7 съвета, които да ви направят по-привлекателни за мъжете

Вярвате или не, по-голямата част от мъжете не гледат просто на физическата привлекателност, тъй като краят е всичко, когато избират жена. Естествено, често вашите погледи привличат вниманието на човек. Има обаче и други фактори като личност, нагласа, стойка и тон на гласа, за да назовем само няколко, които могат да окажат значително влияние върху вашето ниво на привлекателност.

По този начин, за да бъдете по-привлекателни за мъжете, ще искате да се съсредоточите както върху това как изглеждате, така и върху различни качества, характеристики и поведение.По-долу са шест от горните съвети, които могат да ви помогнат да направите по-привлекателни за момчетата.За да прочетете още повече съвети как да подобрите своята привлекателност можете да прочетете моята статия за това тук,

Вземете теста: Харесва ли ви?

Съвети, за да направите себе си по-привлекателни за момчета

Бъди уверен

Това важи както за мъже, така и за жени, тъй като е универсално атрактивно качество. Човек, който е уверен в себе си, естествено ще грабне вниманието на противоположния пол и ще създаде някаква степен на интрига много по-лесно, отколкото някой, който липсва в тази важна черта.Да бъдеш уверен както в това как изглеждаш, така и в това кой си като човек е жизненоважно да изобразиш позитивен себеподобен образ.

Ако сте по-уверени в начина, по който изглеждате, можете просто да се подобрите, като се поддържате в отлична форма, ходите на фитнес и се храните здравословно. Като се почувствате по-здрави, вие също ще започнете да се чувствате по-добре към себе си. Обръщането на внимание на вашия гардероб също може да ви помогне да изглеждате страхотно и да се чувствате по-уверени.

Вие също искате да почувствате увереност в своите способности и в това кой сте като личност. Прекарването на време за опознаване на себе си малко по-добре чрез размисъл върху вашите ценности може да ви помогне да придобиете по-задълбочен поглед върху това, което имате да предложите. Размишляването върху вашите постижения и планирането да се стремите към нови също може да допринесе за засилване на вашето чувство за собствена стойност.Ако искате да направите крачка напред, заемете се с нови хобита и научете нови умения. Това е чудесен начин да изградите самочувствието си и кой знае, може да срещнете и няколко страхотни момчета в новия си вечерен клас!

Бъдете независими

Що се отнася до мъжете, да бъдеш независим е нещо, което е много желателно. Мъжете обичат жените, които демонстрират собствената си независимост, независимо дали става въпрос за това да могат да се грижат финансово за себе си, за да могат да вземат свои собствени решения.

Не е нужно да разчитате на други хора, които да ви помагат в ежедневния живот е нещо, което може незабавно да ви направи по-желани за мъжете. Това им показва, че и двамата сте готови и сте в състояние да се изправите на два крака и сте човек, който също може да бъде подкрепящ и разчитан в ситуации, когато движението става трудно, вместо да бъде бреме, за което трябва да се грижи.Бъдете женствени

Със сигурност огромната част от момчетата там ще искат жена, която е женствена. Това е естествено, тъй като момчетата са по-привлечени от женските качества в жената. Въпреки това има и такова нещо като прекалено женствена, така че се опитайте да избегнете момичето, което винаги се облича в розово и говори за котенца и пухкави зайчета.

Бъдете интелигентни

Това не означава, че трябва да сте мозъчен хирург или ракетен учен, така че не се притеснявайте. Не, не е необходимо да сте супер мозъчни, просто трябва да сте човек, който има свои собствени възгледи и мнения и проявява интерес към света. Когато става въпрос за избора на приятелка, повечето момчета ще искат някой, с когото след това да има смислен разговор, и някой, който ще стимулира интереса им.Ако смятате, че може да се наложи да вложите малко работа в тази област, тогава ще искате да ударите книгите, да се образовате, да сте в крак с текущите събития и да пътувате малко. Правейки всички тези неща, трябва да можете да проведете достоен разговор, а също и да го впечатлите с житейските си преживявания.

Имайте личен стил

Вашият стил трябва да бъде пълен с израз на вашата собствена личност. Вместо да следвате какъв е модерен или копирайте нечий друг стил, вие ще искате да опитате да развиете свой собствен личен стил, който ще можете да внедрите в гардероба си, който наистина може да ви помогне да се откроите от другите жени.

Използвайте контакт с очите

Всички сме чували, че очите са прозорецът към душата, добре, че това със сигурност може да е вярно, когато става дума за любов.

Когато става въпрос за привличане и любов, как общуваме с очите си, може да има голяма промяна в съобщенията, които изпращаме на другия човек и следователно, да ни направи по-привлекателни за човека, с когото общуваме. Можете да разберете повече за това тук на coopervision.com,

Позволяване на погледа ви да се задържи на другия човек само за секунда по-дълго, отколкото би било нормално, поддържане на контакт с очите с мек, но леко интензивен поглед и стратегически позволяващ погледът ви да премине от едното око към другото, след това към устата и след това обратно към очите отново са всички техники, които могат да предадат привличане с очите, според тази статия от femalesecrets.net,

Не прекалявайте с грима

Много жени имат склонност да носят прекалено много грим, мислейки, че това ще ги направи по-привлекателни за момчетата. Момчетата обаче не обичат прекалено много грим, тъй като просто не изглежда добре, ако е измазан по цялото ви лице. Носенето на твърде много грим също може да накара жената да се натъкне на плитка и несигурна.

Малко гримове е хубаво и със сигурност може да помогне за подобряване на вашите функции. Все пак по-малко винаги е повече, когато става дума за грим. Момчетата забелязват и оценяват жена, която може да изглежда добре без грим.

Четенето на това може да ви е шокирало и да ви е разтревожило дали може да носите твърде много грим. Ако това е така, тогава разгледайте тази статия от makeup.allwomenstalk.com за да разберете дали трябва да промените колко носите.

резюме

Има доста неща, които една жена може да направи, за да направи себе си по-привлекателна за мъжете и този списък в никакъв случай не е изчерпателен.

Някои от най-важните неща, върху които трябва да се съсредоточите, са вашата самоувереност и наистина да обичате себе си. Никой мъж няма да може да те обича, ако не си в състояние да обичаш себе си. Установяването на вашата независимост също ще измине дълъг път с мъжете, тъй като това им показва, че сте зряла жена, която няма да разчита на него за финансова подкрепа.

Искате да разберете дали мъжът, когото искате, наистина ви харесва? Щракнете тук, за да вземете нашето бързо (и шокиращо точно) „Харесва ли ви?“ Тест веднага и разберете дали той ви харесва ...

Вземете теста: Харесва ли ви?

Харесва ли ви? Вземете викторината

В обобщение...

Как да бъдем по-привлекателни за мъжете

  1. Бъди уверен
  2. Бъдете независими
  3. Бъдете женствени
  4. Бъдете интелигентни
  5. Имайте личен стил
  6. Използвайте контакт с очите
  7. Не прекалявайте с грима

Член от Американско общество за запознанства - www.asnamnat.org,

Интересни Статии