6 тайни да подправите нещата в спалнята и да го накарате да ви копнее

Може да ви звучи клише, но всяка връзка се нуждае от малко нещо специално в спалнята!

Чували сте го отново и отново и вероятно сте се чудили дали наистина е толкова важно. Възможно ли е сексът да е наистина и наистина толкова важен за една връзка?Като жена вероятно нямате сексуалния нагон, какъвто прави вашият мъж, въпреки че може да го гледате като на нещо, което е точно там. Не че всички жени са такива, но огромното мнозинство се чуди защо това е толкова важно за мъжете.Можете да имате наистина страхотни отношения, но ако сексът е в застой, скучен или дори несъществуващ, той може буквално да убива нещата.

И това е причината да споделя тази статия за подгряването на нещата във вашия сексуален живот.# 1. Защо сексът има значение толкова много?

Затова, разбира се, мога да свържа значението на секса с една двойка, с която се срещнах. Те бяха доста често срещани, управлявани от мелницата, средна двойка, която изглеждаше щастлива и в добра точка в отношенията им.

Двамата бяха заедно от около четири години и той наскоро предложи. Изглежда, че се наслаждава на фазата на годеж, докато той изглеждаше малко несигурен.

Виждам, че през цялото време, докато на човека разбира се отнема повече време, за да обхване тази нова фаза от живота си - така че нищо не ми се стори необичайно!И двамата бяха добре изглеждащи, изглеждаха като двама страхотни личности и докато ми разказваха за съвместния им живот, изглежда, че се забавляват много заедно. И така, коя беше основната неизправност?

В началото не можах да го разбера, докато не го видях, че посяга към ръката й и тя някак се отдръпна. Тогава той се опита да я хване за крака по игрив начин и тя се обърна по обратния път.

Какво ставаше?

Емоционално ли беше недостъпна или нещо се криеше под повърхността?Говорихме за връзката им и за пътя напред към брака. Те дойдоха при мен като проактивна мярка за започване на предстоящия им брак на десния крак.

Исках да копая по-дълбоко, за да видя какво я кара да се отклонява всеки път, когато той се опита да бъде малко физически с нея. Не можах да разбера какво я прави толкова затворена.

Затова зададох последния въпрос - как е сексуалният ви живот?Изглеждаше, че е видяла призрак, докато се отдръпваше в себе си и кръстосваше ръце, седнала отново на стола си.

Той получи много разочарован вид на лицето си и някак сви рамене, сякаш искаше да каже, че това е мъртъв въпрос.

Той започна да ми разказва как сексуалният им живот е бил невероятен, когато са били за първи път. Те бяха непрекъснато свързани по този начин и двамата сякаш му се наслаждаваха.

Той каза, че не разбира защо никога повече не се случва секс и се притеснява, че това е предварителен преглед на това какъв ще бъде бракът им.

Той продължи да й казва, че затова му отне толкова време да предложи и защо изглеждаше несигурен сега, когато се сблъскаха с брака.

Отначало изглеждаше ужасена, но след това сякаш леко се смекчи, когато разбираше причината за притесненията му. Тя каза, че не е, че вече не се интересува от секс, а че той постоянно го иска, наистина я е изключил.

И тъй като той чувстваше, че не му достигат достатъчно, и той продължаваше да я моли за това, тя се дразни, че той няма да я остави на мира и да остави това да се случи естествено.

Очевидно те бяха на кръстопът, тъй като трябваше да го имат повече, но не можеше да й се стори скучно.

Тя не осъзнаваше защо е толкова важна за него за тази крайна връзка и да му покаже, че се интересува.

Разбира се, че ще го има всеки ден, ако зависи от него, но той разбираше, че има щастлив медиум.

В крайна сметка те говореха и продължиха да живеят щастливо досега, надяваме се с прекрасен и здравословен сексуален живот.

Достатъчно е да кажа, че това не е първата или последната двойка, която съм виждал през годините, която има проблеми със секса. Или не е достатъчно, или той я иска твърде много и я омръзва, това са най-типичните проблеми.

Така че, ако искате да продължите напред по сплотен начин и да предотвратите страховете му от обвързване, тъй като те се отнасят до секса, е време да обърнете внимание на този компонент.

