6 трика за получаване на пропаст в бедрото

Случвало ли ви се е да погледнете жени, които носят мънички къси панталони, виждате краката им идеално тънки и стройни ... и се загледаха от завист, желаейки това да сте вие? Някога ходили ли сте по улицата и мразете усещането, че бедрата ви се търкат едно в друго, практически се пляскат заедно? Искате ли да сте по-стройни, да се отървете от тези ужасни „гръмотевични бедра“ и да имате стройните, добре дефинирани, секси крака, които винаги сте искали? Това е нещо, което много жени искат, но все още не могат да разберат как да го получат.

Хората питат през цялото време: „Как да получа пролука на бедрото?“ Отговорът? Трябва да го искаш достатъчно.

Ако искате пролука на бедрото, ще трябва да работите за това. За щастие, тук имам списък за вас, за да работите умно, а не трудно и да получите пролуката на бедрата, която винаги сте искали.Стъпка 1: Пребройте калориите си

Получаването на празнина в бедрата означава загуба на тегло - което означава да знаете колко калории се нуждаят от тялото ви през деня и колко трябва да ядете, за да отслабнете.

В крайна сметка не можете да отслабнете, ако не знаете какво ядете или колко трябва да ядете!

Опитайте онлайн калкулатор за прием на калории, за да разберете колко калории трябва да ядете всеки ден и отидете оттам.

Повече ▼: Опитайте тази супер ефективна тренировка, за да тонизирате тялото си

Стъпка 2: Време за рязане на въглехидрати

Един от най-добрите начини да отслабнете всички части на тялото (включително бедрата) е да намалите броя на въглехидратите, които ядете. Опитайте диета, която ще изреже високо въглехидрати храни (като хляб) и ще замени въглехидратите, които не ядете, с много протеини от месо.

Чудесен начин да го направите е винаги, когато жадувате филийка хляб, яжте протеин вместо това. Единствените въглехидрати, разрешени при тази диета, трябва да са тези, които идват от зеленчуците.

Когато спрете да ядете въглехидрати, тялото ви изведнъж вече няма въглехидрати, които да горят за енергия - така че къде да отиде, за да вземе енергията си? Точно така, мазнините, които се съхраняват в тялото ви Нарежете въглехидратите от вашата диета и тялото ви естествено ще започне да гори мазнините вместо това.

Не изрязвайте въглехидратите от диетата си напълно - има няколко начина да го направите. Можете да поддържате известна консумация на въглехидрати, като ядете зеленчуци, които имат въглехидрати в тях, или можете да посочите един ден на седмица като ден за мами, когато ви е позволено да ядете всички въглехидрати, които сърцето ви желае. Така или иначе въглехидратите не са ужасни за вас - но ако искате да отслабнете, намаляването на количеството, което ядете е чудесна идея.

Внимавайте за това 6 женски фитнес мита

Стъпка 3: Яжте много малки ястия

Ако искате да отслабнете, ще е необходимо метаболизмът ви да работи за ти, а не срещу теб. Най-добрият начин да поддържате метаболизма си силен е да превключите хранителните си навици от 2-3 хранения на ден към много малки хранения, разпределени през деня.

Ако по време на деня ядете много малки ястия (и не забравяйте да хапете, а не глътка!), Метаболизмът ви ще запази изгарянето на калории, дори когато почивате.

Когато ядете храна, тя се разгражда на захар, за да даде на тялото си енергия. Ето защо нивата на кръвната ви захар се повишават след като ядете, след което слезете няколко часа по-късно. Когато ядете огромна храна, осигурявате повече захар, отколкото тялото ви може да използва наведнъж - и излишъкът се съхранява като мазнини.

Така че, ако ядете големи ястия, правите нещата много по-трудно за себе си по два начина. Първо, вие сте наистина гладни между храненията и кръвната ви захар пада, което сигнализира за тялото ви да съхранява допълнително мазнини. Второ, вие ядете повече храна, отколкото тялото ви се нуждае, когато сте правя яжте голяма храна, а излишъкът се превръща в мазнини. Вие се объркате, идващи и заминаващи!

Тук са 6 причини, поради които тялото ви не гори мазнини (въпреки че трябва да бъде)

Ето защо малките ястия са толкова добра идея. Никога нямате твърди ниски нива на кръвна захар и освен това получавате нужното количество енергия през деня, за да продължите напред.

Стъпка 4: Познайте типа на тялото си

Ако искате да знаете кога краката ви ще започнат да отслабват до степен на получаване на празнина в бедрото - трябва да знаете, че учените са установили, че е необходим процент на телесна мазнина от около 18%. Това обаче не е трудно и бързо правило - различните жени имат различни типове тяло и ще получат разлики в бедрата при различни проценти телесни мазнини.

Всъщност повечето от това как изглеждате ще се определя от вашия тип тяло. Вие сте мезоморф, ектоморф или ендоморф? Разберете, за да можете да изберете дрехи, които изравняват естествения ви тип тяло, както и план за тренировки и диета, който да работи за вашия тип тяло.

И как изглежда този план за тренировка?

Стъпка 5: Кардио, Кардио, Кардио!

Ако искате да отслабнете бедрата (и други части на тялото), кардиото е чудесен начин да го направите. Това е така, защото кардиото с висока активност ще изгори допълнително мазнини върху тялото ви, плюс помощ за тонизиране на мускулите на краката.

Ако искате най-ефективно упражнение, опитайте с високо интензивно интервално обучение, за да изгорите тялото си колкото се може повече калории.

Не забравяйте да вземете предвид вида на тялото си. Например, Мезоморфите вече имат мускулести крака, така че не е необходимо да се съсредоточават толкова много върху растежа на краката си. В такъв случай не е необходимо да правят толкова интервални тренировки и вместо това трябва да правят кардио, което трае дълго време.

За кое кардио упражнение да правите, изберете тези, които директно използват краката ви. Разходки с мощност, елиптика, часове по спининг, бягане, скачане на въже и аеробни упражнения са добри опции.

Стъпка 6: Не забравяйте да повдигнете!

Кардиото е супер важно, но както вече говорих преди, ще трябва да хвърлите и там, ако искате тънки крака! Опитайте да използвате машини, които тренират бедрата ви, като абдуктора на бедрото.

Ще видите резултатите след 6-10 седмици максимум и гледате как бедрата ви се свиват, докато мускулите тонус и целулита избледнява. Други страхотни упражнения, които можете да направите, са удари, стъпки и клякания, за да постигнете желаната от вас бедра.

Други неща, които трябва да запомните:

Едно ключово нещо, което трябва да запомните, е, че за някои хора, независимо колко добра форма влизат, те никога няма да могат да имат празнина на бедрото. Това говори за генетика на човек, тъй като бедрата им са твърде близо една до друга, за да има голяма празнина на бедрата.

Ако искате страхотен трик да постигнете по-добре изглеждаща празнина на бедрото, без да се налага всичко работата, можете да опитате дамски дрехи, които отслабват бедрата. Опитайте добър чифт чорапогащи с контролен плот.

В обобщение...

Как да получите пролука на бедрото

  1. Пребройте калориите си
  2. Време е за рязане на въглехидрати
  3. Яжте много малки ястия
  4. Знайте своя тип тяло
  5. Кардио, кардио, кардио!
  6. Не забравяйте да повдигнете!

Ако сте харесали тази статия, прегледайте тези други публикации, свързани със задължително виждане:

Изповед на някога горд собственик на бедрото

Страшна статистика: 40 процента от жените искат празнина на бедрата, за да повишат увереността им

Мъжете споделят какво мислят за пропуските в бедрата

Интересни Статии