4 начина да вземете желания от партньора тип на привързаност

Част от това да сте в страхотна връзка е да имате привързаност. Наличието на типа привързаност, която искате с някого, включва да знаете какво вашият партньор иска, има нужда, харесва и не харесва. И най-добрият начин да знаете всички тези важни неща е да се опознаете един друг на по-дълбоко ниво. Това отнема време, търпение, малко усилия и следните 4 неща.

1. Развийте отворена комуникация

Удобно съобщавайте чувствата си на партньора си за това какво харесвате и какво не ви харесва. Дори би трябвало да се чувствате удобно да отваряте и споделяте всички тези тайни, скрити желания, фетиши и неща, които бихте искали да опитате, но може би не сте опитвали - все още. Никога не трябва да се чувствате неудобно, когато става дума за изразяване на себе си пред партньора си, защото отворена комуникация е наложително вътре и извън спалнята.

Вземете теста: Губи ли интерес?

2. Бъдете директни

Никой никога не би трябвало да чете между редовете, за да разбере какво искате. Последното нещо, което всеки трябва да очаква в една връзка, е партньорът им да прочетете мнението им, защото може да започнат да приемат, че знаят какво искате или какво харесвате или дори не ви харесват, и могат да бъдат напълно погрешни за всичко по-горе. Уверете се, че сте директен в подхода си. Но не забравяйте, че има начин да бъдете директни, мили и сладки едновременно.3. Вземете преднина

В този ден и възраст, много пъти жените са тези, които инициират първия ход, било то чрез първо текстово съобщение или иницииране на първия телефонен разговор или разговор, или дори иницииране на първа среща. Но когато става въпрос за интимност и привързаност и получаване на това, което искате, ако видите, че мъж е един от двамата срамежливия тип или не сте достатъчно агресивни, да поемете водеща роля и да направите този първи ход към това, което искате, може да се наложи да започнете да инициирате.

Въпреки факта, че бих препоръчал да бъдете директни и да имате отворена комуникация, както са изброени в номер едно и две по-горе, понякога едва доловим подход за физически, но по деликатен, но директен начин ще работи. С други думи, вместо да му кажете какво искате, покажете му какво искате и го насочете. Ще се изненадате колко много един мъж може да пожелае жена да поеме водеща роля в моменти, и особено когато става дума за това да го уведоми какво иска по отношение на обичта и интимността.

Много пъти отнема налягането на човек и той ще се почувства по-малко задължен да приеме, че трябва да знае точно какво да прави, когато става въпрос за удовлетворяване на вашите нужди. И като жена, която прави това и поема инициативата, не е задължително да я прави агресора, отговорна жена или дори да се счита за жена, която е твърде агресивна. Една жена може да бъде срамежлива, мръсна и дори много женствена, но все още уверена, като покаже на мъжа си какво иска, дори ако това е нещо просто като да опира главата си на рамото му или леко да докосне ръката му, само за да му даде съобщението, че тя желае някаква обич.

4. Прелъстете го

Както знаете, както и в повечето от моите статии, които ще видите, обикновено има 'последен, но не по важност' метод за получаване на това, което искате, и в този случай това е чрез съблазняване на вашия мъж. Сега, като съблазнявам вашия мъж, не казвам да го манипулирате или да го измамвате по никакъв начин. Небето е забранено! Но това, което казвам, е да правите малки жестове, за да му дадете намека, акъл или посланието на това, което желаете, когато става въпрос за интимност и обич.

Шепот в ухото му и не забравяйте тонът на гласа ти прави чудеса, така че бъдете сладки, меко казани, но секси с това, което казвате. Можете да направите почти всичко, което да звучи секси, когато се говори шепнешком и тихо. Освен това можете да правите неща и като нежно докосвате нежно страната на лицето му или да галите предмишницата му с върха на пръстите или ноктите си по мил и мил начин.

Има много начини, по които можете да съблазните мъж, но най-важното е да познавате мъжа си, защото всеки човек е индивид и трябва да се третира като един, така че уверете се, че познавате мъжа си достатъчно добре и на достатъчно дълбоко ниво че ще знаеш как да го провокираш, как да го очароваш, флиртуваш с него и да, точно как да го съблазниш. Когато успеете да съблазните мъжа си по мил, мил и чувствен начин, той вероятно ще получи намека за вида на обичта, от който се нуждаете, особено ако му го прошепнете директно.

Ан Коен

Блог: AnneCohenWrites.com

Facebook: Ан Коен пише

Twitter: Anni_Cohen

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

Интересни Статии