5-те най-големи знаци за предаване, които бившият ви е във възходяща връзка

Значи бившият ви го няма - и той ви остави с разбито сърце. След това, за да добавите ужасната череша към този вече ужасен пясък - той вече е започнал друга връзка.

Как можеше да е готов за нещо ново толкова бързо? Той не може да продължи толкова бързо.

Общата мъдрост тук казва, че той е в 'отскочила връзка' - и е често срещан, защото обикновено е правилен. И това е добра новина за вас, защото понякога отскочилите отношения означават вашите бившият иска да се върне заедно с вас,Но ако не сте убедени и искате да знаете основните признаци, че той е в отскочила връзка и не е нещо истинско, ще намерите всички отговори тук.

Въпреки че в началото може да изглежда руж, сякаш е намерил нещо истинско - влага усилия в новата си връзка, момичето, с което изглежда, е напълно различно от вас, а той 'изглежда' над луната - има някакви знаци, които ще кажат предай истината.

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Смисълът на тази статия е да ви попречи да се подлудите да се опитвате да анализирате всяко малко нещо, което прави, за да се опитате да разберете дали той ви е оставил зад себе си или просто се опитва да ви надскочи или дали вашият ex тайно все още те обича,

Въпреки че инстинктите ви може да ви казват, че е продължен и ви оставя след себе си, тези улики ще ви уведомят, че той не е толкова над вас, колкото изглежда, и тази нова „истинска“ връзка може да е просто още един отскок (и вие ще бъдете способен да върнете бившия си много по-лесно, отколкото може би си мислите ...)

Знак за отскочила връзка № 1: Колко бързо той влезе в нова връзка?

Това е най-бързият знак, че той е в отскочила връзка и не е нещо истинско.

Ако е минала само седмица или две и той вече е скочил с глава в нова връзка - шансовете са, че е отскочила връзка. Никой не се движи и бързо намира някой нов.

(Разбира се, ако той ви изневери с друга жена и започне да се среща веднага след като сте се разделили, това може да е по-сериозно от отскок.)

Освен тази ситуация, лесното правило е, че колкото по-дълго е чакал, толкова по-малка е вероятността да има отскочила връзка. По-вероятно е да е истински, ако той изчака няколко месеца преди да се срещне отново, за разлика от няколко дни или седмици.

Всеки работи по различен начин - а някои хора може да са напълно удобни да прескачат в съвсем нова връзка веднага след прекратяване на стара, така че този знак не е 100% гаранция по един или друг начин.

Вземете го заедно със следващите знаци, за да разберете истината.

Знак за отскочила връзка №2: Колко време е изтекла новата му връзка?

Това е знак, който можете да използвате, за да намалите много бързо вероятността бившият ви да е в отскочила връзка.

Просто казано? Колкото по-дълго се срещат с някой нов, толкова по-малка е вероятността да има отскок.

Ако са били в новата си връзка от няколко седмици, много по-вероятно е да са отскочили отношения. И обратното, ако се срещат с този нов човек от 8 месеца или повече, много по-вероятно е да е истински, а не отскок.

Обърнете внимание, че е по-вероятно да е отскок, ако връзката е нова, а не че определено е отскок. Не можете да разберете със сигурност дали това е отскочила връзка, ако се срещат само няколко седмици, но можете да кажете с много голяма вероятност, че новата връзка е сериозна, ако се срещат от година или повече ,

Знак за отскочила връзка № 3: За кого отиде?

Един огромен знак, който да търсите, за да каже дали е в отскочила връзка, е жената, с която е започнал да се среща веднага след вас.

Ако тя не е абсолютно нищо като вас - това е голям знак, че това е отскока връзка, а не нещо сериозно.

Защо би избрал някой, който е противоположен на вас? Отговорът се крие в обикновено човешко поведение: свръхкомпенсация.

Знаеш ли как когато някой е тайно несигурен, той действа над топ арогантно отвън, за да го прикрие? Или когато човек купува огромна скъпа кола, понякога е да компенсира нещо друго, което той иска да е огромно? (намигване)

Същият механизъм се играе тук. Бившият ви свръхкомпенсира за болката от разпадането си, като решава да срещнете точно обратното на вас. Очевидно, ако нещата с вас не се получиха, това е, защото той трябва да се среща с обратното ви, нали?

Грешен. Подобно на други форми на свръхкомпенсация, и в крайна сметка това идва да го саботира и той се навива по-нещастен, отколкото преди.

Гледайте видеоклипа: Признаци, че бившият ви е във възходяща връзка след разрушаване (как да знам със сигурност)

Знак за отскочила връзка № 4: Колко бързо се движи новата му връзка?

Това е огромен знак, който трябва да търсите - той ви дава тона информация за това дали бившият ви е в отскочила връзка или не.

Ето знака: ако изглежда, че бившият ви се движи супер бързо в новата си връзка, това е силен знак, че новата им връзка е отскок.

Това може да изглежда обратно в началото. В крайна сметка, ако нещата стават сериозни много бързо в новата ви връзка на бившия, не означава ли това, че нещата са реални?

Контраинтуитивно, всъщност означава точно обратното. Нека да разгледаме защо.

Полезно е сега да разгледаме причините, поради които хората влизат в отскочили отношения. Смисълът на отскочилите отношения е да преодолеете болката от последната си неуспешна връзка и да се опитате да замените комфорта, интимността и щастието, които сте загубили, когато последната ви връзка се разпадна.