Никой секс изобщо не е добър и това ще убие връзката за нула време! Има обаче щастлив медиум и зависи от двойката да разбере какво е това.

Как ще намерите този щастлив медиум и как подправяте сексуалния си живот и го поддържате интересен, зависи от вас - и повярвайте ми, когато ви кажа, че това изисква някои усилия!

Въпреки че може да мислите, че сексуалният живот винаги ще бъде там и просто вземете за даденост, че това, което имате сега, ще бъде достатъчно добро, няма да бъде. Трябва да го държите интересно и да го направите забавно и за двама ви да останете интересни.

Докато животът се случва, отговорностите ви се увеличават, а времето, в което сте заедно, става по-дълго, сексуалният живот ще изисква още повече усилия.

Така че, ако се научите да правите това приоритет в началото и винаги да бъдете фокусирани върху него, ще бъдете щастлива двойка в тази област. Вие също ще помогнете да облекчите всички страхове, които той има от ангажименти или да бъдат заедно в дългосрочен план в процеса.

# 2. Как можете да запазите сексуалния си живот приоритет и да го направите интересен?

Ключът е да се уверите, че виждате очи в очи какъв трябва да бъде вашият сексуален живот. Въпреки че той може да го иска 7 пъти седмично и може да сте доволни от веднъж седмично, може би има начин да намерите щастлив носител.

Може дори да не става въпрос за честота, а просто да го държите интересно. Намирането на нови начини за подправяне на нещата може да бъде наистина забавен начин за свързване.

Един такъв начин е силата на мръсното говорене, можете да прочетете статията ми тук как да говорите мръсно с вашия мъж и да подправите сексуалния си живот.

Елементът на изненада помежду си и непрекъснатото намиране на нови начини за свързване и поддържане на свежи неща може да бъде много забавно - и здравословно продължение на вашите отношения!

Искате да го интересувате и да споделяте забавлението с него, така че да сте свързани на съвсем ново ниво. Ето някои други начини да направите точно това.

# 3. Винаги правете секса като приоритет

Без значение какво се случва в живота ви: Ако не правите секса рано като приоритет, той никога няма да бъде.

Това е нещо, на което трябва да поставите акцент и на което трябва да дадете приоритет, независимо какво още се случва в живота.

Затова направете това приоритет сега - не само ще му покажете, че цените сексуалния си живот, но и ще гарантира, че ще останете свързани по този начин, движейки се напред!

# 4. Уверете се, че той знае, че сексът винаги ще бъде важен за вас.

Понякога действията говорят по-силно от думите, но и двете са важни, когато става въпрос за тази област на връзката.

Ако усещате, че той се страхува от ангажименти или какво има бъдещето за двама ви, той трябва да знае, че сексът винаги ще бъде важен за вас.

Причината, поради която толкова много мъже се притесняват да ви се отдадат завинаги, е, че искат да знаят, че все пак ще има сексуален живот. Има много жени, които след известно време просто престават да се грижат за секса.

Той трябва да знае, че вие ​​няма да сте тази жена!

Повярвайте ми, когато ви казвам, че мъжете чуват всички истории на ужасите от своите приятели. Някои от тях са оправдани, тъй като жената спира да се грижи за секса, а някои от тях са разкрасени, тъй като тя просто не го иска толкова, колкото той.

Така или иначе той трябва да знае, че вие ​​няма да сте тази жена. Той трябва да знае, че има партньор в спалнята цял живот!

Мъжете мислят за секс толкова често, че очевидно се нуждаят от известно успокоение в тази област.

Дори и най-увереният мъж ще се страхува, че бъдещето му поддържа сексуални отношения и това е много разстроително от неговата гледна точка.

Покажи му и кажете му, че сексът е важен за вас и че винаги ще бъде. Поставете стойност в този аспект на връзката и бъдете сигурни, че тя винаги остава на преден план на нещата.

Животът ще се случи, но вие двамата трябва да останете свързани по този начин!

# 5. Опитайте се да изкарате уикенд или дори нощ, само двамата.

ако не друго, за да останете свързани от време на време. Двойките трябва да имат интересен сексуален живот, ако искат да останат свързани в дългосрочен план.

Сънувайте нещо интересно и винаги добавете елемента на изненада. Това наистина може да затрудни интимността, която споделяте по този начин.

