4 етапа на любовта

Изглежда, че връзките ви свършват малко бързо? Изглежда ли вашите гаджета губят интерес към връзката скоро след като тя започне ... или изглежда те се интересуват само
секс? Ако искате да избегнете попадането в тези капани, може да искате да следвате моето стъпка по стъпка ръководство за постигане на силна, любяща, през целия живот връзка с мъж. Кликнете по-долу за поглед:

Четирите 'етапа' на любовта

Имали ли сте проблеми с последните си няколко гаджета?Ако сте като повечето жени, вероятно сте виждали гаджето ви да става студено, далечно и незаинтересовано скоро след като връзката ви започна ... като той не беше мъжът, в когото сте се влюбили само преди няколко седмици или месеци.

Или, още по-лошо, може би сте разбрали, че той е само в него секс, Какъв шут!

Гош. Защо е толкова трудно да се постигнат добри отношения в наши дни?

Е, ако ме попитах, ще ви дам трите основни причини, поради които толкова много нови отношения се разпадат в рамките на първите три месеца ...

(1) Понякога мъжете са емоционално недостъпни - и те осъзнават това едва след като влязат във връзка.

(2) Понякога мъжете са просто шутници, които просто искат да влязат в гащите ви.

(3) И понякога, ние просто не знаете как да продължите връзката си напред.

И сред тези три причини всъщност вярвам на това трета единият е най-големият убиец.

Защо? Просто защото (а) това е нещо, което можем контрол, но изберете да не ... и

(б) може да ви накара да изключите дори и най-зрелите, готови за ангажиране мъже, които срещнете!

Вземете тази викторина и разберете веднага: Той ли се изплъзва

Затова днес ще говорим само за това - как да го направим правилно преместете връзката напред ... от етапа на „случайни запознанства“ до етапа „сериозна връзка“.

Да започнем с a сериозна грешка много от нас правят на етап 'случайни запознанства' ...

Грешка, която правят повечето самотни жени

Ето нещото: повечето жени смятат, че една връзка винаги започва на ниво „случайни запознанства“.

След това, когато се срещнат с мъж и решат да излязат 'ексклузивно' с тях, тогава той става техен 'приятел'. Така ли е?

Грешен. Всъщност тази грешна идея е точно причината, поради която много нови гаджета стават студени и далечни, скоро след като връзката започне.

Преминавайки от нечия случайна среща към нечия гадже е доста голям скок за тях. И това е скок, който те не трябва да правят прекалено бързо,

И така, какъв е правилният начин да направят този скок? Как могат благополучно преминете от това, че сте случайна среща, за да бъдете вашето „вкусно гадже?“

Просто - като преминете през a трета етап във вашата връзка, този, който е пресечен между етапа „случайни запознанства“ и „сериозна връзка“.

Наричам този етап 'ексклузивен запознанство' етап и ето как работи ...

Как Ексклузивната сцена за запознанства го предпазва от отглеждането на студено и отдалечено

Много жени правят грешката да се срещат случайно с човек и след това започват да се отнасят с него като с гадже, щом решат да бъдат изключителни.

И оттам започва проблемът, защото „големият скок” се случва много бързо за човека. Подсъзнателно ще се почувства така, сякаш не е вложил нито една истинска „работа“, за да спечели сърцето ви.

Представете си това за секунда: човек ви подарява фалшива чанта на Louis Vuitton за рождения ви ден. Какво е чувството?

Евтино, нали? Измамени, дори? Дълбоко вътре, ти зная заслужаваш повече!

Така се чувства човек, когато „печели” сърцето ви твърде лесно. Нямаше преследване и нямаше предизвикателство. Това е победа, която няма удовлетворение и той знае той заслужава по-добро.

По-лошото е, че прескачането направо от „непринудено запознанство“ към „гадже-приятелка“ също дава на вашите отношения слаба основа. А слабата връзка е уязвима към всякакви проблеми.

Например, много пъти той ще се чуди: „Тя наистина ли е тази? Или бих могъл да намеря още по-добра жена, ако се опитах по-усилено - и аз зная Можех да опитам по-усилено?

Дами, не го карайте да мисли тези страшни мисли.

Не бързайте с отношенията си! Когато решите да се срещате изключително единствено, вървете право напред, но не наречете го още вашето гадже.

Направи го работа за него!

Подарете си поне 3 месеца, за да видите дали сте наистина ли добре един за друг. След това, когато му кажете „да“ и най-накрая станете гадже-приятелка, това е когато стадият на вашата 'сериозна връзка'!

Схванах го? Добре. Сега да поговорим за втория проблем: Да се ​​справим с възбудените.

Отбиване на възбудени от добрите

Проблемът с възбудени момчета е, че те могат да бъдат трудно забележими.

Те могат да се преструват, че те обичат и да кажат всички правилни неща, за да те накарат да ги харесаш ... но всичко, което наистина ги интересува, е да влязат в спалнята ти!

За щастие, това все още е друг проблем, който може да бъде решен на етапа на 'ексклузивното запознанство'. Минималният „период на чакане“ от 3 месеца е най-добрата ви защита!

Вижте, повечето играчи няма да работят толкова трудно, само за да правят секс с вас. Може да се опитат за един месец, два месеца върхове.

Но скоро ще получат съобщението, че няма да се примирите с нищо по-малко от здрава, любяща, през целия живот - и тогава те се отказват, отпадат и опитват късмета си на някои „по-лесни“ жени.

Така че не се вълнувайте твърде много! Най-добрите връзки винаги има път да формирате и вашето търпение и всеотдайност ще се изплатят в крайна сметка.

Какво се случва след ексклузивния етап на запознанства?

Както можете да видите, етапът на 'ексклузивното запознанство' е а решаващ етап в любовта

- изгражда онази всеобхватна основа за страхотна връзка, която има необходимото, за да издържи теста на времето.

Но свършва ли всичко? Разбира се, че не...

Следващият етап е етап „сериозна връзка“ и това все още е друг решаващ етап в любовта. Това от своя страна ще формира здрава основа за брака и семейството.

И да, етапът „сериозна връзка“ също има свои правила. И тези правила са различни от тези, които сте използвали да следвате в етапите „случайни запознанства“ и „ексклузивни запознанства“.

Нека ви науча какви са тези правила. Ако кликнете върху връзката по-долу, ще ви насоча от първата среща чак до деня на сватбата ... и след това!

Не чакайте следващата ви връзка да изстине! Посетете уебсайта по-долу, за да погледнете какво имам за вас:

Поемете контрола над любовния си живот!

За щастието, което заслужавате,

~ Александра Фокс

Забележка; Имам начин да заобиколя някой от тези етапи и това означава да познаете единствения начин да накарате мъж да ви гледа като своя сродна душа.

Има 2 големи повратна точка, които всяка жена преживява във взаимоотношенията си с мъжете и те определят дали ще се окажете в щастлива връзка или всичко завършва с пулс.

Затова обърнете внимание, защото следващата стъпка, която трябва да предприемете, е жизненоважна. В един момент той ще се запита дали сте жената, с която иска да се ангажира в дългосрочен план ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

И вторият голям проблем, с който се сблъскват много жени: чувствате ли, че той може да губи интерес, да изстине емоционално или да се отдръпне? Ако е така, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Искате да разберете, че той се изплъзва от вас Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той се изплъзва“ веднага и да разберете дали мъжът, когото искате, наистина се изплъзва от вас ...

Вземете теста: Той ли се изплъзва

Дали той се изплъзва? Вземете теста

Интересни Статии