7 безпогрешни знака Човек е готов да се ангажира

Значи искате да знаете знаците, които един човек е готов да ви обвърже,

Чакането да видим дали една връзка ще направи скока на следващото ниво е стресиращо време - особено ако не знаете напълно как се чувства към него.Връзката ще стане по-сериозна? Погрешно преценявате ситуацията? Чувства ли се по същия начин?Достатъчно е да ви стресира и напълно да ви изхвърли от играта.

Ето защо съм тук. Ще ви дам най-големите знаци, които един човек е готов да извърши, така че можете да разберете къде стои, преди да сте инвестирали твърде много (или, ако вече сте там, можете да разберете какво точно да направите по-нататък) ,Така че без допълнително въвеждане, ето най-големите признаци, че един човек е готов да ви обвърже,

Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Внимавайте за тези огромни знаци, които е готов да извърши

1. Той достига първо да се общува с вас

Добра мярка за това колко заинтересован човек е в една връзка е нивото на вълнението му.Колко развълнуван е той да прекара време с вас? Колко се вълнува, когато правите планове? Колко усилия той положи, за да те види?

Ето защо е добре да наблюдавате колко усилия влага за изработване на планове.

Ако вие сте този, който винаги се свързва пръв, за да го види, и той никога не инициира планове, това е лош знак за бъдещето на връзката ви. Това означава, че той не е толкова въодушевен или мотивиран да ви види (което означава, че той вероятно не е толкова сериозен в отношенията).

Но ако той е този, който пръв се свързва, за да направи планове да се мотае? Това означава, че той ви липсва, когато сте разделени - и е мотивиран и въодушевен да ви види.И това е много добър знак за това къде ще отидат отношенията оттук.

2. Той никога не ви пламва

Това наистина е въпрос на уважение.

Очевидно е, че всички ние сме имали неизбежни усложнения, които ни накараха да се любуваме на приятели и партньори. Случва се на всеки - няма човек, който никога да не се е разпалвал.Но по същия начин има и хора, които правят навика на лющенето.

Ако той се отнася сериозно към вас, това означава, че той ще се съобразява с вас и вашето време. Той ще иска да те направи щастлив и няма да иска да те остави високо и сухо.

Човек, който се хвърля на вас често, е човек, който изобщо не се интересува какво мислите за него. Това не звучи като човек, който сериозно се отнася към теб.

Но човек, който полага големи усилия никога да не ви пласне? Това е човек, който се интересува от вашето щастие и какво мислите за него - и човек, който би могъл да мисли да изведе връзката на следващото ниво.

3. Вие правите планове за бъдещето заедно

Под планове не означавам непременно житейски планове. Очевидно, ако планирате брака си, вече сте сериозни и защо дори четете тази статия?

Когато казвам планове, имам предвид редовни планове, които се случват няколко седмици в бъдещето.

Момчета, които са само за да се мотаят по-незабавно (като те пишат следобед, за да се мотаят тази нощ, и не правят планове много по-нататък в бъдеще), не са много сериозни в отношенията.

Но момчетата, които са готови да планират седмици или дори месеци в бъдещето, са много по-ангажирани.

Така че, ако той ви покани на рождения ден на неговия приятел на няколко седмици навън или на сватба след няколко месеца, това означава, че той очаква нещата да продължат да напредват с вас дотогава.

Което означава, че той мисли за бъдещето с вас и може да е готов да се ангажира.

4. Той ви запозна с приятелите и семейството си

Наистина е страшно да се срещаш с нечии приятели и семейство! Ами ако не ги харесате? Какво ако те не харесвам Вие?

Никой няма да премине през себе си (или техния значителен друг чрез това), освен ако не е инвестирал в това лице и в това къде отиват отношенията.

Плюс това, ако той обмисля да се ангажира и да изведе връзката на следващото ниво, колко добре се разбирате и общувате с неговото семейство и приятели ще бъде важно за него (точно както е важно за вас колко добре се разбира със семейството ви) ,

Така че, ако той направи смисъл да ви запознае с приятелите и семейството си, това е много добър знак. Това означава, че той иска да срещнете всички важни хора в живота му - защото вие ставате важен човек в живота му.

5. Той ви слуша

Когато човек е готов да се ангажира, това не е така просто защото той наистина те харесва (въпреки че това очевидно е огромна част от това).

Това е и защото той признава, че животът му е по-добър с теб в него и иска да сподели повече от живота си с теб.

Един човек ще се ангажира, когато признае колко стойност и щастие носи една жена в живота му, която той няма сам.

И ако той идва при вас за съвет, това означава, че уважава вашето мнение и ценности, като има предвид вашата гледна точка за важните за него неща.

Така че, ако той поиска вашето мнение и след това ви изслуша и насочи съвета ви към неговото решение, това е огромен знак, че той наистина ви уважава и търси нещо по-дълбоко с вас.

6. Можете да бъдете напълно истински един около друг

Най-големият фактор за това дали една връзка изминава разстоянието или се разпада, е съвместимостта. Ако сте съвместими помежду си, обикновено можете да накарате нещата да работят. Ако не, нещата в крайна сметка ще се разпаднат.

Най-лесният начин да се опише съвместимостта е дали се чувствате удобно да сте един около друг, когато сте напълно истински, и че харесвате един друг „истинските себе си“.

Чувстваш ли се, че можеш да бъдеш истинското си аз, когато е наоколо, без да се притесняваш, че ще те съди за това? Мислите ли, че той се чувства по същия начин?

И най-важното - харесвате ли го, когато чувства, че той няма филтър и просто действа напълно естествено?

Ако го правите и той ви харесва, когато сте най-естествените си и истински - това е огромен знак, че сте съвместими помежду си ... и това от своя страна е масивен знак, че той ще се ангажира с вас.

Момчетата знаят колко рядко е да намерят истинска съвместимост. Ако наистина сте съвместими, много е вероятно той да се ангажира.

7. Той ви включва в нещата, за които е страстен

Когато един човек се чувства все по-привързан към партньора си, той започва да иска да споделя все повече и повече от живота си с нея.

Преди говорихме за това какво означава това за неговото семейство и приятели - като ставате все по-важни за него, той ще иска да сте по-близки с другите важни хора в живота му.

Това е същия принцип, когато става въпрос за неговите хобита и страсти.

Тъй като става все по-инвестиран във връзката, той ще иска да сподели повече от това кой наистина е с вас. Той ще иска да знаете все повече и повече за това кой е отдолу - неговото истинско истинско Аз (като в №6).

Един от най-важните начини, по който един човек може да ви покаже за това какво всъщност е, е чрез своите страсти и хобита. Когато човек ви пусне в онзи свят, това е защото иска да сподели нещата, които го правят щастлив с вас.

Така че, ако той полага усилия да ви включи в своите страсти, това означава, че ви посреща все по-дълбоко и по-дълбоко в своя свят - и това вероятно означава, че ангажиментът не е далеч на хоризонта.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

В обобщение...

Най-големите знаци, които човек е готов да извърши

  1. Той протегна ръка, за да се срещне първо с вас.
  2. Той никога не се люще на теб.
  3. Вие правите планове за бъдещето заедно.
  4. Той ви запозна с приятелите и семейството си.
  5. Той те слуша.
  6. Можете да бъдете напълно истински един около друг.
  7. Той ви включва в нещата, за които е страстен.