Четирите най-големи грешки, които отблъскват мъжете към отношенията

Вие сте тук, защото искате да знаете нещата, които отклоняват мъжете към отношенията,

Може би сте в нещо с човек и вие още не знаете какво е - но изведнъж той ви призрачава.

Може би не се обажда обратно или изпраща текстови съобщения, а вие нямате идея защо и това ви плаши.Може би сте имали няколко страхотни дати и сте мислили, че това наистина се случва някъде, тогава имате едно „странно“ взаимодействие с него и нещата напълно се затварят в края му.

Може би му се стори, че наистина е в теб и изведнъж реши да се отдръпне и да се отнася с теб повече като с приятел, отколкото с потенциален партньор.

Каквато и да е причината, искате да знаете какво се е случило и защо. Защо изведнъж се отказа? Защо ме призрак? Какво направих, за да го изключа?

Тази статия ще обхване най-често срещаните причини, поради които момчетата преминават бързо от студено към студено - и как да ги избегнат.

Така че, ако искате да избегнете грешка, която задейства инстинкта на човек да тича в другата посока, прочетете нататък.

Вземете теста: Губи ли интерес?

4 големи грешки, които отблъскват мъжете към отношенията

1. Осъществяване на вашата цел „Влизане във връзка“

Твърдите, щастливи взаимоотношения се формират, когато и двамата се радват да прекарват време помежду си, признават взаимно това и продължават да прекарват все повече и повече време заедно - защото се чувства добре.

В крайна сметка и двамата осъзнават, че предпочитат да бъдат един с друг, отколкото с всеки друг, и поемат ангажимент или по друг начин правят нещата официални.

Но най-важното в целия този процес е, че е добре да прекарвате време помежду си. Това е привличането, „магнитът“, който събира двама души заедно и образува връзка.

Тайната е да накарате да прекарате време заедно да се чувствате добре, а единственият начин да направите това е наистина да се насладите на времето, което прекарвате заедно с него - без да имате някакъв последен мотив или обща цел.

Щом имате цел за него - като да влезете във връзка с него - изведнъж всичко, което правите с него (и всичко, което му кажете), ще бъде в услуга на тази цел. Ще осъзнаете несъзнателно тази цел в центъра на взаимодействията си с него и той ще може да я усети.

Така че вместо да се отпускате и да се наслаждавате на времето, което прекарвате с него, ще ви се струва, че се опитвате да получите нещо от него - т.е. връзката. Когато това се случи, вече не му е добре да прекарва времето си с вас, защото се чувства така, че трябва да ходи по яйчени черупки, за да не ви разочарова или да каже грешно нещо.

Начинът да се избегне тази грешка е да се избегне поставянето на „цели“ за това да сте в отношения с него. Не гледайте твърде далеч в бъдещето!

Вместо това се уверете, че когато прекарвате време с него, вие прекарвате времето си в момента - щастлив, спокоен и доволен.

Най-добрият начин за времето, което прекарвате заедно, да се чувствате добре (и на двама ви), е да накарате фокуса си да се наслаждавате на момента с него.

Ако той усети, че имаш последна мотивация, ще задейства инстинкта му да се отдръпне от теб - и да го изключи към връзката.

2. Да направите връзката си с него център на вашия живот

Това е концепция, за която говоря много.

Що се отнася до отношенията, връзката трябва да е черешката на тортата - не самата торта,

Това означава, че отношенията ви трябва да са част от щастливия живот, вместо това, което прави живота ви щастлив.

Друг начин да мислите за това е, че не трябва да се опитвате да извличате щастие от връзката, трябва да се опитате да донесете щастие в връзката.

Най-добрите взаимоотношения са между двама души, които са щастливи и изпълнени в собствения си живот - и внасят щастието си в живота на другия човек, за да го обогатят и да направят и двамата по-щастливи.

Ако гледате на връзката да ви „завърши“ или „да ви направи щастливи“ - вие се опитвате да извлечете щастие от това и правите щастието си зависимо от него.

Когато и двамата партньори правят това, това се нарича съвместна зависимост - и това е бърз пряк път към невероятно токсична динамична и огромна емоционална дисфункция.

Затова се уверете, че в живота ви се случват други неща, различни от това просто да прекарвате време с него. Уверете се, че виждате приятелите си, преследвайте хобитата си и правете другите неща в живота си, които ви правят щастливи.

Балансът е ключът тук - прекаленото съсредоточаване върху връзката ще го изключи (тъй като той ще почувства, че става отговорен за вашето щастие). Като имаш собствено щастие извън отношенията и внасяш това щастие в него, ще го запалиш и ще го накараш да иска да бъде с теб още повече.