Когато сте в добри отношения, това ви оставя да се чувствате по-уверени, по-щастливи и като цяло много по-добри, отколкото когато сте несемейни. Когато обаче връзката приключи, изведнъж този източник на интимност, щастие и удовлетворение изчезва от живота ви.

Това оставя прозяваща се черна дупка в центъра на вашето емоционално благополучие. Изведнъж изгубихте подкрепата на партньора си, нещо, което умът и емоциите ви приеха за даденост, докато беше там.

Когато това се случи, това създава ужасни емоционални сътресения и нещастие. (Очевидно това не е сложно твърдение: раздялата се чувства наистина много зле).

За много момчета изправянето пред болката от разпадането е твърде много. Те емоционално 'изпадат в паника' и търсят какъвто и да е начин да спрат да усещат болката от загуба на интимност и подкрепа възможно най-скоро.

И така, какво правят? Те влизат в отскочила връзка, разбира се!

Какво общо има това със скоростта, в която новата им връзка напредва? Всичко.

Докато бившият ви се настани в новата му отскочила връзка, това ще намали болката от разпадането. Непосредствената нужда от връзка и поддръжка ще бъде удовлетворена.

Въпреки това, когато е сам, той все още ще усети липсата на връзка, която имаше с вас. Новата връзка няма да му даде всичко, което направи предишната му връзка и това ще му причини емоционална болка.

В крайна сметка, интимността в отношения от 3 седмици никога не би могла да се сравни с интимността във връзка от 3 години.

Така че, когато почувства тази липса на връзка и интимност, той работи за създаването й в новата връзка. Това означава, че вместо да остави връзката да поеме естествения си ход, той го избутва напред, движейки се по-бързо, отколкото обикновено и ескалирайки връзката по-бързо.

Ето защо, когато видите бившия си да влезе във връзка, която се движи наистина бързо след раздялата си, това е чудесен знак, че това е отскок, а не нещо по-истинско.

Знак за отскока на връзката №5: Как действа към вас?

Един от най-лесните начини да разберете дали новата връзка на бившия ви е истинска или отскочи, е да гледате как той действа към вас.

Ако той го втрива в лицето ви или прави по друг начин новата си връзка с вас (а не с новия си партньор), значи това е огромен, изключително ярък знак, че това е отскочила връзка.

В крайна сметка, ако му предстои проблемът да втрие новата си връзка в лицето ви, той очевидно не е над вас. И ако той не е над вас, защо влиза в нова връзка?

Защото това е отскок.

Ако той излиза от пътя си, за да се увери, че знаете колко е щастлив и колко добре върви новата му връзка, това е огромен знак, че това е отскочила връзка, която се поставя в ваша полза (или срещу ваша полза, според случая бъда).

Ако обаче той крие новата връзка от вас и се опитва да се увери, че няма да разберете за нея, това обикновено означава едно от двете неща.

Първият вариант е, че той иска да се увери, че няма да разберете, така че ако нещата не свършат работа с новата жена, той все още има шанс с вас. Това би посочило, че това е отскочила връзка, а не нещо истинско.

Ако обаче в миналото сте имали драматични битки и между вас се случват луди неща, той може да крие новата си връзка, за да избегне същата драма.

По принцип, вижте какво се е случило между вас по време на раздялата и дали се е случило нещо лудо (като някой от вас да се дебнеш взаимно, или да се държиш луд, причинявайки драма или каквото и да било).

Ако това беше доста леко разпадане и никой от вас никога не се е държал като стереотипния „луд“ бивш преди - тогава скриването му може да означава, че това е отскок и той иска да се върне заедно с вас в бъдеще.

Но ако беше луд, избухлив, гаден разпад, с драма, изпълнена с лудост от двете страни, то той вероятно просто се надява да избегне бъдещата драма и вероятно не е отскок.

Така или иначе, какво трябва да направите?

Независимо дали е в отскочила връзка или не, най-доброто нещо, което можете да направите, е да следвате това генерален план за връщане на бившия си,

Това ще ви даде най-добрия възможен шанс да го върнете, независимо дали е в отскочила връзка или не.

Едно важно нещо, което трябва да запомните е, че ако той е в отскочила връзка, дори и да не се спира всеки ден с нея, че не е с вас, става все по-малко вероятно да се върнете заедно. Това е така, защото чувствата му към вас ще избледняват всеки ден, когато сте разделени, докато шансовете ви с него станат нулеви. Ако го искате обратно, трябва веднага да предприемете действия, за да го накарате да ви вижда като „единственият“ и отчаяно ви умолява да се върнете заедно с него и за да го направите, имате нужда от тази тайна формула, която връща бившия ви обратно във вашия оръжие за добро. Не чакайте, докато не е късно да го откриете сега: Искате ли бившия си гръб? Използвайте това, за да ги върнете ...

И ако имате някакви въпроси относно връзките на връзката, оставете ги по-долу - с удоволствие ще отговоря.

Искате ли да разберете дали можете да върнете бившия си? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Можеш ли да си върнеш бившия“ веднага и да разбереш дали някога можеш да го върнеш или дали той е отишъл за добро ...

Вземете теста: Може ли да си върнете бившия или да замине завинаги?

Можете ли да си върнете бившия? Вземете викторината

В обобщение...

Това са 5-те знака, с които бившият ви е във възходяща връзка

  1. Колко бързо (или бавно) той влезе в нова връзка след раздялата ви
  2. Колко дълго е продължила новата му връзка
  3. С какъв човек влезе в нова връзка
  4. Колко бързо се движи новата му връзка
  5. Как се държи спрямо теб, докато е в новата си връзка

Интересни Статии