7 доказани начина да го накарате да падне за вас

Някога се чудите как да привлечете перфектния мъж и да го накарате да падне за вас? Желанието на хората един за друг има пряка връзка с това колко удобно се появява всеки в собствената си кожа и колко солиден е в познаването на себе си. Може да отнеме нещо толкова просто, като да си сложите чифт токчета, за да се сдобиете със секси раздувки, усмихвайки се на мъж в кафене, за да поканите разговор, или да сте спокойни и да се насладите на среща. Когато се чувствате уверени, привличате любовта в живота си. Има тайна формула за привличане, че когато се приложи, ще започнете да привличате мъже като магнит и преди да го знаете, той ще бъде на коляното си и моли за ангажираност.

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

1. Позволете на мъж да ви спечели

Има различни фази в запознанствата и това означава да отделяте време и да вървите по нещата, за да не отделяте твърде много от себе си твърде рано или прекалено бързо. Мъжете уважават жените, които са в състояние да зададат граници и да зададат темпото и тона за това, което се очаква от тях. Звучи толкова просто, но веднага отпуснете спешността да намерите този перфектен партньор. Ще имате достатъчно време да се запознаете дали той е правилният. Избягвайте да сте твърде достъпни, нетърпеливи и лесни. Вместо това запалете преследването и създайте интриги и мистерии, така че човекът да иска да знае повече от вас.

2. Обърнете внимание на сигналите, които изпращате

93% от комуникацията е невербална. Така че това, което казвате, дори не е толкова важно, колкото това, как се представяте. Момчетата непрекъснато търсят жени, които да им дадат вибрацията „елате да говорите с мен“, защото се ужасяват от отхвърляне! Имайки това предвид, основната ви цел е да използвате женския си език на тялото, за да му покажете, че ще кажете „да“, ако той ви поиска. Трябва да включите светлината на кабината си, да изпращате сигнали за дим и да държите вашата танцова карта на мъжете. С други думи, уведомете мъжете, че сте на разположение и сте отворени да говорите. Усмихвайте се, смейте се и се свържете с очите всеки път, когато видите мъж.3. Предайте секси, женствен образ

Мъжете обичат да се срещат с жени, които изглеждат женствени, така че ако наистина искате този човек да ви вижда като повече от приятел или колега, трябва да облечете частта! Включете в гардероба си повече рокли с извивки, по-къси или разцепени поли и секси токчета и гарантирам, че мъжете в живота ви ще започнат да ви виждат в съвсем нова светлина.

4. Всичко е във вашето отношение

Изследванията показват, че при първото впечатление (което е през първите 30 секунди от срещата с някого) отношението на човек е един от най-важните определящи фактори за харесване. Ето защо е изключително важно да сте сигурни, че сте в добро настроение, когато влизате в социална ситуация или на среща с мъж. Фокусирайте се върху култивирането на тези качества в себе си и вашата заразна позитивност ще привлече страхотни мъже, независимо къде отивате! Бъдете човек, когото всички искат да срещнат, създавайки около вас жизнена енергия. Изглежда приятелски и достъпен.

5. Флиртувайте!

Същността на флирта е да проявиш интерес към някого, без да се ангажираш твърде сериозно. С две думи, това означава, че флиртът трябва да е забавен и игрив! Ако целта ви е да срещнете куп мъже и да бъдете приятели с тях, тогава да, по всякакъв начин, продължете да имате скучни, интелектуални взаимодействия. Но ако целта ви е да срещнете мъж, с когото искате да се запознаете, тогава прегърнете своята женственост. Въплъщаването на вашата сексуална, женствена страна, не означава, че трябва да „тъпите надолу“ или да загубите кой сте. Мъжете просто искат да ви видят като позитивен, буен и игрив, което от своя страна увеличава привличането им към вас като жена.

6. Общувайте и изразявайте кой сте

Много жени се оплакват, че разговорите могат да станат скучни или едностранчиви при среща с мъж за първи път. Има обаче неща, които можете да промените, като просто погледнете какво предлагате и как общувате. Избягвайте да задавате милион въпроси на мъжа. По-скоро задайте въпрос и споделете свързана лична история за себе си с неговия отговор. Този баланс на предаване и вземане позволява на един мъж наистина да ви „види“ и създава връзка, която улеснява по-вълнуващия разговор между двама ви. Уведомяването на мъж за вас и показване на вашите емоции и уязвими места ще ви помогне да се свържете по-бързо с него. Колкото повече се свързвате на емоционално ниво, толкова повече някой ще иска да ви познава.

7. Хванете го и го пазете

С течение на времето можете да се установите в рутина и да вземете взаимно за даденост или да се пързаляте, без връзката да напредне до мястото, където искате. Обичайно е някои вълнения да се разпадат, когато връзката прогресира, но понякога хората се отдалечават толкова далеч, че е трудно да си намерят път обратно. За да избегнете дрейфа или нещата, които остават прекалено застояли, имайте предвид, че продължавате да създавате забавление и вълнение, поддържайте линия отворени комуникации към това, което искате във връзката, и поддържайте „запознанство“ отношение един към друг.

Очевидно е, че времето е всичко и промяната на нещата е един от най-важните елементи в запознанствата. Това, което е вълнуващо за тези тайни съвети е, че те са лесни неща, които можете да промените, включите и експериментирате, за да видите дали получавате различен резултат при мъжете. За повече съвети се уверете, че се регистрирате за моите безплатни водачи и бюлетини на www.eliteimagemakeovers.com,

Вземете теста: Искате ли да бъдете заедно?

Искате ли да бъдете заедно? Вземете викторина

В обобщение...

Научно доказани начини да го накараме да падне за вас

  1. Позволете на мъж да ви спечели
  2. Обърнете внимание на сигналите, които изпращате
  3. Предайте секси, женствен образ
  4. Всичко е във вашето отношение
  5. Флиртувам!
  6. Общувайте и изразявайте кои сте
  7. Хванете го и го пазете

за автора

Кимбърли Селцер е експерт по грим и увереност, треньор по терапия и запознанства със седалище в Лос Анджелис. Тя използва уникалната комбинирана употреба на терапия, тренировки на място, NLP и стайлинг, за да помогне на хората да имат увереност и живот на запознанства. Кимбърли помага на мъжете и жените да актуализират и открият своя персонализиран образ чрез консултация с гардероба и помощ при закупуване на дрехи, които отговарят на всеки тип тяло и начин на живот. Тя е разработила свой собствен подход за крило с клиенти, които извършват полеви работи, работещи върху езика на тялото, първите впечатления, изображение и съобщения и как това се отразява на увереността и привличането.

Наслади се на възможности по радиото, телевизията и в мрежата. Кимбърли е съ-домакин и водещ експерт за любов на пътуващо шоу за запознанства, The Great Love Debate. Тя е и съ-домакин на радио шоу, Full Disclosure стартира скоро. Можете също да я видите в ново шоу за запознанства по кабели, The Romance.

Кимбърли се радва да говори и да провежда семинари, като например да бъде основният говорител за Neutrogena, Национални конференции за сватовство, някаква интернет хармония, Големият любовен дебат и Идате. Тя е редовен сътрудник на Huffington Post, DigitalRomance.com, WorldLifeStyle.com и YourTango и е представена в списание Cosmopolitan, AskMen, списание Fox News, Redbook и Yahoo Shine.