8 безспорни знака, че е влюбен в теб

Обича ли ме или не? Влюбен ли е в мен или просто ме обича като личност? Или просто ме харесва ... както в ... той обича да прави секс, да се закача и да се забавлява, но чувствата ли вървят по-дълбоко от просто доброто време?

Тези въпроси може да са минали през ума ви, защото може да е изключително трудно да разберете дали мъжът чувства истинска любов, просто се забавлява или изпада някъде по средата.Ето защо аз измислих този списък от 8 неоспорими знака, които означават, че той определено те обича:8-те неоспорими знака, които означават, че ви обича

1. Той те прави основен приоритет в живота му

Има разлика между мъж, който се отнася към вас като приоритет, и мъж, който се наслаждава да прекарва времето си с вас, когато е така удобен и лесно за него.

Когато един мъж се отнася с вас като с приоритет, това означава, че той излиза от пътя си, за да направи неща, за да ви направи щастливи. Той може да отиде да ви супа, когато сте болен или гледате телевизия покажете, че харесвате с вас само защото той знае, че ви харесва.Или може би той излиза от пътя си, за да прекара време с вас, вместо да прави нещо друго, като например да излиза с приятелите си.

Това не означава, че ако мъж излиза с приятелите си и прави неща, с които обича да прави без вас, това означава, че не ви обича. Всичко това означава, че има много случаи, когато е очевидно, че той е избрал да ви постави над другите неща в живота си.

И ако той ви обича, ще се радва да избере да прекарва времето си с вас да прави нещо друго. Удобството, от друга страна, е, когато мъжът се радва да прекарва време с вас, но винаги е при условията му и вие излизате от пътя си, за да задоволите нуждите и желанията му.Вземете тази викторина и разберете точно сега: Обича ли ви?

2. Той ти се доверява

Ако мъж ви обича, той ще ви се довери. Доверието придобива много форми, независимо дали е свързано с това, че се чувства така, сякаш може да говори с вас по наистина лични проблеми в живота си или той да ви се доверява по отношение на това, че няма нужда да ви шпионира и да ви е подозрително да правите нещо зад гърба му.

Последното е доста просто. Когато той се довери, че сте добър човек и вярва, че няма да го предадете или нараните, това е голяма решаваща част от това, че наистина е влюбен във вас.

От обратната страна, ако той натрапчиво се опитва да контролира и анализира всяко малко нещо, което казвате или не казвате ... Ако той е постоянно подозрителен и ревнив до крайно ниво (защото ревността до определен момент е нормална, но минава през определено праг става разрушителен и емоционално източващ) .... това не е същността на любовта. Това може да е мания или нахалство, но не е любов.

Друг аспект на доверието е, че човек е в състояние да „свали охраната си“, така да се каже, и всъщност да покаже истинското си аз на вас.Мъжете обикалят охранявани през повечето време, като по определен начин се чувстват, че трябва да се приведат в съответствие с обществените идеали за мъжественост и как мъжете „трябва да бъдат“.

Мъжете просто не обикалят, носейки душите си и разкривайки истинското си, автентично себе си пред всекиго.

Така че, ако той говори с вас по дълбоко лични теми и всъщност ви покаже истинското си аз ... а не просто говори за теми на повърхностно ниво и поддържа обичайната маска, която носи на света, това е огромен знак, че той наистина е влюбен във вас ,3. Той иска вашия принос за бъдещи решения

Когато мъжът е влюбен във вас, той ще се грижи за вашето мнение, когато става въпрос за важни житейски решения и важни, значими ситуации в живота му.

Например, ако той мисли да напусне работата си и се опитва да претегли плюсовете и минусите на напускането и намирането на нова, той ще изпълни това от вас: той ще поиска вашия принос и искрено ще го изслуша.

Или ако той мисли да купи къща, кола или да се премести ... той ще ви го каже, защото вашето мнение има значение за него.

4. Той е привързан

Под привързаност имам предвид повече от просто да правя секс с вас.

Ако е привързан, той ще прави неща като държи ръката ви по определен начин, който се чувства любящ и мил. Или ще се гушка с вас заради него. Или ще види, че ти е тъжно и ще те прегърне.

