8 ключови знака, че партньорът ви е влюбен във вас

Знаеш ли кое е най-страшното нещо в света?

Не. Не, не е змия, направена от паяци. Не, млъкни, съсипваш статията ми.

Добре, разбирам, змия, направена от паяци, е може би най-страшното, което може да се представи. Но млъкни за секунда и ме остави да напиша своята статия.Да сте влюбени в някого и да не сте сигурни дали те обичат обратно. Това е най-страшното нещо на света.

Освен змия, направена от паяци.

Така че, имайки това предвид, и очите ни твърдо насочени напред, а не в нашите ужасни, ужасни представи, нека проучим някои признаци, че вашият партньор е наистина, дълбоко и лудо влюбен в вас.

Знаеш ли, така че не е нужно да се страхуваш, че си напълно влюбен в някой, който не те обича обратно или не се чувстваш по същия начин като теб като него.

И също така не е нужно да мислите за това друго нещо, което няма да описвам отново.

Вземете викторината: наистина ли ви обича?

1. Те ​​ви се доверяват

Това е почти най-големият, най-важният.

Доверието означава теб искрено доверете се на другия човек и не изпитвайте нужда да преминавате през вещите си, непрекъснато спекулирайте какво правят или не правят и отваряйте сърцето си към вас. Така че, ако той ви казва частни неща за себе си, не изпитва нужда да минавате през телефона си и постоянно да разследвате всяко малко нещо, което правите ... това най-вероятно означава, че ви се доверява.

Доверието е в това да оставите някого напълно, да бъдете човекът, на когото може да се доверите, когато останалият свят изглежда страшен или завладяващ. Ако той идва при вас, когато е тъжен, разочарован или затрупан, това е друго голям подпишете, че ви се доверява. Мъжете говорят само с жените те Доверие за дълбоки, частни, чувствителни проблеми.

И помнете: доверието е най-важният градивен елемент за любовта - и огромен подпишете, че е във вас, Важно е да върнете услугата и да му се доверите, докато той не ви даде причина не да се.

Свързани: 7 знака, че сте в правилната връзка

2. Те искат вашето мнение за решенията

Знаеш ли как би било странно, ако партньорът ти реши просто да закупи къща, без да говори с теб?

Или ако решиха да се преместят в друг град за няколко месеца, защото искаха да го изпробват там?

Да, това би било странно. Това би било наистина несъобразено с тях и огромен знак, че вероятно не са влюбени в теб.

(И трябва да прочетете тази статия, ако търсите още червени флагове за връзка)

ПОВЕЧЕ: Какво никой не ви казва за добри отношения

Но ако първо се сещат за вас, когато са изправени пред голямо решение, ако решат да ви включат и слушат вашия съвет, когато решават, добре, това е огромен знак, че може да са влюбени във вас.

3. Те ви доставят много любов

И не говоря само за секс.

Привързаността НЯМА да се отнася до секса. Всъщност много двойки се занимават с много секс, който изобщо няма голяма привързаност към него. Секс, където той не ви гледа в очите или не ви кара да се чувствате близки и свързани с него ... това не е привързаност. Секс, в който не се чувствате присъстващи и чувани, обгрижвани и обичани ... това не е привързан секс.

Привързаният секс може да бъде едно от най-интензивните, обвързващи преживявания, които един мъж и жена могат да имат. Но отвъд секса, каква е привързаността?

Говоря за гушкане, гледане в очите на другия и пускане на света да се стопи. Говоря за това, че той се прегръща с теб, докосва се до гърба ти и те гледа в очите с онзи определен „поглед“, който буквално не можеш да получиш достатъчно.

Ще бъдете шокирани да знаете какво голям нещо, което е за един човек да наистина бъдете привързани към жена. Това показва, че той е най-вероятно влюбен във вас, ако не може да се насити да бъде близък, интимен и свързан с вас. Честната на боголюбието, физическата близост и интимността преминава дълъг път в укрепването на връзката и подпомагането на любовта да расте.