3. Давайки му всичко, което иска да го интересува

В този живот има поговорка, че нищо не струва да се освободиш.

Може да се приложи и за взаимоотношения. Хората по своята същност не ценят нещата, които им се дават безплатно - това е (гадна) странност от човешка природа.

Много жени попадат в капана да мислят, че този човек е толкова голям и се страхува, че няма да го загубят толкова много, че го чакат на ръка и крак, за да го „поддържат щастлив“.

Несъзнателно това, което всъщност правят тези жени, е да отрови шансовете си с него - защото те саботират себе си, като обезценяват всичко, което правят за него.

Ако той получава всичко, което иска, без да се налага да полага много усилия, няма да го вдъхновява да положи повече усилия, ще го накара да иска да вложи по-малко (тъй като той вече получава всичко, което иска).

Това означава да изпращате по-малко съобщения, да извиквате по-малко, да сте по-малко емоционално достъпни и като цяло полагате дори по-малко усилия, отколкото вече е. От своя страна, това прави партньора му още по-труден да се опита да „спечели” връзките си обратно - което тласка връзката още повече надолу по спиралата.

Уважавайте себе си и уважавайте усилията, които влагате във връзката с него. Пътят към сърцето му не му дава всичко, което евентуално би могъл да иска, без очаквания в замяна - по-скоро запазва достойнството и самоуважението си и се отнася към него със същото уважение, като към него.

4. Не е емоционално честен

Това има много общо с №2 - поне от гледна точка на водещия

В основата му имам предвид това, че съм емоционален, че съм честен с него как се чувстваш и защо - и също така търсиш решения, а не емоционална отмъщение.

Първо, нека поговорим за това, че сме емоционално откровени.

Да си емоционално честен означава да му кажеш честно как се чувстваш, ако си разстроен. Това означава да се избегне пасивна агресия на всяка цена. Това означава да му кажете дали е направил нещо, което да ви разстрои, вместо да очаквате от него да прочете мислите ви и да разбере защо сте разстроени.

Няма много неща, които се чувстват по-токсични за човек, отколкото когато една жена е разстроена и очаква той просто да знае защо е разстроен и как да го поправи. Повечето момчета, когато се сблъскат с тази ситуация, емоционално се изключват и се опитват да се измъкнат от динамиката възможно най-бързо.

Момчета не могат да четат мнението ви Ако сте разстроен, той вероятно няма да разбере точно защо.

Ето защо за мъжа е толкова освежаващо, когато жената може искрено да му каже защо е разстроена и какво е направил това я кара да се чувства така. Когато една жена може да бъде емоционално откровена с мъж, той моментално се чувства по-сигурен и по-свързан с нея - защото знае, че няма да се опита да го накаже за нараняване на чувствата си или да го накара да се досети защо е разстроена.

Втората част на това е по-скоро търсене на решение, а не емоционална отмъщение. Много хора (и мъже, и жени) реагират на наранени от партньора си, като се опитват да наранят партньора си в замяна.

Те смятат, че това е оправдано - „Тя каза нещо наистина значи, така че аз ще бъда зла назад.“ „Той беше глупак, така че ще се уверя, че съжалява за това.“

Проблемът е, че реагирането на нараняването от нараняване на партньора е токсична динамика. Всичко, до което води, е по-лоши и по-лоши битки - особено когато е съчетано с това, че не сте емоционално честни и казвате на партньора си как и защо ви нараняват.

Най-добрите отношения са между хората, които не искат да се бият - и които искат да разрешават конфликтите възможно най-бързо.

Това означава да пуснеш импулса да атакуваш партньора си, защото се чувстваш нападнат - и вместо това да обясниш точно какво са те разстроили, така че те да разберат и разпознаят защо това, което са направили, е било болно.

Взаимното разбиране е най-доброто нещо за разтваряне на битка и сближаване на хората, а най-добрите двойки знаят това и търсят разбиране по време на конфликт, вместо отмъщение.

Ако жената търси емоционална отмъщение, а не разбиране, човек веднага ще го разпознае като токсичен и ще го изключи.

Но ако тя търси взаимно разбиране, той е много по-вероятно да иска да се сближи с нея и да изгради нещо заедно.

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ веднага и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Най-големите грешки, които отблъскват мъжете към отношенията

  1. Осъществяване на вашата цел „да влезете във връзка“.
  2. Направете връзката си с него в центъра на живота си.
  3. Давайки му всичко, което иска, да го интересува.
  4. Не е емоционално откровен.

Интересни Статии