Това не е достатъчно само, за да означава, че той те обича; той все още би могъл да прави тези неща и да не е влюбен във вас, но ако в действителност е влюбен във вас, шансовете той да ги направи е много голям.

5. Той е защитен от вас

Ако един човек е защитен от вас, това означава, че той ще направи неща като ... мигновено се вбесява, ако някой друг се завие с вас или направи нещо, което да ви нарани.

Ако някой е против вас, той ще бъде до вас и веднага ще ви защити. Той е „с теб“, партньор в този свят.

Ето как изглежда, когато мъж обича жена. Инстинктът му е да защитава и да й помага, ако някой някога я наранява по някакъв начин.

Не говоря за него да влиза в юмручни битки или да е насилващ. Това, което искам да кажа под закрилата, е ако той види ситуация, която да ви причини негативни чувства, независимо дали става въпрос за човек, ситуация или нещо, пречещо на вашето щастие, неговият инстинкт ще бъде да ви защити.

6. Той споделя уязвима страна на себе си с вас

Мъжете няма да бъдат уязвими само с никого. Ако той е уязвим с вас и наистина се отваря към вас, можете да се обзаложите, че поне чувства достатъчно силна връзка с вас, за да бъдете толкова отворени и уязвими.

И още нещо, което означава, че ако той е в състояние да сподели уязвима страна от себе си, е, че му е удобно с вас.

Така че ако го комбинирате да ви е удобно и да чувствате силна връзка ... Това са добри индикатори, които сигнализират, че е влюбен във вас.

7. Той ви приема за това, което сте (и ви обича за това)

Можете ли да бъдете себе си около него? Чувстваш ли се комфортно да му показваш кой всъщност си, отколкото да се опитваш да бъдеш някой друг, за да го направи щастлив? Оценява ли малките неща за теб, които те правят уникален и те обичат още повече заради тях?

Това са все основни признаци, че той е влюбен във вас. Ако той забележи и разбере уникалните и специални измислици, които те правят такъв, какъвто си и всъщност оценява тези неща, много е вероятно той да бъде влюбен в теб.

8. Той е засегнат, когато си разстроен

Ако ви види истински разстроен, тъжен, наранен или необичайно ядосан ... как реагира?

Изглежда, че е някак загрижен, но всъщност не го интересува толкова много? Или изглежда видимо засегнат и като че ли иска да се вмъкне и да реши проблема?

Мъжете искат да решават проблеми, като цяло и в живота, особено що се отнася до жената, която обичат. Ако той е видимо засегнат, когато сте в разстроено и бурно състояние на духа, това е знак, че ви обича.

В края на деня трябва да вземете под внимание тези знаци, но в никакъв случай те не са „всички-всички-всички“, когато става въпрос за това дали мъжът е влюбен във вас или не.

Никаква връзка не е една и съща и докато всички мъже споделят много общи прилики навсякъде, всеки мъж ще има свой уникален начин да изразява и показва любов. Затова трябва наистина да гледате на ситуацията си, без да сте прекалено фиксирани върху знаци, които сигнализират, че той ви обича.

Едно важно нещо, което трябва да осъзнаете е ... колкото повече се фокусирате дали той ви обича или не, толкова повече ще го прогоните.

Дори ако той всъщност ви обича, ако не си позволявате всъщност да се наслаждавате на отношенията за това, което е в момента и как е в момента, вие ще знаете, че несъзнателно саботирате своя кадър, за да го накарате да работи с него.

Винаги помнете това: насладете се на качеството на времето, което прекарвате с него и бъдете в момента, а не се фокусирайте върху това дали ви обича или не.

Искате ли да разберете дали той ви обича? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Обича ли ви“ точно сега и да разберете дали мъжът, с когото сте, ви обича или не ......

Вземете теста: Обича ли те?

Какво ви блокира от успеха? Вземете викторина

В обобщение...

8-те неоспорими знака, който един човек ви обича

  1. Той те прави основен приоритет в живота му
  2. Той ти се доверява
  3. Той пита вашия принос за бъдещи решения
  4. Той е привързан
  5. Той е защитен от вас
  6. Той споделя уязвима страна на себе си с вас
  7. Приема те за това, което си (и те обича за това)
  8. Той е засегнат, когато си разстроен