Осемте най-големи знака, които той сериозно се отнася към вас

Вие сте тук, защото искате да знаете най-големите признаци, че той сериозно се отнася към вас,

Може би започвате да получавате трептящи чувства в стомаха си, които ви напомнят на пеперуди, че може би, просто може би, той може да бъде истинската сделка.Може би наистина изпитвате чувства към него, но се притеснявате да не ви разбие сърцето, така че търсите признаци, че той може да бъде толкова сериозен към вас, колкото чувствате към него.Може би просто не знаете къде върви връзката и искате да знаете как да разберете дали човек е сериозен.

Няма проблем - покрих те.В тази статия ще ви дам най-големите признаци, че един човек сериозно се отнася към вас - и като цяло, сериозно към отношенията.

Така че без значение дали се притеснявате, че сте твърде дълбоко и не знаете как се чувства; ще разберем заедно.

Готов?Вземете тази викторина и разберете веднага: Ще се ангажира ли?

Гледайте видеоклипа: Подписването №1 на мъж иска да бъде с вас за сериозна връзка

Ето основните признаци, за да разберете дали един човек сериозно се отнася към вас

1. Вие сте приоритет за него

Ако човек се отнася сериозно към вас и сериозно ви прави по-голяма част от живота си, той ще ви направи приоритет.

Как изглежда това? Това означава, че той се отнася с вас като с важна част от живота си, а не като със замисленост.Какво прави това? не изглежда като? Това, че ви прави приоритет, не означава, че той ще ви постави на първо място във всяка ситуация. Това не означава, че ще изпусне всичко, за да прекара цялото си време с вас.

Това означава, че той ще се отнася с вас като към него - че ще отделя време за вас, дори когато времето е малко.Така че, ако можете да кажете, че той полага усилия да отдели време за вас, дори когато той много се развива - това е много добър знак, че се отнася сериозно към вас.

2. Той е истински любопитен за вас

Лесен начин да се каже как човек наистина се чувства към една жена е в дълбочината на любопитството си към нея.

Ако човек сериозно се отнася към жена, той се чуди дали тя е истинската сделка - дали тя е човек, който той наистина може да види, че е с дългосрочен план.

Момчета не са глупави В подобна ситуация той ще се опита най-напред да разбере повече за нея.

Любезна ли е? Какви неща обича да прави? Каква е истинската й личност? Какви са нейните цели, мечтите й, нещата, които иска да направи с живота си? Съвместими ли сме?

Всеки човек, който е наистина сериозен към вас, ще бъде любопитен да разбере повече за вас - с добра причина.

3. Той слуша вашето мнение

Основата на всяка успешна връзка е уважението.

Уважението расте от взаимно възхищение и доверие един в друг. Той расте, когато всеки партньор вижда нещата, на които да се възхищава в другия.

Така че, ако той ви пита вашето мнение относно решенията, които трябва да вземе, това е много добър знак. И ако той взема предвид вашето мнение и променя своето заради него, това е още по-добре.

Всички имаме неща, в които сме добри, така че той ще брои вашето мнение повече за нещо, което знае, че сте страстен за това, че не е - същото, както бихте намалили малко мнението му за нещо, което сте страстни и знаете той не е ... но би взел сериозно мнението си за нещо, което знаеш по-малко.

Затова гледайте дали той приема вашето мнение на сериозно. Ако го направи, това е добър знак, че се отнася сериозно към вас.

4. Той е отворен и честен с вас

# 3 в този списък е свързано с уважението. Този е свързан с доверие.

Без доверие, дългосрочната връзка не може да работи. Връзка без взаимно доверие ще се разпадне всеки път.

Начинът, по който печелите нечие доверие, не е всичко наведнъж - това е постепенен процес. Случва се, когато минавате отново и отново.

Преминаването през някого означава нещо различно за всеки и във всяка различна ситуация. В този смисъл това означава, че той може да бъде отворен с вас и да ви вярва да приемете честността му - дори ако това е нещо, което може да не искате да чуете.

