5-те стъпки, за да запазите мъжа влюбен във вас завинаги

Значи сте тук, защото искате да знаете как да поддържаш мъж влюбен в теб завинаги,

Видът любов, която се задълбочава между вас всеки ден. Където и двамата сте щастливи във връзката, независимо какво.

Този вид любов, при която никога повече не трябва да се съмнявате в отношенията - където мислите, че ще ви обича до края на времето,Ето истината: той може да ви обича до краищата на земята, но това не означава, че никога повече няма да се съмнявате в отношенията. Опитът да премахнете всички съмнения от връзка просто не работи.
Знам, че е гадно, когато нещата станат каменисти между вас, но никоя връзка не е перфектна - всяка една връзка ще има своите възходи и падения ... дори между двама души, които се обичат до смърт,

Казвам, че истинската любов е невъзможна? Далеч от това.

Ако сложите двама души, които са подходящи един за друг, любовта ще разцъфти. Всичко е в създаването на най-добрата среда, за да расте любовта между вас.

И така, как да го направите?

Как да накарате любовта да расте между вас - и да я превърнете в онази любов, която остава силна дори през трудните времена?

И как да продължите тази любов, дори и да сте на голямо разстояние един от друг и да поддържате и двамата щастливи в отношенията, така че да стигне разстоянието?

С други думи:

Как да го поддържаш влюбен?

Ето какво трябва да направите.

Ще ви дам 5-те най-важни начина да не само да развиете любов в една връзка, но и да продължите да я променяте през всички препятствия.

Готов?

Вземете теста: Губи ли интерес?

1. Уверете се, че сте съвместими помежду си

Взаимната съвместимост е най-важният фактор за това дали любовта ще разцъфти и дали една връзка ще излезе на разстояние.

Ако не сте съвместими помежду си, връзката няма да продължи. Ако сте съвместими, нещата ще работят между вас, дори когато времената са трудни и нещата стават трудни.

Това поставя въпроса: как да разберете дали сте съвместими помежду си?

За да направите това, всичко, което трябва да направите, е да си зададете няколко прости въпроса, и им отговаряйте честно,

Ако не сте честни със себе си, когато отговаряте на тези въпроси, няма да работи. Ако не сте сигурни, доверете се на първоначалната си реакция на червата.

Първият въпрос е: лесно ли е да бъдете един около друг?

Страхотните отношения не трябва да бъдат трудни, а да са лесни. Трябва да се чувства добре да сте около него - точно както трябва да се чувства добре той да е около вас.

Ако се чувствате добре, когато сте един с друг и е лесно да сте един с друг, тогава сте съвместими.

Вторият въпрос е: карате ли се през цялото време или по принцип не се биете?

Всички отношения имат двубои. Неизбежно е, когато съберете двама души и те трябва да направят компромис да продължат напред.

Но разликата между страхотна връзка и тази, която няма да продължи, е как се борите.

Когато се биете, събаряте ли се и се нападате един друг или стигате до дъното на това, за което се биете?

Страхотните, съвместими двойки не се опитват да се наранят взаимно, докато се бият - те се опитват да разрешат всичко, за което се борят, така че да спрат да се бият.

Двойки, които не са съвместими, ще имат зло по време на двубоите - те ще продължат битка само за да получат последната дума или да „върнат другия човек“ за нещо, което са казали.

Съвместимите двойки винаги ще изглеждат да завършат битка бързо и точно това прави връзките им достатъчно силни, за да изминат дистанцията.

Без съвместимост никоя връзка не може да продължи. Нахлуването, което чувствате един към друг в началото на връзката, в крайна сметка ще избледнее и вие ще се разпаднете.

Така че първата стъпка към намирането на любов, която трае, е да се уверите, че сте съвместими.

2. Бъдете някой, на когото може да се довери

За да може той да изгради дълбока връзка с вас, която трае, той трябва да има чувството, че може да ви каже всичко.

Дори неща, които може да не искате да чуете.

Най-важният аспект за изграждането на тази връзка е да го кара да се чувства в безопасност, когато ви казва неща. Това означава да не го съдите, че ви казва истината му за нещо, а това означава, че няма пасивна агресивност или да го наказвате, ако ви каже нещо, което не искате да чуете.

За да поясня: Нямам предвид, че не можете да се разстроите от него, ако той ви каже нещо безчувствено или грозно. Във всеки случай, ако той наранява чувствата ви или прави нещо, което ви разстройва - кажете му!

Но ключовата дума в това изречение е казвам него. Не се разстройвайте от него и не се опитвайте да го нараните, защото ви е наранил и не му казвайте, че всичко е наред, когато наистина вирее вътре.

Бъдете честни с него и му дайте място да бъде честен с вас.

Хората са нечестни само когато не се чувстват удобно да кажат на някого истината. Ако му покажете, че може да ви е удобно да ви казва истината, дори ако това е нещо, което не искате да чуете, той ще бъде честен с вас през цялото време.

Когато се почувства напълно сигурен да ви каже всичко, от което се нуждаете, това създава дълбока връзка между вас, която е много трудно да се прекъсне. Това е един от най-важните градивни елементи към дълбоката трайна любов, която трае.

3. Уверете се, че говорите същото „Любовен език“

Д-р Гари Чапман въведе начина на мислене за комуникация в отношенията, които революционизираха начина, по който много хора гледат на любовта.

