7-те най-добри упражнения за секси, постни крака

Разочарован ли сте от „гръмотевични бедра?“ Дори тренирате ли се опитвате да постигнете желаните резултати и в крайна сметка се дразните, разочаровате и изтощавате?

Добре, така ... имам много добри новини за вас.

Получаването на тонизираните, секси крака, които искате, никога не е било по-просто!Всъщност - вероятно е било така. Например, да кажем, че преди 5 милиона години на земята е имало технологично напреднала цивилизация, която е разполагала с машини, които да оформят краката ви, колкото искате.

Това вероятно ще е по-лесно.

Но вероятно също не се е случило!

Както и да е, тъй като сме изгубили тайните на древните, нека просто работим по тонизирането на краката по нормалния начин, Добре ?

И тъй като искате да направите това по възможно най-лесния начин - ще ви покажа най-ефективните упражнения за крака там. Тези упражнения ще отървете се от мазнините на бедрата, тонизирайте краката си и ги оставете толкова секси и оформени, колкото сте мечтали.

Използвайте ги, ако искате да получите най-секси, най-тонизирани крака за възможно най-кратко време.

(Плюс това, ако искате a празнина на бедрата това са чудесен начин да го получите.)

1. клякане с дъмбели

Изправете се право и дръжте дъмбел вертикално точно пред гърдите. Използвайте дланите си, за да държите главата на дъмбела и дланите да са обърнати една към друга (1).

След това напрегнете ядрото си и се спуснете колкото се може по-надолу, като огънете коленете и бутате бедрата си назад. Не забравяйте да държите коленете си над пръстите на краката по време на това упражнение.

Задръжте за едно броене в долната част, след което натиснете обратно нагоре до изходна позиция.

(Клякания са страхотни - сериозно. Ако искате най-доброто, супер ефективни варианти на клек - Покривам те.)

2. Повдигане на тазобедрен стак в Швейцария

Легнете на пода на гърба си. Свийте коленете си и дръжте краката си равни на върха на швейцарска топка.

След това повдигнете бедрата, така че между коленете и раменете да има права линия. Вдигнете едно коляно към гърдите си, след това задръжте за брой и бавно го спуснете обратно към топката.

Повторете с другия си крак и продължете да превключвате напред и назад (2).

3. Суинг с една ръка

Застанете зад чайник и го хванете с една ръка в хватка. Повдигнете го и го задръжте точно пред кръста с напълно изпъната ръка.

След това използвайте бедрата и коленете, за да се наведете напред, докато торсът ви не е под ъгъл 45 градуса към пода, и завъртете гирката назад между краката си (3).

Не позволявайте на лакътя да се огъне и бутайте бедрата напред бързо, докато изправяте коленете си. Използвайте това движение, за да завъртите каната до нивото на гърдите си, като същевременно държите ръката си изправена и се издигате в изправено положение.

На следващо място, оставете гирката да се върти надолу, докато се спуснете обратно в клек. Повторете.

4. Кутия Lunge с гири

Можете да използвате кутия или стъпка за това упражнение. Започнете, като държите дъмбел във всяка ръка отстрани, докато стоите отгоре на кутията или стъпалото.

На следващо място, използвайте левия крак, за да пристъпите назад в положение на рамото. Докато стъпвате назад, наведете се напред, използвайки бедрата си, и се приближете към краката си с дъмбели.

Направете обратната страна на това движение, за да се върнете в изходна позиция, след това направете същото с другия си крак.

5. Разходка с дъмбели с върха на пръстите

Дръжте чифт тежки дъмбели на дължина на ръцете до страни. След това застанете на върха на пръстите с вдигнати петите във въздуха и ходете в кръг цяла минута.

(Вие наистина ще почувствате изгарянето с това упражнение!)

6. Lunging дъмбели скокове

Хванете чифт дъмбели и ги дръжте отстрани с длани, обърнати навътре една към друга. Застанете с десния крак пред лявата и спуснете тялото си в клек - с предното и задното коляно и двете са огънати на 90 градуса.

След това скочете възможно най-високо и превключете краката си, така че да сте в същия клек с обърнати крака. Продължете да скачате и обърнете клека.

7. Равни удължители за прави крака

Изправете се изправете и дръжте ръцете си право пред тялото. Дръжте ги на нивото на раменете - те трябва да са успоредни на пода.

След това повдигнете левия крак на няколко сантиметра от пода и го задръжте там. Избутайте бедрата назад и се спуснете надолу колкото се може по-ниско, като държите левия крак пред себе си и не го оставяте да докосва пода.

Задръжте в долната част за един брой и след това се избутайте обратно до изходна позиция.

В обобщение...

7-те най-добри упражнения за крака

  1. Клек с гири
  2. Вдига швейцарската топка на бедрата
  3. Една ръка Arth Kettlebell люлка
  4. Кутия Lunge с дъмбели
  5. Дъмбел Съвет Toe Walk
  6. Лунинг дъмбели скокове
  7. Равни удължители за правен крак

Интересни Статии