Ако той види, че полагате усилия, незабавно се включва. Винаги му показва, че ти пука и че все още ще бъдеш същия човек, в когото се е влюбил, докато връзката се движи напред.

Разбира се, че това изисква усилия и инвестиция на време, но това си струва.

Така че, въпреки че може да се почувствате, че ви предстоят толкова много други неща, инвестирането на време и усилия, за да поддържате сексуалния си живот интересен, ще ви поддържа връзка на толкова много различни нива.

# 6. Флиртувайте с него.

Облечете се в нещо секси и горещо и му давайте малки признаци на страст и се забавлявайте с него през цялата вечер. Той ще бъде в страхопочитание!

Колко забавно е това да планирате?

Вие ще обичате да планирате забавни странни идеи за секс, които филтрират в сексуалния ви живот и той ще бъде безмълвен.

Той ще обича това, което прави за двама ви и ще бъде твърде щастлив, за да върне услугата.

И така, докато се забавлявате да планирате нови начини за свързване и поддържане на секса горещо, той ще прави същото. Крайният резултат е много щастлива двойка с невероятен сексуален живот!

Накарайте го да ви пожелае и да го подлудите: Искате той да ви гледа като богиня по всякакъв възможен начин!

Не само искаш той да те смята за хубава, но и за секси. Това може да се окаже твърда корекция за вас в началото, тъй като може да не се чувствате така по отношение на себе си.

Тук доверието може да измине дълъг път. Така че без значение какво друго се е случило в миналото ви или какви предателства или проблеми с доверието може да сте срещнали, е време да го пуснете.

Този път става въпрос същество богинята, за която той жадува и не може да получи достатъчно. Именно тук добрата солидна сексуална връзка става толкова много важна.

Ето защо влагате усилията в него - когато го направите и покажете увереността по този начин, той ще бъде взривен!

Ако му покажете, че сте уверени, настойчиви и се интересувате да правите секса приоритет, той ще се занимава с него. Ако проявите увереност, изобретателност и го карате постоянно да гадае, че ще ви постави на пиедестал.

Никога не бъдете нещо, което не сте или се преструвате, и никога не правете нещо извън зоната си на комфорт. Но не мислите за нови забавни начини да поддържате искрата жива!

Ще ви покажа защо обличането на частта наистина има значение, но е много повече от това. Тук става въпрос за това колко иновативен и настойчив сте в вземането на нещата в свои ръце, що се отнася до секса.

Забавлявайте се много с това и той ще ви види в съвсем различна светлина!

Лесно е да направите секса интересен, когато сте наскоро запознанства, защото и двамата сте горещи един за друг. Необходими са много повече усилия и въображение, за да го накарате да жадува, след като сте били заедно известно време.

Очевидно една връзка се нуждае от много повече от секс, за да поддържа нещата интересни, но със сигурност има значение.

Направете тези 6 стъпки приоритет в началото, прегърнете тази вътрешна увереност и станете онази секс богиня, за която никога не сте знаели, че можете да бъдете, и гледайте как той жадува и се нуждае от вас по съвсем различен начин!

Ще спра до тук. Ако сте обичали да четете тази статия, със сигурност ще обичате моите 3 безплатни магически водачи да загряваш нещата с мъжа си.

Отидете тук, за да изтеглите моите 3 магически ръководства.

Не позволявайте да имате такъв сексуален живот, който иска, да развали отношенията ви.

Има 2 големи повратна точка, които всяка жена преживява във взаимоотношенията си с мъжете и те определят дали ще се окажете в щастлива връзка или всичко завършва с пулс.

Затова обърнете внимание, защото следващата стъпка, която трябва да предприемете, е жизненоважна. В един момент той ще се запита дали сте жената, с която иска да се ангажира в дългосрочен план ...

Знаеш ли как мъжете определят дали една жена е материал за приятелки (типа жена, на която се ангажира) или дали той те вижда като просто хвърляне? Ако не, трябва да прочетете това следното: # 1 нещо, което мъжете желаят в жена ...

И вторият голям проблем, с който се сблъскват много жени: чувствате ли, че той може да губи интерес, да изстине емоционално или да се отдръпне? Ако е така, тогава трябва да прочетете това веднага или рискувате да го загубите завинаги: Ако той се дърпа, направете това ...