5 лесни начина да отслабнете, без да се опитвате

Отслабването трябва да е болезнено, нали? Е, може би не. Всички знаят големия съвет, когато става дума за отслабване - яжте по-малко, потете повече, изгаряйте калории, yadda yadda yadda.

Но повечето хора се фокусират изцяло върху голямата картина - и пропускат всички малки начини, които улесняват много по-лесно отслабването.

В действителност, поставянето на тези лесни трикове за отслабване да работи за вас, ще доведе до разтопяване на килограмите по-бързо, отколкото някога без тях.И така, ето 5 трика за отслабване най-лесният начин:

1. Вземете движение!

Дори ако нямате час всеки ден да посветите на фитнес план или фитнес рутина, все пак можете да добавите повече движение през целия ден, за да изгорите повече калории и да сте по-здрави.

Взимането на стълбите вместо асансьора, изправянето до бюрото ви, вместо да седите, и ходенето до обяд, вместо да шофирате, са чудесни начини да продължите да се движите и да запазите тези калории!

Ето най-ефективният начин за изгаряне на калории.

2. Яжте тъмен шоколад за десерт

Това е един от най-лесните съвети, защото кой не иска да яде повече шоколад?

Тъмният шоколад всъщност е доста добър за вас, а също така съдържа много по-малко захар от другите типични десерти.

Ограничавайки приема на десерт само до тъмен шоколад, вие спестявате един тон калории на десерт, като все пак получавате вкусна почерпка.

Тези трикове ви помагат да започнете и да се придържате към упражненията!

3. Пийте чаша вода преди всяка храна

Ще ви помогне да останете хидратирани през целия ден и незабавно да създадете усещане за пълнота в стомаха си, което ще направи много по-лесно да намалите размера на порцията и да консумирате по-малко калории - така че да отслабнете повече.

4. Контролирайте размерите на вашите части

Поддържането на размер на порциите в съответствие с всяко хранене е един от най-добрите начини за отслабване. По този начин, не се подлъгвайте, че мислите, че 'се храните здравословно', когато наистина ядете много повече от здравословна храна.

Чрез измерване на вашите закуски, преди да ги ядете, избягвате безмисленото хапване и намалявате разхищените калории през целия ден, което се превръща в килограми и килограми загубени мазнини.

Внимавайте с тази опасна фитнес тенденция, която всъщност е наистина лоша за вас.

5. Размяна на наистина ли Лоши неща във всяка храна

Вместо супер тежка кремообразна салата, опитайте вместо винегрет или лек салатен дресинг. Това ще ви спести стотици калории в дългосрочен план и ще ви помогне да отслабнете по-бързо от преди.

Когато отивате за здравословни плодове, изберете свежите неща върху изсушения сорт и ще намалите още повече калории от преди.

В обобщение...

Най-добрите начини да отслабнете, без да се опитвате

  1. Размърдай се!
  2. Яжте тъмен шоколад за десерт
  3. Изпийте чаша вода преди всяка храна
  4. Контролирайте размерите на вашите части
  5. Размяна на наистина ли Лоши неща във всяка храна

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

16 начина да отслабнете бързо

10 безбожни начина за отслабване

5 начина, по които социалният ви живот ви прави мазнини