7 съвета, за да помогнете да намерите нова приятелка

Може да се окаже, че имате нужда от помощ при намирането на приятелка. Преди да съборя собствените си бариери, сам преминах през суша.

Има 7 основни стъпки, които моят 15-годишен опит като експерт за запознанства ми показа, че трябва да следвате, за да си осигурите дългосрочна, успешна връзка.

един) бъди най-добрият ти

Ако не харчите значителни количества време и енергия, инвестирайки в себе си, защо жената трябва да посвещава своето ценно време на вас? Трябва да сте сигурни, че полагате солидна основа за една връзка, като имате солидна дръжка на всяка част от живота си.Жените са привлечени от увереността и увереността идва само от активното участие в процеса на усъвършенстване на себе си.

Дори ако все още продължавате към целите си, погрижете се за своите физически, професионални, емоционални и финансови нужди, преди да излезете там. Това ще ви направи далеч по-силен случай за женска инвестиция.

2) бъдете добре поддържани

Атрактивността се състои не в естествената физическа красота, а в това как решавате да се представите.

Личното подстригване показва колко много грижи полагате за себе си. Опаковката е важна. Подхранвайте личната си марка до степен, че тя се изразява в момента, в който влезете в стая.

Уверете се, че поддържате дъха си свеж, косата си умна и модерна, дрехите ви остри и личната ви хигиена на място.

Прочетете повече тук: Как да си вземете приятелка

3) задавайте отворени въпроси

Това е важно по две причини. Първото е, че отворените въпроси стимулират богат и разнообразен разговор и дават на жената, с която говорите, възможността да обсъждат любимата тема на всеки човек - самите те.

Другата причина е, че ви позволява да квалифицирате жените спрямо вашите очаквания. Винаги трябва да знаете какъв тип жена искате да ходите на среща и отворените въпроси са начин да сравните всяка жена, с която разговаряте, с това как те оразмеряват спрямо това, което очаквате от дългосрочен партньор.

Мъжете често смятат, че разговаряме с жените за доказване, че са „достатъчно добри“, но трябва да е обратното.

4) контролирайте езика на тялото си

Повечето човешки комуникации протичат без думи и може да отнеме само няколко неправилни грешки при физическо присъствие или нервни тикове, за да се смята за липса на увереност.

Ангажирането на дейности като йога или медитация може да помогне да се центрира човек физически и да се премести нервната енергия. Този аспект включва фокусирана мисъл и промяна в поведението.

5) забавлявайте се и се забавлявайте

Най-добрият начин да се уверите, че другите хора се забавляват е, като сами се забавлявате.

Излезте, правете неща, които ви се струват смешни, поставете си забавни предизвикателства и привлечете други хора, мъже и жени, в тези игри.

Например, всички, които са в стаята, са прости, но са много ефективни.

6) останете оскъдни, след като я срещнете

Когато получите този телефонен номер, не го изпращайте веднага. 3-дневният прозорец обаче също е мит.

Накарайте се да изглеждате оскъдни, заети и популярни. Ако веднага я бомбардирате, става ясно, че не правите всичко толкова много.

Когато правите докосване на базата, не забравяйте да се позовете на течаща шега или споделено преживяване, за да предизвикате тези положителни чувства.

7) общувайте открито

Когато определяте границите за потенциална връзка, и особено когато участвате в такава, общуването е жизненоважно.

Нека да знае какво очаквате. Чуйте какво иска от връзката. И говорете открито, без да се страхувате да я загубите.

Тя ще уважава тази честност и ще я намери освежаваща. И ако тя отмени отношенията поради това, че не се приведе в съответствие с вашия възглед, тя така или иначе никога нямаше да работи, така че няма загуба.

Взаимоотношенията са трудни и намирането им може да изглежда трудно - но и двете могат да бъдат забавни и изпълняващи, стига да сте уверени и да контролирате посоката на връзката.

Интересни Статии