Няма да преглеждам всичко, за което е писал, но ще ви обобщя: хората показват любов и приемат любовта по различен начин. Ако той очаква да получи любов по различен начин, отколкото ти го искаш да я покажеш, тогава той може да почувства, че не получава никаква любов от теб.

Това е фундаментално разбиране - защото когато осъзнаете, че хората обичат да разпознават и получават любов по различни начини, това може да ви покаже корен на проблемите, които бихте могли да имате в отношенията си.

Другото ключово разбиране е това хората обичат да получават любовта по същия начин, по който обичат да проявяват любов,

Това означава, че ако той обича да ви показва любов, като ви дава замислени подаръци, той също обича да получава любов, като получава замислени подаръци.

Ако се опитате да му покажете любов с мили думи, това няма да е почти толкова смислено за него, колкото би било, ако му дадете замислен подарък - защото няма да говорите на неговия любовен език.

Затова се опитайте да му покажете любовта по същия начин, както той обича да ви показва любовта - и той ще се почувства много по-обичан и оценен от вас. Това от своя страна ще запали и засили любовта му към вас.

4. Съобразете се с нивото му на обвързване с вас - не гонете след любовта му

Много, много жени правят грешката си мислейки, че ако просто се държат като в сериозна обвързана връзка с човек, той ще се събуди и иска да бъде в сериозна обвързана връзка с тях.

Истината е, че това всъщност е точно обратното на начина, по който работи, и завършва в сърцебиене почти всеки път.

Ето как наистина работят момчетата: няма да се чувства вдъхновен да ви „заключи“ и да се влюби дълбоко във вас, освен ако не го вдъхновите.

Начинът да го вдъхновите да стори това не е да се посветите на него и да се държите така, сякаш вече сте в ангажирана връзка - това е да му покажете, че си заслужава ... че сте улов, че всеки мъж би имал късмет да го има и че трябва да те спечели, ако иска.

И така, как да го направите? Просто: отговаряте на нивото му на ангажираност във връзката.

Ако той не се е ангажирал с вас, тогава не трябва да се ангажирате с него. Ако се ангажирате с него без ангажимент от него, това му показва, че не е нужно да се стараете много, за да имате вашата любов.

Не е нужно да ви показва любов, не е нужно да се обвързва с вас, не е нужно да полага усилия - вече се ангажирате и се посвещавате на него. Показвате му, че ще бъдете там за него, независимо какви усилия влага.

Така че, като съответствате на нивото му на ангажираност и се ангажирате само с него, ако той се ангажира с вас, вие спестявате самочувствието си и го принуждавате да се активизира, ако той ви иска.

Ако искате той да ви обича, най-добрият начин е той да има естествено желание да се засили и да ви „спечели“, което идва от него.

Затова го вдъхновете, като не се посвещавате на него, освен ако той изрично не ви „заключи“ и се е посветил на вас. Задържайки самочувствието и независимостта си, докато той изрично не каже, че иска сериозна обвързана връзка, вие го карате да работи по-усилено, за да ви задържи и да се влюби по-бързо във вас.

5. Направете своя собствен изпълнен живот извън отношенията

Една огромна истина за добрите отношения е, че те не могат да бъдат всичко. Те трябва да са част от щастливия живот, а не от цялото нещо.

И двамата се нуждаете от собствения си живот, на който можете да се радвате, дори когато не сте заедно. Това, че сте толкова обвити един в друг, че сте единственият източник за щастието един на друг, е рецепта за зависимост, драма и токсични отношения.

Уверете се, че сте му позволили да има свой собствен живот по същия начин, както вие имате свой собствен живот извън връзката.

Искам да кажа, че страхотна връзка не е тортата - това е черешката отгоре на тортата. Външният ви живот трябва да бъде тортата, а връзката е това, което поставя черешката отгоре и прави всичко още по-добро.

Двама души вече трябва да са щастливи и доволни от живота си, преди да влязат във връзка, така че да съберат щастието си и да го споделят един с друг. Връзката не трябва да бъде единственият ви източник на щастие, ако това е рецепта за бедствие.

Затова се уверете, че живеете живота си извън него и че той има възможност да изживее живота си извън вас, така че отношенията да имат място да дишате и любовта да расте и да процъфтява между вас.

Надявам се тази статия да ви даде представа как да поддържате мъж влюбен във вас завинаги. В случай че тези стъпки не са ви достатъчни и той все още се отдръпва от вас, тогава трябва да знаете какво точно да направите в тази ситуация или рискувате да го загубите завинаги, така че обърнете внимание, защото следващата стъпка е жизненоважна. Ако вече се интересувате от мъж и смятате, че той може да загуби интерес, да изстине или да се отдръпне, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...

Другият огромен проблем, който ще съсипе отношенията и ще ви остави безчувствен и сам, е следният: знаете ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелка (типът жена, на която той се ангажира) или ако ви вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

Искате ли да разберете дали той наистина губи интерес? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Дали той губи интерес“ в момента и да разберете дали той наистина губи интерес към вас ...

Вземете теста: Губи ли интерес?

Губи ли интерес? Вземете викторината

В обобщение...

Как да го поддържаме завинаги влюбен в теб

  1. Уверете се, че сте съвместими помежду си.
  2. Бъдете някой, на когото може да се довери.
  3. Уверете се, че говорите същия „любовен език“.
  4. Съобразете се с нивото му на ангажираност към вас - не гонете след любовта му.
  5. Имайте собствен пълноценен живот извън връзката.

Интересни Статии