Когато човек може да се довери на жена достатъчно, за да бъде открита и честна с нея, това е голяма, голяма работа. Това веднага го кара да се чувства много по-сериозно към вас и за връзката - защото момчетата знаят колко рядко е това.

5. Чувстваш се като той е истинският си истински Аз около теб

Това е свързано с №4.

Най-добрите взаимоотношения, които продължават най-дълго, защото и двамата партньори са способни да бъдат истинските си, истински себе си около себе си ... и наистина се харесват един друг, какви са наистина.

Ако чувствате, че не можете да бъдете себе си около него (или обратното), в крайна сметка връзката ще се разпадне, когато напрежението да бъдете това, което смятате, че иска да бъдете, става твърде много.

Ето защо е толкова важно да ви е удобно да сте истински един около друг - и да виждате дали харесвате кой е вашият партньор, когато е истински.

Ако той е в състояние да ви покаже истинското си аз и наистина се радвате на този човек, това е масивен знак, че сте наистина съвместими - и това ще го направи много, много сериозно към вас.

6. Той иска да сподели страстите си с вас

Човек, който сериозно се отнася към жена, ще се почувства дали има дългосрочен потенциал там.

Важен аспект на дългосрочния потенциал в една връзка е дали и двамата се интересуват или се радват на едни и същи неща.

Очевидно - това не е пълно разбиване: познавам двойки, в които не харесват хобитата си един на друг, но връзката им е толкова добра, че нямат нищо против.

Но в повечето случаи човек, който се отнася сериозно към вас, ще сподели с вас нещата, които е страстен, защото ще иска да ви покаже повече от това, кой всъщност е той.

Човешките страсти помагат да се определи кой е (точно като нещата, които сте страстни за помощта, да покажете на хората кой сте всъщност). Ако той ги споделя с вас, това означава, че иска да сподели кой наистина е с вас ... защото се отнася сериозно към вас.

7. Той държи обещанията си към вас и не се люлее

Това е свързано с това, че е приоритет в живота му.

Когато човек сериозно се отнася към жена, той не иска да я разочарова. Тя става все по-важна за него.

Как човек ви показва, че сте важни за него? Той гарантира, че ще дойде за вас, когато обещае нещо, и прави всичко възможно, за да не ви се люлее.

Така че, ако можете да кажете, че мъжът ви полага огромни усилия никога да не се отърси от вас и да изпълни обещанията си към вас ... това е, защото той сериозно се отнася към вашите отношения.

8. Той иска да срещнете приятелите и семейството му

Когато влезете в наистина сериозна връзка с човек, вие се интегрирате в живота му - точно както той се интегрира във вашия.

Това означава, че отношенията му с приятелите и семейството му сега ви включват - което е огромна стъпка.

Така че, ако човек иска да ви запознае с приятелите и семейството си, той се опитва да разбере колко добре се разбирате и колко добре се интегрирате в живота му.

Това е голяма стъпка към сериозна, ангажирана връзка, така че ако той иска да ви запознае с приятелите и семейството му, това е защото той мисли за вас сериозно и се отнася сериозно към вашата връзка.

Искате ли да разберете дали ще се ангажира? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Ще се ангажира ли“ веднага и да разберете дали наистина ще се ангажира ...

Вземете теста: Ще се ангажира ли?

Вземете ли викторина?

В обобщение...

8 знаци за разказване, че е сериозен към теб

  1. Ти си приоритет за него.
  2. Той е истински любопитен за вас.
  3. Той слуша вашето мнение.
  4. Той е отворен и честен с вас.
  5. Чувстваш се, че той е истинският си истински Аз около теб.
  6. Той иска да сподели страстите си с вас.
  7. Той изпълнява обещанията си към вас и не се люлее.
  8. Той иска да се запознаете с приятелите и семейството му.

Интересни Статии