подредите някои документи. Искрено иска да помогне и обича да бъде ваш герой. Какво ви казва това?

25. Той пита хората за вас

Може да се опитва да получи информация за вас и вашето местонахождение, без да изглежда твърде очевидно. Ако сте пропуснали училище или работа и той умира да знае какво се е случило с вас, той няма да ви наложи, като изпраща текстови съобщения директно, но ще попита някой друг.

ПОВЕЧЕ: 5 сигнални знака, които те харесват

26. Той не нарушава обещанията си

Този мъж е един от най-надеждните хора, които познавате. Ако той ви е обещал нещо, тогава можете да сте сигурни, че той ще спази обещанието си пред вас. Ако каза, че ще се срещне с вас, той го прави и ако обеща да ви помогне да се преместите този уикенд, той се появява с кафе и още трима приятели.

27. Гласът му изглежда по-дълбок около вас

Кокетно малко трико, което мъжете понякога правят, когато харесват някого, е да задълбочат гласа си. Виждате ли, той иска да изглежда привлекателен и жени като мъже с дълбоки, мъжествени гласове. Той ще се опита да изглежда по-мъжки и гласът му е част от този пакет.

28. Забелязвате го да се изчервява

Винаги е сладко, когато човек се изчерви, но най-важното е, че си го причинил. Или той наистина те харесва, или е смутен. Попитайте го дали има приятелка следващия път и вижте дали можете да видите четенето, разпространено по бузите му и ще разберете с какво се занимавате.

29. Той ви докосва небрежно

Харесва ви и е толкова нетърпелив да ви докосне, дори само за секунда. Само минавайки, съвсем случайно. Така че той може да сложи ръка на рамото ви или на гърба ви, или да притисне крака си към вашия, само за тази тръпка от физически контакт, ако не може да ви целуне.

30. Просто имаш усещане

Понякога има само усещане, че заобикаляте определени хора. Сякаш във въздуха има нещо, енергия, тя е почти електрическа. Сексуалното напрежение обикновено е осезаемо и ако внимавате, ще можете да го усетите. Вероятно е, че не си го представяте, така че ако ви харесва обратно, аз ще направя ход.

ПОВЕЧЕ: Как да разберем дали някой човек ви харесва - 52 знака, той ви харесва повече от просто приятел

31. Той излиза от пътя си, за да посочи прилики, които споделяте

Един от най-лесните начини за обвързване на хората е над споделените интереси, хобита или други общи неща, които имат общо. Изглежда, че той излиза от пътя си, за да ги посочи? „Толкова е луд, че и двамата имаме по-голям брат!“ Не е луд, пич, но е сладко, че се опитва да се свърже с теб.

32. Той се опитва да разбере дали сте неомъжена

Вероятно няма да ви попита направо дали имате гадже, ако той не е готов направо да ви удари, но може да се опита да намери отговора, който иска по други начини. Той може да спомене вашето гадже, само за да го накарате да го коригирате и да каже, че сте несемеен, може да поиска някой друг и т.н.

33. Той се изправя по-висок

Спомняте ли си, когато казах, че искаме да изглеждаме привлекателни пред хора, които харесваме? Това също се превежда на езика на тялото и стойката му. Той ще се изправи по-висок, по-прав и ще избута гърдите си напред. Той е мъж, достоен за вашата любов и иска да бъде забелязан от вас. И забележете, че сте го направили.

34. Приятелите му са наистина мили към вас

Напоследък, всеки път, когато той и неговият приятел са наоколо, приятелите му са много усмихнати, приятни и безплатни. Не сте сигурни, но смятате, че те си отиват, за да ви поканят на места или да оставят двамата на мира. Това е така, защото той вероятно призна колко много те харесва, а сега се опитват да бъдат добри крилати.

35. Той е много честен

Винаги, когато говорите с него, той винаги е много честен. Той ще говори с вас за каквото и да било и ще отговори на всеки въпрос, колкото и да е смущаващ или личен. Кара те да се чудиш защо той никога не ти е казвал, че те харесва, но за да бъдеш честен, никога не си питал, нали? Може би е време да го направите.

ПОВЕЧЕ: Как да разбера дали наистина ви харесва

36. Той намеква за дати

Разбира се, той никога не ви е изпращал на среща, но той го намеква няколко пъти. Той небрежно го оставя да се подхлъзне, че би искал да изкара колелото си този уикенд или че е прекрасно време за пикник. Той иска да вземете намека и да кажете колко много бихте искали да се присъедините към него.

Тази статия ви показва подсъзнателно признаци, че човек ви харесва, сега във всяка връзка съм установил, че има два основни момента, които определят дали връзката ви завършва с пулс или ще заживеете щастливо, след като е жизненоважно да направите следващата стъпка и четете това веднага, защото в един момент мъжът, когото искате, ще се запита: Това ли е жената, с която трябва да се ангажирам в дългосрочен план? Този отговор определя всичко ... Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Вторият проблем, който изпитват почти всички жени: В един момент той започва да губи интерес. Той не ви се обажда обратно или е емоционално затворен. Изглежда, че губи интерес или се отдръпва - знаете ли какво да правите? Ако не сте в голяма опасност връзката и бъдещето на любовния ви живот, прочетете това сега или рискувайте да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате ли да разберете дали той наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Харесва ли ви“ веднага и разберете веднъж завинаги дали ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

1. Той ви се усмихва много

2. Той се опитва да се доближи до вас

3. Той ревнува мъжете, с които прекарвате време

4. Хванеш го да те гледа

5. Карате го да се смее

6. Той ви гледа в очите

7. Той ви слуша внимателно

8. Той ви пише текстове през цялото време

9. Той взема вашата страна

10. Той ви плаща комплименти - но не само за външния ви вид

11. Той прави малки неща за вас

12. Той намира извинения да ви види

13. Той отразява вашите жестове и поведение

14. Той задава въпроси за вас

15. Прави го нервен

16. Той се фуши с външния си вид

17. Той ви дразни

18. Езикът на тялото му е отворен

19. Той е по-хубав към теб, отколкото към другите хора

20. Той помни подробности за вас

21. Той се отваря към теб

22. Той се опитва да ви разсмее

23. Той не споменава други жени

24. Той предлага да помогне

25. Той пита хората за вас

26. Той не нарушава обещанията си

27. Гласът му изглежда по-дълбок около вас

28. Забелязвате го да се изчервява

29. Той ви докосва небрежно

30. Просто имаш усещане

31. Той излиза от пътя си, за да посочи прилики, които споделяте

32. Той се опитва да разбере дали сте неомъжена

33. Той се изправя по-висок

34. Приятелите му са наистина мили към вас

35. Той е много честен

36. Той намеква за дати

Интересни Статии