5-те най-смъртоносни (и често срещани) грешки, които разрушават отношенията

Бързо! Назовете своите топ 5 модели за подражания за връзки!

Какво е това? Не бихте могли да посочите име?Или изобщо не са били модели за подражание - те са били хора, които са прецакали любовния си живот през цялото време, като Лиз Лимон?Или просто извикахте случайни имена и се надявах, че няма да забележа?

Е, не забелязах Защото викате в каквато и да е стая, в която четете тази статия, и аз не мога да ви чуя през компютъра си. Защото не работи интернет.въпреки това,

Моето мнение все още стои. Днес няма наистина добри модели за подражание, които да следвате за съвет относно отношенията. През повечето време хората летят на сляпо, с катастрофални резултати.

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Видях тези 5 грешки, направени в отношенията повече от всички други. Виждал съм ги да донасят силни връзки да се разпадат.И не искам това за теб.

Повече ▼: 9 неща, които хората, които са страхотни в отношенията, имат общо

И така, тук са моите топ 5 супер често срещани грешки, които разрушават отношенията:1. Очаквайте да се опитате да поправите неработещото доверие

Това е голямо. Има един тон хора, които вярват, че след като някой е доверил на някого, това е, връзката е приключила.

И не обвинявам хората в това убеждение. Много време някой, който лъже, ще излъже отново и ще затвърди идеята, че доверието не може да бъде поправено.Обаче мога гаранция че вие ​​лично познавате двойка, която е загубила доверието между тях и я е изградила отново - дори и никога да не сте разбрали за това. Искате ли да знаете защо?

Тъй като те разбраха, че стига и двамата да влагат усилената работа (и да, това е тежък труд) за възстановяване на доверието в една връзка, те могат да направят връзката по-силна, отколкото някога е била.

Те могат да направят връзката толкова силна, че никой никога не би разбрал, че нечието доверие е предадено.

Така че, ако смятате, че има някакъв шанс да спасите отношенията и да поправите доверието - струва си да се опитате. Никоя връзка не е обречена само заради едно нарушение.

Вземете тази викторина и вижте Той изневерява ли?

2. Пазене на тайна

От другата страна на доверителната монета идва умишлено скриване от партньора ви.

Повярвайте ми (ха), когато казвам това: да поправите доверието в една връзка е твърд работа. Толкова е трудно, че трябва да се стараете, за да не се налага да го правите.

Какво означава това? Е, за начало и очевидно това означава да не се лъжем един друг.

Но това също означава да не пазим тайни един от друг.

Твърде често чувах оправданието, че „Е, не съм му казал, но и не съм лъгал ...“

Това е булевард

Пазенето на тайна от човека, с когото сте във връзка, е равносилно на лъжата. Рано или късно истината ще излезе наяве и те ще се почувстват също толкова предадени, колкото биха го излъгали.

Затова не пазете тайни и връзката ви ще остане здрава.

3. Полагане на тежестта на вашето щастие върху вашия партньор

Намерих идеалния мъж за мен! Намерих този! Ще бъда щастлива завинаги сега!

Всичко, което трябва да направя, е да се наслаждавам на славата да бъда с него и да оставя щастието си до края на живота си на него!

Bad. Грешен. Wrongbad. Измислям дума, наречена е грешка, и вие сте първият, който я чете. Честито.

Както и да е, често виждам тази грешка и то измиране взаимоотношения.

Повярвайте ми, когато казвам това: единственият човек, отговорен за вашето щастие, е Вие, Ти и никой друг.

Дори и да е този, най-съвършеният мъж в съществуването, единственият мъж, когото някога бихте могли да обичате. Дори тогава, вие сте единственият, който отговаря за вашето щастие.

Когато поставите някой друг, който отговаря за вашето щастие, това разрушава способността ви да се чувствате щастливи без тях, а също така разрушава връзката ви, тъй като той се разпада под тежестта на опитите да ви поддържа щастливи.

Не правете тази грешка. Поемете отговорността за собственото си щастие във връзката си и просто се наслаждавайте да прекарвате време помежду си. Така поддържате връзката си.

Вземете тази викторина и разберете Егоист ли е?

4. Не се отделя време за връзката

„Е, ние се опитахме да се мотаем във вторник вечер, но той се хвана на работа и тогава трябваше да се свържа по телефона с най-добрия си приятел в продължение на час и тогава не можахме да се свържем един с друг. Същото нещо се случи миналия петък. Ще се опитаме да се мотаем следващата седмица. '

Baaaaaaaaaaaaaad. Грешна баня.

Поговорката „отсъствието кара сърцето да се разраства“ е вярна, но само в умереност и само ако сте харчили също много време един с друг.

Ако се мъчите да намерите време, което да прекарате помежду си, това ще вземе своето решение за връзката ви. Това, което някога е било близка, интимна връзка, може да се превърне далеч и мразовито много бързо, ако нямате достатъчно качествено време заедно.

И да, знам, исканията на съвременния живот са много стресиращи. Деца, работа, стрес, всичко може да изтече в графика ви, докато не почувства, че няма останало време.
Направете време. Издълбайте всичко, от което се нуждаете най-малко веднъж седмично с партньора си, или връзката ви ще изсъхне на лозата.

Вижте също: 10 неочаквани навика на щастливите двойки

5. Мислейки, че всичко трябва да е лесно

Знам, знам. Не е честно. Когато намерите подходящия човек, този, човекът, когото обичате повече от всичко и е предназначен да бъдете винаги, трябва да можете да се отпуснете! Пусни! Насладете се на времето, което имате с тях и не трябва да се притеснявате за нищо!

Но животът не работи така.

Връзките поемат работа. Това не е популярно чувство, но е истинско. Ако не се занимавате да поддържате отношенията си свежи и жизнени, тогава ще започне да се разпада навсякъде около вас.

И няма по-коварна пречка в пътя, отколкото да вярваме, че отношенията трябва да са лесни.

Затова не се подлъгвайте и не се заблуждавайте, че мислите, че всичко трябва да е лесно, само защото сте намерили мъжа, когото обичате.

Разберете и приемете, че връзката ви все още ще ви подейства и действайте съответно. И след това гледайте как отношенията ви стават все по-силни и силни всеки ден.

Какво мислите за тези грешки? Уведомете ме в коментарите по-долу!

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

12 най-големи грешки в отношенията, които повечето жени правят

10 правила, за да направите връзката си последна

Искате ли да разберете колко сте съвместими с него? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Съвместими ли сте“ точно сега и да разберете дали сте * наистина * съвместими с него ...

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Съвместими ли сте с него? Вземете викторина

В обобщение...

Най-големите грешки, които разрушават отношенията

  1. Отдайте се на опита да поправите разбитото доверие
  2. Пазете тайна
  3. Полагане на бремето на вашето щастие върху партньора ви
  4. Не се отделя време за връзката
  5. Мислейки, че всичко трябва да е лесно

Интересни Статии