7 важни чувства във всяка успешна връзка

Много от вас, които четете тази статия, вероятно знаят много от тези 7 положителни чувства, които идват от успешните отношения. Това е така, защото когато сте с правилния човек, те просто възникват естествено и двамата могат да им се насладят.

Човекът, с когото сте, винаги трябва да ви кара да се чувствате ценени, красиви и ценени в отношенията си (както трябва с тях). Вие и вашият партньор трябва да сформирате екип, който е по-силен заедно, отколкото всеки от вас някога сте били сами, и да си помагате взаимно да се изкачвате до нови висоти на щастие.

Всички здрави двойки правят тези 10 неща.Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Така че без допълнително обожание, ето ги 7 най-невероятни чувства които растат от успешна връзка:

1. Вълнение

Най-добрите отношения вдъхват страст и в двете страни, без значение какво става.

ПОВЕЧЕ: 7 ключа за успех в дългосрочните отношения

Когато партньорът ви влезе през вратата, въодушевен ли сте да ги държите в прегръдките си? Да ги целунеш? За да искате да не правите нищо, освен да прокарате ръцете си по цялото тяло?

Успешните връзки включват страстта в началото и никога не я изключват. Може да изстине леко за периоди от време - като след раждането на децата - но никога не умира напълно и винаги се разпалва.

Ето 8 ключови знака, че партньорът ви е влюбен във вас.

2. Комфорт

Комфортът е едно от най-важните чувства, възможни в една връзка. Основната линия е всичко да расте в отношенията.

Без комфорт не можете да имате доверие В края на краищата, как да се доверите да растат, ако двамата не им е удобно да си казват взаимно всичко и всичко, което им е на ум?

ПОВЕЧЕ: 10 ключа за успешна романтична връзка

Удобството между вас и правилния партньор расте и расте, докато те не са някой, с когото можете да говорите за каквото и да било - независимо дали се смеете или говорите за нещо наистина сериозно - и можете да бъдете любовници и най-добри приятели, обвити в едно.

3. Последователност

Мисълта за приключването на връзката ви трябва да е последното нещо, което ви хрумва.

Това е така, защото вие и вашият партньор знаете как да се справите с проблемите и да работите чрез тях, вместо да ги оставяте да работят над вас.

Знаете, че се обичате твърде много, за да оставите връзката ви да свърши над нещо глупаво.

Той е там, за да се грижи за вас, също както вие сте там, за да се грижите за него, при болест и здраве, независимо какво.

ПОВЕЧЕ: 10-те най-добри тайни на тези изключително успешни двойки, на които всички завиждаме

4. Безопасност

Това върви към утеха, което се връща към доверие. Да бъдеш с партньора си трябва да бъде напълно безопасно преживяване за теб никога страхувайте се от тях.

Добре е да се притеснявате дали са ядосани на вас или са разстроени за нещо, но това никога не трябва да се прехвърли във физическо насилие.

Ако някога се страхувате, че партньорът ви няма да бъде физически насилен към вас, нещо сериозно не е наред. Ако не се чувствате в безопасност с тях, те не са подходящият човек за вас.

Никога не игнорирайте тези червени знамена за опасни отношения.

5. Надежда за бъдещето

Вие и вашият партньор трябва да споделяте визия за бъдещето заедно - такава, която включва и двама ви.

Това може да е къща, деца, може дори да пътуват заедно по света. Важното е, че каквото и да е - то включва и двама ви и никой от вас няма да го пусне.

Всички жени заслужават тези 4 неща от мъж.

6. Сила на волята

Да бъдеш с правилния човек те издига нагоре, вместо да те бута надолу (или да те оставя равен).

Когато прекарвате време със своите / ите, чувствате ли, че бихте могли да победите всяко предизвикателство? Преодолявате ли някоя пречка? Вземете света?

Партньорът ви е най-добрият ви приятел и те също са човекът, който да ви тласка, когато имате нужда, да ви помогне да видите успеха си и да го материализирате, и да се насочите към собственото си вътрешно щастие. Ако нямате тяхната подкрепа, на какво може да оцелее връзката ви?

7. Благодарност

Чувството на благодарност е ключово за всяка успешна връзка.

Това е така, защото в страхотна връзка и двамата партньори се събуждат и благодарят на своите късметлии, че имат взаимно. Когато сте в средата на една връзка, може да е лесно да забравите колко е трудно да намерите някой, с когото 'щракнете' и да се свържете, така че да бъдете благодарни, че сте намерили човека за вас е много важно.

Всеки ден и двамата трябва да отделите време, за да си правите комплименти, да се грижите и да се обичате и да благодарите, че сте намерили подходящия човек за вас.

Искате ли да разберете колко сте съвместими с него? Кликнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Съвместими ли сте“ точно сега и да разберете дали сте * наистина * съвместими с него ...

Вземете теста: Съвместими ли сте с него?

Съвместими ли сте с него? Вземете викторина

В обобщение...

Най-важните чувства във всяка успешна връзка

  1. вълнение
  2. комфорт
  3. съгласуваност
  4. безопасност
  5. Надежда за бъдещето
  6. воля
  7. благодарност

Интересни Статии