Повече ▼: 10 неочаквани навика на щастливите двойки

4. Те са любопитни за вашия ден

Ако той наистина се интересува какво ви е на ум, как е бил денят ви и как се чувствате ... това е основен, основен знак, че е лудо влюбен във вас. Наистина. Когато човек не е влюбен, той може да изпитва глупости за това, което трябва да кажете, и никога не би искал просто да ви слуша как говорите. Ако той наистина е любопитен и слуша (наистина слуша) това е а огромен подпишете, че не може да ви устои ... той е влюбен.

Той също така изгражда истинска връзка и засажда семето за невероятна, щастлива, здрава връзка.

5. Те имат гръб

Вашият партньор би се застъпил за вас в неудобна ситуация? Биха ли се намесили да ви защитят, без да знаят дали сте прави или не, а само защото искат да са до вас?

Хората често се сближават, като се присъединяват, за да се отблъскват от външни атаки, независимо дали са физически (от змии, направени от паяци) или емоционални, като някакъв шут, който вика без причина.

Ако някой се прецака с вас и вашият се побърка от неконтролируема ярост, това е огромен знак, че е влюбен в главата си. Ако някой наранява чувствата ви и не може да издържи човека, друг основен знак, че е влюбен във вас.

Долният ред е: ако вашият партньор е готов да се приготви за вас, това е чудесен знак, че в отношенията ви има любов.

6. Те се радват да прекарват времето си с вас

Много е важно да искате да прекарате време с партньора си. В крайна сметка сте в отношения! Вие буквално сте решили, че предпочитате да сте един с друг, отколкото да сте сами!

Така че желанието да прекарате повече време с партньора си е много, много добър знак.

Всъщност една неотдавнашна теория на професор от Северозападния университет на име Ели Финкел предполага, че желанието да инвестирате време и усилия във вашата връзка е супер важен предсказател за това дали връзката ви ще се развие в дългосрочен план или не.

ПОВЕЧЕ: Попитайте един човек: Наистина ли ме обича?

Така че, ако той обича да прекарва време с вас - страхотно. Това е чудесен знак, че той е влюбен във вас. Ако той ви избягва нарочно, излиза от пътя си да прави всичко друго, освен да говори с вас и да прекарва време с вас ... е, това е знак, че не е влюбен във вас. Тъжно е, но е истина.

7. Винаги те проявяват уважение

Лесно е да бъдеш като: „Какво, любимото ти шоу е теорията на Големия взрив? Това е боклук, Ти си боклук човек, Аз не уважавам те. '

Добре, това може да е малко преувеличение.

Но сериозно, вашият партньор Трябва спазвайте възгледите ви, дори и да не ги споделят.

В крайна сметка взаимното уважение е ключова съставка на любовта. Ако те не те уважават - или не ги уважаваш ... няма начин любовта да расте.

8. Те те карат да се чувстваш добре в това кой си

Лесно е да се чувстваш добре около някой. Всъщност да се чувстваш добре около някого често е ключова съставка в началото на една връзка и формирането на привързаност.

Ако се чувствате добре около някого, искате да сте около тях повече. Това ще доведе до романтични (или платонични) отношения с този човек.

Далеч по-рядък е човекът, който те кара да се чувстваш добре кой си ти, Този човек отделя време, за да разбере кой всъщност си, какво те кара да ти цъкаш и след това да ти даде обич и валидност за това.

Дори и да го правят подсъзнателно, това е супер важно нещо в една връзка. Ако вашият партньор ви кара да се чувствате добре в това кой сте, има много голям шанс да ви влюбят.

Искате ли да разберете дали той наистина ви обича? Щракнете тук, за да вземете нашия бърз (и шокиращо точен) тест „Наистина ли ви обича“ сега и разберете дали той наистина ви обича ...

Вземете теста: Наистина ли ви обича?

Наистина ли те обича? Вземете викторината

В обобщение...

Това са знаците, в които партньорът ви е влюбен

  1. Те ви се доверяват
  2. Те искат вашето мнение за решенията
  3. Те ви дават много обич
  4. Любопитни са за твоя ден
  5. Те имат гърба ти
  6. Те се радват да прекарват време с вас
  7. Винаги те проявяват уважение
  8. Те ви карат да се чувствате добре в това кой сте