5 вида момичета, с които всеки мъж трябва да се среща (най-малко веднъж)

Там е тежък свят. Запознанствата станаха толкова трудни в наши дни. Всичко падна на мястото си. В съвременните запознанства не е толкова лесно да намерите някой, съвместим, с когото да бъдете. Обикновено всеки лъже и се преструва на нещо, което не е. Така че дори когато срещнете някого, не можете да знаете със сигурност какви са те. След известно време можете да видите истинската им същност и, разбира се, се разочаровате.

От гледна точка на мъжете, ето някои видове жени, с които са се срещали в дългогодишните си кариери, които смятат, че всеки мъж трябва да се среща поне веднъж в живота си:

1. Срамежливото момиче

Да се ​​срещнеш със срамежливо момиче ще бъде най-доброто нещо, което правиш в живота си. Те са надеждни и обръщат много внимание на детайлите. Тя ще помни всичко, което сте й казали и ще го използва по-късно, за да ви изненада. Тя е безкористна и те разбира, че никой никога не го е правил. Тя знае кога имаш нужда от твоето пространство и ще ти го даде, без зададени въпроси. Тя ще се ангажира с вас, защото се интересува и любовта й е честна и вечна. И най-долната линия и най-съвършеното при запознанството със срамежливо момиче е, че остава вярна на себе си и никога не се преструва, че е нещо, което не е.2. Плеймейтката

Тя е красива, умна и забавна. Тя знае своята стойност и знае, че има силата да 'играе' с мъже. Тя има много приятели от мъжки пол и знае точно как да ги 'контролира'. Тя е много гореща и студена и никога не си сигурен дали ще остане или не. Хубавото е, че ще бъдете тотално голям кадър, ако се срещате с нея, но лошото е, че тя може да разбие сърцето ви по всяко време. Поне ще научите ценен урок. Ето защо трябва да се срещате поне веднъж.

3. Момичето Хипи

Да се ​​запознаеш с момиче с хипи, ще те научи да не играеш по правилата, защото и двете не го правят. Тя прави каквото си иска да прави и ако не е от книгата, така че какво? Думата „омраза“ не е в нейния речник и всеки път, когато има недоразумение с някого, тя ще направи всичко възможно, за да изглади нещата и да го превърне в любов, а не във война. Тя е много спонтанна и крещи приключения. Никога няма да скучаете около нея. Тя е много приземна, но има едно нещо, което не може да търпи и това е ревност. Ако искате да се срещнете с нея, трябва да сте донякъде като нея и най-важното: трябва да й се доверите.

4. Спортното момиче

Тя води здравословен живот. Тя упражнява и тя се храни правилно. Тя се грижи за тялото си, защото е движена от мисълта, че ако тялото й е здраво, такъв е и умът й. Ако се срещате със спортно момиче, ще промените диетата си и ще започнете да спортувате повече. Това ще бъде от полза за вашето здраве. Поне тя ще ви накара да изглеждате и да се чувствате по-добре. Ето защо определено трябва да опитате да се срещнете със спортно момиче поне веднъж и ако не ви харесва, можете да кажете, че сте опитвали.

5. The Nerdy Girl

Тя не се интересува от тривиални неща като мода и подобни неща. Това не трябва да е напълно вярно, тъй като тя не е стереотипът, който виждате в ситкомите. Просто тя не се интересува толкова от модата. Вместо да отиде в търговския център, тя предпочита да прекарва свободното си време в четене на книга или изследване на нещо, което я интересува. Винаги има всички отговори. Добрата страна е, че ще научите много от нея и тя ще ви направи по-добре информирани, но недостатъкът е, че понякога тези момичета и изобщо тези хора не знаят къде да направят чертата. Така че, някои от тях понякога се натъкват на знания.

Интересни Статии